teşekkürler canımçok geçmiş olsun Allah şifa versin.donbul sana da geçmiş olsun canım..
tmm cnm tşk ederim ben bu yulaf kepeğinin tadını fln sevdim yaa anormal miyim neyimçiğneye çiğneye yedim hoşuma bile gitti tek sorun dişlerime yapıştı tek başına yediğimde
ayyyy evet onu soylemeyi unuttum aklimdaydi soda aslinda..evert sodada iyi gelir sekersiz sodalardan icebilirsin..yesil cay mutlaka icmeye calis zaten.kepekle ilgili en iyi markayi vereceklerdir kizlar.balik falan tuketmeye calis,tavuk,yogurt falan...2 gunde 2 kilo cok iyi
yulaf kepenle krep yaptım sabah ama yemekte çok zorlandım
siz nasıl yiyorsunuz kızlar?
benim bu diyette en keyifle yedigim seydir yulaf kepegi omleti, sen neden sevmedin acaba ben sana kendi tarifimi yazayim
birde bunu dene
1 yk yulaf kepegi (silme)
1 yumurta
1 yk sut
1 tutam tuz
hepsini cirpiyorum, pecete ile yagladigim ve isittigim seramik tavaya dokuyorum bir yuzu pisince diger yuzunu ceviriyorum
sonra afiyetle yiyorum
istege gore icine peynir de koyabilirsin, yada tatlandirici koyarsan pankek kivaminda olur
ben farklı bir yerde gödüğümü uyguladım ama beğenemedim
1,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta akı
8-9 kaşık light süt
içinede light peynir koydum zorla yedim
öğrendiğim kadarıyla yulaf kepeğininde tatları farklıymış birbirinden
ben aktardan almıştım ve çok kötü tadı,
peki önerebileceğin bir yer var mı?
önce yulaf kepeğimi değiştirip daha sonra tarifini uygulamak istiyorum
Gunaydin kizlarrrr hepinize keyifli hafta sonlari diliyorum
Sabah tartida eksi gormek kadar guzel birsey yok, esim bile yatak odasindan bagirip soruyor kac olmus kac?
En az benim kadar seviniyor, her konuda cok destek, spor yaparken bana kocluk yapiyor hadi yapabilirsin diyo gaz veriyor canim benim yaa (Allah razi olsun)
Bu gun icimdeki neseyi size de yansitmak istiyorum tartida 55,700 gormenin mutlulugu butun bedenimi sardi agzim kulaklarimda geziyorum
Kolay degil kizlar ben bu kiloyu 20 li yaslarimda gormustum en son verdikcede hedef kucultuyorum 54 de gorebilirmiyim acaba diye heyecanlaniyorum
Hepinzi seviyorum kizlarr
Hazir cenem dusmusken bu gunku menumu de paylasayim
Sabah : Yulaf kepegi ekmegi, peynir,jambon, omlet, cay
Oglen : Yumurtali ispanak, yogurt
Aksam: Izgara et, salata, zero
Opuldunuz
GUNAYDIIN KIZLARIYI HAFTASONLARI OLSUN HERKESE
Ben ise ekmek yapip tuketiyorum basindan beri yaptigim bu tarifi hala yapiyorum
- 8 yemek kasigi yulaf kepegi(bazen 4 kasik yulaf 4 kasik bugday kepegi ilede yaptim)
- 3 yumurta
-1 kucuk yogurt (yada 1-1,5 kasigina denk geliyor)
-1 cay kasigi keten tohumu (olmazsada olur)
-1 cay kasigi kabartma tozu
yumurta ve yogurdu salata kasesinde cirpiyoruz iyice sonra kabartma tozu ve keten tohumu ekliyoruz ve en sonda kepegi ekleyip iyice karistiriyoruz ..yuvarlak bir (23-25 cm lik ) slikon kalibima dokup 170-180 derecede yaklasik 30 dakika pisiriyorum.bazen daha uzunda pisirebiliyorum siz bakin kizarmasi istediginiz duzeye gelene kadar.sonra onu 4 e bolup hergun bir ceyrek yiyorum.geri kalaninida kagit peceteye sarip buzdolabi posetine koyup dolapta bekletiyorum..
ben farklı bir yerde gödüğümü uyguladım ama beğenemedim
1,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta akı
8-9 kaşık light süt
içinede light peynir koydum zorla yedim
öğrendiğim kadarıyla yulaf kepeğininde tatları farklıymış birbirinden
ben aktardan almıştım ve çok kötü tadı,
peki önerebileceğin bir yer var mı?
önce yulaf kepeğimi değiştirip daha sonra tarifini uygulamak istiyorum
tmm cnm tşk ederim ben bu yulaf kepeğinin tadını fln sevdim yaa anormal miyim neyimçiğneye çiğneye yedim hoşuma bile gitti tek sorun dişlerime yapıştı tek başına yediğimde
kizlaaarrrr, ben stokta bir paket daha yulaf kepegim var zannederken bu sabah farkettimki megerse yokmus.
bize yakin bir eczanenin onunden gecerken dukan urunleri sattigini gordum hatta orada dukanin kendi yulaf kepegi de vardi.o urunu kullanan varmi?fiyati ve tadi digerlerinden farkli mi?
sen hic galeta unu ve yulaf kepegi karisimi kullandinmi?ben buralarda bulamiyorum oyle birsey.sadece tr demi satilan bisey bu?
ben doğalsan'ın yulaf kepeği galeta karışımını kullanıyorum baştan beri ve tadı çok güzel. hiç sorun yaşamadım.hatta şu anda kekimin sonunu yiyorum zevkle. gerçeğinden ayırt etmek imkansız.
başta bundan da 2 kaşık kullanıyordum. meğer hakkımız 3 kaşıkmış karışımda,çünkü protein oranı yüksek, k.hidrat oranı düşük ve gerçekten çok lezzetli arkadaşlar.
bulabilirseniz tavsiye ederim mutlaka deneyin.
bende bu hafta ondan alıcam migrosta vardı
kepeğin tadını biraz olsun kırar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?