Canım ben de 44 ile başladım, şimdi 42 oluyo tabii kalıbına göre değişiyor. Hedefimiz aynıkızlar hedefiniz kaç beden?benimki 38:) su anda 44 bedenim(
Benim de 12 cam inceldim belimden diyete başlayalı. Ama daha çooook varBenimde karın ve bel bölgemde yağlanma fazla şimdi baya gitti çok şükür
oh ohhh ne muhabbetler ne muhabbetler döktürmüşsünüz yineeeekızlarrrrrrr yaz geldiii ama hala kilolar duruyorrrr uffffffffff azıcık daha hızlı gidiverseler ne var dimii yaa iki ay oldu bende başlayalı 10 kilo gitti şimdi düşünüyorumm ya hiç veremeseydim öyle tontiş tontiş gezseydimm diyeee şimdi zayıfladıkça zayıflamak istiyorum beden düştükçe düşsün istiyorum aynalarla barışmaya başladım artık valla hadi bi foto alalım diyorum bazen arkadaşlara öncedenn foto dedilermi ben ezilir büzülürdüm aman karelere ben girmeyeyim derdim ellerim sürekli göbüşümde olurdu sanki saklayabiliyordummm daaa ama süre uzadıkça sabrım azalıyor sankiiiiii yaaa ufffffffffffff....geçsin artıkkk verelim kiloları bende güçlendirmeye geçmek istiyorum yaaaa ilk öğünüm çikolatalı pasta olacak o çikolatalar meyveler buram buram kokuyorlar burnuma valla markete girdimmii bakmamaya çalışıyorum ama nereye kafamı çevirsemmm çikolataaaaa bu günlerde krizlerim başladı sanırım diyete başladı başlayalı ikinci krizimi yaşıyorummm bi ara helva yapim bari ne yapcazzz çekcezz mecburrrrrrrrr löp löp yediğimiz çikolatalar şimdi tırmalıyor işteee
Ben de 38 beden olmak istiyorum.ama benim tam tersi. Üst 42 alt 40 olmuşsa. Hiç sevinmedim ben. Zayifladikca mutlu olurum sanıyordum ama daha çok takıntılı olmaya basladim
Gülüm ,balım mesajina alıntı yapayım dedim ama neresinden alsam bilemedim. Okadar şeyden bahsetmissin ki ...havadan , sudan ,yemekten, çamaşırdan ,yağmurdan....neyse mesajını okurken oturup muhabbet etmiş kadar olduk...bi kahvenizi eksikti...
hepinize günaydın dukan hatunları karnımın şişliği bir türlü gitmedi sancım çok artı galiba yine ilaç kulanmam gerekiyor.bunu istemesemde 4 gündür ağrıya dayanıyorum.çok hareketde ediyorum ama gümrük kota koymuş çıkışa izin vermiyor.bugün spor hocası inşallah gelir.kadın yarışmalara katıldığı için dün izinliydi.bugün yapacağım demiş.
sabah rafadan bir yumurtayla 2 bardak şekersiz çay içtim.öğleye ne yapacağım bilmiyorum.artık kepek tüketmez oldum.dün yapacaktım yapmadım.kepek kabızlığımı tetikledi.buğday kepeğide gaz yaptı.karnım rahatlayana kadar yemicem.yoksa iyicene kötü olacağım.
muhabet havası hisetiysen ne mutlu biraz kafamız dağılsın dedim.diyeten bahsederken birazda hayatın güzeliklerini görmeli.hoş öncesinde pek çok şeye söylendim.ama burada sıkıntılarımızı ve duyduklarımızıda paylaşıyoruz.bende geçmişe baktımda kitap yazmışım.neyse arada olur böyle
Hanimlar ben sadece kahvaltida Bes dilim ekmek yemeden haftada bir makarna yemeden doymayan bi oburdum ama kola tatli abur cubur seylerle aram hic olmadi suan inanin aclik krizlerini unuttum ustelik dukana tamamen uymuyorum dukan bana neyin onemli oldugunu ogretti bence sizde kendinizi cok kasmayin mesela sabahlari iki gun kurusu kayisi yiyorum ve sebze protein hic takmyrum yiyorum sadece tuzu ciddi azalttim yagida gunde iki yemek kasigi zeytinyagi tuketyrum spordan onda dondugum icin onbirde yemegimi yiyorum birde bu bir ay boyunca kacamaklarim en az kirk tane cigkofte iki bira ceyrek dilim pasta yagli cacik iki defa bir haftadir sabahlari kuru kayisi iki tane ve sonuc olarak bes kilo verdim ben haftanin her gunu yuruyus yapiyorum bir saat vere uc gun uc saat spor yapiyorum (agirlik pilates) bu nedenle beslenmemi kendime gore ayarladim bes kilom kaldi o nedenle abartmadan yapiyorum hanimlar
lisabellam hamilemisin ticket midir neyse orda birşeyler varrr
günaydın lisabellammmmmmmmmmmmmmm
bebiş mi geliyor yoksa?ay çok heyecanlandım. içim kıpır kıpır oldu valla....
Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
günaydın,günüme ne güzel başladım ben böyle,hayırlı olsun hayatım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah,çıtır anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?