Evet canim,tam netlesmeden soylemek istemedim ben artik hamile dukani konusu acayim
dely kizmadik sadeceeee cok cok merak ettik gercekten..kac kez yazdik gecmise bide ipegede mesaj attim belki haberi vardir diye.neyse onemli olan iyi olman liste yapilir nasilsa
Maasallah saglikla gelsin insallahhhhhhh cok sevindim inan malum bende dukandan sonra tup nebege gidecegim inan icim costu mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tebrikler
Butun deneyimli dukandaslarim bende yolunda gitmeyen birseyler var kilo vermemde sorun yok ama dort gundur yulaf kepegi gr girmedi agzima yedigim anda cikarir oldum ustune ustluk atesim var ve bu gundenberidir tansiyonum 14/11 sarimsak yuttum akla gelecek herseyi denedim banamisin demedi esimle iki gundur kavga ediyoruz o dukani birak diyor ben birakmiyorum 12 kg verdim 8kg da verecegim diyorum o da inadima eve pideler borekler getirtiyor bende yemiyom diyor sagligin gitti bu gun bir ara ellerim mosmor oldu esim hastaneye gidelim dedi inatlastim gitmedim yarin isten izin alabilirsem gidip tahlil yaptiracagima soz verdim yalniz bu dort gundur ps yada saf pro gunlerime dikkat edemedim izinsiz bisey yemedim ama hergun bir parca sebzede girdi isin icine yemekleri esim hazirliyorda bu yüzdanumarim kilo almam (( bu arada eger tansiyonumu dusuremezsem dukana ara vermem mi dogru olur yoksa guclendirmeye gecmemmi dogru olur bi ara dusundun dort gun atak yapip guclendirmeye geceyim diye ama kararsizim bu arada esime caktirmiyorum ama fena hastayim ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?