al benden de o kadar, hevesle aldığım goji berryi hiiiiç sevemedim, tatlı olmadığı gibi bir de dişlerimin arasına yapışıp kalıyor
dukanin kendi yulaf kepegini kullaniyorum basindan beri ve cok guzel bence hic rahatsizlik vermedi bana al kesinlikle..
Dukan urunleri turkiyede satilmiyor canim sadece avrupa ulkelerinde var.ben eczanelerden yada marketten aliyorum yulaf kepegi galeta karisimini maalesef bulamiyorum eczane yada markette o sadece dukanin sitesinden siparis veriliyor..daha lezzetli evet
selam kızlar yoktum günlerdir ahh çok mahcubum yedim de yedim hafta sonu ama yaerın kaldığım yerden devam edeceğim çok kızdım kendime:)kaçamak yapmamalıymışım cunku bi kaçamağın arkası gelıyo yarından sonra 5+5 yapıyorum:)
dukan ekmegi
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tatlandırıcı (splenda kullandım)
Tarifi
Öncelikle yumurtaları çırpma kasesinde köpük köpük olana kadar çırpın.
Daha sonra kalan tüm malzemeleri ilave edin ve düşük devirde pürüzsüz olana kadar karıştırın.
200 dereceye ayarladığınız fırında, kalıbı 1 damla sıvıyağ ile (peçete yardımıyla) yağlayın ve 200 derecede 10 dakika kadar pişirin. 10 dakika sonra fırının ısısını 120 dereceye düşürün ve 10 dakika daha pişirin.
Fırının içinde soğumaya bırakın, soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.
he ya danaya girdik eşimle beraber yapıyoz ekonomimiz çöktü, ilk 3 gün ağzımız at ağzı gibi kokuyordueşim 7 kilo ben 5 kilo verdim ama spor yapmadık, dayak yemiş gibiyim gıdaklıcam artık balık balık bakmaya başladım, rengim öküz rengine dönmeye başladı insan azcık acır ama ya araya meyve serpiştirir goji berry mi ne varmış ondan sipariş ettim ama hayal kırıklığı olcakmış gibi geliyo
Bugün markete gittim gitmez olaydım ağzımın suyu akıyo yaaa
goji berry ben de aldim, sana cok guzel seyler soyleyemeyecegim hakkinda. gerci herkesin damak zevki farklidir ama serbest olmusken bari tadi biseye banzeseymis be amca da demedim degil.
diyet ürünlerinde kolay kolay çeşit bulamayan ben yulaf kepeği galeta karışımını burada markette buldum sade yulaf kepeğimle aynı marka doğalsan migrostan aldım ama hala yağsız kakao ve toz tatlandırıcı bulamadım
2 gün sp yeter bence cnm, bir de nar şerbeti, toparlarsın bence :) hele bugün hiç kimse yok
tam olarak yagsiz kakao varmi bilmiyorum ama ben yurt disindaki turk marketlerinde turk markali kakaolari aliyorum cunku uzerinde yagi azaltilmis yaziyor.bir kontrol edin derim.
kızlar, eczaneden kalsiyum, magnezyum ve çinko içeren tabletlerden almıştım. ama sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla multivitamin de kullanmak gerek. bende bir enerji düşüklüğü var; ama diyetten önce de böyleydim. tembellik, şişmanlık, hashimoto tiroidi, demir eksikliği hepsi enerjiyi düşürüyor zaten :) tavuk mu yumurtadan çıktı, yumurta mı tavuktan çıktı durumu anlayacağınız
yalnız hangisini kullanmak gerekir bu multivitaminlerin? bazılarının içeriğine şimdi baktım netten; ama yan etki olarak kabızlık bonusu var hepsinde. bir de eczacı bana meşhur vitamin markalarından birinin demir takviyesini önerdi, kabızlık yapmıyormuş diğer demir takviyelerinden farklıymış.
