ay ay ay ne kadar tatlisin yaaa.cok saol benim icin arastirma yapmissin.ben keten tohumunu ekmek hamuruma atiyorum biraz.sade yiyemiyorum ama ekmegin icinde biraz pisince farkedilmiyor.goji berryyi de gecen hafta almistim dukan standindan,hic sevemedim ama zorla tuketmeye calisiyorum.karin egzersizi sart tabi ona da baslayayim bugun insallah.az sonra marketten ispanak alip geleyim de yarina ispanakli dukan ekmegi yapayim bari.bugday kepegi kullanirsam kilo yapar diye korkuyorum ama bir bilgim de yok acikcasi.yapmazmi acaba :26:
tamam canim ,aslinda bende zamaninda doktorumun verdigi bir ilac da var.hatta gecen sene vermisti.arada tikandigimda kullaniyordum ama cok nadir tercih ediyordum.yani caresiz kaldigimda, cunku ne zaman o ilaci yutsam aksam,sabaha karsi doguma grisina benzer bir agri cekiyorum bikac saat ve sonrasinda amaca ulasiyorum ama o agriyi dogum yapan arkadaslar iyi bilirlerki hic cekilesi degilHayır hayır ayrıca bir tablet kullanmana gerek yok canım suyunu, kepeğini ve senin ihtiyacın var vitaminini ihmal etme yeter. Tuvalet için ise ben bu normal form çaylarının (kayısılı olanını tercih ediyorum) içine birer tanede yeşil çay sallıyorum iki fincan oluyor bu şekilde 4 fincan içiyorum günde baya bir etkili oluyor. Ama normal bir insanın wc yani büyük abdest için wcye maksimum çıkamama süresinin 2 günü aşmaması gerekiyor bu sonrasında bağırsaklarında birçok sorun oluşturabilir canım onun için sen bunun kesinlikle çözümüne bakmalısın sana tavsiye olarak aktarlarda satılan form mix tozları var yoğurtla yeniliyor tamamen bitkisel yada bir dr. a danışıp eczanelerden edinilen bu iş için olan karışımlar var onlardan kullanabilirsin. Üçüncü ve son çare olarak ki bende sadece bir iki denemişimdir acı çehre tohumu diye birşey var ben eczaneden kendini almıştım ondan söylenilen ölçüde kullanırsan muhakkak işin çözümüne ulaşmış olursun ama hergün asla olmaz yani çok sıkışınca baktın diğer çözümler etki etmiyor ancak öyle. Birde mineralli sular çok etkili oluyor bol bol ondan içerek de deneyebilirsin ama yine yine tekrar ediyorum acı çehre tohumu son çare ona göre tamammı canım?
74 ten de az gösteriyorsun süper kilo vermişsin . hergün egzersiz yaptın mı?
Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594
Güncel kilo: 74,4
Kızlar kızlar yarışmayı da unutmayın bu arada, Nesecim kız o kadar yazmışın notuna itiraz etmişinde bi kilo bildirimini yapmamışın kanaat kullanacam bak sana hadi orayada yaz güzelim yaaaa
Canım benim bahsettiğim yer yarışma tarafı buranın listesini hiper süper arkadaşımız dely yapıyor ve sanırım iki hafta bildirim yapan giriyor listeye bizimkisi yarışma olduğu için ben ekleme yapmıyorum tatlım.
beni de aldınız mı gruba? kilo bildirimi yapayım mı ben de her hafta
Kızlar kızlar yarışmayı da unutmayın bu arada, Nesecim kız o kadar yazmışın notuna itiraz etmişinde bi kilo bildirimini yapmamışın kanaat kullanacam bak sana hadi orayada yaz güzelim yaaaa
Eki Görüntüle 700594
arkadaşlar uzun süredir okuyorum bu forumu 1 hafta önce bende başlamak şstedım vermem gereken 15 kilom var 5 günlük atak everesi yaptım 4 kilo verdim seyir dönemindeyim şu an ancak ilk günü regl oldum bu sabah bir tartıldım 3 kilo almış gözüküyorum kesinlikle hiç ibr kaçamak yapmadım günde 60 dk den fazla yürüyorum 3 bardak yeşil çay 3 lt su içiyorum sizce neden böyle oldu diyeti bırakmalı mıyım acaba benim bünyeme göre değil mi yoksa devam mı edeyim fikirlerinizi bekliyorum:) bide atak seyir döneminin ilk günü regl olmanın etkisi olabilir mı bu diyeti sevmiştim çok rahattım bu sefer olacak diyordum ama büyük hayal kırıklığı içindeyim şu an önerilerinizi bekliyorum...
