Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar sade nescafe içebiliyomuyduk? Kitabı okudumda çoğu şeyi unuttum yaa :/

Nescafe içebiliyorusun evet..

Sade içebiliyorum süt tozu olmadan :) bide yeşilçay fln tüketmek iyimidir dukanda bilemedim :) bugün ilk günüm oldugundan biraz heycan var hahahahahah

Pokii sen fazla unutmuşsun kitabı canım bir daha oku bence.. Çünkü yeşilçay dukanın olmazsa olmazııı..

Bu arada hoş geldin iyi diyetlerr..

aaaaaaaaaa benimde ilk günümmmmmmmmmmm ahahahah

Sen de hoş geldin.. Senin adın bundan sonra dukana uygun abur cubur olsun

kızlar bugün tartıldım 93.6kg. bu ay sonunda 90 na veda edemiycem belliki. eyse eksilere devam inş.

hatunlar diyet ilaçlarına hiç bel bağlamayın.önce 5 kilokadar verdiriyorlar sende buna bağlı olarak hemen 3-4 kutu daha alıyorsun en az kutu başına 60 lira veriyorsun.ve en az 4 ay ulanıyorsun herkutuyu aldığında diğer kutu zayıflatmadı belki sahtesiydi deyip eczaneyi değiştirip yeniden alıyorsun.ama bir süre sonra kilovermeyi bırakın yeniden alıyorsun.kaybetiğinde sudan başka şey olmuyor.motive olupta 10 kilo bile versen geri alıyorsun.hep bir umutla ilacı yenieden yeniden alıyorsun.bu ürün hep sahte deyip farklı bir ürün deniyordun ama oda sonuç vermiyor.sonuç veren tek şey kilonun geri gelmesi ve boşa verdiğiniz para en önemlisi kaybedilen sağlık oluyor.ilacın içine biraz idrar söktürücü biraz iştah kapatan birşeyler koyuyorlar.sonra sen bol tuvalete gidiyorsun yada bol teliyorsun.vücut elektrot düzeyin bozulduğu için kalp çarpıntısı yaşıyorsun.3-5 gün iştahın kapanıyor ama sonra eski hale geri dönüyorsun.bu yaşadıklarımıda paylaşayım dedim malum şimdi butür ilaçların satış zamanı.burda h,çbir firmaya sözüm yok.isimde vermem.genel olarak bahsetim.ama birebir 1 sene kulanan biriyim.ilaç kulanırken kendini motive ediyorsun.sunulan reklamlarından etkileniyorsun.kendi kendine beynini öyle bir yıkıyorsunki sana zararlı bu bunun bir faydasını göremesin diyenler kızıyorsun.ilaç yorumlarıda hep iyi çünkü kimse kulandığına kötü diyemiyor.taki zaman geçip hiçbirşeye yaramadığını görünce anlıyorsun.sonrada çekinip yazamıyorsun.bu motivasyonu sağlıklı yaşam ve zayıflamadan yana kulansak daha iyi olur.bugünlerde kaybetmek üzer olduğum motivasyonumu yine kazanmak üzereyim.hemde artılarım artmışken.olsun bu gidiş gelişler vücudun yenilenmeye çalışmasının bir çabası.teraziyle birşey tartmak istediğinizde iki kefe bir aşağı bir yukarı bir süre gidip gelir bir süre sonrada biraz ekliye biraz azalta dengeyi bulur ve durur.işte zayıflamada bence budur.biz kefenin birindeki malzemeyi azaltıyoruz.böylece diğer kefedeki ağırlıkta azalıyor.bu arada dengeyi bulana kadar çabalıyoruz.bu çabayı hep beraber sürdürüp sonunda başaracağız.

