Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydınlarrrrr....bol - li günleriniz olsun inşallah....bu hafta dikkat edemedim maalesef sonuçlarını da acı acı aldım

başlangıç tarihi:31.03.2013
ilk kilo:72
geçen hafta:65.9
güncel:67
fark:+1.2

günaydın hatunlar dünde beri topladığım ödemi atım gibi artılardan artılara gidiyordum.ama dünden beri tekrar eksileri görmeye başlayıp en azından tiçkerimdekine indim.demek artık vermeye başlıyacağım.1,5 aydır mücadele ediyorum.vücudumdaki ödem gitikten sonra kilo gitmedi.hatta ödemi yeniden yüklendim diye bilirim.ama herzamanki gibi pes etmedim mücadeleme devam ediyorum.ayda 1 kg olsa bile diyete devam.şuan metebolizmamı hızlandıracak şeyler arıyorum.elma sirkesi bunun için iyi diyorlar.sabahları 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesiyle 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp küçük yudumlarla iç diyorlar.ben hem diyet hemde bala alerjim olduğu için sadece elma sirkesini deniyeceğim bir ayda faydasını görürsünüz diyorlar.denemesi zor olan birşey deyil.hemde 1 tatlı kaşığı midemide ağrıtmaz.

BAŞLANGIÇ=14 ŞUBAT 2013
BAŞLANGIÇ KG=79.6
ŞUANKİ KG=74.9
BOY=160 CM

bu mayısın 14 dünde diyete başlıyalı 3 ay olacak ve ben sadece 5 kg verdim.ama dediğim gibi en azından eski kilomda deyilim ve nedense pes etmiyorum.bunun faydasını ilerde göreceğim.30 yaşlarımda olsam şimdiye bukadar diyetle 25 kg vermiştim ama 42 yaşında bunun ancak küsüratını veriyorum.keşke o diyet ilaçlarını kulanmasaydım.o düşük kalorili diyetleri yapmasaydım.ilaç kulandım düşük kalorili diyet yaptım ne oldu yine eski kiloma gerisin geri döndüm.olan sağlığıma oldu.şimdi kilo vermekte oldukça zorlanıyorum.birde spor yapmasam bu üç ayda herhalde bu 5 kg de gitmezdi.ancak tartının yine oynadığını gördüm yani tekrar kilo vermeye başlıyacağım galiba.bu oynama eskiye indirdi bundan sonrada daha eksiye giderim umarım.şu elma sirkesini deniyeceğim.başarılı olursa size örnek olurum.hemde 1 tatlı kaşığı olduğu için diyeti bozmaz.kabızlığada iyi geliyormuş.aslında bitki deyip doğal yol deyip sakıncası yok zanetmeyelim.pek çok ilacaın temeli bitkidir.benim kulandığım ilacın içinde zencefil zerdeçal falan vardı.ben bunları normal kulandığımdada ter olayını artırdığını gördüm.yani bizim bildiğimiz otları derleyip toplayıp etkisini artırıp ilaç diye 60 liraya satıyorlar.neyse geçen bu konuda epey söylendim sabah sabah canınızı sıkmayayım

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:68,8
güncel kilo:68,6
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,2

tatilden beri motivasyonum yerlerde. lütfen biri bana ayar çekebilir mi? :18:

dün malum tatil olduğu için pikniğe gitim orda kırmızı et pişirip yedik.ama benim şansıma son 3 piknikte diş sorunu yaşıyorum.birini yaptırıyorum anlaşmış gibi diğeri başlıyor.tabi 3 doğum yapınca zaten zayıf mineye sahip dişler alarm vermeye başladı.yediğimi anlıyamadım.çiyneyemedim bile.valahi tüm tüm yutum desem yalan olmaz.bugünde gidip bu dişe baktırmalıyım.doktorumun kartınıda bulamadım çarşıya inip randevumu ordan almalıyım.laf aramızda 42 yaşında ve 3 çocuğu normal yoldan çatır çatır doğurmuş bir hatun olarak dişçiden tırsıyorum.Allahtan dişçi beni tanıdığı için temkinli yaklaşıyor.

tayini beklemek nezor hatunlar seneleri geçiriyorsunuz ama son 10 gün 3 sene gibi geliyor.diyarbakır görevimizde tayini beklerken ne çok sabırsızlanmıştık bak şimdi kırklarelini bitiriyoruz.artık başka yere gitme yok aslında emekli olacağız ancak tam olarak anamuramı edirneyemi gideceğimiz beli deyil.buda insanı habire düşündürüyor.mideme ağrılar girdi kaç gündür.yarında kızı götürüp edirneye yerleştireceğiz.bukadar sitresin içinde diyet yapmaya çalışıyorum.belki sitreste kilovermemi yavaşlatıyor olabilir.beyin vücuda zayıfla artık diyemiyor çünkü meşgul.

