yulaf kepenle krep yaptım sabah ama yemekte çok zorlandım
siz nasıl yiyorsunuz kızlar?
3 gun de 3 kilo vermisim :)))))
Tişikkürler canım arkadaşım benim o senin güzelliğin valla güzel gören gözlerin görmüş beni daha ne isteyim (bişi istiyorum biliyon sen onuuu)
Kızzz ben istiyorum valla ben dedim önce 'kız' diye bana neee
Bu arada Aliye abla konusuna ben de katılıyorummm..
Aliye abla gelse de arada ne yaptığını anlatsa bize çook süper olur.. :13:
Bir ara tartışmalar çıkmış ve küsmüştü buralara sankim hala küs mü ki acaba?? :26:
ben artık yiyemiyorum yulaf kepeğimi yaa.. kek yapmıştım en son. 3 günlük. ilk başta yedim ama sonradan bir grip oldu içim yiyemedim tiksindim.. şimdi de kepeğin yanına yaklaşamıyorum. bugün gidince ekmek yapacağım yine. o şekilde en güzeli. inşallah yiyebilirim. bir de kızlar ben yemek de yiyemiyorum. canım istemiyor acıkmıyorum. kendimi zorladım dün akşam mesela 3 tane köfte yemişim sadece... gribim ondandır inşallah. yemezsem olmaz ki
Kızzz ben istiyorum valla ben dedim önce 'kız' diye bana neee
Bu arada Aliye abla konusuna ben de katılıyorummm..
Aliye abla gelse de arada ne yaptığını anlatsa bize çook süper olur.. :13:
Bir ara tartışmalar çıkmış ve küsmüştü buralara sankim hala küs mü ki acaba?? :26:
evet ya bende katılıyorum gelsinde bize koçluk yapsın
krepten biktigim icin ekmek yapiyorum sade yada peynirli ispanakli yada maydanozlu, yada su anda firindan pisen kabak mucver gibi(benim uydurmasyonum)
Butun deneyimli dukandaslarim bende yolunda gitmeyen birseyler var kilo vermemde sorun yok ama dort gundur yulaf kepegi gr girmedi agzima yedigim anda cikarir oldum ustune ustluk atesim var ve bu gundenberidir tansiyonum 14/11 sarimsak yuttum akla gelecek herseyi denedim banamisin demedi esimle iki gundur kavga ediyoruz o dukani birak diyor ben birakmiyorum 12 kg verdim 8kg da verecegim diyorum o da inadima eve pideler borekler getirtiyor bende yemiyom diyor sagligin gitti bu gun bir ara ellerim mosmor oldu esim hastaneye gidelim dedi inatlastim gitmedim yarin isten izin alabilirsem gidip tahlil yaptiracagima soz verdim yalniz bu dort gundur ps yada saf pro gunlerime dikkat edemedim izinsiz bisey yemedim ama hergun bir parca sebzede girdi isin icine yemekleri esim hazirliyorda bu yüzdanumarim kilo almam (( bu arada eger tansiyonumu dusuremezsem dukana ara vermem mi dogru olur yoksa guclendirmeye gecmemmi dogru olur bi ara dusundun dort gun atak yapip guclendirmeye geceyim diye ama kararsizim bu arada esime caktirmiyorum ama fena hastayim ://
ben artık yiyemiyorum yulaf kepeğimi yaa.. kek yapmıştım en son. 3 günlük. ilk başta yedim ama sonradan bir grip oldu içim yiyemedim tiksindim.. şimdi de kepeğin yanına yaklaşamıyorum. bugün gidince ekmek yapacağım yine. o şekilde en güzeli. inşallah yiyebilirim. bir de kızlar ben yemek de yiyemiyorum. canım istemiyor acıkmıyorum. kendimi zorladım dün akşam mesela 3 tane köfte yemişim sadece... gribim ondandır inşallah. yemezsem olmaz ki
peki kızlar eti formlar var ya,
onlardan yiyebiliyoruz öyle değil mi ?
Tabiki hayırrrr
ama onlarda light ve şekersiz veee kepekli :44:
gerçekten yokmu?
light kola bile var 1 bardakta olsa,
anlayamadım bu varmı yokmu
Tabiki yok içinde buğday unu ve kepeği var onun içinde bizse sadece yulaf kepeği yiyebiliyoruzz
2.atak günümdeyim bugün ama 2 gündür 1 er paket yedim :26:
hay allah yaaa
daha başından bozduk desenize
Canım sen kitabını okudun mu? :44:
Hani ilk işimiz kitabı okuyoruz sonra diyete başlıyoruz ki böyle hayati hatalar yapmıyalım değil mi?
yoo hatada sıkıntı yok
tabiki hata yapa yapa en iyisi başarılır..
kitap çantamda işe gidip geliyor benimle sürekli
çok yoğun çalıştığım için vakit bulamıyorum..
Tabiki de hata yapılabilir fakat senin yaptığın çok hayati bir hata..
Yani dukanın yasak dediği şeyi hemde diyetinin en can alıcı adımında yapıyorsun..
Bence kitabını da yanında taşıman iyi ancak taşımak dışında biraz da okursan daha yaralı olurdu..
tabiki vakit bulunca okuyorum,
çalışan kişiler iyi bilirlerki (her ne kadar işe göre değişsede)
vakit bazen olmayınca olmuyor..
zaten bu forumda bilgilerimizi paylaşmak,birbirimize destek olmak için değil mi?
bende elimden geldiğince öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum herkes gibi
ama vaktim yok diyede kitabı okuyana kadar ertelemiycem diyetimi..
ilgine tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?