hormonlar için ölçüm zamanım geldi, anemiye de bakılacak bu arada, ptesi randevu alıcam, ama hangi güne alabilirim bilemiyorum. endokrin uzmanları çok yoğun. msj yazma hakkım henüz yok. o yüzden sizler bana kendi kullandığınız m.vitaminlerden önerirseniz çok sevinirim msj yoluyla. kararsız kaldım epey
nar şerbetini hazır mı alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz nasıl yapılıyor serbest mi o seyirde
googlede aradım yağsız kakao nestlenin vardı fat free yazıyor resimde onu arıyorum marketlerde yağı azaltılmışları buldum %10 yağlımıydı %10 yağı azaltılmışmıydı tam hatırlamıyorum tr deki bayanlar siz bulabildiniz mi bu yağsız kakaoyu ya da ne kullanıyorsunuz
İşte bu alarm zilleri canım yiyemiyorum yok yiyemediğin zaman bişiler ters gidiyor demektir zorla yemeye çalış yedikce acıkacaksın bizim diyette acıkmak şart tatlım ben öğle yemeğimi yedim şimdi bile acıktım akşama ne yesemki diye düşünüyorum atıştırmalık gojjy masamda duruyor çaylar içiyorum bastırsın diye yoksa bu saatte bişi bulamam ben fakültede. Akşama oğlanla artık diyeti bırakan eşime karnıyarık ve dünden yarımını mideye indirdiğim tandır tavuk var (onuda pinçikleyebilirim heheheheh) kendimede buzlukta alabalık var onu poşette yahni yapıcam böle çeri domates sarımsak ve arpacık soğanlı leziz bişi oluyor levrekle denedim çarşamba günü bitmesin diye ağlayacaktım nerdeyse bugün akşamda alabalıkla yapıp resmini ekleyeceğim (bunları canın bişiler çeksin diye yazıyorum valla bak forumdaki hamileyi göze aldım kıymetini bil)
Heheheh öncesi sonrası farketmez aslan gibi olcak pipişini sana sallayacak bende leziz yemekler yapcam seramik tavamda sen gelcen yiyecen tamam mı canım? Hatta tavayı kendin getir ben o gün sana yemek yapayım
O zaman işte getirinceye kadar bastırcazŞaka bir yana winnienin bahsettiği kırgınlıkları bende biliyorum ama Aliye abla bir kere daha gelsen de hani bildirimini kilonu biliyoz da asıl sana sormak veya senden doping almak isteyenlerimiz var hani o açıdan.
ayy evet bende kek yaptım çok iğrenç oldu attım. aslında krep kurabiye ekmek ve pizza öyle olmuyor ama kekte suni bir tat var bende anlamadım.
bende 2 hafta önce birşey yiyemiyordum. hala tavuk ve yumurtayı zor yiyorum . ama cesitlendirdim mantar biber vs ekliyorum. yumurta ilede menemen yada omlet yapıyorum bazende karabiber limon sikiyorum.
aynı şeyleri yemek insanı kötü yapiyor dediğim gibi çeşitlendirmek lazım
kurabiye ve pizza hiç yapmadım ama ekmek ve krep cidden güzel oluyor hele ki ekmek :)
ama kek aklıma geldikçe fena oluyor içim. acaba tatlandırıcıdan mı. walla hevesle almıştım tatlandırıcıyı kek yapacağım diye. ilk başta güzeldi ikinci gün yiyemedim. aç gözlülük yapıp 3 paket almıştım bide tatlandırıcıyı. neyse önümüzde aylar var burada kek deneyip de başarılı ve güzel sonuç elde eden biri bize tarif yazarsa çoook seviniriz.
dukandaşlarım kafam allak bullak olmuş durumda reglime 2-3 gün var ve tabi sağlık sorunum olduğuna inanan eşim yüzünden dukana uyamıyorum uyamamam da şöyle p
saf protein ve protein+sebze şeklinde geçmiyor günlerim her gün muhakkak yoğun proteine özen gösteriyorum ama sebzede yemek durumunda kalıyorum ayrıca eşim vitaminsiz kalmışsın diye direterek 1elma yarım portakal yedirdi :18: bir de dukana uygun olmayan 3-4 kaşık pilav yedimyaklaşık 4-5 gündür dukana uygun değilim ve doktorla randevum taa perşembe günü bu gün tartıda +1 gördüm belki regldendir ama paçalarım tutuştu doğrusu şimdi dukanı bozmuş biri olarak kafam karışık tekrar 3 gün atak yapıp yeniden mi başlasam ne yapmalıyım bana yardım edebilir misiniz?????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?