Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
Tebrik ederim .hayirli evlat olsun insallah
Ne zamandir yazili sorusu hazirla oku coluk cocuk derken burayi ihmal ettim.bugun tam 45 .dukan gunumdeyim.ve 4.700 g gitti.
En son bi guclendirmeye gecenler icin baslik acma durumlari vardi.nooldu acildimi.tereddut ettigim bazi konular var.
Siteyle ilgili beni bilgilendirebilirmisin lutfen .
Bence verilen 2 günlük bir emek var devam et derim ben birde şöyle bişi adet döneminde ödem toplayanların yanında birde benim gibi kilo veren arkadaşlarımız da var bende dukan öncesine kadar pkosluydum tahlillerimi yaptırmadım daha pkos adına ama her ay düzenli adet görmeye başladım ki başından beridir hiç bu kadar düzenli olmamıştı açıkcası kadın olduğunu hissediyorum dukanla diyebilirim her manada
Şimdi artık zevkine veriyorum çok şükür sağlığım düzeldi :)))))
wawww çok ama çok sevindim senin adına canım. annelik inanılmaz bir mucizedir. bebişini kucağına sağlıkla aldığında sen de çok iyi anlayacaksın. süper bir duygu. kelimelerle tarif edilecek gibi değil inan.
ama bence her isteyene değil çocuğuna sahip çıkabilecek, onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacak, annelik babalık duygularını hisseden herkese versin. yoksa o doğan yavrucaklara çok ama çooook yazık oluyor. içim gidiyor sokaklardaki çocukları ... vs. görünce. allahım en hayırlısını versin herkes hakkında.
seni de çok çok tebrik ederm tekrar canım
nerelerdesin arkadaşım bende merak ediyordum seni. güçlendirmeye mi geçiyorsun bravo. ben daha 65 i göremedim malesef.ama pes etmedim tabi yola devam :))
bende reglyle birlikte dukana başlamıştım. regly nin 3. günü kiloların patırpatır nasıl gittiğine inanamıyor insan. ne çok ödem tutuyor vücut.
bu arada arkadaşlar sizlere bir sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum
balık yağı karatayda kilo vermeyi tetikliyor diye çok önerliliyor. bizde günde 1-2 kapsül alsak nasıl olur.balık diyetimizde çok hızlı kilo verdiren bir gıda.
Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
olsun olsunpek güzel oluyor..
ben 7 aydır yapıyorum bu diyeti hiç kabızlık çekmedim. yulaf kepeğini günlük 2 kaşık mutlaka kullan ve bol bol su iç...
gerçi bunlara dikkat ediyorsundur sende. uzun zamandır burdasın
canım, dukanı kendine uyarlamışsın sanırım.evet hepimizin bir tarzı var ama yinede burada pek anlatmasak iyi olacak. çünkü yeni gelen dukancanlarımız,bizim anlattıklarımızla diyeti yapmaya çalışıyorlar.tabi mutasyona uğramış bir diyet de işe yaramıyor.en ufak kaçamak balona iğne batırmak olacaktır diyor dukan.biz yine de iğneyi batırmayalım balona. çünkü bu işin seyiri var güçlendirmesi,koruması,duraklamalar....
Balık hızlı kilo verdiriyor ama ızgara balık canım hiç boşuna kasma kendini bence ne gereği var balık yağına falan birincisi bizim yağa ihtiyacımız yok (günlük miktar haricinde) yağlar vücutta bol bol duruyor artık ondan yakmaya başlıyoruz bir süre sonra :) ikincisi sadece dukan yetiyor canım benim hiç hızlandırmaya yavaşlatmaya yada başka diyetlerle karıştırmaya gerek yok sporsuz bile kilo verdirip sıkılaştırıyor bu diyet. Şimdi bu balık yağı sağlıklı olabilir takviye açısından düşünüyor da olabilirsin ama yaz aylarındayız d vitaminini güneşteeeeen diğer vitaminleri balığın kendinden alabilirsin afiyet olssuuuuuunnnnnn
2. gündeyizzzzz hadi hayırlısıııııı go go go :))
arkadaşlar merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum,aslında uzun zamandır istiyodum ama ya yapamazsam diye kitAbı okuduğum halde başlamamaıştım...taaki 2hafta önce pazarda bi tanıdığımzla karşılaşana kadar...
