Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet kendime zaman ayırıyorum sabah işe ve okula şutlama olayı bitimi ortalık şöyle bir toplanıp 9-10 arası sporuma giderim o saat benimdir.birde öğle yemeğinden sonra ev 1,5 la 3 araı boştur.o saatlerde bana ait oluyor.yani günde 2 saat kendi endimin prensesi olurum.kahvemi çayımı içerim.dışarı çıkacaksam çıkakarım,uzanacaksam uzanırım.çocuklar geldimi olmuyor.dersleri yapılmalı akşam yemeği derken günler geçiyor.artık bana normal geliyor.büyük kızım geçen sene ünüversteye hazırlandığı için pek sosyaleşemedim.onu çalıştırmam ve kkontrol etmem gerekiyordu hemşirelik ourken infaz koruma memuriyetini kazandı şuan stajına başlıyacak.küçük kızım 7 sınıf oda seneye oks ye gireceği için ona çalışma proğramı yaptım onu uyguluyoruz.proğramın dörte birini tamamladı.oğlum daha 5 sınıf ona daha çok var ama onada seneye başlıyacak ve 3 sene sürecek bir proğram yapacağım.çocuklar sıkılmadan çalışıp soru çözebiliyorlar.son seneye bırakırsan tüm konular yığılıyor.eşimde asker emekliliği yakın onuda emekli edip köşeye koymam lazım.oda destek bekliyor.ama hayat bunlarla güzel birde bunların içine diyet sıkıştırdım onu yapmaya çalışıyorum.ailemde benim sayemde sağlıklı beslenmeye başladı.1 aydır kendi ekmeğimi yapıyorum tam buğday unundan önce itiraz ediyorlardı ama şimdi alıştılar.bu diyet bana bunuda sağladı inatla sağlılı yaşam biçimini uygulamaya çalışıyorum.yani aslında mutlu bir kadınım çok şükür.Allah herkese benim gibi mutluluk nasip etsin.

Rica ederim canim...

Canımmm şöyle bişi bazı markaların kendinden poşet içinde hemen pişmeye hazır balıkları var böyle 14 dakkada hazır onun kokusu olmuyor onun dışında fırın poşetlerinde pişiriyorum ben koku için hem içine soğan sarımsak ta ekliyorum az bişide sos falan yaparsan yahni gibi oluyor güzel oluyor. Izgara evet zor olur benim kapalı balkonum var orayı hem bahçe gibi hemde kızartma ve ızgara evi gibi kullanıyorum yapıp yıkayıp (çoğu zaman gazete üzerinde geçiştiriyorum batmasın diye) çıkıyorum iyi oluyor. Buda bir alternatif olabilir ama tabi yine en iyisini sen bilirsiiiinnnn. Takviyeye falan gerek yok be gülüm hem fazla masraf hemde cidden kendini kötü hissetmediğin sürece başka ek vitamin veya vs hiçbişiyin ayrıca bir faydası yok vücuda. Tabi bak buda benim fikrim yoruma açığım ona göre. E hadi bakalım gelsin balıklar gitsin kilolar :)

2. gündeyizzzzz hadi hayırlısıııııı go go go :))
Hadi nice iki günlere menünü de yaz istersen motivasyonun için iyi gelir. Let's write... go go go

Son düzenleme:
arkadaşlar dün akşam 5.30 gibi tartıldım 67.8 cıkmıştım bugün sabah aç karnına ve su fln içmeden tartıldım 66.4 çıktım az önce tartıldım 66.9 kilonun bu kadar değişken olması normal mi sizde de öyle oldu mu

haklısın canım yaa sabah uyanıp adet olduğumu görünce panikledim biraz beklenmedik misafir karşısında devam edecem belli olmaz belki kilo vermeye devam ederim olmadı adet bitince toplu kilo veririm çikolatasız çok zor gececek ama bu dönem inş kısa sürer diyete tam gaz devam ama bugün spora gitmedim tembellik yaptım

Hadi nice iki günlere menünü de yaz istersen motivasyonun için iyi gelir. Let's write... go go go

cnm sana özel msjla birşey danışmak istiyorum ama msj kutu dolu olduğu için msj gönderemedim msj kutunu temizler misin rica etsem dukan diyetle alakalı olmadığı için özelden yazıyorum

