Darısı da bizim başımıza inşallah
Canım benim mutlaka doktora git sağlığın daha önemli eğer diyetten dolayı bir durum varsa ona göre hareket edersin
Canım, sağlığın tabi ki çok daha önemli. Mutlaka doktora git. Bu konularla biraz ilgili, az da bilgili biri olarak tansiyon sorununun diyetle ilgili olduğunu sanmam, sanırım genel bir sağlık sorunu var ama sonuçta her şey olabilir. Fazla et tüketimi kolesterolünü arttırmış, o da tansiyona yansımış olabilir belki. Direk diyetle alakalı olmayabilir ama zaten daha önceden sorun varsa, diyet onu tetiklemiş olabilir mesela. Böyle kulaktan dolma şeylerle emin de olamazsın, bu şekilde uzaktan sana yardım da edemeyiz. Doktor değiliz ama doktor bile olsak yine uzaktan olmaz. Mutlaka tahlil falan yaptırmalısın, artık ne gerekiyorsa... bu konuda eşini dinlemelisin. Diyeti tamamen bırakmak zorunda değilsin. Doktora gidersin, sonuçlar çıkana kadar yine yemene içmene dikkat ederek devam edersin. Merak etme, böyle de kilo almazsın. Doktorun, durumun diyetle alakalı olabileceğini düşünürse ara verirsin mecbur. Sorun hala devam ediyorsa, diyetle alakası olmadığı anlaşılır. Ama Dukan'ı tamamen bırakmayabilirsin dediğim gibi. Her gün sebze yersin, belki proteini biraz azaltırsın. Tamam, dukan diyeti olmaz ama; yine de bu şekilde de kilo vermeye devam edeceğine eminim. Önemli olan sağlığın. Sen böyle bilinçli olduğun sürece, eski yeme düzenine dönmediğin sürece zaten kilo almazsın merak etme.. Önce sağlığını düşün. Seni sevenleri de üzmeBir iyileş de, gerisini sonra düşünürsün Çok geçmiş olsun..
Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594
Güncel kilo: 74,4
Tansiyon sorunun var ise yesil cayi birakmalisin.. Tansiyonu olanlara tavsiye edilmiyor!!!
Canim benim cok ama cok tesekkur ederiminsallah sendende boyle guzel haberler aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin..saglik ile ilgili durumunu ise ihmal etme.sevgili dely cok dogru soylemis kesinlikle doktora gorunmelisin..
Tebrikler güzelleeerrHa gayret güzelleerr...
2 haftadır bildirim almadığım için çok eksikler olmuş tabloda. Bu hafta bildirmeyenlerin hepsini sildim ama, her daim ekleyebilirim üzülmeyiiinnn..
Herkese çok mutlu, bol eksili bir 7 gün daha dileriimmHaftaya Perşembe'ye kadarrr Esen kalın
Eki Görüntüle 700931
hepinize iyigeceler fenerin maçı heyecanlı olmaya başladı herifimle ve çocuklarımla seyredeyim.evdeki tek cimbomlu benim.herifim ve 3 çocuğumda fenerli malesef.
kızlar size bir şey sorucam. bugün ben ps günündeydim. ama fakültedeki işlerden sebze yapmaya fırsatım olmadı, protein hazırlamak çok daha pratik malum. o yüzden sadece 4 salatalık yedim sebze namına, onlar da silor dedikleri miniciklerden.
saf protein gibi oldu yani nerdeyse. az önce taze fasülye haşladım; ama tokum yani şu saatte yiyemem. yarın sp ile devam mı edeyim? fasülyemi yiyip ps mi yapayım? ne dersiniz? yardım lütfen :)
2 haftadır bildirim almadığım için çok eksikler olmuş tabloda. Bu hafta bildirmeyenlerin hepsini sildim ama, her daim ekleyebilirim üzülmeyiiinnn..
Herkese çok mutlu, bol eksili bir 7 gün daha dileriimmHaftaya Perşembe'ye kadarrr Esen kalın
Canım ellerine sağlık listemiz her zamanki gibi güzel olmuş listeye bakıp adım adım ilerlyişimizi görmek zevkli oluyor
Eki Görüntüle 700931
merhabalar arkadaşlarım
bugün benim seyirde ilk günüm
mide bulantım hariç bi sorunum yok..
bu bulantılar normal mi sizce?
Eki Görüntüle 700594
Eki Görüntüle 700931
Canim benim,cok cok tesekkur ederimya ben evet cok garip bir surecten geciyorum acikcasi.ilk once kilolari verdim ideal kiloma ulastim amacim zaten ideal kiloya ulastiktan sonra bir hamilelikti ama biraz zaman gecmsin isterdim cunku o okiloya ulasmisken biraz keyfini cikarmak en onemliside biraz o kiloyu sabitlemek isterdim.ama tam guclendirmeye gecip ustunede hamilelik olunca vede birde sigarayida birakinca asiri yemek yemeye basladim..istahim cok acildi.cunku guclendirmeye gecince vucudun verileni almak icin baslattigi saldirilar,haamilelige bagli istah acilmasi vede sigarayi ne zaman biraksam kendimi yemege verme istegi hepsi birlesti vede kilolarima +3 olarak yansidi simdilik.ama en kisa zamanda birseyleri yoluna koymaya ugrasacagim cunku hamilelikte cokk kilo almak istemiyorum sizlere kesinlikle tavsiyem guclendirmeye gecin ilerleyin bir sure sonra hamilelik planlari yapin.tamam oncesinde olursa hayirlisi tabiki ama planli olacaksa dedigim gibi yapmanizi tavsiye ederim hamilelik dusunenlere ...