kadını tanıyamadım ,o olduğunu anlayınca ayy sana nolduu dedim:)dukan yaptım dedi...54kilo verdim 8ayda dedi ve ben o gün pazarı gezmeden eve geldim
hemen tekrar kitabı okudum hazırlıklarımı yaptım ve 1mayısta başlıcam dedim fakat sorunum şu ,dün akşam adet oldum dukan testinde 6gün atak yapmam gerektiği sonucu çıktı92kiloyum 69olmalıymışım teste göre...
asıl sorum şu;ben yarın adetimn 3.günü başlasam bi sonuç alırmıyım??bir hafta daha beklemek istemiyorum bi an önce başlamak istiyorum öneriniz nedir??
Beklemene gerek yok, baslaya bilirsin..
Masallah, arkadasin ne güzel vermis! Demek hic birsey imkansiz degil, yeterki istek ve istikrar olsun.. Nefsimizi terbiye edelim
öğlen biraz et yedim biraz peynirle geçiştirdim.bağırsaklarım için aldığım ilaç çok sonuç vermedi.ama karnımın ağrısı biraz geçti ama çoğu duruyor sanki.sabah sprumda yoğun deyildi.kadın yoğun yaptırmadı herkes öfleyip poflayınca zorluyamadı.ama havanın sıcak olması teremeyi azıcık artırdı.şimdi bir diyet kola içiyorum.çayımda var.yani sıvı alımına devam.biraz halsizliğim var biraz uyuyayım dedim ama çamaşır makinası işim biti diye bağırınca mecburen kalkıp çamaşırları astım.bu çamaşır olayı hiç bitmiyor.katlayıp yerine koymak yerine direk kirli sepetine yada çamaşır makinesinin önüne yığıyorlar.işte bu yüzden durmadan yıkanıyorlar.2 çamaşırlığımın ikiside hep dolu.neyse bir evde yaşam varsa çamaşır ve bulaşıkta olur.sürekli düzeltilmesi gereken yatak dolap ve yapılması gereken ödevler olur.tabi birde benim gibi söylenen bir anne
allah kolaylık versin. ev kadınlığı zor zanaat bacım. maaş bağlansa en çok ev kadınları maaş alırdı valla :)
arkadaşlar merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum,aslında uzun zamandır istiyodum ama ya yapamazsam diye kitAbı okuduğum halde başlamamaıştım...taaki 2hafta önce pazarda bi tanıdığımzla karşılaşana kadar...
kadını tanıyamadım ,o olduğunu anlayınca ayy sana nolduu dedim:)dukan yaptım dedi...54kilo verdim 8ayda dedi ve ben o gün pazarı gezmeden eve geldim
hemen tekrar kitabı okudum hazırlıklarımı yaptım ve 1mayısta başlıcam dedim fakat sorunum şu ,dün akşam adet oldum dukan testinde 6gün atak yapmam gerektiği sonucu çıktı92kiloyum 69olmalıymışım teste göre...
asıl sorum şu;ben yarın adetimn 3.günü başlasam bi sonuç alırmıyım??bir hafta daha beklemek istemiyorum bi an önce başlamak istiyorum öneriniz nedir??
hem ev hanımlığı hem özel öğretmenlik hemde canları sıkın oldumu piskolokluklarını yapıyorum.ünüveste okudum ama kadrolu bir ev hanımı oldum.neyse 3 çocuk yetiştiriyorum birini iş sahibi yaptım şimdi geriye 3 kaldı eşimide emekli edip kenara koyarsam geriye 2 çocuk kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?