Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyete ilk başladığımda belim kaçtı tam olarak bilemiyorum 70.6 kg ile başladım. diyetimin ortalarında belim 80.5 cm di. sonra duaklamaya girdiğim bir ara 67 iken kilom tartıdan sinirli iniyorum falan eşim tartıya bakma ölçülerine bak dediğinde tekrar ölçeyim belimi dedim 78 cm çıktı. :) inanamadım. demek ki kilo vermeye devam duraklama olsa da dukan amcanın dediği gibi diye düşündüm. daha da motive oldum. bildiğim kadarıyla 4 kilo da 1 cm inceliyor vücut.

oh ohhh ne muhabbetler ne muhabbetler döktürmüşsünüz yineeee kızlarrrrrrr yaz geldiii ama hala kilolar duruyorrrr uffffffffff azıcık daha hızlı gidiverseler ne var dimii yaa iki ay oldu bende başlayalı 10 kilo gitti şimdi düşünüyorumm ya hiç veremeseydim öyle tontiş tontiş gezseydimm diyeee şimdi zayıfladıkça zayıflamak istiyorum beden düştükçe düşsün istiyorum aynalarla barışmaya başladım artık valla hadi bi foto alalım diyorum bazen arkadaşlara öncedenn foto dedilermi ben ezilir büzülürdüm aman karelere ben girmeyeyim derdim ellerim sürekli göbüşümde olurdu sanki saklayabiliyordummm daaa ama süre uzadıkça sabrım azalıyor sankiiiiii yaaa ufffffffffffff....geçsin artıkkk verelim kiloları bende güçlendirmeye geçmek istiyorum yaaaa ilk öğünüm çikolatalı pasta olacak o çikolatalar meyveler buram buram kokuyorlar burnuma valla markete girdimmii bakmamaya çalışıyorum ama nereye kafamı çevirsemmm çikolataaaaa bu günlerde krizlerim başladı sanırım diyete başladı başlayalı ikinci krizimi yaşıyorummm bi ara helva yapim bari ne yapcazzz çekcezz mecburrrrrrrrr löp löp yediğimiz çikolatalar şimdi tırmalıyor işteee

bende 38 olmak istiyorummm geçen mağazaya girdim üst 40 alt 42 olmuşşş sevindirik oldumm bi an

Bendee 34-36 olmak istiyorummmm şuan 38 imm ama benim allta pek problem yok problem üst bölgede :) ekimde düğünümüz var ve nişanlım çok zayıf benimde çok zayıf olmam lazım kiiii dengelensin :)

Bendee 34-36 olmak istiyorummmm şuan 38 imm ama benim allta pek problem yok problem üst bölgede :) ekimde düğünümüz var ve nişanlım çok zayıf benimde çok zayıf olmam lazım kiiii dengelensin :)

canım sen iyiymişsin yaa bizim olmak istediğimiz bedendesinnn benimde ağustosda düğünümm allahtan benim nişanlım zayf değill ama şimdik ben zayıflıcam o şişko oolcak

Çoktan beri forma giremedim.... 90 da takılı kaldım...(((
Sinir oldum... Niye böyle yavaş gidiyor?????????

canım sen iyiymişsin yaa bizim olmak istediğimiz bedendesinnn benimde ağustosda düğünümm allahtan benim nişanlım zayf değill ama şimdik ben zayıflıcam o şişko oolcak

ahhh keşke benimkide öle olsaa :) o zaman hiç stres yapmazdım ama çokk zayıf benimde zayıflamam lazım acilen yani hesapladım şimdi başlayıp 2 aya istedigim kiloya inersem ekime kadar güçlendirmeye geçmiş olurum :)

acıkmıştım biraz yoğurt yedim.akşam yemeği için çıkardığım et yağlı çıtı.neyse kırmızı kısmından alırım.yağlı kısmını kacama kakalarım.ne yapayım etin yağlısını seviyor.sonrada damarlarımı daraltın diyor.

süpürgemide yaptım.şimdi 2 kere koyduğum çamaşırların bitmesini bekliyorum.bulaşık makineside bitirmiş.çocuklar için mayaladığım pohaçayıda fırına atacağım biraz daha kabarıp maya kokusunun gitmesini bekliyorum.buğün ekmek yapmadım.kepek tüketmedim.gidip almaya üşendim.neyse yarına kısmetse alırım.buğünlük olmasın.sade kepekte yapabilirim.aman ama düşündüm.karnımın şişliği biraz daha artarsa herhalde burnuma gelecek.gaz sancısıda oluyor.midem kötü olup gastiritim artınca midem gaz yapıp balona dönüyor.şuan ne yaptımsa olmadı.banyoda sıcak su iyi gelir ama makinenin bitmesi lazım.65 senelik lojmanda oturunca 2 makine aynı anda çalıştırılmıyor.yani çamaşırını temizliyorsan kendini temizlemek için beklemen gerekir.