Son düzenleme:
Canim beni cok cok tesekkur ederimben hep zayif bir hamile olmak istemistim ama yurtdisina evlenip geldigimde 55 olan kilom 4 yilda yurtdisi stresi falan derken 70 lere cikti ve ustunede hamile kalinca bayagi sis bir hamile olmustum.neyseki bu sefer zayifladim ve daha istedigim gibi bir hamilelik gecirecegim insallah.ve artik inan sonrasindan korkmuyorum sonucta ikinci dukan hakkim var ve uygulayacagim
Cok cok tesekkur ederim arkadasim soyledigin cok dogru onemli olan bilincli anne babalar olmak ve o bilincle cocuklar yetistirmek..
Lisa coook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin
Nesecim tesekkur ederim arkadasim
Lisacim, tebrik ederim. Allahim bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Beslenmene gelince, bebeginin sagliksiz hic bir gidaya ihtiyaci yok - bunu unutma.. Ve asla iki tabak yeme!
Canim cok tesekkkurler,amiin insallah evet dukan ile sanirim daha bilincli ve saglikli bir hamilelik gecirecegim
zarganam amin ,insallah arkadasim vede tesekkur ederimSanada insallah hayirlisindan bir koca sonrada boy boy cocuklar nasip olsun
Rica ederim,bu arada sanirim hamilesin, tebrik ederim...Allah tamamina erdirsin...
EVet canim daha henuz yani sayilan bir hamilelik ,cok tesekkurler
Dukan diyetinde gerek gunler arasinda gerekse gun icindeki bu sekildeki inanilmaz degisimler mumkun o yuzden takilma ve tavsiyem cok SIK tartilma bu senin motivasyonunu olumsuz etkileyebilir.en guzeli haftada bir ve ayni saatte ayni kiyafetlerle tartilmak

kitapta sık sık tartılın tartı sizin dostunuz falan yazdığı için her gün tartılıyordum ama bu kadar da içli dışlı olmaya gerek yok kafam karıştı böylede dediğin gibi en iyisi haftada 1

Lisabellacım çok çok tebrik ederimmm...sanki bi ablam, kardeşimden haber almış gibi sevindim valla...
burdaki dostluklar çok güzel...Rabbim kolay bi hamilelik ve kolay bi doğum nasip etsin..
sen kilo alsanda eminim yakışacaktır.güzel bi bebiş annesi olacağından hiç kuşkum yok.
benim de bir oğlum var..2 yaşında...bende 2-3 yıl içinde kardeş düşünüyorum ama hayırlısı artık...
tabi önce zayıflayalım:)))

lisabella çok sevindim tebrik ederim.Allah çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Canimsin yaa ,bugun ne guzel seyler duydum..olay sadece diyet degil tabiki guzel arkadasliklarda ediniyoruz bu sayede.cok tesekkur ederim guzel dileklerine ve ovgu dolu sozlerine ...allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.oglusunu allah bagislasin canim.umarim sende zamani geldiginde ona saglikli sihhatli birsekilde bir kardes yaparsin.
lisabella çok sevindim tebrik ederim.Allah çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah.

wisper sagol arkadasim ,amiiin

Çok güzel aciklamissin canım. Teşekkürler.solgarin multivitaminlerinden memnun musun. Ben hiç vitamin almadım. Almak istiyorum ama proteine para vermekten diğer ihtiyaçlarına yetisemiyorum. Biraz kendimi ihmal ediyorum galiba

kızlar yürü yürü canım cıktı 2 saate yakın yürüdüm dukana başlayalı 30 gün olmuş e maşallahım var yani kaçamaksız geldim bugüne dek:))

Dukancanlar ben bu Dukan amcama oyle bir sempati besliyorum ki anlatamam sanki bir akrabaligimiz var yani o kadar yakin hissediyorum, sizde de boyle oldumu? Kitabi yazarken kullandigi dil gayet anlasilir ve insani ikna edici, mantikli ve hic sikmadan bir cirpida bitirdim, sonra resmine bakinca suratindaki o samimi gulumseme, ton ton, beyaz sacli oyle bi kanim isindi ki anlatamam.
Bu diyetle ilgili soylenen onca olumsuz seye karsin ben ona o kadar guveniyorum ki, sanki yanlis birsey yapmazmis, bizi hayal kirikligina ugratmazmis gibi geliyor. Bence bu adam dunyanin giderek obezlesen nufusunu kurtarmak icin gonderilmis bir melek olmali.
Yani yakindan gorsem soyle bir boynuna sarilirim , enerjimiz tuttu galiba 38
Herkeze iyi geceler fistiklar

bebiş yay burcu olacak:)özgürlüğüne en düşkün burç:))

Astrolojiyle fazlasi ile ilgili bir insan olarak yay olmasinda bir sakinca gormuyorum ama belkide 2 hafta erken gelir ve annesi gibi afet-i devran durumlari olabilir ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…