Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok geçmiş olsun Allah şifa versin.donbul sana da geçmiş olsun canım..
teşekkürler canım

tmm cnm tşk ederim ben bu yulaf kepeğinin tadını fln sevdim yaa anormal miyim neyim çiğneye çiğneye yedim hoşuma bile gitti tek sorun dişlerime yapıştı tek başına yediğimde

gerçekten şanslı say kendini ben yulaf kepeğinden nefret ediyorum desem yeridir

bu sabah farkettim ki bulantılar sadece arabadayken oluyor

evet bu sabahta bi kaç gram farketmiş yani 2 günde 2 kilo gerçekten,
mutlaka içinde su,şişkinlik falan vardır ama
tartıdaki düşüşü bile görmek süper

Kızlar kızlar nasılsınızzzzz? Ben çok mutlu ve iyiyim çok şükür -'lmeye devam ediyorum az kaldı güçlendirmeye de acaba deneyimli arkadaşları dinleyip 2 kilo daha verip öylemi geçsemki güçlendirmeye de demiyor değilim hani belkide şu 60lı rakamları tekrardan görmek nasip olur bu bir fikir tabiki gelecek haftaya netleşir. Ama dely iyiden kızacak bana başladığımdan beridir hedef 80, 75, 72 ve en sonunda -70 olacak gibi ama çok şükür bu iradedeyken verebildiğimi verip ideal kilom olan 72 de kendimi ömür boyu sabitlemek istiyorum heleki güçlendirme içinde 1-2 kilo alındığını duyunca resmen ağlayasım geliyor. Bakalım seyrim mayıs sonunda bitiyor belkide o zamana kadar dediğim kilolara iner rahat rahat geçerim güçlendirmeye sonrasında seyehatler ve mübarek ramazan derken zaten sabitlerim gibi geliyor....

Kahvaltımı yaptım sofrayı toplamadan yazdım valla bu ne zor bir görüntü ya hazırlarken onuda koyayım bunuda yapayım diyorsun ama kaldırmaya geldiğinde ağırdan alıyor ve üşeniyorsun.... Ben yedim Allah arttırsın sofrayı benimle birlikte yiyenler kaldırsın demek istiyorum ama 5 yaşındaki oğlumun bunu yapamayacağından eşimin ise akşam hazırlıkları için az sonra kaçacağını biliyorum ufffffffffffffffff hafta içi hem iş hem ev hafta sonu ise tam kalifiye ev hanımı olmak ne zor bişi yaaaaaa....

Niyse kahvaltıda az bişi yağsız omlet, kocaman ekmeğim, labne peynirim (bunu üzerine sürüp yiyorum) birazda light reçel yedim (bir çay kaşığı kadar haftasonu kahvaltısı bu e adı var), Yanında bol bol peyniri unutamayacağım ve iki koca kupa çayı tam bir kahvaltı yaptım yaaaaa. Öğlene sebze hakkımı yerim sanırım. Akşama da Allah ne verdiyse artık görüşürüz kızlar...

Dün sazan yahni yaptım fırın poşetinde çok özendim fotoladım ama telefonum bozuldu bilgisayarında kart okuyucusu yok şuanda yükleyemiyorum yani ama en yakın zamanda o görüntüyü eklemeliyim çok sevdim....

yulaf kepenle krep yaptım sabah ama yemekte çok zorlandım

siz nasıl yiyorsunuz kızlar?

benim bu diyette en keyifle yedigim seydir yulaf kepegi omleti, sen neden sevmedin acaba ben sana kendi tarifimi yazayim
birde bunu dene

1 yk yulaf kepegi (silme)
1 yumurta
1 yk sut
1 tutam tuz
hepsini cirpiyorum, pecete ile yagladigim ve isittigim seramik tavaya dokuyorum bir yuzu pisince diger yuzunu ceviriyorum
sonra afiyetle yiyorum
istege gore icine peynir de koyabilirsin, yada tatlandirici koyarsan pankek kivaminda olur

ben farklı bir yerde gödüğümü uyguladım ama beğenemedim

1,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta akı
8-9 kaşık light süt

içinede light peynir koydum zorla yedim

öğrendiğim kadarıyla yulaf kepeğininde tatları farklıymış birbirinden
ben aktardan almıştım ve çok kötü tadı,
peki önerebileceğin bir yer var mı?
önce yulaf kepeğimi değiştirip daha sonra tarifini uygulamak istiyorum

Gunaydin kizlarrrr hepinize keyifli hafta sonlari diliyorum
Sabah tartida eksi gormek kadar guzel birsey yok, esim bile yatak odasindan bagirip soruyor kac olmus kac?
En az benim kadar seviniyor, her konuda cok destek, spor yaparken bana kocluk yapiyor hadi yapabilirsin diyo gaz veriyor canim benim yaa (Allah razi olsun)
Bu gun icimdeki neseyi size de yansitmak istiyorum tartida 55,700 gormenin mutlulugu butun bedenimi sardi agzim kulaklarimda geziyorum
Kolay degil kizlar ben bu kiloyu 20 li yaslarimda gormustum en son verdikcede hedef kucultuyorum 54 de gorebilirmiyim acaba diye heyecanlaniyorum
Hepinzi seviyorum kizlarr

