Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar;

Umarım herkes iyidir. 13 Mayıs itibariyle spora başlıyacağım. Haftada 3 gün, günde 1,5 saat ve her seansta da aerobik, step, pilates üçlüsünden takılacam. Bu 63 modunu ancak böyle kırarım herhalde Dely'cim umarım bildirime geç kalmamışımdır. Ellerine sağlık şimdiden

Güncel Kilom: 63,2 kg

Seda senin boyunda olan lisacım 60 kiloya kadar indi.. Ama kendini 70 de rahat hissedeceksen o da olur tabiki..

Yine de dukanla zaten pek balık halin kalmıyor.. Önce yağlar gittiği için..

Son duruma daha çok kumsaati diyebiliriz..

Canım pirinç, bulgur vs dukanda yasak.. Zeytin de öyle..

Diyet tatlılara seyirden itibaren geçebilirsin ama sen kitabını okudun değil mi? :26:

daha yeniymişsin diyetin hayırlı olsun diyelimmm canım seyir evresine hemen hemen hepimiz sebze+protein ile başladık..pirinç elbetteki serbest değill yağsız kıyma ile yapabilirsin dolmalarını..diyet tatlılarınıda seyir döneminde günlük sınırlı iznini aşmadan kullanabilirsin deneyimli dukancı ablalarımızın dediklerine görede protein gününde tüketmemek gerekiyor..

daha yeniymişsin diyetin hayırlı olsun diyelimmm canım seyir evresine hemen hemen hepimiz sebze+protein ile başladık..pirinç elbetteki serbest değill yağsız kıyma ile yapabilirsin dolmalarını..diyet tatlılarınıda seyir döneminde günlük sınırlı iznini aşmadan kullanabilirsin deneyimli dukancı ablalarımızın dediklerine görede protein gününde tüketmemek gerekiyor..

merhabalar arkadaşlarım
bugün benim seyirde ilk günüm
mide bulantım hariç bi sorunum yok..
bu bulantılar normal mi sizce?

ne yalan söylim şu anda 60 ları hiç düşünemiyorum ama belki o zaman biraz daha biraz daha diyebilirm:))

3 haftada bu kadar kilo verdin ve buna az mı diyorsun?
bence boşuna tasalanıyorsun.
ben başlayalı neredeyse 3 ay olacak ve verdiğim toplam kilo 7 civarı, buna şükrediyorum.
ayrıca aynı kiloda yaklaşık bir ay kaldım.
hemen pes etme.
bugüne dek uyguladığım diyetler içinde en güzel kilo verdiren bu.

5 günde 4 kilo vermek mümkün olamayacağından gidenlerin büyük kısmı su idi tabi:2:
regl öncesi vücut su tuttuğu için artış normal
öyle hemen ilk günden yılmayalım derim:)

ya yorumlara bakıyorum ve verilen kiloların çok fazla küçümsendiğini görüyorum.
bir insanın bir haftada verebileceği maksimum kilo ne olabilir ki
yani aç dursak bile mümkün değil o istenilen rakamlar
1 kg'ın yaklaşık 8000 kalori olduğunu düşünecek olursak hiçbir şey yemesek bile ve hızlı bir metabolizmaya sahip olduğumuzu farzetsek vereceğimiz kilo haftada ikinin üstü olmaz bence.

lütfen devam edin...

öğlen dünden ayırdığım eti yemeye çalıştım.ama sadece çalıştım.yine birkaçtanesni tüm yutum.yumşak olan domatesten 2 ince dildim birazda yumşak peynir diyet olmadığı için 30 gr geçirmedim.azıcık kepek ekmeğinide ancak yedim.doktorun yanında açlıtan karnım guruldamadı Allahtan.antibiyotiğide içince sersem oldum.gelecek hafta birdaha gel dedi.şuan çok ağrıyor.ama dayanmam gerekiyor.tam bir aydır çekiyorum bir hafta daha çekerim.akşama yoğurt yumurta yapayım en azından yutması kolay olur.bu sene dişten çoook çektim.