sıcak birgün,nisanda burası yağmur yapar birde haziranda bardaktan boşalırcasına saatlerce yağar ve sayısız simşek düşer.sen evden hava sıcak diye yazlık kıyafetle çıkarsın, saniyeler içinde gök yüzünü bulut kaplar ve coşkulu bir yağmur bastırır.arkasından durmadan şimşek çakar.2 saat yağar yağar hava 10 derece düşer.sonra yine saniyeler içinde hava açar ve ortalık cehenem sıcağıyla yanmaya başlar.buraya ilk geldiğimde çok yağmura yakalndım.şimdi artık yakalnmıyorum.eee 5 senede memleketi tanıyorsun.ama bu sene nisanda beklediğim yağmur yağmadı herhalde hakını hazirana saklıyor.

neyse buralardan ayrılınca özlemem diyordum ama özlüyeceğim galiba kendi memeleketim olmasada dile kolay 5 senemi geçirdim burada.çocuklarım küçüktüler kocaman oldular.yayla havası gibi havası var bunu özlerim.

buranın havası yayla havası gibi olduğu için buraya gelen hatunlar kesinlikle kilo almam diyorlarla ama alıyorlar.hemde en az 7-8 kilo.çünkü akşamları serin bir havası var sadece güneş oldumu sıcak evler yine serin sayılır.trakyanın bu yanı güzel.şimdi anamur yanıyordur.evlerin içide sıcak olur çünkü nemli bir havası var.üstelik geçim kaynağının çoğu seracılıktan olduğu için heryer sera buda sıcakığın biraz daha artmasına neden oluyor.ama balkonun varsa birde yüksekteyse ılık ılkı eser.tabi denizi seviyorsan girebilirsin.benim gibi sadece denizin kenarında uzanıp pineklemeyi seviyorsan onu yaparsın.birde yaylaları var.yayladan bir ev bulup kapağı atabilirsen ne mutlu 1 saatte yayladasın.istersen iner denizine girer sonra 1 saate yayla evinde serin serin oturur sun.geceleri serin olduğu için üstünü örtüp yatabilirsin.et ve sebzenin tazesine erişme imkanı vardır.adamlar koyunu kuzuyu getirip kesip taze taze satarlar.burada keçi çok tüketilir.bölge dağlık ve ormanlık olduğu için keçinin yaşamasına olanak sağlıyor.tabi davar diyerek koyunda yetiştiren var.yayla evininde balkonu önemli.ormanlık alanı seyrederek oturursun.gençlere çekici gelmiyor ama benim gibi menepozlu olma yolunda olanlar için bire bir.

eski evler kalmadı.şimdi bayağı bayağı yazlık evler yapmışlar.kocaman bir şehir kurmuşlar.yayla ben ilk olrak 6 yaşında gitiğimde seyrek taştan evler vardı daha sonra büyüdü büyüdü en son resmen yaylada şehir kurulmuş.ben daha yukarlardan yaylayanların az olduğu yerlerden ev bulma taraftarıyım.şahirden kaçıp doğayla baş başa kalmak istiyorsan çavrande kalabalık olmamalı kendinle baş başa kalmalısın.artık bunu sağlamakta zor.çünkü yayla fiyatlarıda nüfusun artmasıyla birlikte artmış.bir ev yapımlık yer bulup şu hazır evlerden kurdulmalı.15 gün sürmüyor yapımı.yayla insan ömrünü artırıyor.yayladan inen bebelerinde yanakları al al olur.şehir yaşamından bunalanlara bir kaçamak yeri oluyor.yaylaya alışanları asla zamanı eldiğinde şehirde tutamıyorsun.şehre mecburen inselerde kaçacakları saati beklediklerini görürsünüz.akdeniz hem yayla turizmi hemde deniz için birebir bir yer.halkı biraz farklı görünsede özünde emekçi insanlardır.ekmeğini topraktan çıkaran insanların içinde kötülük olmaz.olsa olsa biraz heyecanlı ve tez canlı olurlar.

