Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben artık yiyemiyorum yulaf kepeğimi yaa.. kek yapmıştım en son. 3 günlük. ilk başta yedim ama sonradan bir grip oldu içim yiyemedim tiksindim.. şimdi de kepeğin yanına yaklaşamıyorum. bugün gidince ekmek yapacağım yine. o şekilde en güzeli. inşallah yiyebilirim. bir de kızlar ben yemek de yiyemiyorum. canım istemiyor acıkmıyorum. kendimi zorladım dün akşam mesela 3 tane köfte yemişim sadece... gribim ondandır inşallah. yemezsem olmaz ki

Tişikkürler canım arkadaşım benim o senin güzelliğin valla güzel gören gözlerin görmüş beni daha ne isteyim (bişi istiyorum biliyon sen onuuu)

Kızzz ben istiyorum valla ben dedim önce 'kız' diye bana neee

Bu arada Aliye abla konusuna ben de katılıyorummm..

Aliye abla gelse de arada ne yaptığını anlatsa bize çook süper olur.. :13:

Bir ara tartışmalar çıkmış ve küsmüştü buralara sankim hala küs mü ki acaba?? :26:

evet ya bende katılıyorum gelsinde bize koçluk yapsın

İşte bu alarm zilleri canım yiyemiyorum yok yiyemediğin zaman bişiler ters gidiyor demektir zorla yemeye çalış yedikce acıkacaksın bizim diyette acıkmak şart tatlım ben öğle yemeğimi yedim şimdi bile acıktım akşama ne yesemki diye düşünüyorum atıştırmalık gojjy masamda duruyor çaylar içiyorum bastırsın diye yoksa bu saatte bişi bulamam ben fakültede. Akşama oğlanla artık diyeti bırakan eşime karnıyarık ve dünden yarımını mideye indirdiğim tandır tavuk var (onuda pinçikleyebilirim heheheheh) kendimede buzlukta alabalık var onu poşette yahni yapıcam böle çeri domates sarımsak ve arpacık soğanlı leziz bişi oluyor levrekle denedim çarşamba günü bitmesin diye ağlayacaktım nerdeyse bugün akşamda alabalıkla yapıp resmini ekleyeceğim (bunları canın bişiler çeksin diye yazıyorum valla bak forumdaki hamileyi göze aldım kıymetini bil)

Heheheh öncesi sonrası farketmez aslan gibi olcak pipişini sana sallayacak bende leziz yemekler yapcam seramik tavamda sen gelcen yiyecen tamam mı canım? Hatta tavayı kendin getir ben o gün sana yemek yapayım

evet ya bende katılıyorum gelsinde bize koçluk yapsın

O zaman işte getirinceye kadar bastırcaz Şaka bir yana winnienin bahsettiği kırgınlıkları bende biliyorum ama Aliye abla bir kere daha gelsen de hani bildirimini kilonu biliyoz da asıl sana sormak veya senden doping almak isteyenlerimiz var hani o açıdan.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin.donbul sana da geçmiş olsun canım.

dün tartıldım ama unutmuşum yazmayı.malesef +500 üm.sıkıntı yapmadan dukana devam ediyorum..

ayy evet bende kek yaptım çok iğrenç oldu attım. aslında krep kurabiye ekmek ve pizza öyle olmuyor ama kekte suni bir tat var bende anlamadım.
bende 2 hafta önce birşey yiyemiyordum. hala tavuk ve yumurtayı zor yiyorum . ama cesitlendirdim mantar biber vs ekliyorum. yumurta ilede menemen yada omlet yapıyorum bazende karabiber limon sikiyorum.
aynı şeyleri yemek insanı kötü yapiyor dediğim gibi çeşitlendirmek lazım

Son düzenleme:
2.atak günümdeyim bugün ama 2 gündür 1 er paket yedim :26:
hay allah yaaa
daha başından bozduk desenize

Canım sen kitabını okudun mu? :44:

Hani ilk işimiz kitabı okuyoruz sonra diyete başlıyoruz ki böyle hayati hatalar yapmıyalım değil mi?

Canım sen kitabını okudun mu? :44:

Hani ilk işimiz kitabı okuyoruz sonra diyete başlıyoruz ki böyle hayati hatalar yapmıyalım değil mi?

yoo hatada sıkıntı yok
tabiki hata yapa yapa en iyisi başarılır..
kitap çantamda işe gidip geliyor benimle sürekli
çok yoğun çalıştığım için vakit bulamıyorum..

yoo hatada sıkıntı yok
tabiki hata yapa yapa en iyisi başarılır..
kitap çantamda işe gidip geliyor benimle sürekli
çok yoğun çalıştığım için vakit bulamıyorum..

Tabiki de hata yapılabilir fakat senin yaptığın çok hayati bir hata..
Yani dukanın yasak dediği şeyi hemde diyetinin en can alıcı adımında yapıyorsun..

Bence kitabını da yanında taşıman iyi ancak taşımak dışında biraz da okursan daha yaralı olurdu..

tabiki vakit bulunca okuyorum,
çalışan kişiler iyi bilirlerki (her ne kadar işe göre değişsede)
vakit bazen olmayınca olmuyor..

zaten bu forumda bilgilerimizi paylaşmak,birbirimize destek olmak için değil mi?
bende elimden geldiğince öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum herkes gibi
ama vaktim yok diyede kitabı okuyana kadar ertelemiycem diyetimi..

ilgine tşk ederim.

Canım ben de çalışıyorum ve 3 yaşında da bir oğlum var..
Emin ol en az senin hayatın kadar belki de daha da yoğun bir hayatım var..
Ama yolda gidip gelirken evde yemek yaparken vs zaman bulabilirsin..
Buraya gelecek vaktin var ise eminim o kitabı okuyacak vaktin de vardır..

Ben mesela otobüslerde okuyarak bitirmiştim kitabımı..

Haa bunları neden mi anlatıyorum?

Aslında gerçekten de bana ne!

Ama sen diyetini yanlış yapıp sonra da gelip buralarda dukan yüzünden hasta oldum yazmayasın diye,
Hasta olup da kendi sağlığını bozmayasın diye; kendi adıma rahatım ve insanlık görevimi yapmaya çalışıyorum..

Tabi bir de sen soru sorduğun için halen sana cevap veriyorum...

Neyse hata etmişim demek ki..

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…