ben de geçen yıl çok çektim.esasında hala da çekiyorum.
sanırım ağız ve diş bakımı hakkında daha çok eğitmeliyiz çocuklarımızı ki yaşadığımız sıkıntıları onlar da yaşamasınlar.
gerçi benim sıpaya o kadar anlatmama rağmen aydan aya fırçalıyor hala ki o da az çekmedi küçücük yaşında.

senin şanssızlığın bu diyeti yaparken diş problemi yaşaman olmuş daha çok.
malum et sert:)
bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah dişlerin veee
erol taş gibi sıyırıver kemiğinden eti bir çırpıda:)

fırsat bulup kutlayamadım hamileliğini.
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
gözünaydın:)
sevgiler...

canım hoşgeldin...

bildirim yaparken diğer bilgileri vermedim tabloda var diye
ama gerekiyorsa hemen eski mesajlarımdan bakıp ekleyeyim onları da
unutkanım da çok fena

Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594

Güncel kilo: 74,4

Süpersiiinnn!!!

1 kaşık buğday, 1 kaşık yulaf.. Kilo yapmaz canım merak etme..

Hayırlı olsuuunnn :)) Allah tamamına erdirsiiinn...

Aynen ayneeennn Bence dee..

Düşünme kötü şeyleerrr.. Maşallah maşallaahhh!! Her şey güzel olacak inşallaahhh

evet sana katılıyorum aç kalsanda vücudun ancak 1800x7=12600 cal yağ yakar var sayalım birde aç ayı oynar diyip spor yapalım 250x7=1750 koloride o yapar toplamda 12600+1750=14350cal yapar buda 9000 calin yaklaşık 1 kg yağa denk geldiğini düşünürseniz1,5 kg denk gelir.giden saf yağ olacağı için yağ giderken beraberinde depoladığı yarım kiloluk birde su kitlesini kaybetsek maxsimum 2 kg kaybetmiş olursunuz.yani tamamen aç kalıp spor yapıp ancak bu gider.yani aç kalamıyacğımıza göre haftada 1 kilo bile mucize oluyor.bu diyetin güzel yanı aldığımız gıdaları yakarken gereğinden fazla kalori harcaması.mesela salatalığı sindirmek için verdiğinden daha çok kalori yakmak lazım.protein bu özeliği taşımakta.yani mucize diyetlerle haftada 5 kilo falan yalan bu imkansız bir şeyliposekşın yapan doktor bile amaliyata vucudun yüzde beşini ancak alabiliyorlar(yanılmıyorsam)amaliyatla bile 70 ilo insan ancak 3-3,5 kg ancak aldırabiliren 5 kiloyu 7 günde vücut kaybedemez.ancak sporcular bunu ter atarak yapıyorlar yarışmadan önce 5 kg fazlalığı tartıya çıkmadan atabiliyorlar.ama müthiş ter atma yöntemleri var.ama su içtilermi yine aynı kloya geliyorlar.ben mesela 3 kg kadar ödem topladığımı bilirim bunu 2 günde söktürdüğüm zamanlarda oldu bir haftadada söktürdüğüm oldu.bu yüzden bu diyete güvenip gerçek yağdan kurtulmaya çalışalım.bu diyetin bilimsel temeli bana mantıklı geldiği için başladım.yoksa isveç diyetinden tutunda karbonhidrat diyetine kadar yaptım 500 cal-1000 cal hepsini yaptım ama olmadı hatunlar.tek çarem bu kaldı.o yüzden sabrediyorum ve ideal kiloma ulaşacağım zamanı bekliyorum

teşekür ederim arkadaşım

Tebrikler güzelleeerr Ha gayret güzelleerr...

2 haftadır bildirim almadığım için çok eksikler olmuş tabloda. Bu hafta bildirmeyenlerin hepsini sildim ama, her daim ekleyebilirim üzülmeyiiinnn..

Herkese çok mutlu, bol eksili bir 7 gün daha dileriimm Haftaya Perşembe'ye kadarrr Esen kalın

eline sağlık tatlım.inşalah bende şeytanın bacağını gelecek hafta kıracağım inşalah.git gelerle bu kiloda sabitlendim şimdi sıra bir 5 kg vermek .orada yine 2 ay sabit kalmaya razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…