Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrik ederim .hayirli evlat olsun insallah
Ne zamandir yazili sorusu hazirla oku coluk cocuk derken burayi ihmal ettim.bugun tam 45 .dukan gunumdeyim.ve 4.700 g gitti.
En son bi guclendirmeye gecenler icin baslik acma durumlari vardi.nooldu acildimi.tereddut ettigim bazi konular var.
Siteyle ilgili beni bilgilendirebilirmisin lutfen .

Sagol canim ,insallah evet bir guclendirme basligi actik lakin henuz 2 kisi oldugumuzdan cok ilerlemiyor,insallah burdan guclendirmeye gececekleri oraya alirsak ordada tecrublerimizi paylasacagiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/615214-dukan-diyeti-guclendirme-evresi.html bir diger basligimiz ise yaris basligi oldu.oda yine burdaki arkadaslar arasinda ve 1 aylik bir yaris http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/614325-dukan-diyeti-yarisiyoruz.html tereddutlerini sorarsan elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz
tebrik ederim lisabellam ne güzel bebişli editorumuz

canim benim cok cok tesekkur ederim

Son düzenleme:
bugün tartida 62.5i görünce cok mutlu oldum, cumaresi bir kacamak yüzünden 62.7 kilodan 63.2 kiloya cikmistim, ama pes etmedim pisman oldum ve devam ettim ve 62.5 kiloya düstüm :))

gunaydin dukan guzelleri

Günaydın Lisacım hamişim...

Sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına..
Daha önce tebrik etmiştim ama birkezde buradan yazayım tebriklerr

Hamile dukanı konusu açmak farz oldu canım..

Hem deneyimlerinden de yaralanır arkadaşlar.. :13:

Malum çok soran vardı bu konuları buralardaaa..

Sevgili Lisebella;

Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Ve ben dahil bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de bu ay 2. kez ilaç + iğne tedavisi gördüm, 15 Mayıs gibi sonucu bekliyorum şimdi. Bu arada Hamiş Dukan topiği açmak da süper fikir.

Kendinize çok iyi bak canım. Çok öpüyorum

Tesekkur ederim canim ee valla bende tam hamis dukani hazirliyodum bugun acilacak artikin neyse sirayla iste aciyoruz hepsini seyiri bitiren guclendirmeye,hamile kalan hamis dukanina,sut veren sutas dukanina ...boyle uzayip gidecek omur boyu dukan
tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin.şimdi için kıpır kıpırdır.

Cok cok tesekkur ederim ee yani her duygu var icinde..heyecan,korku,endise.........

OLEEEEEEEEEYYYY teyze oluyommmmmm. Dukan faydaları diyelim :)
ver ver kiloları ver kiloları
doğur doğur oğlanları doğur oğlanları

(tekerlemeye bu uydu gülüm yoksa sağlıklı sıhhatli huzurunuza uygun, kız oğlan farketmez ne çıkarsa teyzesi olcam söz)
:)))))))

Ay hamileeeee nassın canııııım bulantın varmı

Son düzenleme:
lisacım çoook çook tebrik ederim seni canım....Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bende düşünüyorum bu arada 2. bebişimi kızım 3.5 yaşında zamanı geldi diye düşünüyorum
ama tek tereddütüm diyette olmam biraz bekleyip güçlendirmeye geçince düşünüyorum açıkçası senin hamile olmana bu açıdan da çok sevindim bilgilerini tecrübelerini yine bizimle paylaşırsın umarım

Eveeeet bayanlar 100 eksikli bir güne başlamış bulunmaktayım yoğun yorucu koşturmalı bir giriş kısmından sonra şimdi buradayım günün en güzel haberini zaten Lisabellam paylaşmış durumda hoş biz biliyorduk da yinede öğrenilen günki kadar heyecanlandım yine :) Daha bebişimiz çok küççük peynir kırıntısı kadar ama büyüyecek anneeeee daha göndersene diye bağıracak elinde boş çikolata kavanozuylan ama lisabellam bilinçli dukaniçe anne modunda pişt numara yapma ben sana daha sağlıklılarını gönderiyorum diyecek sonracığımaaaaa sağlıklı fit formda tamamlayacaklar hamilelik sürecini inşallah bu mevzuda roman yazarım bendeeeee neyse artık arkası yarın yapmaya karar vermiş bulunmaktayım an itibariylen.

Dün akşam koccaman bir çupramı çipuramı neyse ondan yedim ızgara arasına sarımsak yanınada soğan koymuştum evdeki herkese de yedirdim kokulu aile ettim :)

Dün indirim vardı markette light ton balığı aldım bakalım öğlen deneyecem ben pek sevmem yağlı gelir ama bakalım bakalım nasıl olacak...

yaaaaaaaaa ben adet oldum bu sabah nolacak şimdi boşa mı gitti benim atak evrem kilo veremeyecek miyim bugün 3. günümdü bırakıp adetten sonra mı başlasam ya da atğı mı uzatsam en hızlı kilo verme dönemim boşa gitcek şimdi benim benim adetim düzensizdir kışı boyunca sadece 2 kere oldum mayıs ortasında oldum 20 gün bile geçmeden yine oldum şimdi 2 hafta anca geçmiştir aradan yine adet oldum kışda ki acığı kapatıyor heralde bünyede kafayı yedi

Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim

canım senin adına çok sevimdim sağlıklı mutlu huzurlu bir bebeğin olur inş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok çok çok mutlu olun

