Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaa kızlllarrr herkeseee bol iradeli günler :) benim bugun 2. atak günümmm ve bu sabah tartidaa -1 kg gordum desem inanırmısınızz :):):) belki su belki ödem ama olsunn :) -1kg -1kgdır

Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim

wawww çok ama çok sevindim senin adına canım. annelik inanılmaz bir mucizedir. bebişini kucağına sağlıkla aldığında sen de çok iyi anlayacaksın. süper bir duygu. kelimelerle tarif edilecek gibi değil inan.
ama bence her isteyene değil çocuğuna sahip çıkabilecek, onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacak, annelik babalık duygularını hisseden herkese versin. yoksa o doğan yavrucaklara çok ama çooook yazık oluyor. içim gidiyor sokaklardaki çocukları ... vs. görünce. allahım en hayırlısını versin herkes hakkında.
seni de çok çok tebrik ederm tekrar canım

nerelerdesin arkadaşım bende merak ediyordum seni. güçlendirmeye mi geçiyorsun bravo. ben daha 65 i göremedim malesef. ama pes etmedim tabi yola devam :))

bende reglyle birlikte dukana başlamıştım. regly nin 3. günü kiloların patırpatır nasıl gittiğine inanamıyor insan. ne çok ödem tutuyor vücut.

bu arada arkadaşlar sizlere bir sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum
balık yağı karatayda kilo vermeyi tetikliyor diye çok önerliliyor. bizde günde 1-2 kapsül alsak nasıl olur.balık diyetimizde çok hızlı kilo verdiren bir gıda.

Balık hızlı kilo verdiriyor ama ızgara balık canım hiç boşuna kasma kendini bence ne gereği var balık yağına falan birincisi bizim yağa ihtiyacımız yok (günlük miktar haricinde) yağlar vücutta bol bol duruyor artık ondan yakmaya başlıyoruz bir süre sonra :) ikincisi sadece dukan yetiyor canım benim hiç hızlandırmaya yavaşlatmaya yada başka diyetlerle karıştırmaya gerek yok sporsuz bile kilo verdirip sıkılaştırıyor bu diyet. Şimdi bu balık yağı sağlıklı olabilir takviye açısından düşünüyor da olabilirsin ama yaz aylarındayız d vitaminini güneşteeeeen diğer vitaminleri balığın kendinden alabilirsin afiyet olssuuuuuunnnnnn

Kizlar bunu anlatmamin nedeni ben eskidende spor yapan biri olarak ozelikle agirlik calisan insanlarin ihtiyaclari normal bir beslenmeden farkli olmalidir yuruyusten bahsetmiyorum. iki hafta sonra sporda vucudumda dizimde agrili ödem olustu doktoruma gittigimde senin daha iyi beslenmen lazim bagisiklik sistemi zayifladiginda odem olusur dedi multivitamin kullanman sart ve spordan once en az yuz gr karbo. alman lazim dedi o andan sonra dedigi gibi yaptim ve suan bomba gibiyim benim demek istedigim herkes yaptigi spora gore duzenlesin diyetini İlk baslarda ben cok sıkı yaptim zaten ama zamanla kendime uyarlamam gerekti ustelik solgarin multivitaminlerinden kullaniyorum suan diyete baslamadan once herkes kitabi okusun bu yorumlar sadece bilgi icindir

bu ne hız şekerim:)))))))))))) çok teşekkür ederim cvp için. haklısın. aman ne bileyim balık işi uzun iş biliyorsun. ev kokuyor diye evdekiler de pek olumlu bakmıyor. fırsat buabilirsem onlardan yapabiliyorum. takviye olsun dedim bende.. ama sende güzel yazmışsın hee :))))

2. gündeyizzzzz hadi hayırlısıııııı go go go :))

Hoşgeldinnnn aburrcubur:) nasıl geçti 1. gününn bende cok fena baş ağrısı ve mide bulantısı olduu ama dayandımmm :) ve pes etmicemm 1 kg vermiş olarak gördüm kendimi:) su mu ödem mödem sonucta o eksiyi gördüm ve motive tavan yaptıı :)

Harbiden, "kacamak yaptim, sunu yedim, bundan biraz aldim" yorumlarina sinir olmaya basladim.. Herkes ne yediginizi bilmek zorunda mi

arkadaşlar merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum,aslında uzun zamandır istiyodum ama ya yapamazsam diye kitAbı okuduğum halde başlamamaıştım...taaki 2hafta önce pazarda bi tanıdığımzla karşılaşana kadar...
kadını tanıyamadım ,o olduğunu anlayınca ayy sana nolduu dedim:)dukan yaptım dedi...54kilo verdim 8ayda dedi ve ben o gün pazarı gezmeden eve geldim
hemen tekrar kitabı okudum hazırlıklarımı yaptım ve 1mayısta başlıcam dedim fakat sorunum şu ,dün akşam adet oldum dukan testinde 6gün atak yapmam gerektiği sonucu çıktı92kiloyum 69olmalıymışım teste göre...
asıl sorum şu;ben yarın adetimn 3.günü başlasam bi sonuç alırmıyım??bir hafta daha beklemek istemiyorum bi an önce başlamak istiyorum öneriniz nedir??

