Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Balik degilim cnm ama Yengecim yani su gurubu hayal gucum genistir. Cinsiyet konusunda bir mesaj gelmedi Allah saglikli ,sihhatli, hayirli evlatlar versin hepimize

kızlar 1 ay olmuş benim başlayalı dukana toplam verdiğim 7.5 kilo iyimi sizce sanki daha çok verebilirdim gibi geliyor bana kilom 72.5 benim yolum uzun daha:))

Benim de 1 ay oldu ve 5 kg gitti, yani sen daha iyi durumdasin cnm hele su son 1 haftadir hic gitmiyor reglyden dolayi sanirim

Lisabellacım canım çok tebrik ederim seni Allah bizede nasip etsin inşallah :) Bende senin gibi zayıflayınca hamile kalmak istiyorum :)

Aslında güçlendirmede yarılamış olsan iyi olurdu ama bebiş elini çabuk tutmuş anlaşılan :)

En azından ilk halinle hamile kalsan duba gibi olurdun die kendini motive et şimdi gayet güzel bir anne olacaksın

hemde dukanın katkılarıyla nelerin faydalı nelerin zararlı olduğunu ve yememen gerektiğini biliyorsun

hoş hamileyken kendini nasıl zorlar insan okadarını yaşamadığım için bilmiyorum ama en azından az yiyip formunu koruyabilirsin diye düşünüyorum çok öpüldünüz darısı başıma artık

Kizlar birsey sorucam benim iki kilo kadar vermem lazim daha cok gobek ve basenlerimden sikayetciyim bu diyete başlayıp devam ettirsem cok kilo verebilirim o da bende hos olmaz ama yağ vermek istiyorum ilk uc gunluk protein kismini yapsam yaglar gider mi sizce

kızlar bugün nar şerbeti içtim; ama 1 litre değil, 600 ml. falan süzerken o kadar çıktı, sakarımdır da biraz, döke saça

2 kilo için dukan yapılmamalı bence, kitapta da öyle yazıyor okuduysanız. ille yapıcam derseniz şöyle bir formül var: 2 gün saf protein rejimi, 5 gün normal beslenme.

Teşekkürler canim kitabi almadim eger baslarsam alicam benim sorunum yaglarim hazir gida tuketirim kendimi sinirlamam gobegimden kurtulmak istiyorum ama herhangi bir program uygulamazsam yapmam biliyorum o yuzden yazdiklarinizi okudum cok moral vermissiniz birbirnize umarim herkes doğru beslenmeyi hayatina gecirebilir bahsettiğin seklini arastiricam hem isime gelir iki gun calismiyorum çalışırken zor olurdu

Canim benim cok tesekkur ederim ,amiin insallah ve dedigin gibi allah sevgili poyraz a ve isteyen herkese nasip etsin insallahturkiyeye gidecek olman kotu olmus bu zamanda cunku dedigin gibi davetler falan cok cok zorlanacaksin maalesef.yinede elinden geldigince dikkat etmeye calis diyecegimde insan gurbette olup ulkesine giderken bile ne lezzet hayalleri ile gidiyor cunku ozledigimiz cok sey oluyor umarim kalis suren kisadirda en az zararla atlatirsin.mumkun oldugunca karbonhidrattan ozellikle uzak durmaya calis valla Allah yardimcin olsun canim...
Gecmis olsun canim saglik tabiki herseyden onemli o yuzden kendini cok yormamaya bak..cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Kesinlikle kocaman bir alkisi hakediyorsun seni tebrik ediyorum zorlu sinavlari basariyla gecmissin iradeli tutumunla ve karsiliginda odulunude almissin ..yazdiklarini keyifle okudum ve takdir ettim seni
Balik degilim cnm ama Yengecim yani su gurubu hayal gucum genistir. Cinsiyet konusunda bir mesaj gelmedi Allah saglikli ,sihhatli, hayirli evlatlar versin hepimize
haaah iste balik degil ama yengecmissin sonucta su grubu iste hayal dunyamiz genistir bizimamiiin insallah ,Allah isteyen herkese nasip etsin..sende istiyormusun bebek sahibi olmak?
Cok tesekkur ederim canimAllah isteyen herkese nasip etsin insallah..soyledigin cok dogru ve ben bunu dukan diyeti hamilelik topigindede yazdim oneri olarak.kesinlikle guclendirmede biraz yol katettikten sonra olsaydi cok daha iyi olurdu.ama iste kismet geldi ve hos gelditabiki onceki halimle hamile kalmaktan cok cok daha iyi durumdayim ama bir turlu adapte olamiyorum guclnedirmeyeki cok iradeliyimdir aslinda.ama hamilelige bagli yasadigim surekli bir aclik,sigarayi birakmama bagli yerini yemekle doldurma istegi ve guclendirmede vucudun verilen kilolari almak icin verdigi tepkilerden aclik...anlayacagin ACIIIM sureklikontrol etmeye calisiyor vede cok uzuluyorum ama yoluna koydugum anda devamliligi gelecektir onemli olan bir rayina oturtmak.cunku guclendiremeye bile tam adapte olmadimki neyse bu hafta yoluna koyacagim bu isi hadii sizde gelinde yanima birrlikte daha kolay gideriz