dün piknikte pişirdiklerimizde birazını sakladım ama doktorun bu dişi yapması uzun sürerse kkatı birşey yiyemem mecburen yoğurt ve süte devam ederim.et yiyemiye bilirim.dün tüm tüm yutum mide hazmedemeyince sancı yaptı berbat bir mide sancısı çekiyorum.bu sancıyıda hiçbişey geçiremez çekmek zorundayım.

yoğurdumu diyet almadım.sütçümün getirdiği sütü aynatıyorum dolapta 2 gün bekletiyorum.tüm yağı 1 karış üstünde donuyor ve ben o kaymağı alıp yoğurdu öyle mayalıyorum.kaymaktanda ya kek yada çocuklara pohaça yaparım.diyet yoğurdumu yapmış oluyorum.hazır yoğurdun içindekileri ogün bir doktor tv de gösterdi.yoğurt yerken süt tüketmiyoruz.yediğimiz yoğurt deyil arkadaşlar aynen yaratık yani görüntü yoğurt ama içindeki yoğurt deyil.aynen uzaylıların insan görünümünde dolaşması gibi.karşındakini insan sanıyorsun ama içindeki uzaylı.pekçok yediğimiz şey aslında öyle.ekmekte 300 gr ekmeğin görüntüsü 2kg gibi bu nasıl oluyor.işte ekmeğimizde yaratık.neyse Allahtan bu diyete ekmek yemiyoruz.

size okudğum ilginç bir olayı anlatayım.japonyada çok ünlü bir lokanta varmış bu lokantanın ençok tavuğu ün yapmış.birkere gidip yiyen dayanamıyor ve ertesi güne birdaha gidip yiyormuş.bu lokantaya bağımlılık hat safhaya gelipde insanlar orda yemek için yarışmaya başlayınca yetkililer uyanmış.hani 3 -5 yıldızlıda biryer değilmiş.sonra anibir baskınla inceliyorla adamlar tabakları yıkkamıyor sadece siliyorlarmış tavuk diyede insanlara martı yedirmişler.bukadar iğrenç birşeyi nasıl yiyorlarmış biliyormusunuz.yemeklerin içine bağımlılık yapacak o bildiğiniz kötü madelerden koyuyorlarmış.insanların aslında beğendiği oranın pis yemeği deyil yeran aldıkları bağımlılık yapan madeye olan ihtiyaç.vücut onu o yemeklerden aldığı için canı orada yemek istiyor.hazır gıdaların pek çoğunda bu sistem var tabi bağımlılık yapan madaler o sakıncalı madeler deyil ama şeker gibi karbonhidratlar.karbonhidrat aynı uyuşturucunu yaptığını yapıp beynin mutluluk hormonu yayan ısmını harekete geçiriyor.tıpkı uyuşturucu gibi yedikçe artık omiktar mutluluk hormonu üretmeye yeterli olmuyor artık daha çok yemeye başlıyoruz.yağ hücrelerimiz esnekliğini kaybedip tekrar bölününce yememiz 2 katına çıkıyor.

diyete başladığımız ilk günlerde baş ağrısı ve halsizlik çekmemizin nedeni bu bağımlısı olduğumuz karbon hidratı alamamızdı.mutsuzuğumuzun yada hırçınlığımızında temeli buydu.zaman geçtikçe ekmeksiz ve tatlısız yaşamaya alıştıkça normale girmeye başladık.bu diyet uzun bir diyet olunca geriye dönüş çok zor olur.çünkü vücut okiloya adepte olacak.bağımlılık tedavileride uzun sürüyor.aslında bizde birçeşit bağımlılık tedavisini kendi kendimize uyguluyoruz.bu sohbetlerimizide aynen bağımlı toplantılarına benzetiyorum.onlar işte 3 aydır temizim diyor bende 3 aydır yemiyorum diyorum.bağımlılık gibi ele alınca bana daha çok kolay geliyor.çünkü sığarayıda bıramayı başardım.ve yılardır dönmedim.elime bile almadım.evimde kültablası bile yok buyüzden bana gelenler sığara içemez.yada balkona atarım orda içerler.bunu yapabiliyorsam bu karbonhidrat bağımlılığınıda yenebilirim.

burada birbirimize piskolojik destek veriyoruz hatunlar.aynen bağımlı gibi düşünün yani birperçabile diyeti sabote etinizmi aynene uyuşturucu bağımlısı gibi geriye döneceğinizi ve yemeye devam edeceğinizi düşünün.kiloveremeseniz bile sabredin.bu yolda birkaç ay duraklama normaldir.ama pes etmeyin.hislerimi paylaşayım dedim.benim gibi olan hatunlara yolgöstermiş olayım.kaçamak için elinize bir lokma aldığınızda bir bağımlı olduğunuz aklınıza gelsin bağımlı olduğunuz madede elinizde yemekte olduğunuz yasak olan ne ise o olsun.bakın nasıl geri bırakıyorsunuz.umarım bu yolda hepimiz başarırız.eski arkadaşlarada yeni arkadaşlarada sabır ve büyük irade diliyorum.

yine okuması uzun ve sıkıcı yazdım biliyorum ama paylaşım yapıyorum endimce neyse hatunlar sohbete doyum olmuyor benim gidip randevu almam ve yemeğimi yapmam gerek şimdilik bay

Günaydın arkadaşlar.