Hazir cenem dusmusken bu gunku menumu de paylasayim

Sabah : Yulaf kepegi ekmegi, peynir,jambon, omlet, cay
Oglen : Yumurtali ispanak, yogurt
Aksam: Izgara et, salata, zero

Opuldunuz

GUNAYDIIN KIZLARIYI HAFTASONLARI OLSUN HERKESE

Ben ise ekmek yapip tuketiyorum basindan beri yaptigim bu tarifi hala yapiyorum

- 8 yemek kasigi yulaf kepegi(bazen 4 kasik yulaf 4 kasik bugday kepegi ilede yaptim)
- 3 yumurta
-1 kucuk yogurt (yada 1-1,5 kasigina denk geliyor)
-1 cay kasigi keten tohumu (olmazsada olur)
-1 cay kasigi kabartma tozu

yumurta ve yogurdu salata kasesinde cirpiyoruz iyice sonra kabartma tozu ve keten tohumu ekliyoruz ve en sonda kepegi ekleyip iyice karistiriyoruz ..yuvarlak bir (23-25 cm lik ) slikon kalibima dokup 170-180 derecede yaklasik 30 dakika pisiriyorum.bazen daha uzunda pisirebiliyorum siz bakin kizarmasi istediginiz duzeye gelene kadar.sonra onu 4 e bolup hergun bir ceyrek yiyorum.geri kalaninida kagit peceteye sarip buzdolabi posetine koyup dolapta bekletiyorum..

Günaydın kızlar böyle güzel bir günde çalışmak ne kötü ne kötüüüü Neyseki 4 te çıkıcam fıldır fıldır gezicem inşallah

Coook tebrik ederim canimbravo kilo vermenin keyfi harika ve verdikce veresi geliyor insanin

yarın sabah kahvaltısı için süper olucak,hazır evdeyimde afiyetle yerim
ellerine sağlık arkadaşım

Ya oyleymis yulaf kepeklerinin tatlari farkliymis, bu konuda sana TR deki arkadaslar daha cok yardimci olur sanirim
Ben Dubai"deyim burda 2 marka var ikisninde tadi ayni hic fark yok ben severek yiyorum, ama burdada yulaf kepegi+galeta karisimi yok onun tadi cok guzelmis diyorlar
TR de bulabilirsen onu al bence, bende en kisa zamanda TR den getirtmeye calisacagim.

kizlaaarrrr, ben stokta bir paket daha yulaf kepegim var zannederken bu sabah farkettimki megerse yokmus.
bize yakin bir eczanenin onunden gecerken dukan urunleri sattigini gordum hatta orada dukanin kendi yulaf kepegi de vardi.o urunu kullanan varmi?fiyati ve tadi digerlerinden farkli mi?

sen hic galeta unu ve yulaf kepegi karisimi kullandinmi?ben buralarda bulamiyorum oyle birsey.sadece tr demi satilan bisey bu?

dukanin kendi yulaf kepegini kullaniyorum basindan beri ve cok guzel bence hic rahatsizlik vermedi bana al kesinlikle..
sen hic galeta unu ve yulaf kepegi karisimi kullandinmi?ben buralarda bulamiyorum oyle birsey.sadece tr demi satilan bisey bu?

Dukan urunleri turkiyede satilmiyor canim sadece avrupa ulkelerinde var.ben eczanelerden yada marketten aliyorum yulaf kepegi galeta karisimini maalesef bulamiyorum eczane yada markette o sadece dukanin sitesinden siparis veriliyor..daha lezzetli evet

ben doğalsan'ın yulaf kepeği galeta karışımını kullanıyorum baştan beri ve tadı çok güzel. hiç sorun yaşamadım.hatta şu anda kekimin sonunu yiyorum zevkle. gerçeğinden ayırt etmek imkansız.
başta bundan da 2 kaşık kullanıyordum. meğer hakkımız 3 kaşıkmış karışımda,çünkü protein oranı yüksek, k.hidrat oranı düşük ve gerçekten çok lezzetli arkadaşlar.
bulabilirseniz tavsiye ederim mutlaka deneyin.

bende bu hafta ondan alıcam migrosta vardı
kepeğin tadını biraz olsun kırar diye düşünüyorum.

kızlar ben netten aldım bir bilindik siteden çifte kavrulmuş tadı çok çok güzel daha önce kullandığımın kokusu varmış meğersem ,bu harika marka floya diye birşey izmirde yetişiyormuş ...bilhassa tl den görüştüm satan kişi ile

merhabalar arkadaşlar herkes tam gaz devam ediyor ne güzel.ben de bugün nar şerbeti yaptım içiyorum.özlemişim ferah ferah .iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…