Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hepinize iyigeceler fenerin maçı heyecanlı olmaya başladı herifimle ve çocuklarımla seyredeyim.evdeki tek cimbomlu benim.herifim ve 3 çocuğumda fenerli malesef.

Darısı da bizim başımıza inşallah
Canım benim mutlaka doktora git sağlığın daha önemli eğer diyetten dolayı bir durum varsa ona göre hareket edersin

aminnnn inşallahhhh canım randevu aldım bakalım ne çıkacak

teşekkürler canım önerine kulak vereceğim yemeğime kesinlikle dikkat ediyorum ama bir kaç gün saf prodan uzak duracağım bakalım önce sağlık tabiki umarım kilo almam ama bu gün tansiyonum normaldi ama randevu aldım yinede eşim halen tepemde söyleniyor :18:

Bildirimimi son halim ile yapmak istiyorum bayanlar.
Eki Görüntüle 700594

Güncel kilo: 74,4

maaşallah manken gibisin süper görünüyorsun

Tansiyon sorunun var ise yesil cayi birakmalisin.. Tansiyonu olanlara tavsiye edilmiyor!!!

teşekkürler uyarın için canım yulaf kepeğini bıraktım günlük 1 dilim tam buğday ekmeği yemeye başladım çayıda bırakayım belki işe yarar tansiyonum normal ama baş ağrım aynı şiddetle devam

inşallahhhhhhhh güzel hamiş inşallahhh dr görüneceğim canım haftaya anca sıra buldum ama burda sağlık ocağıda bütün tahlilleri yapıyormuş olmazsa orayada gidebilirim yarın erkenden belki bakarlar hemen :26:

DELY ellerine sağlık şükür ben sarıları gördüm artık bir de yeşile ulaşsam ohhh keyfim yerinde olur

Cok takilma canim yedigin 4 kucucuk salatalik sebze yerine gecmez tabiki.yarini istedigin sekilde yapabilirsin cokta onemli degil

merhabalar arkadaşlarım
bugün benim seyirde ilk günüm
mide bulantım hariç bi sorunum yok..
bu bulantılar normal mi sizce?

Canım benim de atak döneminde mide bulantım olmuştu ama seyirde geçti 1 gün daha umarım yarına geçer

emeğine sağlık canım valla tablo görmek daha bi motive ediyor insanı

canım benim sigarayı bırakmana çok sevindim açıkçası dediğin gibi iştah mutlaka artmıştır benim hamileliğimde iştahım protein yönünde artmıştı yani canım sürekli et tavuk balık vb. istiyordu doktor bana bunun vücudumda eksikliği olduğunu ondan istediğini anlattı ama bu durumu ilk 3 ay ve son 3 ayda yaşadımhatta son 3 ayda daha çok vitamin istedi vücudum 5 kilo portakalı bir oturuşta yiyebiliyordum o derece yaniikincide vücudumun protein isteyeceğini hiç sanmıyorumikinci bebeğimi planlı istiyorum şimdilik dediğin çok doğru canım güçlendirmeden daha sonraki zamanlarda olması hem kendi vücut dengem hemde bebiş için daha doğru olur.
ama şunu belirtmeliyimki bu kadar bilinçli olman ve kendinle barışıksın gördüğüm kadarıyla bebeğine ve hamileliğine mutlaka pozitif yansıyacaktır.....inan bana hamilelik en güzel zamanlar tadını çıkar derlerdi de inanmazdım eşinle başbaşa anlarının tadını çıkar tatlım sonra 1-2 sene pek zamanınınız olmayabilir

göğüs kabartıcı bir bildirim yapamasamda ellerine sağlık.
geçen gün gül şeklinde küçük silikon kek kalıbı aldım. netteki çiçek ekmek hamurunu bu ufak kalıplara döktüm. çiçek ekmeğe yeni bir bakış kazandırdım:))
haftaya perşembe beni bekleyin:)

vuhuuuu çok alıntı yaptım bakalım tek sayfayı kaplayacam heralde

Tebrikler arkadaşımmm..

Eee boy da 1.79 olunca maşallah manken oldun dukanla..

Gözlerim Kamaştı valla

:103::103::103::103::103::103::103::103:

Tişikkürler canım arkadaşım benim o senin güzelliğin valla güzel gören gözlerin görmüş beni daha ne isteyim (bişi istiyorum biliyon sen onuuu)

harikasin canim arkadasim iste iradenin gucu,sen zoru basardin kendinle ne kadar gurur duysan azdir bitanem.