selam kızlar mum gibi eriyceğimiz bir hafta olsun mu?olsun tabi:)hava çok güzel akşama doğru yürüyeceğim kahvaltım haşlanmış yumurta ile peynir bide çay saf protein günüm ben bugünleri daha çok seviyom valla:)

jennifer,kim,shakira bunlarda popo olunca güzel çekici bizde olunca oturmuş oturmuş şişirmiş koca popolu yokyaaaa:))

izinlileri zaten hic kullanmadim simdiye kadar.. bu önümdeki günlerdede kullanmicam yeterki su yaptigm hatayi telafi edeyim :) tesekkür ederim yardimin icin :) zaten o kadar pismanim ki bidaha diyeti bozacak birseyi elime bile alamam :)

ye gülüm ye.... afiyetler olsun. ben de 1 kiloya yakın tavuk yedim bir oturuşta. eşim bıkmadın mı bu tavuktan diyor.:44:hayır aksine çok seviyorum
bu sabah scholar usulü dukan ekmeği ve beyaz peynirle karnımı doyurdum. ama öğlen yiyecek bir şey yoktu kantinde. 2 tane ayran da ben hüplettim. akşama kurt gibi acıkırım artıkkkfazla yüklenmezsem sabaha eksileri görmek istiyorum
ödemler için de bol bol yeşilçay...ımmmmmmm

Evett cok fazla unuttum tekrar okumayı düşünüyorum :) yada sizlere sorarım burdan diye düşünüyorum kafama bişey takılınca :) ilk günüm ve yogurttan baska aksam 8 e kadar yiyebilecegim hiç birsey yok sanırım bugun sade kahve ve yogurtla idare edicem

canım aynen benimde öyle oldu. hatta buraya çok yazdım. sanki hiç regly olmamış gibi hissediyorum kendimi diye. nedenini anlayamadım. ama şişliğim devam etti. kabızlık kaynaklısı da üstüne. çok şiş hissediyorum kendimi anlayacağın.:26:

merhaba kızlar özledim sizleri bende güçlendirmenin rüzgarındayım hayrlısı bakalım 1-2 kilo oynadı bende + olarak, o yuzden hedefinizi 2 kilo eksik belirleyin. sonuç da moral bozuyo o da, bir de hadi hemen saf protein yapayım da diyemiyosun çünkü dedim ya güçlendirmenin tatlı rüzgarı.. şimdi korkuyorum acaba daha fazla alırmıyım diye eskiler bilir belki sizce ne yapayım bekleyimmi yoksa seyiremi geceyim o da zor da dedim ya o motivasyon da gitti:26:

Kızlar dukan diyeti hakkında malumatım yok yalnız bu sabah gazetede bağırsak kanserine yol açan bir diyet diye söz edilmiş kendisinden. Yağsızlıktanmış sanırım.

Kitap da büyük motivasyon kaynağı pokiicim ben hala ara ara açar kurcalarım..
Tabiki bize de sorabilirsin ama iş güç oluyor her zaman cevap gelemeyebilir..

İlk günden kendini aç bırakmasaydın keşke..

Sanayi gibi bir yerde isen ve döner vs bulamıyorsan bile gevrekçilerde haşlanmış yumurta bulunuyor..
(İzmirli olduğumu gevrek lafından anlamışsınızdır )

Aç bırakarak o kadar eziyet etme kendine daha yolumuz uzunnn..

Baktın malzemen eksik zamanın olmadı yarına başlardın be arkadaşım..

Kızlar dukan diyeti hakkında malumatım yok yalnız bu sabah gazetede bağırsak kanserine yol açan bir diyet diye söz edilmiş kendisinden. Yağsızlıktanmış sanırım.

