benim heryerimde eşit olarak var.ama popom diktir.bende popomun dikliğinin gitmesini istemem.benim göbeğim yok ama belim kalın bende belimin incelmesini istiyorum.belim enfazla 72 ye düştü.oda 60 kiloyken.yani anlıyacağınız belim tambir yontulmamış kütük.daha ötesi yok
kızlar hedefiniz kaç beden?benimki 38:) su anda 44 bedenim(
bende 38 olmak istiyorummm geçen mağazaya girdim üst 40 alt 42 olmuşşş sevindirik oldumm bi an
Bendee 34-36 olmak istiyorummmm şuan 38 imm ama benim allta pek problem yok problem üst bölgede :) ekimde düğünümüz var ve nişanlım çok zayıfbenimde çok zayıf olmam lazım kiiii dengelensin :)
canım sen iyiymişsin yaa bizim olmak istediğimiz bedendesinnnbenimde ağustosda düğünümm allahtan benim nişanlım zayf değill ama şimdik ben zayıflıcam o şişko oolcak
ahhh keşke benimkide öle olsaa :) o zaman hiç stres yapmazdım ama çokk zayıf benimde zayıflamam lazım acilen yani hesapladım şimdi başlayıp 2 aya istedigim kiloya inersem ekime kadar güçlendirmeye geçmiş olurum :)
Birde ideal kiloma yaklaştığım için özellikle nisan ayı boyunca ben hep normal yağlı ürünler yemeye başladım kızlar yazmak istedim. Yemeklerime yağ koymuyorum ama peynir, süt, yoğurt hepsini normal yiyorum artık ve az da olsa vermeye devam ediyorum :) Ama yeni başlayan arkadaşlar için bence light ürünlere devam çünkü verilen her bir gramın bile diyete bağlılık ve mutluluk konusunda faydası var benim son iki kilom kaldı ve mayıs sonuna kadar vaktim olduğu için fazla kasmıyorum artık :)[/
tebrik ederim arkadaşım.ne kadar sürede gitti bu kilolar?azmini içtenlikle kutluyorum.
Başlangıç tarihi 26/11/2012 canım miladım bu benim çok şükür bugün çizelgemi değiştirecek kiloları da gördüm. Her zaman diyorum sadece Dukan yetiyor. :)))))
ye gülüm ye....afiyetler olsun. ben de 1 kiloya yakın tavuk yedim bir oturuşta. eşim bıkmadın mı bu tavuktan diyor.:44:hayır aksine çok seviyorum
bu sabah scholar usulü dukan ekmeği ve beyaz peynirle karnımı doyurdum. ama öğlen yiyecek bir şey yoktu kantinde. 2 tane ayran da ben hüplettim. akşama kurt gibi acıkırım artıkkkfazla yüklenmezsem sabaha eksileri görmek istiyorum
ödemler için de bol bol yeşilçay...ımmmmmmm
Yeşil çayımı içtim biraz önce içinede form çayı attım ki bağırsaklar hareketlensin valla. Bir porsiyon kadar da tavuk söyledim zaten yarım bardak bişi getiriyorlar :) Oyyyy ben sana sabah yaptığım kahvaltıyı söylesem anaaaaam naapmış bu dersin gelsin ekmekler gitsin labneler aman yarebbiiiiiimmmm sabahlar olmasın hergün akşam bir an önce geçsinde kahvaltı yapalım diye uyuyorum ya bu derece zevk alıyorum kahvaltıdan inanamazsınnnnn. Ama ben her zaman peynir canavarıydım da bu kadarmıydım da bilemedim. Haftasonu light kaşarın dibineeee vurdum koca koca iki kiloluk baton buldum bir marketten yüklendim getirdim taaaaa antalyalardan labneyi desen aynen öyle kovaylan aldım toptancıyı bulunca oyyyy ağzım sulandı yine eşim aynen banada takılmaya başladı eşimin en çok sevdiği yemekler tavuuuuk ve kepeeeek diyor güle güle ama bir yandan da bırakayım artık diye gözümün içine bakıyor nedeeeenhihihihihih
merhaba kızlar özledim sizleri bende güçlendirmenin rüzgarındayım hayrlısı bakalım 1-2 kilo oynadı bende + olarak, o yuzden hedefinizi 2 kilo eksik belirleyin. sonuç da moral bozuyo o da, bir de hadi hemen saf protein yapayım da diyemiyosun çünkü dedim ya güçlendirmenin tatlı rüzgarı.. şimdi korkuyorum acaba daha fazla alırmıyım diye eskiler bilir belki sizce ne yapayım bekleyimmi yoksa seyiremi geceyim o da zor da dedim ya o motivasyon da gitti:26:
inşşşşş canımmm inş istediğin kiloya inersin o zamanda güçlendirmeye geçersinnnn..Ama iş kendini daha rahat hissetmekte tatlım ya yoksa dışardan görünüşşş boşşşşş biz uyumlu görünüyoruz ama ben çok huzursuzum kilolarımla hiç barışamadım sonunda karar verdim hatta ilk defa böyle iradeli bir diyet yapıyorum inşşşşşş düğünlerimize incecik istediğimiz görüntü ve istediğimiz gelinlik ile girerizz
Merhaba bende bugun atak evredinin 1. Gunundeyimsabah kahvaltida 1 yumurta ve peynir bir bardak light sut ve krep cay ictim oglende cevirme tavuk yedim diyet yogurt ile birlikte birde arada tekrar sut ictim iste eve gelince az peynir ve yogurt yedim ama simdi cok aciltim yumurtayi hasladim nane maydoniz ve dereotuyla salata yapacam bir bardak cola ile iceyim yiyeyim diyorum cok zorlanuyorun 6 gun atak verdi ama kilo 84 girmistim sabah 81.8 dim yarindabu sekilde devam edecem ama zaten benim diyet boyunca tek sorunum aksamlari atlatamiyorum umarim bana destek olurdunuz
Günaydın dukanın güzelleriii..
yaklasık 1 haftadır ugrayamıyorum çünkü geçen hafta yeni işime başladım kagıt evrak ıslerı işe alışma dönemı derken bi kosturmacayla gectı bu hafta.birde üstüne üstlük işe başlamadan 1 gün önce yediğim balıktan cok feci zehirlendim ve işte ilk günüm fena geçti:S ve 3-4 gün kendıme gelemedım dogru duzgun hiç bişey yıyemedım ne yesem afedersiniz çıkarasım geliyodu sadece ılık çorba içebildim mecburen iyice aç kalmamak içinondan sonraki günlerde midem toparlanana kadar diyetten sapmadan ekstra olarak kahvaltıda yarım dilim cavdar ekmeği yedim bi kaç gun okadar.tamemen iyileşincede kaldıgım yerden devam ettım kilom sabıt kaldı en azından şimdi aynen devam
Birde ideal kiloma yaklaştığım için özellikle nisan ayı boyunca ben hep normal yağlı ürünler yemeye başladım kızlar yazmak istedim. Yemeklerime yağ koymuyorum ama peynir, süt, yoğurt hepsini normal yiyorum artık ve az da olsa vermeye devam ediyorum :) Ama yeni başlayan arkadaşlar için bence light ürünlere devam çünkü verilen her bir gramın bile diyete bağlılık ve mutluluk konusunda faydası var benim son iki kilom kaldı ve mayıs sonuna kadar vaktim olduğu için fazla kasmıyorum artık :)
bende 38 olmak istiyorummm geçen mağazaya girdim üst 40 alt 42 olmuşşş sevindirik oldumm bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?