Lisacim, tebrik ederim. Allahim bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Beslenmene gelince, bebeginin sagliksiz hic bir gidaya ihtiyaci yok - bunu unutma.. Ve asla iki tabak yeme!

Beklemene gerek yok, baslaya bilirsin..
Masallah, arkadasin ne güzel vermis! Demek hic birsey imkansiz degil, yeterki istek ve istikrar olsun.. Nefsimizi terbiye edelim

Beklemene gerek yok, baslaya bilirsin..
Masallah, arkadasin ne güzel vermis! Demek hic birsey imkansiz degil, yeterki istek ve istikrar olsun.. Nefsimizi terbiye edelim

cvp verdiğin için teşekkür ederim:)evet imkansız değilmiş canlı canlı örnek görünce bende yapabilirim diye düşünüyorum:)

aman hatunlar hava sıcak birde 1 saat büyük kızın çenesini dinledim nihayet sustu biraz para çarptı.şimdi zorla süpürge yaptırıyorum.ev temiz neyini süpürecem diye söyleniyor.söylene söylene yaptı süpürgeyi çarpa çarpa yerine koydu.şimdide ne giysem derdine düştü.ayakabıyı 2 gün önce aldım ve hala ayakabıya ihtiyacım var diyor.bu kız öldürecek beni.bir memur maaşıyla nasıl geçinecek merak ediyorum.bu saate kadar her istediğini babası aldı hiç yok demedi.kendi maaşına geçtimi parası kıymetli olur artık benim yaptığım gibi indirimleri takip eder.parasının değerini ancak ozaman anlar.

öğlen biraz et yedim biraz peynirle geçiştirdim.bağırsaklarım için aldığım ilaç çok sonuç vermedi.ama karnımın ağrısı biraz geçti ama çoğu duruyor sanki.sabah sprumda yoğun deyildi.kadın yoğun yaptırmadı herkes öfleyip poflayınca zorluyamadı.ama havanın sıcak olması teremeyi azıcık artırdı.şimdi bir diyet kola içiyorum.çayımda var.yani sıvı alımına devam.biraz halsizliğim var biraz uyuyayım dedim ama çamaşır makinası işim biti diye bağırınca mecburen kalkıp çamaşırları astım.bu çamaşır olayı hiç bitmiyor.katlayıp yerine koymak yerine direk kirli sepetine yada çamaşır makinesinin önüne yığıyorlar.işte bu yüzden durmadan yıkanıyorlar.2 çamaşırlığımın ikiside hep dolu.neyse bir evde yaşam varsa çamaşır ve bulaşıkta olur.sürekli düzeltilmesi gereken yatak dolap ve yapılması gereken ödevler olur.tabi birde benim gibi söylenen bir anne

allah kolaylık versin. ev kadınlığı zor zanaat bacım. maaş bağlansa en çok ev kadınları maaş alırdı valla :)

allah kolaylık versin. ev kadınlığı zor zanaat bacım. maaş bağlansa en çok ev kadınları maaş alırdı valla :)

hem ev hanımlığı hem özel öğretmenlik hemde canları sıkın oldumu piskolokluklarını yapıyorum.ünüveste okudum ama kadrolu bir ev hanımı oldum.neyse 3 çocuk yetiştiriyorum birini iş sahibi yaptım şimdi geriye 3 kaldı eşimide emekli edip kenara koyarsam geriye 2 çocuk kalıyor.

bencede hemen başla canım ertelemelerin sonu yok:)ben erteleye erteleye 2 yılda 25 kilo almıştım:)

oh oh maşallah 10 parmağında 1o marifet. sen dünyanın en önemli mesleğini icra ediyorsun güzelim vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek hemde 3 tane hiç kolay değil. helal olsun.planlı olunc kendine de zaman ayırabiliyorsun. bravo sana.

lisabella Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar:))darısı basıma diyecem ama ilk önce koca bulmam gerek:))tariflere bakıyorum bugün değişik bişi yapıcam yeşilçayıda içmeye başladım artık:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…