Dukancanlar ben bu Dukan amcama oyle bir sempati besliyorum ki anlatamam sanki bir akrabaligimiz var yani o kadar yakin hissediyorum, sizde de boyle oldumu? Kitabi yazarken kullandigi dil gayet anlasilir ve insani ikna edici, mantikli ve hic sikmadan bir cirpida bitirdim, sonra resmine bakinca suratindaki o samimi gulumseme, ton ton, beyaz sacli oyle bi kanim isindi ki anlatamam.
Bu diyetle ilgili soylenen onca olumsuz seye karsin ben ona o kadar guveniyorum ki, sanki yanlis birsey yapmazmis, bizi hayal kirikligina ugratmazmis gibi geliyor. Bence bu adam dunyanin giderek obezlesen nufusunu kurtarmak icin gonderilmis bir melek olmali.
Yani yakindan gorsem soyle bir boynuna sarilirim , enerjimiz tuttu galiba38
Herkeze iyi geceler fistiklar
Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
Sevgili Lisebella;
Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Ve ben dahil bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de bu ay 2. kez ilaç + iğne tedavisi gördüm, 15 Mayıs gibi sonucu bekliyorum şimdi. Bu arada Hamiş Dukan topiği açmak da süper fikir.
Kendinize çok iyi bak canım. Çok öpüyorum
ayy nesecim ya ne guzel anlatmissin..valla aynen senin hissettiklerini hissediyorum bende guven konusundada soylediklerine katiliyorum.burda arasira tv de cikiyor ve soyledikleri gercekten cok samimi...bende pariste yasadigim icin yemin ederim eger adamin zamani olsa gidip sarilmayi istemistim halada birgun biryerde denk gelirse bir senin yerine birde kendi yerime sarilirim
Cok tesekkur ederim canimAyy canım ya bu ne güzel bir şey hayırlı olsun mercimeğin..... Hamilelik takvimini görünce bir heyecanlandım...Bu takvimden ben de yapmak istiyorum yaaaaa!!!!!Ama bu sene tedaviyi erteledim seneye inşallah.....
Tekrar tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
Canım Allah hakkında hayırlısını versin umarım 15 Mayısta sen de bir müjde verirsin bize.....
nesecim harbiden ucmussun sen hayatimAyyyy ne guzel olur, sen cok sanslisin ayni havayi soluyorsunuz nerdeyse. Belli mi olur hamileligini dukan yaparak tamamlayan kac kisi var su dunyada sen bunu basarirsan belki Dukan amcam senin dogumuna girer ikin kizim, ikin annem diye yardimci olur60:
Gazeterde manset olursunuz yanyana (Uctum galiba , ama olmaz deme benim boyle soyledigim bircok sey olmustur, arkadaslarim Allah mi soyletiyor derler, ahanda buraya yaziyorum48 )
Astrolojiyle fazlasi ile ilgili bir insan olarak yay olmasinda bir sakinca gormuyorum ama belkide 2 hafta erken gelir ve annesi gibi afet-i devran durumlari olabilir ne dersin
Günaydınlar herkesee....Bol kahkahalı ve iradeli bir gün geçirirsiniz inş..Lisa ablammm çok tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşş tickeri görünce o kadar sevindimki anlatamam kimbilir ne heyecanlı bir şeydirr
Kızlarrr ama benimmm bir problemim varr diyete başlayalı neredeyse 2 ay oldu ilk başlarda bile ben bu problemi yaşamazken şimdik kabsçık oldummmne acı birşey yarabbimm iki gündür ölüyorum resmenn mafoldum evin içinde o oda senin bu oda benim dolaşıp duruyorum oturduğum yerde oturamıyorum çok ağrı,sancı yapıyorumm belki diyetimi bozdu ama geleneksel yöntemlerden biri zeytinyağlı incir yedim dün ve bugün aç karnına ama hala tık yokk ağlıcam nerdeysee çok kötüyümm ilaç kullanmakta istemiyorum acı çehre geliyor aklıma ama sadece geliyor onu burda bulamam kiii uffffff başka neler yapabilirim arkadaşlar hemen çözüme ulaştıracak birşey varmııı
Gunaydin canim ,dur baka daha gormedigin ne kilolar goreceksin..iradeni koru gerisi gelecektir.vee cok tesekkur ederim o hamis benimHerkese gunaydin dukan kardesligi bugun 3. Atqk gunum sukurler olsun enaz 4 yildir gormedigim kiloyu gordum 82.8 ile basladim ve bugun 79.6 yim bugun evdeyim kazasiz atlatmak icin cok cqba harcayqm insallah bugunude atlatirsam geriye 3 gun kalacak galiba hamis bir annemiz var mercimegi hayirli olsun allqh vaktinde saglikli dogurmayi nasip etsin
hee bende biliyorum oyle bir yay,yakin arkadasim olurAfeti devran iki akrep hatun amaninnn..Valla içimden öyle geliyor bu kız çook can yakacak..
