gunaayydiiinn
nasil gidiyor kizlar,tartida - goruyorum 2 gundur sevincten 4 koseyim.
merhabalar arkadaşlar herkes tam gaz devam ediyor ne güzel.ben de bugün nar şerbeti yaptım içiyorum.özlemişim ferah ferah .iyi geldi
az önce eşim sordu migrosa yok demişler
inşallah kalmadı demek istemişlerdir
]günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun hepinize,bu sabah -800 kg ile uyandım çok mutlu oldum :)))
Ben de her uyandigimda eksileri goruyorum cok mutluyum:) pazartesi seyire gececegim insalah devam eder eksileri gormek
Ben seyire geçince verdiğim 4 kgnin 2 sini almıştım genelde öyle oluyor verdiğin kiloların bir kısmı su oluyor o yüzden sebze yiyerek o su kaybını geri alıyorsun
Kitaptada bu şekilde açıklamış dukan amca
Aldım diye sakın moralin bozulmasın elbette zamanla gidiyor hepsi :)
]günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun hepinize,bu sabah -800 kg ile uyandım çok mutlu oldum :)))
gunaayydiiinn
nasil gidiyor kizlar,tartida - goruyorum 2 gundur sevincten 4 koseyim.
Ay abartmamak gerek oyleyse sebzeyi
kızlar ben bu diyetin mantığını 1 ayın sonunda çözdüm çok şükür, kilo vermem yeni hızlandı, kesinlikle yemeyi kesmememk gerekiyor bunu anladım, birkaç gündür akşamları acıkıyorum ve dukan listesindeki besinlerden tüketiyorum bol bol, bugün sabah 1 kilo daha gitmiş onu farkettim, inanamadım, bi de yürüyüşümü 5 km ye çıkardım, kesinlikle 30 dk yürüyüş yeterli değil bence , 1 ayda 5 kg verdim , inanılmaz mutluyum. geçen hafta doğru dürüst yemek yemedim, canım birşey istemedi, kilo vermem durdu, kesinlikle yemek yemek şart bu diyette bunu anlamış oldum, herkese bol eksili günler diliyorum...
kızlar ben bu diyetin mantığını 1 ayın sonunda çözdüm çok şükür, kilo vermem yeni hızlandı, kesinlikle yemeyi kesmememk gerekiyor bunu anladım, birkaç gündür akşamları acıkıyorum ve dukan listesindeki besinlerden tüketiyorum bol bol, bugün sabah 1 kilo daha gitmiş onu farkettim, inanamadım, bi de yürüyüşümü 5 km ye çıkardım, kesinlikle 30 dk yürüyüş yeterli değil bence , 1 ayda 5 kg verdim , inanılmaz mutluyum. geçen hafta doğru dürüst yemek yemedim, canım birşey istemedi, kilo vermem durdu, kesinlikle yemek yemek şart bu diyette bunu anlamış oldum, herkese bol eksili günler diliyorum...
selam kızlar
ben de 15 nisanda başladım bu diyeti 69 kilo ile şu an 64 kiloyum ama bugün kaçamak yapıyorum beynim döndü çünkü :))
benim vitamin takviyesine ihtiyacım var sanıırm..
56 57 kilolara inmek istiyorum gerçi dukanın kendi sitesinde 58 kilo olmam gerektiği çıktı ama ben 56 olcam banane
çok zor geliyi bana bu diyett çookkk :)) danaya girdim arkadaşlar
danayami girdinnnn?esim de bana koyun kessek ya biz diyor. :129:
vitamin takviyesi olmazsa olmaz zaten,ben multivitamin kullaniyorum.ben testi yaptigimda hedefe 65 yazmistim.daha sonra sirf meraktan duaknin bana kac kiloyu onerdigini ogrenince(63) her ne kadar dile getirmesem de hedefimi 60 yaptim.:26: bu neyin kafasidir?????????
bende 3 gündür soğuk tüketiyorum harika oluyor ohh serin serin,bak şimdi canım çekti gidip içeyimSelam kizlar
Malum Turkiye'de de havalar isinmaya baslamistir, burda her daim sicak.
Sicak havalarda yesilcayi soguk icmek daha keyifli oluyor, Iste size Ender Sarac'dan buzlu cay tarifi
tabiki Dukan diyetine uyarlanmistir, yoksa icinde seker var ben denedim guzel bir alternatif
SOGUK YESIL CAY
Malzemelerimiz:
◾1,5 litre su (kaliteli)
◾1 yemek kaşığı yeşil çay
◾Yarim limon
◾bir miktar taze nane
◾gülsuyu
Çayın Hazırlanışı: 1.5 litre su kaynatılır ve ocaktan indirilir. Ve kaynamış sıcak suyun içerisine , bir yemek kaşığı tepeleme dolu yeşil çay ilave edilir. Yarim adet limonun suyunu sıkın ve limonu kabuklarıyla birlikte suyun içine atın. Karışıma taze nane yaprakları, ve gül suyu ekleyin. Unutmayın ki bu karışım kaynatılmayacak, ocaktan inmiş yeni kaynamış su ile hazırlanacak.
15 dk demlendikten sonra suzulur mumkunse cam bir surahide dolaba koyup soguk servis ediyoruz isterseniz icine buz da ilave edebilirsiniz
Afiyet olsun
danayami girdinnnn?esim de bana koyun kessek ya biz diyor. :129:
vitamin takviyesi olmazsa olmaz zaten,ben multivitamin kullaniyorum.ben testi yaptigimda hedefe 65 yazmistim.daha sonra sirf meraktan duaknin bana kac kiloyu onerdigini ogrenince(63) her ne kadar dile getirmesem de hedefimi 60 yaptim.:26: bu neyin kafasidir?????????
he ya danaya girdik eşimle beraber yapıyoz ekonomimiz çöktü, ilk 3 gün ağzımız at ağzı gibi kokuyordueşim 7 kilo ben 5 kilo verdim ama spor yapmadık, dayak yemiş gibiyim gıdaklıcam artık balık balık bakmaya başladım, rengim öküz rengine dönmeye başladı insan azcık acır ama ya araya meyve serpiştirir goji berry mi ne varmış ondan sipariş ettim ama hayal kırıklığı olcakmış gibi geliyo
Bugün markete gittim gitmez olaydım ağzımın suyu akıyo yaaa
he ya danaya girdik eşimle beraber yapıyoz ekonomimiz çöktü, ilk 3 gün ağzımız at ağzı gibi kokuyordueşim 7 kilo ben 5 kilo verdim ama spor yapmadık, dayak yemiş gibiyim gıdaklıcam artık balık balık bakmaya başladım, rengim öküz rengine dönmeye başladı insan azcık acır ama ya araya meyve serpiştirir goji berry mi ne varmış ondan sipariş ettim ama hayal kırıklığı olcakmış gibi geliyo
Bugün markete gittim gitmez olaydım ağzımın suyu akıyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?