Başlangıç tarihi : 06.03.2013
Başlangıç Kilo : 69
Boy : 1.58
Hedef Kilo : 52
Geçen hafta : 60.0
Güncel :59.4

hepimize booll booolll - li ve sağlık dolu mutlu günler.

başlangıç : 21.03.2013
başlangıç kilo :70.6 kg
hedef kilo : 60 kg
geçen hafta:67 kg.
güncel kilo :66.5 kg.

öptüm hepinizi

Günaydın güzzelleeerrr bugün buralardaym

dely kizmadik sadeceeee cok cok merak ettik gercekten..kac kez yazdik gecmise bide ipegede mesaj attim belki haberi vardir diye.neyse onemli olan iyi olman liste yapilir nasilsa

Ya var ya böyle sanki gözlerim falan doldu, heyecan yaptım ben Lisaa!! Sen hamilecik olmuşun ya! Oyy oooyyy!! Ay ben bile heyecanlandım sen ne alemdesin kimbilir :)) Allah sağlıkla mutlulukla kucağına aldırsın. Musmutlu bi çekirdek aileniz olsun inşalllaahhhh İlk bebiş di mi?
Darısı isteyen herkesin başınaaa!! Seneye de benim başıma inşallah hayırlısıyla hihhihho :52

Beni merak ettiğiniz yazıları da okuyamadım canlar.. İyiyim ben yuğunluk dışında, merak etmeyiinn.. Çok teşekkürler hepiciğinizeeee Merak ettiğiniz vakit, hal hatır sormak istediğiniz vakit, özlediğiniz vakit, özelden falandan filandan yazın banaa Her zaman bakamasam da cevap veririimm
:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;

Regl sancıları içerisinde yazıyorum kendileri gelmekle gelmemek arasında şüphedeler de

Delycim bu arada gördüm seni hoşgeldiiin..

Güncel kilom 65.8

Sevgiler

Slm dukandaslar
Kilo vermem bir hayli yavasladi... Sabah iki kere tartildim, iki dakika arayla ilk eksi 500 sonra eksi 700 gösterdi kilo vermem ilk hiziyla gitmiyor ne yazik ki, ama durmak yok dukana devam! Ara sira moralim bozuluyor, ama olsun, sonucta veriyorum diye teselli ediyorum kendimi..
Kilo vermemi hizlandiracak önerileriniz varsa, alayim lütfen

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Gecen hafta kilo: 72
Güncel kilo: 71,3
Haftalik degisim: -700 g
Toplam degisim: 11,2 kg

Bol eksili günler canlar

Maasallah saglikla gelsin insallahhhhhhh cok sevindim inan malum bende dukandan sonra tup nebege gidecegim inan icim costu mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tebrikler

Darısı da bizim başımıza inşallah

Canım benim mutlaka doktora git sağlığın daha önemli eğer diyetten dolayı bir durum varsa ona göre hareket edersin

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 72.3
guncel kilo :72.3
1 haftallik fark:yok
toplam fark:5.300 kg

Okula gitmeden ben de bildirimimi yapayım

Başlangıç tarihi:11.03.2013
başlangıç kilo:64,8
hedef kilo 57
boy:1.68
geçen haftaki kilo:58,4
güncel kilo:57,9
fark : -500

Az az küçülüyoruz işte... Herkese bol - li günler dilerim

herkese günaydın...
başlangıç tarihi: 15.04.2013
başlangıç kilosu : 72,2
hedef kilo: 57
boy: 1.72
geçen haftaki kilo: 71.3
güncel kilo:70.8
aradaki fark : -500

1 haftadır aynı kiloda seyrediyorum. dün gece regl olmuşum sanırım ondanmış... birkaç gün sonra inşallah hızlanır kilo vermem. bir de bir sorum olacak. şu nar şerbetini geçen yapayım dedim diyete tam olarak uyduğum halde kilo veremediğim için. ama siyahla mor arası birşey oldu o çay ya... ama sizinkiler kırmızıydı. bir yudum bile almadan attım..

Başlangıç tarihi: 02.04.2013
başlangıç kilo: 86,7 kg
hedef kilo: 58 kg
boy: 1.60 cm
geçen haftaki kilo: 82,1 kg
güncel kilo: 81,3 kg
fark : -800 gr
toplam fark : 5,4 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…