günaydınlar herkese.arkadaşalar ben malesef kitabı bulamadığım için okuyamadım.internette araştırırken de seyir evresinde 2 gün saf protein-5 gün sebze protein şeklinde uygulanabileceğini okudum.kilosu alt bölgede olanlar için bu uygulama daha uygunmuş diyorlar.kitabı okuyan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
günaydınlar herkese.arkadaşalar ben malesef kitabı bulamadığım için okuyamadım.internette araştırırken de seyir evresinde 2 gün saf protein-5 gün sebze protein şeklinde uygulanabileceğini okudum.kilosu alt bölgede olanlar için bu uygulama daha uygunmuş diyorlar.kitabı okuyan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
herkese günaydınlarrrrrr......kendime kızdığım için yazma gereği duyuyorum kızlar beni bi fırçalayında aklım başıma gelsinilk ddefa kaçamak yaptım ne olduğu kısmı hiç önemli değil benim bu konudaki zayıf irademin sonunda kendini göstermesi üzdü beni bide sizleri de pek takip edemedim bu aralar bu da motivasyonunu düşürüyor insanın kesinlikle işyerinde büyük sıkıntılar yaşıyorum bu da motivasyonumu epey düşürdü:2::2: canım sabahları kahvaltı yapmak istemiyor abur cuburlara yönelmek istiyor beynim tek destekçim sizlersiniz kızlar.................
Kızlar sade nescafe içebiliyomuyduk? Kitabı okudumda çoğu şeyi unuttum yaa :/
Abartmamak şartıyla içebilirsin ama sade içemiyorsan coffeemate değil bizim süt tozundan koyarsın misss
Sade içebiliyorum süt tozu olmadan :) bide yeşilçay fln tüketmek iyimidir dukanda bilemedim :) bugün ilk günüm oldugundan biraz heycan var hahahahahah
Normalde sinirsiz tuketebilecegimiz izin verilen peynir %2 lik peynir..ama bulamadiginda tabiki hic yoktan ya kendin yagsiz sut ile evde yapacaksin yada elindekini tuketeceksin ama dogrusu %2 likte sinirsiz %7 likte ise gunluk sadece 30 gr tuketme hakki varki oda sinirli izinliye giriyor gundede 2 sinirli izinli hakkin olduguna gore birini bununla tamamliyorsun..Tuketebilirsin tabiki ama daha az kilo vereceksindir diye dusunuyorum yada daha yavas ....
Canim waitros 'u Turkiye'de bulabilecegini zannetmiyorum, bosuna vakit harcama. Bende yagsiz kakao bulamadim, sut tozu bulamadim cokta ustune dusmedim, iyi oldu diye dusunuyorum boylece daha hizli kilo veririm birse sut tozunun zararli oldugunu soyluyorlar, yapay tatlandiricilar da oyle ne kadar az tuketsen o kadar iyidir.
merhaba mersindemi yaşıyorsun.mersinde budiyeti yapmak daha kolay.hertür sebze ve güzel ete ulaşabilirsin.deniz kenarında saatlerce yürüyüş yapıp yoruldunmu birbankta oturup denizi seyrede bilirsin.yada çaybahçesinde çayını içebilirsin.mersinde çok büyük alışveriş merezleri ve marketler var.aradıklarını bulman lazımdı.süttozu pınarın var bende burada markete bulamadım.şu kahve şekerleme satan yerde buldum.orası hiç aklıma gelmezdi.birde oralarabak.ancak mersinin kültürü arklı halkıda karmadır.mesela ben aslen anamurluyum.neyse memeleketime selam olsun.
aaaaaaaaaa benimde ilk günümmmmmmmmmmm ahahahah
aaa süper o zamann takip ederiz birbirmiizii :):)
olur çok sevindirik oldum
Kızlar sade nescafe içebiliyomuyduk? Kitabı okudumda çoğu şeyi unuttum yaa :/
Birde ideal kiloma yaklaştığım için özellikle nisan ayı boyunca ben hep normal yağlı ürünler yemeye başladım kızlar yazmak istedim. Yemeklerime yağ koymuyorum ama peynir, süt, yoğurt hepsini normal yiyorum artık ve az da olsa vermeye devam ediyorum :) Ama yeni başlayan arkadaşlar için bence light ürünlere devam çünkü verilen her bir gramın bile diyete bağlılık ve mutluluk konusunda faydası var benim son iki kilom kaldı ve mayıs sonuna kadar vaktim olduğu için fazla kasmıyorum artık :)[/
tebrik ederim arkadaşım.ne kadar sürede gitti bu kilolar?azmini içtenlikle kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?