Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyorum canım ama dukan sayfasnda yazılı yani. hem de denemekte fayda var. çnkü senin halini anlıyorum çok morel bozucu bir durum tartıda fazlalar çıkıyor şişkinlik yapıyo

tamam canim ,aslinda bende zamaninda doktorumun verdigi bir ilac da var.hatta gecen sene vermisti.arada tikandigimda kullaniyordum ama cok nadir tercih ediyordum.yani caresiz kaldigimda, cunku ne zaman o ilaci yutsam aksam,sabaha karsi doguma grisina benzer bir agri cekiyorum bikac saat ve sonrasinda amaca ulasiyorum ama o agriyi dogum yapan arkadaslar iyi bilirlerki hic cekilesi degil .bu yuzden tercih etmiyorum ama, butun bagirsaklarimi bosalttigi kesin.simdi afedersiniz wc ye ciktim dedigim zaman bile coook az miktarda oluyor.yani bagirsaklarim tam rahatlayamiyor.kayisili form cayini bugun mutlaka almaliyim.kac haftadir yok evde.icemedim. yardimin icin tesekkurler.

74 ten de az gösteriyorsun süper kilo vermişsin . hergün egzersiz yaptın mı?

İlk aylarda evet evde yürüyüş (minimum 25-30 dakika), sonra squash (yoğunlaştırılmış kur), sonra yüzme ekledim haftada birkaç saat, şimdi ise sadece ev işlerimi yapmaya çalışıyorum ve ara ara yürüyüş yapıyorum canım. Bel rahatsızlığım var ve bu mevsim geçişlerinde mahvediyor beni fıtıkcıklarım... Tabi bu saydıklarımın hiçbirini aynı anda yapmadım 11 kiloyu yürüyüşle verdim sonra squasha başladım ve bir 6 kiloda öyle vermişimdir squash önceden haftada minimum 3 gündü sonra seyreltmek zorunda kaldım ve haftada iki gün yüzmeye gitmeye çalıştım sonra sınav zamanı ve benim proje sunumlarım yüzünden hepsi aksadı ve bende spor yapamaz duruma geldim ama yürümeye çalışıyorum evde düşük hızda başka türlü gitmiyor canım ya hareketsiz kalmamak gerekiyor.

Merhabalar dukan güzelleri:) herkes harikadır umarım.. pek bakamıyorum 1haftadır sözlenicem onun telaşı var hemen bildirimimi yapayım:)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftaki kilo:92.0
güncel kilo:90.7
boy:1.73
haftalık kilo farkı:-1300gr artık 80leri görmek istiyorummm:) çok yaklaştım çoook:) öpüldünüz kızlar

Kızlar kızlar yarışmayı da unutmayın bu arada, Nesecim kız o kadar yazmışın notuna itiraz etmişinde bi kilo bildirimini yapmamışın kanaat kullanacam bak sana hadi orayada yaz güzelim yaaaa

Kızlar kızlar yarışmayı da unutmayın bu arada, Nesecim kız o kadar yazmışın notuna itiraz etmişinde bi kilo bildirimini yapmamışın kanaat kullanacam bak sana hadi orayada yaz güzelim yaaaa

beni de aldınız mı gruba? kilo bildirimi yapayım mı ben de her hafta

beni de aldınız mı gruba? kilo bildirimi yapayım mı ben de her hafta
Canım benim bahsettiğim yer yarışma tarafı buranın listesini hiper süper arkadaşımız dely yapıyor ve sanırım iki hafta bildirim yapan giriyor listeye bizimkisi yarışma olduğu için ben ekleme yapmıyorum tatlım.

Canim bu gun sinavim vardi ancak eve geldim
guncel kilom 56,1
sadece 400 gram verdim birazda o yuzden elim gitmedi galiba
ama eksik verdigin puanimi bu hafta eklersen moralim duzelir belki ne dersin?

Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594

Güncel kilo: 74,4

wawwawww bu ne kızım süpersin. ama kesinlikle 74 olmazsın. çok daha ince görünüyorsun.ıııııı inanmam. 74 olmazssssıııııııııınnn

reglyle çok alakalı canım. regly nin 3. günü tartıl göreceksin nasıl bir fark olduğunu ve sakın diyetini bırakma

canım böyle sindirim sorunlarında burdan arkadaşlar da çok yazmışlardı. 2 kaşık yulaf kepeğinin 1 kaşığını buğday kepeği ile değiştirebilirsiniz diye. benimde büyük problemim bu.. ama ben nereye baktıysam şu bugday kepeğini hiç bulamadım. buğday unu var ama kepeği yokyok:26:

söylediklrine neden kırılayım tatlım burada birbirimize öneri veriyoruz.bende 30 yaşında 3 çocuğuma hamile kaldığımda 80 kiloydum.yüzfelci geçirdiğim için kortizon tedavisi gördüm.60 dan 80 çıktım.ama azmetim.80 kiloda hamile kalıp 75 de doğurdum.doktorlar şok oldu.ama ozamanda yaptığım şuan dukanın aynısıydı eti yağsızını istediğim kadar yedim hiç ekmek yemedim.hiç tatlı yemedim.proteini bol aldım tabi sebzede yedim meyveyle.meyveyi mide problemi yaşadığım için çok tüetemedim.anlıyacağın yaptığım dukan diyetiymiş.hamilelikten sonrada 3 ayda 58 düştüm.yani aslında 95 lerde doğuracağıma 75 de doğurdum.sonrada 58 indim. sporlada destekledim.öncedende bahsetiğim gibi karnımda baklava yapmıştım.40 dan sonra fıtık yüzünden defalarca kortizon kulandım sporda bir süre apamadım.79.6 ya çıktım.birara 70 indim ama normal beslenmeye geçince yine aynı kiloya döndüm.birde diyet ilacı kulandım 6 kadar.sonra tekrarkilo alınca yine kulandım.işte olan ondan sonra oldu kilo vermeye çalışsamda gitmemeye başladı geçen 2 seneden beri böyle öncesinde böyle deyildi.kortizonun ilosunu hep verdim.ama bu ilaçtan sonra herşey değişti.bende onun için uğraşıyorum.bu ilaçları binlerce insan kulanıyor ama içinden benim gibi birkaaç kişinin yapısını boza biliyor.ilacı kulanmayı bıraktıktan sonra ağız kuruluğum başladı baş ağrılarımın şideti artı.şekerimde hiç kulanmama rağmen senin gibi günlerce 0 şekerle yaşadıktan sonra 110 civarında oda normal gizli şekerimde normal.ama ben kendimi tanıyorum bende farklılık var.diyeti tam uyguladığım halde böyle.yoksa neden uğraşıp kendimi yorayım.çabalıyorum.benim gibi olanlarada sabretmelerini söylüyorum.amacım kilo verenlerin çabalarına laf söylemek deyil.binlercesinin içinden benim gibi sorun yaşayan varsa onlara kendi derdimi anlatıp bulduğum çözüm yolarını paylaşmak sürekli araştırıyorum.şimdi yavaş yavaş sonuç almaya başladım.mesel bağırsak ilacımı değiştirdim.yeşil çayı içemiyordum zorla bir bardak içiyorum.neskafeyi bıratım sayılır.nadiren içiyorum.bağırsaklarım için kaba kepek buldum onu kulanıyorum.yulaf kepeği mideme dokundu birsüre ara verdim.hoş içine katığım buğday kepeğide ağrı yapmış olur.bende en azından 5 kilo verim.ve geri almadım henüz.buda başarım sayıyorum.bir gr bile vermek başarı.bunu başaran herkesi tebrik ederim.bende başaracağım.ama beklediğimden uzun olabilir.

guncel kilom 56,1

kızıyorum hee belki de KISKANIYORUM :) bilemiyeceğim artık. ya kardeşim 1 haftada yarım kiloya yakın kilo vermek çok önemli birşey. neden küçümsüyorsunuz. neşecim senin nezdinde böyle düşünüp az verdim diye üzülen herkese lafım... ben 200 gr versem veriyorum ya daha ne olsun diyorum. gitsin de az gitsin çok gitsin. ama gitsin.siz çok iyi veriyorsunuz valla... üzülmeyin aaaaa... çok kızarım bak

guncel kilom 56,1

Aşkla işi karıştırmayalım Neşeciiiiimmmm iki yıldız koyayım anlaşalım ok?

reglyle çok alakalı canım. regly nin 3. günü tartıl göreceksin nasıl bir fark olduğunu ve sakın diyetini bırakma

çok motivasyonum düştü inşallah dediğiniz gibi olur yorum yazdığınız için teşekkürler...

Maasallah saglikla gelsin insallahhhhhhh cok sevindim inan malum bende dukandan sonra tup nebege gidecegim inan icim costu mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim tebrikler
Canim benim cok ama cok tesekkur ederim insallah sendende boyle guzel haberler aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin..saglik ile ilgili durumunu ise ihmal etme.sevgili dely cok dogru soylemis kesinlikle doktora gorunmelisin..
Lisabella canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Allah hayırlısı ile sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat etsin inşallah.
Coook sagol arkadasimamiiiin
Caniiiiim hosgeldininan bende senin yazdiklarini okuyunca duygulandim ya cok guzel,keyifli bir duygu ama ben yasadigim olumsuz deneyimlerden biraz daha sakinim tabiki heyecan ama korku ile karisik olunca dizginliyor,bastiriyor beni..neyse iyi seyler dusunuyorum ...Allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin...seni gordugume cok sevindim persembeden persembeyede gorsek seni gorunce keyifleniyoruz hem verdigin guzel pozitif enerjiden hemde bildirim yapiyor olmaktan...
Eki Görüntüle 700594

harikasin canim arkadasim iste iradenin gucu,sen zoru basardin kendinle ne kadar gurur duysan azdir bitanem.

Tebrikler canim,Allah tamamina erdirsin

02.05.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 66.9
Bu Haftaki Kilo: 67.1
Bir Haftalık Değişim: + 0.2
Kalan Kilo: 9.1
Toplam Giden: 7.9
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 67.gün)

Eki Görüntüle 700594

maşallah maşallah yaa.çok güzel gerçekten çok ince görünüyosun...hiç 74 gibi değil..
benim de hedef kilom 70 boyum 170...
burda kilosu 70 olupta zayıflayan arkadaşları görünce acaba diyordum...70 olsam bile balık etli mi dururum diye ama seni görünce içim rahatladı..
.gerçekten çok güzel olmuşsun
tebrik ederim azminden dolayı...

slm kızlar benim atak bugün bitiyor seyire geçiyorum seyire sebze protein günüyle başlanıyor dimi birde kitabın seyir evresinde ki menülerde biber dolması lahana dolması fln yazıyor seyirde pirinç serbest mi zeytin fln yiyemiyoruz dimi yine birde bu dukan diyet tatlıları hangi evrede yenebiliyor seyir evresinde onlara dair bir yazı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…