Akrepte olsa yayda çekeceğin var isabelcim..
Hele yayların çenesi varya çok tatlı ve tehlikeli oluyor valla..
Çok yakın bir arkadaşım var oradan biliyorumm..
Bu arada tava kare miydi böyle kokusu geliyorda uzaktan uzaktan
Günaydınlar herkesee....Bol kahkahalı ve iradeli bir gün geçirirsiniz inş..Lisa ablammm çok tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşş tickeri görünce o kadar sevindimki anlatamam kimbilir ne heyecanlı bir şeydirr
Kızlarrr ama benimmm bir problemim varr diyete başlayalı neredeyse 2 ay oldu ilk başlarda bile ben bu problemi yaşamazken şimdik kabsçık oldummmne acı birşey yarabbimm iki gündür ölüyorum resmenn mafoldum evin içinde o oda senin bu oda benim dolaşıp duruyorum oturduğum yerde oturamıyorum çok ağrı,sancı yapıyorumm belki diyetimi bozdu ama geleneksel yöntemlerden biri zeytinyağlı incir yedim dün ve bugün aç karnına ama hala tık yokk ağlıcam nerdeysee çok kötüyümm ilaç kullanmakta istemiyorum acı çehre geliyor aklıma ama sadece geliyor onu burda bulamam kiii uffffff başka neler yapabilirim arkadaşlar hemen çözüme ulaştıracak birşey varmııı
cok zor gercektende.ilk etapta ilac icmen gerekiyor tabiki.bu ilk bolumu atlattiktan sonra hafta da 1 duzenli olarak dogadan form kayisili dan gece yatmadan once 2 poset birden bir bardaga demleyip icebilirsin. En az 2 gun rahat edersin.ama oncelikle ilacla rahatlamaya calis.cunku hemoroid fistur gibi rahatsizliklar bas gosterebilir allah korusun.ve lisabellanin dedigi gibi yuruyus ve bol su tabikiGünaydınlar herkesee....Bol kahkahalı ve iradeli bir gün geçirirsiniz inş..Lisa ablammm çok tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşş tickeri görünce o kadar sevindimki anlatamam kimbilir ne heyecanlı bir şeydirr
kızlar 1 ay olmuş benim başlayalı dukana toplam verdiğim 7.5 kilo iyimi sizce sanki daha çok verebilirdim gibi geliyor bana kilom 72.5 benim yolum uzun daha:))
Ahhh nerde anam guclendirme.merak etme bende en son 66.6 yi gordum.bir gun oncesinde saat 5 gibi yemegimi yedim herhalde ondan oldu.olsun en azindan 67.1i gecmiyorum artik tartida.simdiye kadar hic spor yapmadim.sadece okula gidip geldim git gel 20 dk.guclendirmede yiyeceklerimin hayalini kurayim dedim az.isin tuhafi daha kendime hedef belirlemedim ama 64 u gormek istiyorum.hafta ici iyi gidiyo yada aksama kadar super ama aksam zor geciyo benim icin.senin hefef kac bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?