ay ay ay ne kadar tatlisin yaaa.cok saol benim icin arastirma yapmissin.ben keten tohumunu ekmek hamuruma atiyorum biraz.sade yiyemiyorum ama ekmegin icinde biraz pisince farkedilmiyor.goji berryyi de gecen hafta almistim dukan standindan,hic sevemedim ama zorla tuketmeye calisiyorum.karin egzersizi sart tabi ona da baslayayim bugun insallah.az sonra marketten ispanak alip geleyim de yarina ispanakli dukan ekmegi yapayim bari.bugday kepegi kullanirsam kilo yapar diye korkuyorum ama bir bilgim de yok acikcasi.yapmazmi acaba :26:
Bacım boşalttım gitti at valla mesajını merak ettim :)
O arkadaşın seni bir lafa tutacak tavası gelince aklın hayalin alamayacak kuzucummmm
30 yaşındayım ve o 25 kiloyu vermek gerçekten, tek cümleye sığabilecek kadar kolay değil. Aynı şekilde bende diyet ilaçları kullandım ve hezimetini büyük ölçüde çektim, bunun yanı sıra sezeryanlı doğum, hormon dengesizliği, çift yönlü ameliyatlık ikişer fıtık ve kullanılan kortizonlu ilaçlar eklenince ve en önemlisi pkoslu olunca aldığım kiloları siz düşünün derim eee tabi bunları sabitlemekte hep bana kaldı dengesiz ve özensiz beslenme şeklimle bir hayli dengelemiştim olayı yani baya baya sabitlemişti. Yüzücülük (orta ve lise çağlarında), valeybol ve kondisyon alanlarındaki çalışmalarımı da düşününce en az sizin kadar kaslı ve sağlıklı bir vücut yapım vardı yani aynı şekilde kiloları vermem çok zordu. Birkaç defalık diyetisyen ve hatta daha da farklı alanlarda (ailesel şeker hikayesine de sahibim ki sıfır şeker almama rağmen geçen ay bile 120 idi) insanlarla başlamış olduğum diyet serüvenlerimden ve yine yoğun spor tecrübelerimden sonrada benim bu kiloları cidden çok zor vereceğimi de uzman bir ekiple anlamış bulunmaktaydık. Ama dukan sayesinde bildiğiniz üzre kasım sonundan beridir gururla söylüyorum 24 kiloyu devirmiş bulunmaktayım seyir sonuna kadar bu şekilde devam ettiğim sürece emin olun 26 da gitmiş olacak.
Yani şunu demek istiyorum dukan yaşa, kiloya veya vücutsal özelliklere çok bakmıyor bence rota belli dukana sıkı bir şekilde bağlandığınız zaman şu şu kadar kiloyu şu kadar zamanda vereceksiniz diyor ve her kim olursa olsun bildiğim tanıdığım hep o periyotta veriyor kiloları. Ablacığım söylediklerime alınma amacım kırmak değil sadece şu yaşta şu kadar kilo daha kolay veriliyor dediğin zaman bu yaşta olan arkadaşlarımızın emeklerinin hakkına geçmiş oluyorsun. Emin ol her yaşın her insanın ve en önemlisi her kilonun ayrı bir zoru var taşıyan biliyor...
Canim bu gun sinavim vardi ancak eve geldim
guncel kilom 56,1
sadece 400 gram verdim birazda o yuzden elim gitmedi galiba
ama eksik verdigin puanimi bu hafta eklersen moralim duzelir belki ne dersin?
Canim bu gun sinavim vardi ancak eve geldim
guncel kilom 56,1
sadece 400 gram verdim birazda o yuzden elim gitmedi galiba
ama eksik verdigin puanimi bu hafta eklersen moralim duzelir belki ne dersin?
Eki Görüntüle 700594
Canim benim cok ama cok tesekkur ederimMaasallah saglikla gelsin insallahhhhhhh cok sevindim inan malum bende dukandan sonra tup nebege gidecegim inan icim costu mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tebrikler
Coook sagol arkadasimLisabella canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Allah hayırlısı ile sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat etsin inşallah.
Caniiiiim hosgeldinGünaydın güzzelleeerrrbugün buralardaym
Ya var ya böyle sanki gözlerim falan doldu, heyecan yaptım ben Lisaa!! Sen hamilecik olmuşun ya! Oyy oooyyy!!Ay ben bile heyecanlandım sen ne alemdesin kimbilir :)) Allah sağlıkla mutlulukla kucağına aldırsın. Musmutlu bi çekirdek aileniz olsun inşalllaahhhh İlk bebiş di mi?
Darısı isteyen herkesin başınaaa!! Seneye de benim başıma inşallah hayırlısıylahihhihho :52
Beni merak ettiğiniz yazıları da okuyamadım canlar.. İyiyim ben yuğunluk dışında, merak etmeyiinn.. Çok teşekkürler hepiciğinizeeeeMerak ettiğiniz vakit, hal hatır sormak istediğiniz vakit, özlediğiniz vakit, özelden falandan filandan yazın banaa Her zaman bakamasam da cevap veririimm :
Eki Görüntüle 700594
Merhabalar dukan güzelleri:) herkes harikadır umarım.. pek bakamıyorum 1haftadırsözlenicem onun telaşı var hemen bildirimimi yapayım:)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftaki kilo:92.0
güncel kilo:90.7
boy:1.73
haftalık kilo farkı:-1300gr artık 80leri görmek istiyorummm:)çok yaklaştım çoook:) öpüldünüz kızlar
Eki Görüntüle 700594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?