maşallah maşallah yaa.çok güzel gerçekten çok ince görünüyosun...hiç 74 gibi değil..
benim de hedef kilom 70 boyum 170...
burda kilosu 70 olupta zayıflayan arkadaşları görünce acaba diyordum...70 olsam bile balık etli mi dururum diye ama seni görünce içim rahatladı..
.gerçekten çok güzel olmuşsun
tebrik ederim azminden dolayı...
slm kızlar benim atak bugün bitiyor seyire geçiyorum seyire sebze protein günüyle başlanıyor dimi birde kitabın seyir evresinde ki menülerde biber dolması lahana dolması fln yazıyor seyirde pirinç serbest mi zeytin fln yiyemiyoruz dimi yine birde bu dukan diyet tatlıları hangi evrede yenebiliyor seyir evresinde onlara dair bir yazı bulamadım
slm kızlar benim atak bugün bitiyor seyire geçiyorum seyire sebze protein günüyle başlanıyor dimi birde kitabın seyir evresinde ki menülerde biber dolması lahana dolması fln yazıyor seyirde pirinç serbest mi zeytin fln yiyemiyoruz dimi yine birde bu dukan diyet tatlıları hangi evrede yenebiliyor seyir evresinde onlara dair bir yazı bulamadım
Seda senin boyunda olan lisacım 60 kiloya kadar indi.. Ama kendini 70 de rahat hissedeceksen o da olur tabiki..
Yine de dukanla zaten pek balık halin kalmıyor.. Önce yağlar gittiği için..
Son duruma daha çok kumsaati diyebiliriz..
Canım pirinç, bulgur vs dukanda yasak.. Zeytin de öyle..
Diyet tatlılara seyirden itibaren geçebilirsin ama sen kitabını okudun değil mi? :26:
arkadaslar lutfen bana yardimci olabilirmisiniz.ben en basindan beri zaten kabizlik cekiyorum.bir sekilde 4-5 gunde bir wc ye cikabiliyorum.bugun yine 5. gunumde wc soonrassi tartildigimda gecen haftayla ayni sonucu gordum ve moralim bozuldu.herseyi uyguluyorum,ogunler olmasi gerektigi gibi,yulaf kepegimi ekmek yapip yiyorum.baslayali 3 hafta oldu ilk hafta haricinde kayda deger kilo verdigimi soyleyemem.5 bucuk kilo falan verdim toplamda.acaba sebzeyi yok denecek kadarmi azaltsam.yuzum falan nedense bi degisti,ten rengim koyulasti.gozlerimin alti karardi,morardi.suyumu da tuketiyorum.multivitamin aliyorum.neden bana boyle oluyor acaba???seytan arada bi gelip diyor;o kadar ugrasiyorsun yine gram veremedin,peki neden bu caba? ama ona da uymak istemiyorum .2 gun once acaba yesil cayi cok fazla tuketemiyoirmuyum diye dusundum ve gittim yesil cay-guarana kapsulu aldim.onu yutmak daha kolayima geliyor.ama bi taraftan da cayima da devam ediorm.yardimci olmak isteyen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum
arkadaşlar uzun süredir okuyorum bu forumu 1 hafta önce bende başlamak şstedım vermem gereken 15 kilom var 5 günlük atak everesi yaptım 4 kilo verdim seyir dönemindeyim şu an ancak ilk günü regl oldum bu sabah bir tartıldım 3 kilo almış gözüküyorum kesinlikle hiç ibr kaçamak yapmadım günde 60 dk den fazla yürüyorum 3 bardak yeşil çay 3 lt su içiyorum sizce neden böyle oldu diyeti bırakmalı mıyım acaba benim bünyeme göre değil mi yoksa devam mı edeyim fikirlerinizi bekliyorum:) bide atak seyir döneminin ilk günü regl olmanın etkisi olabilir mı bu diyeti sevmiştim çok rahattım bu sefer olacak diyordum ama büyük hayal kırıklığı içindeyim şu an önerilerinizi bekliyorum...
öğlen dünden ayırdığım eti yemeye çalıştım.ama sadece çalıştım.yine birkaçtanesni tüm yutum.yumşak olan domatesten 2 ince dildim birazda yumşak peynir diyet olmadığı için 30 gr geçirmedim.azıcık kepek ekmeğinide ancak yedim.doktorun yanında açlıtan karnım guruldamadı Allahtan.antibiyotiğide içince sersem oldum.gelecek hafta birdaha gel dedi.şuan çok ağrıyor.ama dayanmam gerekiyor.tam bir aydır çekiyorum bir hafta daha çekerim.akşama yoğurt yumurta yapayım en azından yutması kolay olur.bu sene dişten çoook çektim.
Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594
Güncel kilo: 74,4
1 kaşık buğday, 1 kaşık yulaf.. Kilo yapmaz canım merak etme..ay ay ay ne kadar tatlisin yaaa.cok saol benim icin arastirma yapmissin.ben keten tohumunu ekmek hamuruma atiyorum biraz.sade yiyemiyorum ama ekmegin icinde biraz pisince farkedilmiyor.goji berryyi de gecen hafta almistim dukan standindan,hic sevemedim ama zorla tuketmeye calisiyorum.karin egzersizi sart tabi ona da baslayayim bugun insallah.az sonra marketten ispanak alip geleyim de yarina ispanakli dukan ekmegi yapayim bari.bugday kepegi kullanirsam kilo yapar diye korkuyorum ama bir bilgim de yok acikcasi.yapmazmi acaba :26:
Hayırlı olsuuunnn :))Merhabalar dukan güzelleri:) herkes harikadır umarım.. pek bakamıyorum 1haftadırsözlenicem onun telaşı var hemen bildirimimi yapayım:)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftaki kilo:92.0
güncel kilo:90.7
boy:1.73
haftalık kilo farkı:-1300gr artık 80leri görmek istiyorummm:)çok yaklaştım çoook:) öpüldünüz kızlar
Aynen ayneeennnkızıyorum hee belki de KISKANIYORUM :) bilemiyeceğim artık. ya kardeşim 1 haftada yarım kiloya yakın kilo vermek çok önemli birşey. neden küçümsüyorsunuz. neşecim senin nezdinde böyle düşünüp az verdim diye üzülen herkese lafım... ben 200 gr versem veriyorum ya daha ne olsun diyorum. gitsin de az gitsin çok gitsin. ama gitsin.siz çok iyi veriyorsunuz valla... üzülmeyin aaaaa... çok kızarım bak
Düşünme kötü şeyleerrr.. Maşallah maşallaahhh!! Her şey güzel olacak inşallaahhh........
Caniiiiim hosgeldininan bende senin yazdiklarini okuyunca duygulandim ya cok guzel,keyifli bir duygu ama ben yasadigim olumsuz deneyimlerden biraz daha sakinim tabiki heyecan ama korku ile karisik olunca dizginliyor,bastiriyor beni..neyse iyi seyler dusunuyorum ...Allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin...seni gordugume cok sevindim persembeden persembeyede gorsek seni gorunce keyifleniyoruz hem verdigin guzel pozitif enerjiden hemde bildirim yapiyor olmaktan...
.............
.....
5 günde 4 kilo vermek mümkün olamayacağından gidenlerin büyük kısmı su idi tabi:2:
regl öncesi vücut su tuttuğu için artış normal
öyle hemen ilk günden yılmayalım derim:)
ya yorumlara bakıyorum ve verilen kiloların çok fazla küçümsendiğini görüyorum.
bir insanın bir haftada verebileceği maksimum kilo ne olabilir ki
yani aç dursak bile mümkün değil o istenilen rakamlar
1 kg'ın yaklaşık 8000 kalori olduğunu düşünecek olursak hiçbir şey yemesek bile ve hızlı bir metabolizmaya sahip olduğumuzu farzetsek vereceğimiz kilo haftada ikinin üstü olmaz bence.
lütfen devam edin...
ben de geçen yıl çok çektim.esasında hala da çekiyorum.
sanırım ağız ve diş bakımı hakkında daha çok eğitmeliyiz çocuklarımızı ki yaşadığımız sıkıntıları onlar da yaşamasınlar.
gerçi benim sıpaya o kadar anlatmama rağmen aydan aya fırçalıyor hala ki o da az çekmedi küçücük yaşında.
senin şanssızlığın bu diyeti yaparken diş problemi yaşaman olmuş daha çok.
malum et sert:)
bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah dişlerin veee
erol taş gibi sıyırıver kemiğinden eti bir çırpıda:)
Tebrikler güzelleeerrHa gayret güzelleerr...
2 haftadır bildirim almadığım için çok eksikler olmuş tabloda. Bu hafta bildirmeyenlerin hepsini sildim ama, her daim ekleyebilirim üzülmeyiiinnn..
Herkese çok mutlu, bol eksili bir 7 gün daha dileriimmHaftaya Perşembe'ye kadarrr Esen kalın
Eki Görüntüle 700931
Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594
Güncel kilo: 74,4
fırsat bulup kutlayamadım hamileliğini.
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
gözünaydın:)
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?