Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar, eczaneden kalsiyum, magnezyum ve çinko içeren tabletlerden almıştım. ama sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla multivitamin de kullanmak gerek. bende bir enerji düşüklüğü var; ama diyetten önce de böyleydim. tembellik, şişmanlık, hashimoto tiroidi, demir eksikliği hepsi enerjiyi düşürüyor zaten :) tavuk mu yumurtadan çıktı, yumurta mı tavuktan çıktı durumu anlayacağınız

yalnız hangisini kullanmak gerekir bu multivitaminlerin? bazılarının içeriğine şimdi baktım netten; ama yan etki olarak kabızlık bonusu var hepsinde. bir de eczacı bana meşhur vitamin markalarından birinin demir takviyesini önerdi, kabızlık yapmıyormuş diğer demir takviyelerinden farklıymış.

hormonlar için ölçüm zamanım geldi, anemiye de bakılacak bu arada, ptesi randevu alıcam, ama hangi güne alabilirim bilemiyorum. endokrin uzmanları çok yoğun. msj yazma hakkım henüz yok. o yüzden sizler bana kendi kullandığınız m.vitaminlerden önerirseniz çok sevinirim msj yoluyla. kararsız kaldım epey

bu arada tecrübeli arkadaşlara bir şey soracağım, dukan diyetinin telefonlar için birçok uygulaması var-mış. kullanan, faydalanan var mı, cüzi bir ücreti var; şayet işe yarayan bir uygulama ise indireceğim de. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim! mujux! :)

diyet ürünlerinde kolay kolay çeşit bulamayan ben yulaf kepeği galeta karışımını burada markette buldum sade yulaf kepeğimle aynı marka doğalsan migrostan aldım ama hala yağsız kakao ve toz tatlandırıcı bulamadım

selam kızlar yoktum günlerdir ahh çok mahcubum yedim de yedim hafta sonu ama yaerın kaldığım yerden devam edeceğim çok kızdım kendime:)kaçamak yapmamalıymışım cunku bi kaçamağın arkası gelıyo yarından sonra 5+5 yapıyorum:)

2 gün sp yeter bence cnm, bir de nar şerbeti, toparlarsın bence :) hele bugün hiç kimse yok

yaptım bu ekmeği bugün akşam yemeğinin yanında çok güzel oldu ama kabarmadı benim ki kek kalıbına koymuştum şekilli olsun diye acaba kalıp tarife göre büyük mü geldi ki pişmesiyle yemeğe oturunca fotoğraf çekemedim

aynen aynısı geçen bana pazarda oldu nereye baksam bi çeşit meyve bu diyete kışın başlamalıymışım dedim daha meyvelerin hepside çıkmadı benim gibi bir meyve canavarı için yaz çok zor geceçek

goji berry ben de aldim, sana cok guzel seyler soyleyemeyecegim hakkinda. gerci herkesin damak zevki farklidir ama serbest olmusken bari tadi biseye banzeseymis be amca da demedim degil.

ayy o kurt üzümünü bir bulamadım gitti çok heveslenmiştim meyve niyetine atıştırmalık kullanırım diye ama yorumlara bakılırsa hevesim kursağımda kalacak gibi

tam olarak yagsiz kakao varmi bilmiyorum ama ben yurt disindaki turk marketlerinde turk markali kakaolari aliyorum cunku uzerinde yagi azaltilmis yaziyor.bir kontrol edin derim.

2 gün sp yeter bence cnm, bir de nar şerbeti, toparlarsın bence :) hele bugün hiç kimse yok

nar şerbetini hazır mı alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz nasıl yapılıyor serbest mi o seyirde

tam olarak yagsiz kakao varmi bilmiyorum ama ben yurt disindaki turk marketlerinde turk markali kakaolari aliyorum cunku uzerinde yagi azaltilmis yaziyor.bir kontrol edin derim.

googlede aradım yağsız kakao nestlenin vardı fat free yazıyor resimde onu arıyorum marketlerde yağı azaltılmışları buldum %10 yağlımıydı %10 yağı azaltılmışmıydı tam hatırlamıyorum tr deki bayanlar siz bulabildiniz mi bu yağsız kakaoyu ya da ne kullanıyorsunuz

Vitamin destegi gerekiyor canim,vitamin yonunden zengin olan meyveler yasak oldugu icin vede hergun sebze protein yapmadigimiz icin vucudumuzun ihtiyaci olan vitamini disardan almak faydali olur.heleki birde seyir donemin uzun surecekse kesinlikle sart.yinede ciger tuketmeye calis ve sebze gunlerinde ise vitamin yonu zengin sebzeleri tercih et.alacagin multivitamin icin ise eczacina sorarsan sana iyi bir multivitamin verecektir yada kizlar sana ozel mesaj ile kullandiklari vitamini soyleyeceklerdir.ben yurtdisinda oldugumdan bende eczacima danisarak aldim ve kullandim.hamilelik ile birlikte ise ozel hamilelik vitamin hapi almaya basladim omegada iceren..

dukandaşlarım kafam allak bullak olmuş durumda reglime 2-3 gün var ve tabi sağlık sorunum olduğuna inanan eşim yüzünden dukana uyamıyorum uyamamam da şöyle p
saf protein ve protein+sebze şeklinde geçmiyor günlerim her gün muhakkak yoğun proteine özen gösteriyorum ama sebzede yemek durumunda kalıyorum ayrıca eşim vitaminsiz kalmışsın diye direterek 1elma yarım portakal yedirdi :18: bir de dukana uygun olmayan 3-4 kaşık pilav yedim yaklaşık 4-5 gündür dukana uygun değilim ve doktorla randevum taa perşembe günü bu gün tartıda +1 gördüm belki regldendir ama paçalarım tutuştu doğrusu şimdi dukanı bozmuş biri olarak kafam karışık tekrar 3 gün atak yapıp yeniden mi başlasam ne yapmalıyım bana yardım edebilir misiniz?????????????????????????