bir demedikleri bu kalmıştı.sonunda böbrekten sonra bağırsağıda ele aldılar.bu diyet ilaçları satanların artık eskisi gibi para azanamayan diyetisyenlerin çıkardığı söylenti.bu diyete yağ var.süt ürünlerinin her 100 grmından 2 gr yağ alıyorsun.günde 1 litre süt ürünü tüketsen 20 gr yağ yapArpeynirinde 100 gr dan 2 gr yağ alıyorsun.200 gr tüketsen oldumu 24 gr birde 1 tatlı kaşığı yağ serbest oda en azından 16 gr olsa eder 40 gr yağ.beyaz etde olsa yağsız kıymada olsa her 100 grmında yinede 4-5 gr yağ vardır.1 kiloda ondan tüketsen en az 40 gr da ondan gelir yani günlük en az aldığımız yağ 80-100 gr arası.100 gr yağ dediğin 780 kalori.yani yağı direkt olarak almasakta dolaylı olarak gıdalardan alıyoruz.sebzedede yağ var.hatta marolun yağlısı deriz.yaprağı kaygan kaygan olur.bu insanlar nekadar yağ yememizi bekliyorlar.diyetisyenler günde kaçgıram yağa izin veriyorlar.ben yeni tahlil yaptırdım.herşeyim mükemmel.hata bazı değerlerim öncesine göre daha düşük ve daha sağlıklı.eti tüketiyoruz ama ürik asit olmasın diye 2 litrede su tüketiyoruz.hem kaç kişi günde 1kg et yiyebiliyorki.hepimiz sınırlı tüketiyoruz.genelde daha uygun fiyatlı beyaz ete yöneliyoruz.bu sitede kaç kişi günde 1kg kırmızı eti yiyebiliyor.bir önceside gud hastası olma riskini artırıyor denmişti.boş ver arkadaşım.bu bir diyet.bütün diyetler gibi amaç zayıflamak sebzeyle deyil etle zayıflama.süt ürünleriyle zayıflama.uzmanlar basbas bağırıyorlardı lütfen süt tüketin yoğurt tüketin ekmekten az yiyin diye.şimdide kalkmış uzman olanlar bağırsak kanseri yapar diyorlar.yağsız tuzsuz ekmeksiz yapılan sebze diyetlerine neden birşey demiyorlar.ilaçlara neden söylenmiyorlarda hepsi kendi adına ilaç çıkarıp satmayı düşünüyor.ben zaten onlar yüzünden bu haldeyim.zayıflayamıyorum çünkü düşük kalorili diyetlerini ilaçlarını kulandım.şimdide bunlardan kurtulup tekrar kalori seviyemi artırmaya çabalıyorum.o konuşan doktorların kitapların kitaplarını aldım 1 aylık diyet listelerini gün gün uyguladım.tavsiye etikleri ilaçları kulandım.testlerini yaptım.sonuç ortada.artık bilimsel zayıflamaya niyetliyim.bunu 15-20 sene önce elime geçen kitapda söylemişti.neyse tatlım karar yine senin.bu diyet dünyada büyük bir sektör.kitabından tutunda ilacına kadar diyet gıdalarına kadar pek çok firma ve doktor olduğunu söyleyen pek çok çıkarcı bunu kavgasını yapıp birbirlerini karalıyorlar.bu diyete sevdiğim nokta kalori hesabı yok vücudun yine 2000 kalori alıyor.böylece diyeti bitirdiğinde günde 2000 kalorilik tüketme hakın oluyor.daha ne olsun

hatunlar bugün beni idare edin bugün benim söylenme günüm.uzun zamandır bukadar söylenesim gelmediydi.yarına geçer inşallah.tozumu aldım yemeğimi koydum yerlerimi sildim.şimdi kurumasını bekliyorum.kuruyunca süpürüp çamaşırımı asaçağım.anlıyacağınız çay molasındayım.hem buraya yazıyorum hemde birsürü şey düşünüyorum.bugün kafam çok kalabalık

biz popomuz kücülsün diye ugrasiriz onlarda büyütmek icin, beonce popsu kücülmesin diye özel besleniyormus :)

valla bende popom küçülmesin disterim benim sorunum üst bölgem kol göbek simit sırt göğüs çevresi en önce buralar yağlanır en son buralardan gider kilolarım zayıfladıkça popom dümdüzleşiyor

benim heryerimde eşit olarak var.ama popom diktir.bende popomun dikliğinin gitmesini istemem.benim göbeğim yok ama belim kalın bende belimin incelmesini istiyorum.belim enfazla 72 ye düştü.oda 60 kiloyken.yani anlıyacağınız belim tambir yontulmamış kütük.daha ötesi yok

ah ahhh biz ne zaman geçicez güçlendirmeye acep? o zamana gelelimde varsın 2 kilo oynasın:)

Benimde karın ve bel bölgemde yağlanma fazla şimdi baya gitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…