- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Kızlar sade nescafe içebiliyomuyduk? Kitabı okudumda çoğu şeyi unuttum yaa :/
Sade içebiliyorum süt tozu olmadan :) bide yeşilçay fln tüketmek iyimidir dukanda bilemedim :) bugün ilk günüm oldugundan biraz heycan var hahahahahah
aaaaaaaaaa benimde ilk günümmmmmmmmmmm ahahahah
kızlar bugün tartıldım 93.6kg. bu ay sonunda 90 na veda edemiycem belliki. eyse eksilere devam inş.kızlar moralim bozuk bugün tartılma imkanım oldu. 95.3 diyor tartı. Çok moralim bozuldu. Gram gram verdiklerimi kilo kilo alıyorum. Haftaya eski kiloma dönmek için elimden geleni yapıcam. Bu ay bitmeden 90 kilodan kurtulmak istiyordum
Tekrar atak yapmak yeni başlayan biri için özellikle çok yıpratıcı olabilir..
Madem kararlısın bence hiç bozmadan seyirden devam et bir süre sınırlı izinlileri kullanma ve bir daha da kaçamak yapma derim..
Bu balona iğne kısmına da çok takılma kararlılıkla devam edersen tekrar kiloların gittiğini görürsün merak etme..
coştum coştum coşturdum. Hafta sonu bi yedim bi yedim sormayın az biraz pişt deme vakti geldi kendicağızıma sabah mükellef bir kahvaltı ama öğlennn iki bardak ayran içiyorum şimdi akşama kadarda mineralli suyumu lıkırdatırsam akşamada tavuk döner oooooh bugünü beyaz beyaz atlatırım yarına ödemler çıkar gider :)
Nescafe içebiliyorusun evet..
Pokii sen fazla unutmuşsun kitabı canım bir daha oku bence.. Çünkü yeşilçay dukanın olmazsa olmazııı..
Bu arada hoş geldin iyi diyetlerr..
Sen de hoş geldin.. Senin adın bundan sonra dukana uygun abur cubur olsun
Iyi pazarlar kizlar
bugun sizlere tatil ama ben Dubai'de yasiyorum ve burda hafta tatili Cuma gunu baslayip Pazar gunu son buluyor, hala alisamadim.
Diyete son gaz devam ediyorum hedefe 1 kilo kaldi ama Lisa'nin onerisi ile guclendirmeye eksi 1-2 kilo girmeyi dusunuyorum.
Bu hafta benim regly haftam zaman olarak gecikmedi tam zamaninda basladi fakat o kadar az ki 5 gundur devam ediyordu ama normal ped bile kullanmadim
anlicaniz o kadar az 5 gundur gunluk ped kullaniyorum ve artacak diye bekliyorum ama bugun artik hicbirsey gelmiyor bitti heralde.
Bu durum beni biraz endiselendirdi acikcasi, forumlarda dukana baslayip regly olamayanlari okumustum bende ne oldum ne olmadim arada birsey
Benzer bir tecrube yasayan varsa lutfen paylassin
hazir baslamisken bu gun yediklerimi ve yiyeceklerimi paylasayim
ac karnina 1 avuc gojjy berry ve 2 brd.su
Sabah, Yulaf kepegi galetasi, peynir, hindi jambon, cay
arada sutlu kahve
Oglen, 2 yumurta ile yapilmis cilbir (ama kendimi hala ac hissediyorum ve bira yogurt yiyecegim)
Aksama firinda besemel soslu tavuk yapicam ilkay'in tariflerinden cok guzel gorunuyordu bende denemeye karar verdim
Bu gunluk benden bu kadar kizlar hepinize bool eksili gunler diliyorum
38:38
Evett cok fazla unuttum tekrar okumayı düşünüyorum :) yada sizlere sorarım burdan diye düşünüyorum kafama bişey takılınca :) ilk günüm ve yogurttan baska aksam 8 e kadar yiyebilecegim hiç birsey yoksanırım bugun sade kahve ve yogurtla idare edicem
Kızlar dukan diyeti hakkında malumatım yok yalnız bu sabah gazetede bağırsak kanserine yol açan bir diyet diye söz edilmiş kendisinden. Yağsızlıktanmış sanırım.
valla bende popom küçülmesin disterim benim sorunum üst bölgem kol göbek simit sırt göğüs çevresi en önce buralar yağlanır en son buralardan gider kilolarım zayıfladıkça popom dümdüzleşiyor
merhaba kızlar özledim sizleri bende güçlendirmenin rüzgarındayım hayrlısı bakalım 1-2 kilo oynadı bende + olarak, o yuzden hedefinizi 2 kilo eksik belirleyin. sonuç da moral bozuyo o da, bir de hadi hemen saf protein yapayım da diyemiyosun çünkü dedim ya güçlendirmenin tatlı rüzgarı.. şimdi korkuyorum acaba daha fazla alırmıyım diye eskiler bilir belki sizce ne yapayım bekleyimmi yoksa seyiremi geceyim o da zor da dedim ya o motivasyon da gitti:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?