oh oh maşallah 10 parmağında 1o marifet. sen dünyanın en önemli mesleğini icra ediyorsun güzelim vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek hemde 3 tane hiç kolay değil. helal olsun.planlı olunc kendine de zaman ayırabiliyorsun. bravo sana.
Mehay cigim uyarin icin tesekkurler canim
Saol canım burada bulunan bütün arkadaşlarım en az senin kadar bilinçli bu konuda :) Biliyoruz bizi daha önceden uyaran arkadaşlarda olmuştu bizi düşündüğün için ve değerli bilgiler verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum sana ama buradakiler mutlu çok şükür verilen kilolar ve yaptırılan tahliller sonucunda herşey yolunda gidiyor. Tahlil konusunda ister an itibariyle olsun ister 4-5-6 ay sonra yapılsın farketmez herkes her şekilde sonuçların normalliğinden bahsediyor ve memnunlar. Güçlendirmede veya diyeti sonlandıran arkadaşlarımızdan aldığımız duyumlarda gayet olumlu ama yinede bizi düşündüğün için çok teşekkür ediyorum sana kendi adıma.
bu ne hız şekerim:)))))))))))) çok teşekkür ederim cvp için. haklısın. aman ne bileyim balık işi uzun iş biliyorsun. ev kokuyor diye evdekiler de pek olumlu bakmıyor. fırsat buabilirsem onlardan yapabiliyorum. takviye olsun dedim bende.. ama sende güzel yazmışsın hee :))))
Hadi nice iki günlere menünü de yaz istersen motivasyonun için iyi gelir. Let's write... go go go2. gündeyizzzzz hadi hayırlısıııııı go go go :))
Bence verilen 2 günlük bir emek var devam et derim ben birde şöyle bişi adet döneminde ödem toplayanların yanında birde benim gibi kilo veren arkadaşlarımız da var bende dukan öncesine kadar pkosluydum tahlillerimi yaptırmadım daha pkos adına ama her ay düzenli adet görmeye başladım ki başından beridir hiç bu kadar düzenli olmamıştı açıkcası kadın olduğunu hissediyorum dukanla diyebilirim her manada
Şimdi artık zevkine veriyorum çok şükür sağlığım düzeldi :)))))
Hadi nice iki günlere menünü de yaz istersen motivasyonun için iyi gelir. Let's write... go go go
Canim beni cok cok tesekkur ederimLisacım tebrikler canım, bu güzel haberle günümüz aydınlandı.
Aç bir de hamile dukancanlara topik, herkes yararlansın. Benim gibi olanlar hariç(zaten iki tane var, onları doğurmak için aldım da bu kiloları)
Benim zamanımda da böyle olsaydı böyle topikler ben de almazdım çıtır anne olurdum şimdi. Neyse şimdiden sonra olurum napalım.
Cok cok tesekkur ederim arkadasimwawww çok ama çok sevindim senin adına canım. annelik inanılmaz bir mucizedir. bebişini kucağına sağlıkla aldığında sen de çok iyi anlayacaksın. süper bir duygu. kelimelerle tarif edilecek gibi değil inan.
ama bence her isteyene değil çocuğuna sahip çıkabilecek, onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacak, annelik babalık duygularını hisseden herkese versin. yoksa o doğan yavrucaklara çok ama çooook yazık oluyor. içim gidiyor sokaklardaki çocukları ... vs. görünce. allahım en hayırlısını versin herkes hakkında.
seni de çok çok tebrik ederm tekrar canım
nerelerdesin arkadaşım bende merak ediyordum seni. güçlendirmeye mi geçiyorsun bravo. ben daha 65 i göremedim malesef.ama pes etmedim tabi yola devam :))
bende reglyle birlikte dukana başlamıştım. regly nin 3. günü kiloların patırpatır nasıl gittiğine inanamıyor insan. ne çok ödem tutuyor vücut.
bu arada arkadaşlar sizlere bir sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum
balık yağı karatayda kilo vermeyi tetikliyor diye çok önerliliyor. bizde günde 1-2 kapsül alsak nasıl olur.balık diyetimizde çok hızlı kilo verdiren bir gıda.
Nesecim tesekkur ederim arkadasimLisa coook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin
Canim cok tesekkkurler,amiin insallahLisacim, tebrik ederim. Allahim bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Beslenmene gelince, bebeginin sagliksiz hic bir gidaya ihtiyaci yok - bunu unutma.. Ve asla iki tabak yeme!
zarganam amin ,insallah arkadasim vede tesekkur ederimlisabella Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar:))darısı basıma diyecem ama ilk önce koca bulmam gerek:))tariflere bakıyorum bugün değişik bişi yapıcam yeşilçayıda içmeye başladım artık:))
EVet canim daha henuz yani sayilan bir hamilelik ,cok tesekkurlerRica ederim,bu arada sanirim hamilesin, tebrik ederim...Allah tamamina erdirsin...
Dukan diyetinde gerek gunler arasinda gerekse gun icindeki bu sekildeki inanilmaz degisimler mumkun o yuzden takilma ve tavsiyem cok SIK tartilma bu senin motivasyonunu olumsuz etkileyebilir.en guzeli haftada bir ve ayni saatte ayni kiyafetlerle tartilmakarkadaşlar dün akşam 5.30 gibi tartıldım 67.8 cıkmıştım bugün sabah aç karnına ve su fln içmeden tartıldım 66.4 çıktım az önce tartıldım 66.9 kilonun bu kadar değişken olması normal mi sizde de öyle oldu mu
Dukan diyetinde gerek gunler arasinda gerekse gun icindeki bu sekildeki inanilmaz degisimler mumkun o yuzden takilma ve tavsiyem cok SIK tartilma bu senin motivasyonunu olumsuz etkileyebilir.en guzeli haftada bir ve ayni saatte ayni kiyafetlerle tartilmak
Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
Ayyy hayırlı evlat olsun inşallah cok mutlu oldum senin adına
Canimsin yaaLisabellacım çok çok tebrik ederimmm...sanki bi ablam, kardeşimden haber almış gibi sevindim valla...
burdaki dostluklar çok güzel...Rabbim kolay bi hamilelik ve kolay bi doğum nasip etsin..
sen kilo alsanda eminim yakışacaktır.güzel bi bebiş annesi olacağından hiç kuşkum yok.
benim de bir oğlum var..2 yaşında...bende 2-3 yıl içinde kardeş düşünüyorum ama hayırlısı artık...
tabi önce zayıflayalım:)))
lisabella çok sevindim tebrik ederim.Allah çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Kizlar bunu anlatmamin nedeni ben eskidende spor yapan biri olarak ozelikle agirlik calisan insanlarin ihtiyaclari normal bir beslenmeden farkli olmalidir yuruyusten bahsetmiyorum. iki hafta sonra sporda vucudumda dizimde agrili ödem olustu doktoruma gittigimde senin daha iyi beslenmen lazim bagisiklik sistemi zayifladiginda odem olusur dedi multivitamin kullanman sart ve spordan once en az yuz gr karbo. alman lazim dedi o andan sonra dedigi gibi yaptim ve suan bomba gibiyim benim demek istedigim herkes yaptigi spora gore duzenlesin diyetini İlk baslarda ben cok sıkı yaptim zaten ama zamanla kendime uyarlamam gerekti ustelik solgarin multivitaminlerinden kullaniyorum suan diyete baslamadan once herkes kitabi okusun bu yorumlar sadece bilgi icindir
Cok tesekkur ederim canim benim
bebiş yay burcu olacak:)özgürlüğüne en düşkün burç:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?