slm kızlar 2-3 aydır yollarda sürünüyorum yürüycem diye sağlıklı kilo vereyim diye maalesef 3 kilo verdim .dukana geçicem yarın itibariyle ama yine kilo veremem korkusu var.bide dukan la çok kilo veren var mı acaba benim 13 kilo fazlam var.yardımcı olursanız sevinirim.bir an önce vermeliyim artık.

teşekkür ederim tarifin için. bende eve gidince yapayım. buzlukta alabalığım var. bu iyi oldu çünkü bütün günümde yediğimi toplasan önceden bir öğünde yediğimle aynı. özellikle de öğlenleri canım hiçbişe istemiyor artık. zorluyorum kendimi işyerinde kendime bişeler yapıyorum ama yok alsam bile 2-3 çatal. akşamları desen acıkmış oluyorum sofraya oturuyorum tabağımdakinin yarısını bile bitiremiyorum.
yulaf kepeğinden ekmek yaptım cumartesi günü. daha önce içine peynir koyup afiyetle yemiştim şimdi günlük hakkımın 3 te birini zorla yedim. tadı güzel olmasına rağmen. inşallah hasta olduğum için böyledir. ama şu var ki oğlumun "ANNEMİN KARNINDA BEBEK VAR" demesine yol açan göbeğim oturunca hala daha kat olsa da ayaktayken yok denecek kadar azaldı...

kurabiye ve pizza hiç yapmadım ama ekmek ve krep cidden güzel oluyor hele ki ekmek :)
ama kek aklıma geldikçe fena oluyor içim. acaba tatlandırıcıdan mı. walla hevesle almıştım tatlandırıcıyı kek yapacağım diye. ilk başta güzeldi ikinci gün yiyemedim. aç gözlülük yapıp 3 paket almıştım bide tatlandırıcıyı. neyse önümüzde aylar var burada kek deneyip de başarılı ve güzel sonuç elde eden biri bize tarif yazarsa çoook seviniriz.

canım simla nın dukan tariflerim diye bi bloğu var. ordan yaptığım hiçbir yemek veya tatlıda hüsrana uğramadım. allah ondan razı olsun. inanılmaz şeyler çıkarıyor ortaya. geçenlerde mantı böreği ve patlıcan böreği diye tarifleri yaptım inanamadım. bu zamana kadar neden hiç denemedim diye de hayıflandım doğrusu...tavuk yumurta et yemekten gıdaklayacağız yakında vala 9:
bir de arkadaşlar ben dukana başlarken cildimde özellikle boyun kısmımda sivilceler çıkmaya başlamıştı. dukandan beri cildim bi güzelleşmiş ve parlamaya başlamış herkes öyle söylüyor .. tabi bence de öyle oldu dukanı seviyorum.
kendime inanamıyorum hayatımda hiç ama hiç bu kadar uzun süre ve kararlılıkla bir diyet yapamadım yapmadım da. 45 gündür diyetime devam ediyorum. eşim bu sabah bu ne gayret ve irade sana sinir oluyorum dedi. kıskanıyor da ondan :))))

durmak yok devam. güçlendirmeye gireceğiz daha. bekleyen arkadaşlar var(lisa mesela . )çok bekletmemek lazım onları da orda dimi :))))

kızlar tünaydııııın
Bugün bir acaip enerji var içimde anlatamam değişik bir enerji bunu şuna bağlıyorum cumartesi ve pazar yorgunluğumu gece fazla fazla uyuyarak geçirdim bugün bütün enerji depolarım doldu. Cumartesi günü eşimin çocukluk arkadaşları eşleri çocukları bizdeydik yemekler yendi (kaçamak asla yokkkk) eğlenildi, gülündü bol bol keyif yapıldı. Tabi benim sabahki üşengeçliğimi düşünecek olursak evin dağınıklığı pazara kaldı... Pazar günü gözetmenliklerim vardı iki tane ikisinin arasında eve gidip ev topla düzenle derken akşam dönüşte bitkindim. Ben eve gidip bir duş bir film keyfinin hayalini kurarken, oğlan çantaya topunu oyuncaklarını koymuş eşimde birkaç nevale ayarlamış hadi bahçeye dediler. İki aile bol nevaleli olayı bitirdik (kaçamak asla yokkkk) ama bende bittim diyebilirim gerçi hiçbir şeye elimizi sürmedik hep beyler ilgilendi ama yinede o yorgunluk bitirdi beni.
Sabah geç kalmışlığın rehavetiyle mükellef bir kahvaltı yaptım yine dünün acısını çıkardım
labneler, peynirler, domatesler, çaylar, kepekli ekmekler
öğlene ayranım balığım hazır
akşamada dünden artan mangallıklar ızgara yapılacak bir sebzeli dukan günümdeeeee bitmiş olacakkkk.

Hayır tatlım sakın atak falan yapma hemen o bir kilonun sebebi belli kendin itiraf etmişsin zaten olabilir. Bence önce sağlığını dinle bunlara ihtiyacın varsa hem eşini hemde sağlığını dikkate alarak devam et. Ama yok ihtiyacım dersen bir kaç gün atak değilde sebze miktarını azaltarak mesela günde bir salatalık bir domates yiyerek seyirine devam et.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…