Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de fix menüm ızgara tavuk ve yoğurt yedim.suyum 2 lt oldu.yatana kadar 2.5 olur.1,5 saat de yürüdüm.arabayı kızın okuluna bıraktım eve kadar yürüdüm.yorgun,bacakları ağrıyan ama mutlu biri var karşısınızda.sporuma suyuma daha dikkat edeceğim bundan sonra

aldığım 7gr yağlı peyniri geri verdim evde de durmasın nolur nolmaz yerine 3 tane çipura aldım normalde 1 tanesiyle doyuyordum ama şimdi ekmek yok salata yok fln bir de kardeşimle beraber yapıyoruz 1 taneside ona

kitapta atak evresinde maydonoza izin vermiş ama ben maydonozu hiç sevmem yerine roka yesem olur mu balıklada iyi gider

bugün akşamda biraz dana kuşbaşı vardı onu haşladım biraz da dünden kalan körili tavuğum vardı onları yedim akşam yemeğinden önce spordan çıkınca çok açıkmıştım light ayran buldum yağı 0.5 onu içtim spora gitmeden de 1 kase yoğurt 1 dilim hindi füme 1 kaşık kadar lor peynir yedim sabah kahvaltısında da dukan galetası ve 2. günüm bitti 900 gr vermişim

kızlar hedefiniz kaç beden?benimki 38:) su anda 44 bedenim(
Canım ben de 44 ile başladım, şimdi 42 oluyo tabii kalıbına göre değişiyor. Hedefimiz aynı

Benimde karın ve bel bölgemde yağlanma fazla şimdi baya gitti çok şükür
Benim de 12 cam inceldim belimden diyete başlayalı. Ama daha çooook var

Aynen ben de boncukcum, bir de önceden kendimi zayıflamış hissediyodum. Şimdi gözüm alıştı bu halime yine çoook kilolu görüyorum kendimi. Önceden nasıl o kilolara çıkmışım yazık bana

Selam hanimlar suan cok sıkı diyet spor ve bakima aldim sonuclarini ayna karsisinda cekiyorum ve en kisa zamanda sizlerle paylasacagim 😋kendimi yillarca spor yapmis biri olarak elimde olmayan nedenlerden birakmistim suan bomba gibiyim ve asla birakmayi dusunmuyorum sporu 161 cm boy 62 kiloydum suan 57 kiloyum diyete baslayali bir ay oldu haftasonlari piknik gezme derken ciddi kacamaklarim oldu ama saglam spor yaptigim icin bana pek islemiyor sanirim 😋 fotolari en kisa zamanda yukleyecegim

Ben de 38 beden olmak istiyorum.ama benim tam tersi. Üst 42 alt 40 olmuşsa. Hiç sevinmedim ben. Zayifladikca mutlu olurum sanıyordum ama daha çok takıntılı olmaya basladim

benimde hep öyle üst geniş alt küçük (ideal erkek vücudu üçgen vücüt) geniş omuzlarım fln var asla sporcu badisi tarzındaki badileri kullanmam daha geniş gösteriyor üstümü straplez badileride çok tercih etmem

ooffff offf geceler katran karası geceler....süt içiyorumm e mecburiyetten tabii ayy kızlar yaaa hızlııı gitisin şu uyuz kilolar

Hanimlar ben sadece kahvaltida Bes dilim ekmek yemeden haftada bir makarna yemeden doymayan bi oburdum ama kola tatli abur cubur seylerle aram hic olmadi suan inanin aclik krizlerini unuttum ustelik dukana tamamen uymuyorum dukan bana neyin onemli oldugunu ogretti bence sizde kendinizi cok kasmayin mesela sabahlari iki gun kurusu kayisi yiyorum ve sebze protein hic takmyrum yiyorum sadece tuzu ciddi azalttim yagida gunde iki yemek kasigi zeytinyagi tuketyrum spordan onda dondugum icin onbirde yemegimi yiyorum birde bu bir ay boyunca kacamaklarim en az kirk tane cigkofte iki bira ceyrek dilim pasta yagli cacik iki defa bir haftadir sabahlari kuru kayisi iki tane ve sonuc olarak bes kilo verdim ben haftanin her gunu yuruyus yapiyorum bir saat vere uc gun uc saat spor yapiyorum (agirlik pilates) bu nedenle beslenmemi kendime gore ayarladim bes kilom kaldi o nedenle abartmadan yapiyorum hanimlar

hepinize günaydın dukan hatunları karnımın şişliği bir türlü gitmedi sancım çok artı galiba yine ilaç kulanmam gerekiyor.bunu istemesemde 4 gündür ağrıya dayanıyorum.çok hareketde ediyorum ama gümrük kota koymuş çıkışa izin vermiyor.bugün spor hocası inşallah gelir.kadın yarışmalara katıldığı için dün izinliydi.bugün yapacağım demiş.

sabah rafadan bir yumurtayla 2 bardak şekersiz çay içtim.öğleye ne yapacağım bilmiyorum.artık kepek tüketmez oldum.dün yapacaktım yapmadım.kepek kabızlığımı tetikledi.buğday kepeğide gaz yaptı.karnım rahatlayana kadar yemicem.yoksa iyicene kötü olacağım.

muhabet havası hisetiysen ne mutlu biraz kafamız dağılsın dedim.diyeten bahsederken birazda hayatın güzeliklerini görmeli.hoş öncesinde pek çok şeye söylendim.ama burada sıkıntılarımızı ve duyduklarımızıda paylaşıyoruz.bende geçmişe baktımda kitap yazmışım.neyse arada olur böyle