Allah sanada bir bebiş nasip etsin.birnefestede doğurursunuz inşallah.doğum yapıp soluklandıktan sonra o minacık yaratığı kucağınıza verdilermi dünyanız değişiyor.birde uyanıp görmeyen gözlerini size dikip görüyormuş gibi bakması yokmu memede süt şişiveriyor.meme emdirmek dünyanın engüzel şeyi.kendini çok mutlu hisedersin bütün kadınların bu duyguyu yaşamalarını isterim.Allah bana üçkere yaşatı.şimdi bebişlerim kocaman oldu.hatta biri hayata atılıyor.yani bir doğuruyorsun sonrada bir bakıyorsun kocaman olmuşlar

Ayyy Sabah Sabah ne guldurdun beni yaaasirf kafiyeye uydurmak icin oglan dedin yani oylemi,yoksa tava mava degil derdin sagol canim arkadasim iyi dileklerin icin bulantim hic yok canim sadece fazlaca istahliyim
Canim benim,cok cok tesekkur ederim ya ben evet cok garip bir surecten geciyorum acikcasi.ilk once kilolari verdim ideal kiloma ulastim amacim zaten ideal kiloya ulastiktan sonra bir hamilelikti ama biraz zaman gecmsin isterdim cunku o okiloya ulasmisken biraz keyfini cikarmak en onemliside biraz o kiloyu sabitlemek isterdim.ama tam guclendirmeye gecip ustunede hamilelik olunca vede birde sigarayida birakinca asiri yemek yemeye basladim..istahim cok acildi.cunku guclendirmeye gecince vucudun verileni almak icin baslattigi saldirilar,haamilelige bagli istah acilmasi vede sigarayi ne zaman biraksam kendimi yemege verme istegi hepsi birlesti vede kilolarima +3 olarak yansidi simdilik.ama en kisa zamanda birseyleri yoluna koymaya ugrasacagim cunku hamilelikte cokk kilo almak istemiyorum sizlere kesinlikle tavsiyem guclendirmeye gecin ilerleyin bir sure sonra hamilelik planlari yapin.tamam oncesinde olursa hayirlisi tabiki ama planli olacaksa dedigim gibi yapmanizi tavsiye ederim hamilelik dusunenlere ...

Arkadaslar tutturmussunuz bir dukan diyeti gidiyorsunuz ,siz biliyormusunizki bu diyeti cikaran diyetisyen dr.pierre dukan fransada doktorluktan men edildi!!!
Ve asiri et tuketimi kolon kanserine yol aciyormus....Sagliginiz bu kadar degersizmi?Eminimki bircogunuzun cocugu colugu var onlarin hatrina ve Allah rizasi icin bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim...Gerisi size kalmis....

Bence verilen 2 günlük bir emek var devam et derim ben birde şöyle bişi adet döneminde ödem toplayanların yanında birde benim gibi kilo veren arkadaşlarımız da var bende dukan öncesine kadar pkosluydum tahlillerimi yaptırmadım daha pkos adına ama her ay düzenli adet görmeye başladım ki başından beridir hiç bu kadar düzenli olmamıştı açıkcası kadın olduğunu hissediyorum dukanla diyebilirim her manada
Şimdi artık zevkine veriyorum çok şükür sağlığım düzeldi :)))))

Saol canım burada bulunan bütün arkadaşlarım en az senin kadar bilinçli bu konuda :) Biliyoruz bizi daha önceden uyaran arkadaşlarda olmuştu bizi düşündüğün için ve değerli bilgiler verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum sana ama buradakiler mutlu çok şükür verilen kilolar ve yaptırılan tahliller sonucunda herşey yolunda gidiyor. Tahlil konusunda ister an itibariyle olsun ister 4-5-6 ay sonra yapılsın farketmez herkes her şekilde sonuçların normalliğinden bahsediyor ve memnunlar. Güçlendirmede veya diyeti sonlandıran arkadaşlarımızdan aldığımız duyumlarda gayet olumlu ama yinede bizi düşündüğün için çok teşekkür ediyorum sana kendi adıma.

Senin hep diyorum bu anlatisina bayiliyorum.sen bir roman yaz en buyuk okuyucun ben olurumbizim peynirin kirintisi simdilik beni kotu isteklere itiyor ama terbiye simdiden baslar diyip ipleri elimen bugun itibari ile aliyorum.ne demek anneye karsi gelmek,annenin sagligini tehlikye atmak yesin diyet urunleri otursun guzel guzel demi cigdem teyzesi.ben onu sutler,yogurtlar peynirlerle beslerim..eee Dukan dedeside dusunmus herseyi meyve vermis,nisastali vermis ,istediginizi abartmadan yiyin demis iste sagolsun
Canim benim cok cok tesekkur ederim amin ve isteyen herkese nasip olsun

Canim arkadasimcok tesekkur ederim ,umarim sende en kisa zamanda guzel haberler verirsin bize.o zaman bende dukan hamisler topiginde yanliz kalmamis olurum.Allah isteyen herkese versin ve tamamina erdirsin.hamile kalmaklada bitmiyor olay umarim hepimiz saglikla sihhatle kucagimiza aliriz

Mehay cigim uyarin icin tesekkurler canim

Lisacım tebrikler canım, bu güzel haberle günümüz aydınlandı.
Aç bir de hamile dukancanlara topik, herkes yararlansın. Benim gibi olanlar hariç(zaten iki tane var, onları doğurmak için aldım da bu kiloları)

Benim zamanımda da böyle olsaydı böyle topikler ben de almazdım çıtır anne olurdum şimdi. Neyse şimdiden sonra olurum napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…