Teşekkür ederim hamiş afetim benim
Ahhh ah o 70 i bir tam görebileceğimi bilsem emin ol bırakmayacam seyiri de ama artık nefsim salmaya başladı yavaştan biraz güçlendirme yapmam lazım heralde :) tatlım dukan böyle bişi olduğunun altında görünüyorsun iyi sözlerin için ayrıca teşekkür ederim daha güzel sonuçlar senin olsun inşallah

Ellerine kollarına sağlık canım benimmmmmm bu perşembelerin güzelleşmesinin sultanı sensin....
Canımmmm ben bişi demek istiyorum nacizane bu benim fikrim tabi seninde fikrini almak isterim. Listeye bakınca Aliye ablanın bildirim yaptığını görüyorum (forumda yazıları olmadığına göre, muhakkak sana özelden yapıyordur) Hani diyorum bir kaç satırda buraya bişiler yazsa hani verilen 36 kilonunda adı var adı olduğu kadarda şöyle iki satır yazıyla ruhu olsa da bu yeni gelen arkadaşlara hepten motivasyon olsa. Yeni gelen arkadaşlara diyorum ama şuanda üstat modunda olan Aliye ablanın foruma gelmesi kendi adıma benim içinde hiper süper bir motivasyon kaynağı olacak. Şimdi buna istinaden canım senden rica etsem tabi yazımı okuyan pek çok arkadaşlarında aynı fikirde olacağından hiç şüphem yok sen bi insiyatif kullansanda bizim adımıza Aliye abladan rica etsen olurmu tatlım. Gelse birkaç satır neler yapıyor şuanda, ayrıca uyguladığı birşeyler varmı, bu arada dalan anti dukancılara karşı uzun süredir dukan yapan biri olarak sağlıkla alakalı birşeyler yaşadımı bu konuda bişiler yazsa, hani saat falan ayarlasak onun geldiği bir saatte istekli arkadaşlar gelse sorular sorsa. Tabi bu benim fikrim senden ricam işin birde edit kısmını sevgili editörümüz Lisabellaya'da sormak gerek uygun olurmu kızlar. Kestane kebap acele cevap

maşallah canım ben 66 lardayım valla benden zayıf görünüyorsun sporrrrrr sporrrrr sporrrr kesinlikle

Spor kesinlikle önemli tatlım ama bu aralar bende yapamıyorum keşke yapabilsem evde hiç oturmamaya devamlı yaz temizliği yapmaya çalışıyorum o şekilde kapamaya çalışıyorum birde fırsat bulabilirsem şu masaj kemerlerinden var ondan takıp 3 seans yapmaya çalışıyorum üst üste yarım saat olmuş oluyor 10 ar dakikadan birde çok nadir yürüyüş bandının tozu gitsin diye çalıştırıyorum o kadar :)

arkadaşım bu kadar olur
ben iş yoğunluğundan atak yazacağıma seyir yazmışım,
yazını okuyunca fark ettim

peki gördüğüm kadarıyla sen hamilesin,
yapıyormusun şuanda?
yani hamileliktede dukan varmı?

Tamam oyleyse biraz sabret canim,vucudun bu yeni beslenme sekline alisinca sikayetlerinde ortadan kalkacaktir.Evet hamileyim dukan in hamilelik guclendirmesini uyguluyorum,henuz tam adapte olamasamda olmaya ugrasiyorum

Son düzenleme:
Tamam oyleyse biraz sabret canim,vucudun bu yeni beslenme sekline alisinca sikayetlerinde ortadan kalkacaktir.Evet hamileyim dukan in hamilelik guclendirmesini uyguluyorum,henuz tam adapte olamasamda olmaya ugrasiyorum

peki o zamanda kilo verebiliyormusun?
yoksa kilonumu koruyorsun?

peki o zamanda kilo verebiliyormusun?
yoksa kilonumu koruyorsun?

yok canim guclendirmede amac zaten ulastigin kiloyu sabitlemek ama hamilelik soz konusu oldugunda guclendirme biraz daha farkli bir sekilde hamilelere ozel uygulanarak hamileligi 8-12 kg ile bitirmeyi hedefliyor

Cok iyi gorunuyorsun, seni tebrik ederim 25 kilo dile kolay. cok onemli birsey basardiginin farkinda misin?
Galiba içimde bir yerlerde bir kadın varmış vamp olan cinsinden sanırım o farkında da tüm gün benle olan normal çiğdem hala kendini 98 sanıyor onun için değişen bişi yok yani :)

E gülcez kalori yakcaz ben streslendim mi de yakıyorum ama sadece bir gün ertesi gün şişiyorum ama gülünce hep yakıyorum e bide ben bunu hep yapıyorum demek ki benim sırrım bu. Arada da siz gülün diye yazı yazıyorum (ki bu benim doğal halim valla ayrıca bişi yapmıyorum) sizede kalori yaktırıyorum :) eh popoyu kaşıyalım kızlar nazarlara gelmeyelim gülelim eriyelim eriyelim yine gülelim e gülünce yine eriyoruz ooooh aman Yarabbim bu nasıl bir ironidir.
[/QUOTE]

valla süper ironi :))) sevdim ben... ohhhh sabahlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…