birde akdeniz insanı anaerkildir.yani ananın sözü geçer.yönetim kadının dediği gibi olur.kızlarını anam,anakadın diye severler .bukadar şeyi biraz neşelenin birde bölgeyi tanıyın diye yazıyorum.akdenizde birazda antalyayı geçip anamura doğru gidip görün istedim.sakin küçücük bir şehir.kendi yerimin memleketimin reklamını yapayım dedim.tabi gidip gezipde beğenmeye bilirsiniz onada saygım sonsuz ama yaylasına çıkıp bir et yemenizi tavsiye ederim.yolları çok dolanbaçlı ve zordur.ben bu yoların zor olmasını cenete ulaşmanın kolay olmamasına bağlıyorum.neyse hatunlar tatile gitmiş ve gezmiş gibi olmuşuzdur.hep diyet ve yemeklerden bahsetmiyelim tatilden bahsedip birazda ruhumuzu doyuralım.umarım bu sene herkes istediği yerde tatilini geçirip mutlu olur

inşşşşş canımmm inş istediğin kiloya inersin o zamanda güçlendirmeye geçersinnnn..Ama iş kendini daha rahat hissetmekte tatlım ya yoksa dışardan görünüşşş boşşşşş biz uyumlu görünüyoruz ama ben çok huzursuzum kilolarımla hiç barışamadım sonunda karar verdim hatta ilk defa böyle iradeli bir diyet yapıyorum inşşşşşş düğünlerimize incecik istediğimiz görüntü ve istediğimiz gelinlik ile girerizz

konuyla cok alakasiz, bnm sana bir sorum olacakti, bende 64-65 ile basladim amacim 55-54 sen baya güzel zayiflamissin, ne kadar sürede zayifladigni yazabilir misin acaba, ayni kilolar oldugu icin merak ettim..

Son düzenleme:

inşallaaahhh çokk korkuyorum zayıflayamam diyee zor kilo veren bi bünyem var ve hızlı kilo alıyorm yani bi zayıflasam 48 49 ları görsem hayatım boyunca dikkat edicem tekrar almamak için insallahhh incecikk gelinler oluruz yaa.. bu arada sade soda içebiliyomuyuz ?

Merhaba bende bugun atak evredinin 1. Gunundeyim sabah kahvaltida 1 yumurta ve peynir bir bardak light sut ve krep cay ictim oglende cevirme tavuk yedim diyet yogurt ile birlikte birde arada tekrar sut ictim iste eve gelince az peynir ve yogurt yedim ama simdi cok aciltim yumurtayi hasladim nane maydoniz ve dereotuyla salata yapacam bir bardak cola ile iceyim yiyeyim diyorum cok zorlanuyorun 6 gun atak verdi ama kilo 84 girmistim sabah 81.8 dim yarindabu sekilde devam edecem ama zaten benim diyet boyunca tek sorunum aksamlari atlatamiyorum umarim bana destek olurdunuz

Bence kola içmemelisinn :) tamam light kola var diyette ama atakta içme bencee. bende içiyodum ama seyir doneminde içiyodum. Şimdi yeniden basladım 2 sene sonra bugun benimde ilk günüm 2 3 hafta kola içmeyi düşünmüyorum lightta olsa kola sonucta :) süt iç süt light süt

Çok geçmiş olsun canım... Yeni işin de hayırlı olsun.......

Benim de senin gibi az kaldı ama henüz normal yağlı ürünlere geçemedim zaten yavaşladı kilo verme olayı... Ama yarım yağlı ürünlerden az az tüketmeyi düşünüyorum artık.... Seninle aynı zamanlarda güçlendirmeye geçeceğiz gibime geliyor....

Bu arada eşimin semineri bitti ve bugün dönüyor ama itiraf etti dün kaçamak yapmış ve tatlı yemiş ben olsam buna asla izin vermezdim....

bende 38 olmak istiyorummm geçen mağazaya girdim üst 40 alt 42 olmuşşş sevindirik oldumm bi an

Ben de 38 beden olmak istiyorum.ama benim tam tersi. Üst 42 alt 40 olmuşsa. Hiç sevinmedim ben. Zayifladikca mutlu olurum sanıyordum ama daha çok takıntılı olmaya basladim

Gülüm ,balım mesajina alıntı yapayım dedim ama neresinden alsam bilemedim. Okadar şeyden bahsetmissin ki ...havadan , sudan ,yemekten, çamaşırdan ,yağmurdan....neyse mesajını okurken oturup muhabbet etmiş kadar olduk...bi kahvenizi eksikti...

Sabah: temiz
Öğle: temiz
Akşam: eve gelirken tavuk almayı unutmuşum.ve cooooook açım... Sağdan soldan tirtiklamaya başladım. Ne yapsam ki...en iyisi cilbir yapayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…