Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün halsizim kendimi yorgun hissediyorum canım da hiç bişi istemiyo en güzel tarafı bu:)kilo bilidirimi bugunmü e bende yapıyım şart madem:))
boy:1.65
kilo:72.5
başlangıç:80
giden:7.5
hedef.57 herkese başarılar:)))

Geciktim mi?
Bildirim
Başlama tarihi 10.09.2012
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen 74.5
Bu hafta 73.9
Giden -600 gr

Geciktim mi?
Bildirim
Başlama tarihi 10.09.2012
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen 74.5
Bu hafta 73.9
Giden -600 gr

Kiiizlar gec kaldiniz Dely yapti listeyi,neyse haftaya artik

Canım pirinç, bulgur vs dukanda yasak.. Zeytin de öyle..
Diyet tatlılara seyirden itibaren geçebilirsin ama sen kitabını okudun değil mi? :26:

evet evet hala okuyorum yarısına geldim güçlendirme sayfalarındayım kitapta sp günlerinde dana kıymasıyla hazırlayacağınız lahana-biber dolması demişti dolmayı kıymalıda olsa pirinçle yapıyoruz o yüzden acaba seyirde serbestleşiyo mu dedim demek ki fıransız dolma usulu farklı

tşk ederim cnm sağol seyir dönemi sayfasında günlük sınırlı izin ile ilgili bir yazı görmedim ne kadar oluyor o sınırlı izin neye göre belirliyoruz demek ki ilerleyen sayfalarda daha hızlı okuyayım

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlarım
bugün benim seyirde ilk günüm
mide bulantım hariç bi sorunum yok..
bu bulantılar normal mi sizce?

bugün sabah tartıldım 67.1 geldim 5 günlük atakta toplam 1 kilo bile vermemişim adetim yüzünden mi ki şimdi seyirim başlıcak orda da sebzeler yüzünden su tutucam yine zayıflıyamıcam

Teşekkürler delycik ellerine sağlık

Kilo veren herkese de tebriklerr

tşk ederim cnm sağol seyir dönemi sayfasında günlük sınırlı izin ile ilgili bir yazı görmedim ne kadar oluyor o sınırlı izin neye göre belirliyoruz demek ki ilerleyen sayfalarda daha hızlı okuyayım[/QUOTE]

canım dukanın sana serbest bıraktığı sebze ve protein dışında herşey sınırlı diyebiliriz ben öyle görüyorum mesela son güncellemelere göre zero kola günde bir bardak içebilirsin böylelikle iki sınırlının birini kullanmış oluyorsun,yapmış olduğun dukan usulu tatlılar sınırlı izinliler arasında,peynirde mesela %2 ye kadar izin var sınırsız olarak bulamadın diyelim normal peynir sınırlı izinliye giriyor ve günde 30 gram tüketebilirsin diye biliyorum basit örnekler bunlar sadece daha deneyimli arkadaşlar daha işine yarar bilgiler verecektir ilk başlarda bende çok zorlanmıştım bu terimler karşısında umarım yardımcı olabiliyorum az bişeyde olsa

merhabalar arkadaşlarım
bugün benim seyirde ilk günüm
mide bulantım hariç bi sorunum yok..
bu bulantılar normal mi sizce?

Atakta olsaydi daha iyi anlayabilirdim mide bulantini cunku atakta ilk gunler vucut yeni beslenme sekline alismaya calisirken farkli tepkiler verebiliyor ama seyirde olmasina sasirdim.peki ka cgun yaptin atagi..mide bulantin fazla sut tuketmissen olabilir yada yesil cay yapabilir yada hatirliyorumda proteinin yaptigi asiri doygunluk hisside bulanti yapabiliyordu bende yapiyordu evet hatirladim.endiselenme alisinca gececektir..nane cayi ,zencefil cayi icmeye calis...

sevgili dely
ellerine emeğine sağlık çok teşekkür ederim
ama sana bi sorum olacak
benim hedef vki sarı görünüyor herkesin ki yeşil..
acaba 25 in üstünde olduğu içinmi
hedefimi 75 ten 70 düşürdüm ama...

dely emeğine sağlık

hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.