Eki Görüntüle 700931
wawwawww bu ne kızım süpersin. ama kesinlikle 74 olmazsın. çok daha ince görünüyorsun.ıııııı inanmam. 74 olmazssssıııııııııınnn
Bugün kesinlikle 74 değilim tatlımheheheheheh ama o foto çekildiğinde kesinlikle 74 tüm malum perşembe stresi beni bir hayli şişiriyor. Ay ay ay ilk defa normal bedenlerde (hoş xl ama olsun normal bir beden bir jean markası için) bir kot ceketim oldu aaaa düşünürsen ilk defa benim bir kot ceketim oldu ve hemen resimlemek istedim. Teşekkür ederim tatlım daha iyi sonuçlar senin olsun
reglyle çok alakalı canım. regly nin 3. günü tartıl göreceksin nasıl bir fark olduğunu ve sakın diyetini bırakma
canım böyle sindirim sorunlarında burdan arkadaşlar da çok yazmışlardı. 2 kaşık yulaf kepeğinin 1 kaşığını buğday kepeği ile değiştirebilirsiniz diye. benimde büyük problemim bu.. ama ben nereye baktıysam şu bugday kepeğini hiç bulamadım. buğday unu var ama kepeği yokyok:26:
Tebrikler arkadaşımmm..
Eee boy da 1.79 olunca maşallah manken oldun dukanla..
Gözlerim Kamaştı valla
:103::103::103::103::103::103::103::103:
harikasin canim arkadasim iste iradenin gucu,sen zoru basardin kendinle ne kadar gurur duysan azdir bitanem.
Ahhh ah o 70 i bir tam görebileceğimi bilsem emin ol bırakmayacam seyiri de ama artık nefsim salmaya başladı yavaştan biraz güçlendirme yapmam lazım heralde :) tatlım dukan böyle bişi olduğunun altında görünüyorsun iyi sözlerin için ayrıca teşekkür ederim daha güzel sonuçlar senin olsun inşallahmaşallah maşallah yaa.çok güzel gerçekten çok ince görünüyosun...hiç 74 gibi değil..
benim de hedef kilom 70 boyum 170...
burda kilosu 70 olupta zayıflayan arkadaşları görünce acaba diyordum...70 olsam bile balık etli mi dururum diye ama seni görünce içim rahatladı..
.gerçekten çok güzel olmuşsun
tebrik ederim azminden dolayı...
Eki Görüntüle 700931
maşallah canım ben 66 lardayım valla benden zayıf görünüyorsun sporrrrrr sporrrrr sporrrr kesinlikle
Eki Görüntüle 700594
Atakta olsaydi daha iyi anlayabilirdim mide bulantini cunku atakta ilk gunler vucut yeni beslenme sekline alismaya calisirken farkli tepkiler verebiliyor ama seyirde olmasina sasirdim.peki ka cgun yaptin atagi..mide bulantin fazla sut tuketmissen olabilir yada yesil cay yapabilir yada hatirliyorumda proteinin yaptigi asiri doygunluk hisside bulanti yapabiliyordu bende yapiyordu evet hatirladim.endiselenme alisinca gececektir..nane cayi ,zencefil cayi icmeye calis...
vuhuuuu çok alıntı yaptım bakalım tek sayfayı kaplayacam heralde
ben senin yazdıklarını neden hep gülerek okuyorum acaba bacımkomik misin nesin sen hem komiksin hemide çoook şekersin şimdi bir de böyle manken oluvermişsin bakıyorum.. olmuyor böyleeee :)))))))
söylediğin herşeyi destekliyorum güzelim. hele Aliye abla meselesinde kesinlikle haklısın. gelmesi süper olur.
arkadaşım bu kadar olur
ben iş yoğunluğundan atak yazacağıma seyir yazmışım,
yazını okuyunca fark ettim
peki gördüğüm kadarıyla sen hamilesin,
yapıyormusun şuanda?
yani hamileliktede dukan varmı?
Tamam oyleyse biraz sabret canim,vucudun bu yeni beslenme sekline alisinca sikayetlerinde ortadan kalkacaktir.Evet hamileyimdukan in hamilelik guclendirmesini uyguluyorum,henuz tam adapte olamasamda olmaya ugrasiyorum
peki o zamanda kilo verebiliyormusun?
yoksa kilonumu koruyorsun?
Galiba içimde bir yerlerde bir kadın varmış vamp olan cinsinden sanırım o farkında da tüm gün benle olan normal çiğdem hala kendini 98 sanıyor onun için değişen bişi yok yani :)Cok iyi gorunuyorsun, seni tebrik ederim 25 kilo dile kolay. cok onemli birsey basardiginin farkinda misin?
vuhuuuu çok alıntı yaptım bakalım tek sayfayı kaplayacam heralde
ben senin yazdıklarını neden hep gülerek okuyorum acaba bacımkomik misin nesin sen hem komiksin hemide çoook şekersin şimdi bir de böyle manken oluvermişsin bakıyorum.. olmuyor böyleeee :)))))))
söylediğin herşeyi destekliyorum güzelim. hele Aliye abla meselesinde kesinlikle haklısın. gelmesi süper olur.
E gülcez kalori yakcaz ben streslendim mi de yakıyorum ama sadece bir gün ertesi gün şişiyorum ama gülünce hep yakıyorum e bide ben bunu hep yapıyorum demek ki benim sırrım bu. Arada da siz gülün diye yazı yazıyorum (ki bu benim doğal halim valla ayrıca bişi yapmıyorum) sizede kalori yaktırıyorum :) eh popoyu kaşıyalım kızlar nazarlara gelmeyelim gülelim eriyelim eriyelim yine gülelim e gülünce yine eriyoruz ooooh aman Yarabbim bu nasıl bir ironidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?