Cok tesekkur ederim canimdarisi sana ve sen gibi isteyen herkese insallah takvim gercekten keyifli her hafat kendi kendine degisecek ve yeni haftanin bilgisini verecek cok guzzzel ..
nesecim harbiden ucmussun sen hayatimhele dogum sahnesine bittim hayal gucun oldukca genis balikmisin sen acaba :26:iste bak o imkansiz cunku sezeryan olacagim ben..anesteziyi vermeye gelebilir dukan amca ee madem hissediyon soyle bakayim kizmi oglanmi (bu arada kesinlikle cinsiyeti ile ilgili degilim ben saglikli,hayirli bir bebek istiyorum oda ayri konu)
kızlar 1 ay olmuş benim başlayalı dukana toplam verdiğim 7.5 kilo iyimi sizce sanki daha çok verebilirdim gibi geliyor bana kilom 72.5 benim yolum uzun daha:))
Kizlar birsey sorucam benim iki kilo kadar vermem lazim daha cok gobek ve basenlerimden sikayetciyim bu diyete başlayıp devam ettirsem cok kilo verebilirim o da bende hos olmaz ama yağ vermek istiyorum ilk uc gunluk protein kismini yapsam yaglar gider mi sizce
Canim benim cok tesekkur ederim ,amiin insallahLisabel, hayirli, ugurlu ve ömürlü olsun insaallah. saglicakla kucagina al insaallahcanim. darisi poyraz arkadasimiza ve tum isteyenlere olsun. insallah kismet olursa bende c.tesi turkiyeye gidiyorum. ay insaallah diyetimi hakkiyla surdururum ordada. malum evlere davetler baslayacak napicam simdiden kara kara dusunur oldum.
Gecmis olsun canimherkese mrhba.bikaç gündür migrenim tuttuğundan giremiyodum.çok şükür bugün biraz iyiyim.bilgisayara baktaktan da korkuyorum açıkçası.gözlerim çok yanıyor çünkükendime yarım saat süre verdim pc başında oturmak için.bikaç sayfaya göz atabildim ancak.migren ağrısıyla geçen iki günümde 1 kg a yakın vermişim sanki:)ama spor yapamadım 2 gündür maalesef.ama sağlık herşeyden önemli!insan hasta olunca daha iyi anlıyor.
bu arada lisacım bebiş haberine çok sevindim.sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.aldığın kilolar hep bebişe gitsin inşallah canım...
Kesinlikle kocaman bir alkisi hakediyorsunHerkese merhabalar,
Nerelerdeyim bi kaç gündür? Dukana tam gaz devam. seyirde geçen 4. günüm. Herşey şimdilik yolunda gidiyor. Seyire geçince vucudumda kilo artışı olacağını bekleyerek girmiştim bu döneme. O yüzden 3 gündür tartıda ne eksi ne artı bir gram bile değişmeyen rakama şaşırmadım. Ama bu sabah bi baktım birden 700 gr gitmiş :) Tecrübeli arkadaşlar bize bu durumun böyle gelişeceğini söylemeselerdi belki de 3 gündür değişmeyen durum yüzünden kaçamaklara başlayabilirdim. Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler
Pazar günü saf protein günümdü, ancak işyerimin polenezköyde kahvaltılı- öğle yemekli bir organizasyonu vardı.(Allah beni sınıyor part 1) sabah kahvaltı için bir gün önceden krep yaptım, daha çok mısır ekmeği gibi oldu. Peynirimi yoğurdumu da yanıma aldım. Kahvaltıda sadece 2 küçücuk cherry dometes alıp yanında krep ve peynirimi yedim. Üstüne yeşil çay içtim. Geldi öğle yemeği saati. Haydaaaaaa garson çorba getiriyor yok yemem dedim, arkadan talaş böreği ve salata geldi yok yemem dedim :) siz bana bir bardak maden suyu verin dedim. (herkes yerken bi şekilde ağzımı oyalamam lazım) ve nihayet sıra ete gelince 2 ızgara tavuk göğüs ve bir ızgara biftek yedim üstüne bir şişe daha maden suyu :) tatlı gelmeden kendimi dışarı atarken garson durdurdu beni "çok şey kaçırıyorsunuz dondurmalı irmik tatlımız var" dedi (part2 sınava devam) yok benim tatlıya alerjim var dedim kaçtım :)
ve dün yine bir protein gününde, işyerindeki ay sonu yoğunluğu nedeniyle motivasyon olsun diye müdürümüz herkese magnum ısmarladı (yarabbim magnum hayatta dayanamadığım tek şey ) (sınav part 3) herkes karşımda onu yerken ben de aldım light yoğurdumu onu yedim üstüne de su içtim şişirsin şişirsin şişirsin.ve bu arada tartıda 3 gündür aynı rakamı da görüyorum ama.
ve bu sabah bu zorlu sınavlardan sonra bir uyandım -700 daha. Bugün tam 1 hafta oldu dukana başlayalı. Toplam kilo kaybım 4.100e daha ne olsun. Bir de şu çevredekilerin bakalım verebilcek misin, amaaannn dukan mı, nasıl dayanıyosun yemeden gibi saçmalıkları olmasan
Biraz uzun yazdım ama hepinize sevgiler bol bol - li günler
haaah iste balik degil ama yengecmissin sonucta su grubu iste hayal dunyamiz genistir bizimBalik degilim cnm ama Yengecim yani su gurubu hayal gucum genistir. Cinsiyet konusunda bir mesaj gelmedi Allah saglikli ,sihhatli, hayirli evlatlar versin hepimize
Cok tesekkur ederim canimLisabellacım canım çok tebrik ederim seni Allah bizede nasip etsin inşallah :) Bende senin gibi zayıflayınca hamile kalmak istiyorum :)
Aslında güçlendirmede yarılamış olsan iyi olurdu ama bebiş elini çabuk tutmuş anlaşılan :)
En azından ilk halinle hamile kalsan duba gibi olurdundie kendini motive et şimdi gayet güzel bir anne olacaksın
hemde dukanın katkılarıyla nelerin faydalı nelerin zararlı olduğunu ve yememen gerektiğini biliyorsun
hoş hamileyken kendini nasıl zorlar insan okadarını yaşamadığım için bilmiyorum ama en azından az yiyip formunu koruyabilirsin diye düşünüyorum çok öpüldünüzdarısı başıma artık
Dün TV'de bu dukanın Fransa'da doktorluktan men edildiğini söylediler kitabı ve diyeti sağlıksız olduğu için fikri olan var mı
Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?