Gunaydin kizlarrr
Kac gundur reglym bir turlu baslamadi diye sizlanan ben bu sabah bir karin agrisiyla uyandim ki islem tamamdir.
Tabi bunun yaninda tartida +700 u de gordum biraz moral bozucu ama olsun regly doneminde normal
benim sorunum cozuldu darisi olamayan arkadaslarin basina

Dukan da son 1 kilo kaldi ama insanin verdikce veresi geliyor, hala aynaya bakinca kendimi begenmiyorum, sanirim piskolojim bozuldu, hedefimi dusurup devam edecegim ama 13 mayis da evlilik yildonumumuz ve guclendirmenin ilk odul yemegini
kutlama gecemizde yiyecektim bakalim yaklasik 2 hafta var o zamana kadar 2 kilo verirsem guclendirmeye gecerim.

.

küçük kızı okula gönderdim.oğlanın okulu daha uzak olmasına rağmen hala evden gitmesini bekliyorum.ona laf yetiştirirken bir yandanda yazmaya çalışıyorum.oğluşum çok tatlı 5 sınıfa gidiyor ama ben onu hala sıkıştırıp sevmeye bayılıyorum.çok aksidir inatır ama sıpam çok tatlı.biraz erkek sevmeyim diyorum ama kanım kaynıyıveriyor.eşimde bu oğlanın büyümesine engel oluyorsun yeter böyle sevme erkek adam diyor ammmaaa erkek adam deyil işte o benim minicik oğlum.

ben kaç kilo olursam olayım bakımlı yada bakımsaız onun gözünde engüzel olan benim.oğlu olan anaları eğitmek lazımış.biz onlara düşkün olduğumuz için onlara zarar verebiliyormuşuz gelişimlerini engeliyormuşuz.daha beceriksiz ve iş yapamaz oluyor ilerde eşlerinden çok şey bekliyorlarmış haklılar ama ben onu 1 sene daha seveyim .ne yapayım oğluşum çooook tatlı eğitin beni.

hatunlar öğleye ne yapsam acaba bugün sebzem yok.dünde etin yağsız kısmından ayırdım biraz patlıcanındankoydum.yediğim 2 yemek kaşığı kadar yanında cacık tüketim.tabi kaçamak olarakta bir çatal pilavı yemeğimin yanına katım.suçluyum.ama sınırlı izinli diye birşey kulanmıyorum.ne yağımı ne nişastamı hata dün sebze günüm olmasına ragmen yarım domates ve yarım salatalık tüketim.yoğurt 2 yemek kaşığı kadar taze fasulye biraz peynir lor salatası bol çay içtim.kaçamak olarata bir ısırık pohaça aldım.kızım pohaça çok güzel olmuş anne diye getirip ağzıma soktu.paylaşmaya okadar hevesliydiki kıramadım.bir küçük ısırık aldım.yoğurdum diyet olmadığı için toplamda bir kae kadar tüketim.ha birde sucuğun yağını alarak ince dilimlenmiş olarak 4 tanesini yedim.yediğim herşey proteyin içerikliydi ama dün et çok az oldu.sucuğu yağsız tavada pişirip yağının akmasını sağlıyorum.sonrada peçetenin arasına alıp sıktırıp yiyorum.tavuk sucuğu almıştım hazır doğranmış.onun 4 ince dilimini yedim.normalde sucuk yasak.yediğim çok az yemek bile sayılmaz ama olsun yağını yinede süzdürüyorum.sucuğu hehangi birşekilde tüketecekseniz haşlayıp yağını çıkarabilirsiniz yada daha önce yazmıştım kendiniz evde yağsız buzluk sucuğu yapabilirsiniz.

neyse hatunlar soframı toplayıp çoraplarımı giyip sporuma koşmalıyım.yarın 1 mayıs olduğu için resmi tatil olabilir ozaman sporum bu hafta 4 gün deyil 2 gün olacak.artık yürüyüşleri ekliye bilirim.hava güzel artık sabahları ılık baş ağrısı riskim olmaz.:2::2:

artık şu düşük kalori olayından umarım kurtulurum 2 ayı geçti 1500-2000 kalori arasında tüketiyorum vücudum artık açkalmam diye düşünmeye başlamıştır.öyle abartıyordumki günlerce yemek yemediğim oluyordu.ama inanın arkadaşlarım yinede zayıflıyamıyordum.artık karnım doyuyor.

olsun olsun pek güzel oluyor..
ben 7 aydır yapıyorum bu diyeti hiç kabızlık çekmedim. yulaf kepeğini günlük 2 kaşık mutlaka kullan ve bol bol su iç...
gerçi bunlara dikkat ediyorsundur sende. uzun zamandır burdasın

canım, dukanı kendine uyarlamışsın sanırım.evet hepimizin bir tarzı var ama yinede burada pek anlatmasak iyi olacak. çünkü yeni gelen dukancanlarımız,bizim anlattıklarımızla diyeti yapmaya çalışıyorlar.tabi mutasyona uğramış bir diyet de işe yaramıyor. en ufak kaçamak balona iğne batırmak olacaktır diyor dukan.biz yine de iğneyi batırmayalım balona. çünkü bu işin seyiri var güçlendirmesi,koruması,duraklamalar....

günaydın,günüme ne güzel başladım ben böyle,hayırlı olsun hayatım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah,çıtır anne

canim arkadasim cok tesekkur ederim amin ,insallah dedigin gibi saglikla,sihhatle olur ve isteyen herkese nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…