Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
Sagol canim ,insallahTebrik ederim .hayirli evlat olsun insallah
Ne zamandir yazili sorusu hazirla oku coluk cocuk derken burayi ihmal ettim.bugun tam 45 .dukan gunumdeyim.ve 4.700 g gitti.
En son bi guclendirmeye gecenler icin baslik acma durumlari vardi.nooldu acildimi.tereddut ettigim bazi konular var.
Siteyle ilgili beni bilgilendirebilirmisin lutfen .
tebrik ederim lisabellam ne güzel bebişli editorumuz
gunaydin dukan guzelleri
Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
Tesekkur ederim canim
Günaydın Lisacım hamişim...
Sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına..
Daha önce tebrik etmiştim ama birkezde buradan yazayım tebriklerr
Hamile dukanı konusu açmak farz oldu canım..
Hem deneyimlerinden de yaralanır arkadaşlar.. :13:
Malum çok soran vardı bu konuları buralardaaa..
tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin.şimdi için kıpır kıpırdır.
Sevgili Lisebella;
Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Ve ben dahil bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de bu ay 2. kez ilaç + iğne tedavisi gördüm, 15 Mayıs gibi sonucu bekliyorum şimdi. Bu arada Hamiş Dukan topiği açmak da süper fikir.
Kendinize çok iyi bak canım. Çok öpüyorum
Ayyy Sabah Sabah ne guldurdun beni yaaaOLEEEEEEEEEYYYY teyze oluyommmmmm. Dukan faydaları diyelim :)
ver ver kiloları ver kiloları
doğur doğur oğlanları doğur oğlanları
(tekerlemeye bu uydu gülüm yoksa sağlıklı sıhhatli huzurunuza uygun, kız oğlan farketmez ne çıkarsa teyzesi olcam söz)
:)))))))
Ay hamileeeee nassın canııııım bulantın varmı
Canim benim,cok cok tesekkur ederimlisacım çoook çook tebrik ederim seni canım....Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bende düşünüyorum bu arada 2. bebişimi kızım 3.5 yaşında zamanı geldi diye düşünüyorum
ama tek tereddütüm diyette olmam biraz bekleyip güçlendirmeye geçince düşünüyorum açıkçası senin hamile olmana bu açıdan da çok sevindim bilgilerini tecrübelerini yine bizimle paylaşırsın umarım
yaaaaaaaaa ben adet oldum bu sabah nolacak şimdi boşa mı gitti benim atak evrem kilo veremeyecek miyim bugün 3. günümdü bırakıp adetten sonra mı başlasam ya da atğı mı uzatsam en hızlı kilo verme dönemim boşa gitcek şimdi benim benim adetim düzensizdir kışı boyunca sadece 2 kere oldum mayıs ortasında oldum 20 gün bile geçmeden yine oldum şimdi 2 hafta anca geçmiştir aradan yine adet oldum kışda ki acığı kapatıyor heralde bünyede kafayı yedi
canım senin adına çok sevimdim sağlıklı mutlu huzurlu bir bebeğin olur inş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok çok çok mutlu olun
Arkadaslar tutturmussunuz bir dukan diyeti gidiyorsunuz ,siz biliyormusunizki bu diyeti cikaran diyetisyen dr.pierre dukan fransada doktorluktan men edildi!!!
Ve asiri et tuketimi kolon kanserine yol aciyormus....Sagliginiz bu kadar degersizmi?Eminimki bircogunuzun cocugu colugu var onlarin hatrina ve Allah rizasi icin bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim...Gerisi size kalmis....
Senin hep diyorum bu anlatisina bayiliyorum.sen bir roman yaz en buyuk okuyucun ben olurumEveeeet bayanlar 100 eksikli bir güne başlamış bulunmaktayım yoğun yorucu koşturmalı bir giriş kısmından sonra şimdi buradayım günün en güzel haberini zaten Lisabellam paylaşmış durumda hoş biz biliyorduk da yinede öğrenilen günki kadar heyecanlandım yine :) Daha bebişimiz çok küççük peynir kırıntısı kadar ama büyüyecek anneeeee daha göndersene diye bağıracak elinde boş çikolata kavanozuylan ama lisabellam bilinçli dukaniçe anne modunda pişt numara yapma ben sana daha sağlıklılarını gönderiyorum diyecek sonracığımaaaaa sağlıklı fit formda tamamlayacaklar hamilelik sürecini inşallah bu mevzuda roman yazarım bendeeeee neyse artık arkası yarın yapmaya karar vermiş bulunmaktayım an itibariylen.
Dün akşam koccaman bir çupramı çipuramı neyse ondan yedim ızgara arasına sarımsak yanınada soğan koymuştum evdeki herkese de yedirdim kokulu aile ettim :)
Dün indirim vardı markette light ton balığı aldım bakalım öğlen deneyecem ben pek sevmem yağlı gelir ama bakalım bakalım nasıl olacak...
Canim benim cok cok tesekkur ederimyaaaaaaaaa ben adet oldum bu sabah nolacak şimdi boşa mı gitti benim atak evrem kilo veremeyecek miyim bugün 3. günümdü bırakıp adetten sonra mı başlasam ya da atğı mı uzatsam en hızlı kilo verme dönemim boşa gitcek şimdi benim benim adetim düzensizdir kışı boyunca sadece 2 kere oldum mayıs ortasında oldum 20 gün bile geçmeden yine oldum şimdi 2 hafta anca geçmiştir aradan yine adet oldum kışda ki acığı kapatıyor heralde bünyede kafayı yedi
canım senin adına çok sevimdim sağlıklı mutlu huzurlu bir bebeğin olur inş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok çok çok mutlu olun
Sevgili Lisebella;
Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Ve ben dahil bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de bu ay 2. kez ilaç + iğne tedavisi gördüm, 15 Mayıs gibi sonucu bekliyorum şimdi. Bu arada Hamiş Dukan topiği açmak da süper fikir.
Kendinize çok iyi bak canım. Çok öpüyorum
Arkadaslar tutturmussunuz bir dukan diyeti gidiyorsunuz ,siz biliyormusunizki bu diyeti cikaran diyetisyen dr.pierre dukan fransada doktorluktan men edildi!!!
Ve asiri et tuketimi kolon kanserine yol aciyormus....Sagliginiz bu kadar degersizmi?Eminimki bircogunuzun cocugu colugu var onlarin hatrina ve Allah rizasi icin bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim...Gerisi size kalmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?