kızlar bugün halsizim kendimi yorgun hissediyorum canım da hiç bişi istemiyo en güzel tarafı bu:)kilo bilidirimi bugunmü e bende yapıyım şart madem:))
boy:1.65
kilo:72.5
başlangıç:80
giden:7.5
hedef.57 herkese başarılar:)))
Geciktim mi?
Bildirim
Başlama tarihi 10.09.2012
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen 74.5
Bu hafta 73.9
Giden -600 gr
Canım pirinç, bulgur vs dukanda yasak.. Zeytin de öyle..
Diyet tatlılara seyirden itibaren geçebilirsin ama sen kitabını okudun değil mi? :26:
daha yeniymişsin diyetin hayırlı olsun diyelimmmcanım seyir evresine hemen hemen hepimiz sebze+protein ile başladık..pirinç elbetteki serbest değill yağsız kıyma ile yapabilirsin dolmalarını..diyet tatlılarınıda seyir döneminde günlük sınırlı iznini aşmadan kullanabilirsin deneyimli dukancı ablalarımızın dediklerine görede protein gününde tüketmemek gerekiyor..
Tebrikler güzelleeerrHa gayret güzelleerr...
2 haftadır bildirim almadığım için çok eksikler olmuş tabloda. Bu hafta bildirmeyenlerin hepsini sildim ama, her daim ekleyebilirim üzülmeyiiinnn..
Herkese çok mutlu, bol eksili bir 7 gün daha dileriimmHaftaya Perşembe'ye kadarrr Esen kalın
Eki Görüntüle 700931
merhabalar arkadaşlarım
bugün benim seyirde ilk günüm
mide bulantım hariç bi sorunum yok..
bu bulantılar normal mi sizce?
Kiiizlar gec kaldinizDely yapti listeyi,neyse haftaya artik
2 haftadır bildirim almadığım için çok eksikler olmuş tabloda. Bu hafta bildirmeyenlerin hepsini sildim ama, her daim ekleyebilirim üzülmeyiiinnn..
Herkese çok mutlu, bol eksili bir 7 gün daha dileriimmHaftaya Perşembe'ye kadarrr Esen kalın
Eki Görüntüle 700931
Eki Görüntüle 700931
Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594
Güncel kilo: 74,4
Eki Görüntüle 700931
3 haftada bu kadar kilo verdin ve buna az mı diyorsun?
bence boşuna tasalanıyorsun.
ben başlayalı neredeyse 3 ay olacak ve verdiğim toplam kilo 7 civarı, buna şükrediyorum.
ayrıca aynı kiloda yaklaşık bir ay kaldım.
hemen pes etme.
bugüne dek uyguladığım diyetler içinde en güzel kilo verdiren bu.
canım çok çok teşekkür ederiz. ellerine sağlık. ama neden sadece perşembeleri burdasın daha sık gel. ihtiyacımız var sizlere
kızlar size bir şey sorucam. bugün ben ps günündeydim. ama fakültedeki işlerden sebze yapmaya fırsatım olmadı, protein hazırlamak çok daha pratik malum. o yüzden sadece 4 salatalık yedim sebze namına, onlar da silor dedikleri miniciklerden.
saf protein gibi oldu yani nerdeyse. az önce taze fasülye haşladım; ama tokum yani şu saatte yiyemem. yarın sp ile devam mı edeyim? fasülyemi yiyip ps mi yapayım? ne dersiniz? yardım lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?