selamlarr:)))
gecen seneden hic bir dukancana rastlayamadım. yeni duakncanlara rabbim bol eksili gunleer getirsin diyorum:)))

en bayıldığım dukan tatlısı arkadaşlar. eminim vardır hepinizde bu tarif ama ben yine de yazayım olmayan varsa:) simla cığımın tarifidir. mutlaka denemenizi tavsiye derim.

MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su brd. yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yumurta sarısı
-4-5 damla vanilya aroması

Süt,kepek ve tatlandırıcı karıştırılarak yaklaşık 15 dk beraber pişirilir.yumurta sarısı bir kasede çırpılır ve kaynayan karışımdan azar azar eklenerek alıştırılır ve tencereye eklenir.bir taşım daha kaynatılarak vanilya aroması eklenir.ısıya dayanıklı kaselere paylaştırılır(3 kase çıktı)büyük bir fırın kabına su koyularak kaseler içine dizilir ve fırında üstleri kızartılır.

Uzun zamandır canım nasıl pizza çekiyor anlatamam görüpte dayanamadığım şeylerden biridir pizza.

denedim ve enfes birşey çıktı ortaya

şimdi sizlere dukan pizzamı gönderiyorum ohhh misss :)))

hemide yarısı kaşar mantar, diğer yarısı peynir domatesliii

Hemen deneyin derim,

Hamur için,

3 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı
1 yumurta
1 kaşık süt tozu
3 kaşık süt
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çimdik tuz

Üstü için,

light kaşar
ligt peynir
domates
biber
salça
mantar

Önce hamur için kepeğin içine kabartma tozunu karıştırıyoruz. Homojen olduktan sonra diğer malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. Çok sulu bir kıvam olmayacak.
Yağlı kağıtlı fırın tepsimize yaydırarak açıyoruz. Üstüne biber salçası sürdüm kalan malzemeler size kalmış tabii :) 20 dk 180 derece fırınımızda pişiriyoruz.

Afiyetler olsunnn

Merhabalar! ben de bu konuyu takip edenlerdenim. kesinlikle dukan diyorum neden mi? evet her türlü kilo verilir ama benim için önemli olan birdaha asla almamaktır ki bunu dukan çok iyi düşünmüş.
neyse konuma gelecek olursam ben dukana başlamak istiyorum ama şuan olmaz çünkü yazın arkadaşımın yanına gitcem tatile ve biliyorum ki birsürü düzensizlik vs olcak o yüzden hayatım inşallah düzene girerse başlamak isterim. şimdi ise kendimce şekeri hamuru azaltarak (tabi ki kaçamaklarım oluyo) bişeler yapıyorum işte.
acaba diyorum burdaki tarifleri uygulasam en azından bi işe yarar mı? atıyorum 3 ay sonra dukana başlayacak olsam vucudum bu yiyeceklere alışmış olup kilo vermede güçlük çeker mi? yulaf kepeği gibi. bir de bu tatlandırıcıları nerden temin ediyorsunuz? en önemli konu da zararlı değil mi tatlandırıcılar?? çok korkuyorum. yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var :18::26:

Dün TV'de bu dukanın Fransa'da doktorluktan men edildiğini söylediler kitabı ve diyeti sağlıksız olduğu için fikri olan var mı

Dün TV'de bu dukanın Fransa'da doktorluktan men edildiğini söylediler kitabı ve diyeti sağlıksız olduğu için fikri olan var mı

Dr.Dukan in diplomasi elinden alinmadi yok oyle birsey..ve konu kesinlikle dukan diyeti ile alakali birsey asla degil...Dr.Dukan rejim konusunun universite oncesi okulda verilmesini onermis fakat diger diyetisyenler bunun kendi reklamini yapmak amacli bulduklari icin onu Fransiz hekimler birligine sikayet etmislerdir..Fransiz hekimler birligi ilede bu konuda uyusamayan Dr.Dukan kendisi bu birlikten ayrilma talebinde bulunmustur..Yani konu ne Dukan in rejiminin sagliksizligi uzerine nede diplomasinin elinden alindigi uzerine.Hala fransada bir cok kisi onun rejiminden faydalaniyor ve inanilmaz bir takipci listesi var.Boyle bir sey olsa bu insanlar hala bu kisiyi bir numarada devam ettirirlermi?Diyeti burda hala yok satiyor gerek kendi sitesi uzerinden gerekse diger bircok ulkede...Ve tabiki onun basarisiyla isine golge dusen bir cokta diyetisyen var tabiki karalama yoluna gideceklerdir

Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim

Maasallah saglikla gelsin insallahhhhhhh cok sevindim inan malum bende dukandan sonra tup nebege gidecegim inan icim costu mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tebrikler

Butun deneyimli dukandaslarim bende yolunda gitmeyen birseyler var kilo vermemde sorun yok ama dort gundur yulaf kepegi gr girmedi agzima yedigim anda cikarir oldum ustune ustluk atesim var ve bu gundenberidir tansiyonum 14/11 sarimsak yuttum akla gelecek herseyi denedim banamisin demedi esimle iki gundur kavga ediyoruz o dukani birak diyor ben birakmiyorum 12 kg verdim 8kg da verecegim diyorum o da inadima eve pideler borekler getirtiyor bende yemiyom diyor sagligin gitti bu gun bir ara ellerim mosmor oldu esim hastaneye gidelim dedi inatlastim gitmedim yarin isten izin alabilirsem gidip tahlil yaptiracagima soz verdim yalniz bu dort gundur ps yada saf pro gunlerime dikkat edemedim izinsiz bisey yemedim ama hergun bir parca sebzede girdi isin icine yemekleri esim hazirliyorda bu yüzdan umarim kilo almam (( bu arada eger tansiyonumu dusuremezsem dukana ara vermem mi dogru olur yoksa guclendirmeye gecmemmi dogru olur bi ara dusundun dort gun atak yapip guclendirmeye geceyim diye ama kararsizim bu arada esime caktirmiyorum ama fena hastayim ://

erkenden bildirimimi yapayım
Başlangıç tarihi:11.03.2013
Başlangıç Kilo: 86 kg
Hedef Kilo: 65 kg
Geçen Haftaki Kilo: 76

Bu Haftaki Kilo: 74.200
Bir Haftalık Değişim: 1.8

Kalan Kilo: 8 kg
Toplam Giden: 12
Boy: 1.63
(Atak 6 gün)
(Seyirde 48.günüm)

Günaydın bol eksili bir gün olur inş.

Başlangıç tarihi:03.03.2013
başlangıç kilo:79
hedef kilo 60
boy:1.61
geçen haftaki kilo:70
güncel kilo:68,5

herkese iyi günler diliyorummm ben kaçtımmmmmmmmmmmm

Başlangıc tarihi : 10.03.2013 Başlangıc kilom:78.6 Boy: 1.65 Hedef kilom:57 Geçen hafta:71.1 Güncel kilom:70 Herkeze bol eksili , incekcik , zarif günler diliyorummmm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…