eskisi gibi buralara daha sık uğramam gerektiğini anladım. hepiniz benim motivasyon kaynağımsınız. umarım eskisi gibi daha verimli geçer haftalarım. bu haftalık böyle oldu.

kızlar size bir şey sorucam. bugün ben ps günündeydim. ama fakültedeki işlerden sebze yapmaya fırsatım olmadı, protein hazırlamak çok daha pratik malum. o yüzden sadece 4 salatalık yedim sebze namına, onlar da silor dedikleri miniciklerden.

saf protein gibi oldu yani nerdeyse. az önce taze fasülye haşladım; ama tokum yani şu saatte yiyemem. yarın sp ile devam mı edeyim? fasülyemi yiyip ps mi yapayım? ne dersiniz? yardım lütfen :)

Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594

Güncel kilo: 74,4

süpersin ya vallahi ağzım açık kaldı,işte azmin zaferi diye buna denir,tebrik ediyorum arkadaşım

teşekkürler dely ellerin dert görmesin..

yaaa 3 ay ugrasip 7 kilo verdin oyle mi
haklisin galiba.senin durumuna bakinca benimkisi daha iyi gorunuyor ama normalde ben diyet yapinca cok cabuk veririm kilomu.maksat karar vermekti.cok diyet yapmistim daha once ama hayatimda ilk defa ekmek yemiyorum (gunde bir dilim dukan ekmegi disinda).e yag da yok denecek kadar az.damla damla kullaniyorum.kacamak yok,su ,yesil cay,yogurt...derken baya dikkat ediyorum ve bunun haftalik getirisine baktigimda hicbirsey goremedigim zaman da butun $evkim gidiyor dogrusu.
bugun bizim burdaki suprmarkete gidip dogadan kayisili form cayini aradim ama yoktu.ben de dogadan limonlu form aldim.hemen istim.bakalim faydasi olacakmi.hayir tamam kilo veremiyorum diyorum ama bu kabizlik sancisi da fena yani.sanki daha beter

dişten çektiğim yetmiyor gibi birde boğazım acımaya başladı.bademciğimde yok ama boğazım acıyor.metebolizmayı hızlandıracam diye soğuk su içiyorum ondan oldu.birde çevremde herkes salya sümük hastaydı.neadar kaçsamda hastalık bulaştırdılar.bari hafif geçse.1 aydır dişimden ve midemden çektiğim yetmedi şimdide boğazım.yaz çarpması oldu.3 gün önce donuyorduk şimdi yanıyoruz.

şekerim 4 küçükte olsa salatalıkla sebzeyi tüketmişsin. bence yarın yine düzenine devam etmelisin. ps gününse onu yapmalısın.tabi bu benim fikrim ben olsaydım öyle devam ederdim. daha tecrübeli arkadaşlar da cevaplayacaklardır.

vücudunuzun sıcaklığından daha soğuk su içerseniz vücut suyu kendi sıcalığına gelene kadar ısıtıp ektradan kalori harcıyorsunuz.1 gr suyun sıcaklığını 1 derece artırmak için 1 kalorilik enerji harcarsınız.gerisini siz düşünün 9000kilokalori 1 kiloya denk geliyor.2000gr suyu 0 derceden 36 dereceye çıkarmak için=2000x1x36 kalori olur yani72000kalori oda 72 kilo kaloriye denk gelir.30 günde 30x72=2100kilokalori yapar.yani kalori yapar yani bunu artırıp ayda bir yarım kiloyu sadece su içerek verebiliriz.bunu araştırıp verdiğinden çok harcatan sebzeleri sp günlerine koyarsanız daha verimli olur.mesela soğanın şeker oranı yükse ama marolun düşük.böyle seçim yapmak daha güzel sonuç verir.patlıcanında şekeri düşük domatesin salatalığa göre şekeri daha yüksek.şimdi yaz geldi bunları deniyeceğim.yazın kilo vermem kışa göre daha çok oluyor metebolizmam hızlanıyor.sebze seçimimde daha çok oluyor.bezelyenin yüksek fasulyenin ona göre daha düşük.interneten bula bilirsiniz.buda ekstradan kilo vermeye yardımcı olur.umarım işinize yarar.yarın elma sirkesini içecem 1 tatlıkaşığını 1 bardak suyla karıştırıp içeceğim.umarım oda hızlandırır şu garip bünyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…