Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ohhh afiyet olsun... akşama da ben balık yapacağım... senin dediğin usülden...

İşteeee sonunda ekleyebildim bayanlar bu benim poşette alabalık yahnim kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar çok lezzetli oldu. Yanında bir ayran birazda yulaf kepeği ekmeğimiz muhteşem bir akşam yemeği.

1 fırın poşeti
resimdeki kadar arpacık soğan
resimdeki kadar sarımsak
bir alabalık
biraz tuz
2 çay kaşığı kadar salça (biraz fazla olmuş azaltılması gerek)
Biraz su
yağ yok :)

Poşete salçayı ve iki yemek kaşığı kadar suyla biraz tuzu ekleyip bastırarak salçanın hem sulanmasını hemde poşetin her yerine bulaşmasını sağlıyoruz. sonra balığı sarımsakları ve soğanı ekleyip poşeti bağlayıp ister normal fırında (levrek yaptığım zaman fırında yapmıştım) ister mikrodalgada (4. derecede 8 dakika kadar sonra poşeti açıp 4 dakikada üstten pişirme yaptım) pişirip afiyetlen yiyorsunuz. Bu arada maydonozlar kendi balkonumdan umarım fotolarda net görünüyorlardır :)

herkese geç kalmış günaydınlarrrr....umarım keyifler yerindedir herkesin....
haftasonu erken anneler günü alışverişi koşuşturması yaşadım eşim biraz aceleci debeğendiğini al karıcım dedi
eeee senmisin diyen sanırım biraz batırdım adamıbu fast food yeme olayı tabi biraz rahatsız edici ama bu konuyu da sorunsuz hallettim şükür...dün ps günümdü ve tavuklu salata yanına da zero olayı kaçamaksız hallettim.....eee tabi işin en keyifli kısmına geleyim denediğim kıyafetlerde 1 beden incelmişim aynada fışkıran göbek görmemek ve pantolonların bellerinin kapanması mutlulukları yokmuuuuu yaaa dukan dukan dukannnnnn sen nelere kadirsinnn dedimmaslında alışveriş için biraz acele ettim gibime geliyor daha verilecek kilolar var amannnnnnnnnnnnnnn napalım daraltırız olur biter yada alıveririz yenisini

harika görünüyor canım ellerine sağlık mikrodalga poşetiyle yaptın sanırım canım hiç balık pişirmedim mikrodalgada herhangi bir koku oluşmuyor dimi????

harika görünüyor canım ellerine sağlık mikrodalga poşetiyle yaptın sanırım canım hiç balık pişirmedim mikrodalgada herhangi bir koku oluşmuyor dimi????
poşetteyken oluşmuyor tabiki ama ben poşetten çıkarıp az birşeyde öyle pişiriyorum ısıyı üstten vererek o zaman az biraz oluşuyor ama sadece poşetle pişirerekte yapabilirsin.

poşetteyken oluşmuyor tabiki ama ben poşetten çıkarıp az birşeyde öyle pişiriyorum ısıyı üstten vererek o zaman az biraz oluşuyor ama sadece poşetle pişirerekte yapabilirsin.

hımmmmmm teşekkürler canım enkısa zamanda mikrodalgada balık deneyeceğim ....sonucu bildiririm mutlaka

eveeet cok bekletmeyin bizi oralarda yanliz kaldik destege ihtiyacimiz var gelin hadi biran once

hayatim harika olmus ellerine saglik arkadasim

Ellerine sağlık arkadaşımm

Valla canım çekti akşama ben demi balık yapsam acepp :44:

al benden de o kadar, hevesle aldığım goji berryi hiiiiç sevemedim, tatlı olmadığı gibi bir de dişlerimin arasına yapışıp kalıyor

goji berry ben de aldim, sana cok guzel seyler soyleyemeyecegim hakkinda. gerci herkesin damak zevki farklidir ama serbest olmusken bari tadi biseye banzeseymis be amca da demedim degil.

yapmayın be kızllarr bugün geliyoduuu yani akşam denicem anladığım kadarı ile kuru meyveyle plastik arası bişi akşam deniim de yaziim yorumlarımı ama adında meymenet yok zaten dukan çok gaddar bu kadar da olmazz ayıptır günahtır aş eriyomm yaavvv

2 gün sp yeter bence cnm, bir de nar şerbeti, toparlarsın bence :) hele bugün hiç kimse yok

bu nar şerbeti ne yaa narlla yapılıyosa nar serbestmi ki bu diyette zayıflamaya mı yardım ediyo hemen yapayım yoksa bu diyet benim sonum olacak acil zayıflamalı ve güclendirme midir ne menem bişise ona geçmeliyim

ya ben bu ekmekten yaptım beğenmedim bi fena oldum yumurta kokusundan heralde bu meyve işi çok fena ben dün ilk defa kaçamak yaptım ama baya berbat bi kaçamak oldu dağıttım ortalığı yedim yedim şimdi de ölüyom bi daha da yapmıcam böyle diyeti bozunca mutlu olur insan benim sabahtan beri iç organlarım yer değiştiriyo bir anda çok yüklendim de ondan oldu heralde

yumurtayı azalt ya da sarısını kullanma dukan ekmeği galetası dukan pizzası(ekmeği için konuşuyorum) yaptım şimdiye kadar hiç biri olağan üstü lezzetli değildi hepsinin tadında bi gariplik var hepsinde yumurta ve yulaf kepeği kullanılıyor o gariplik dediğin gibi ya yumurtadan ya yulf kepeğinden ama yumurta her pastada börekte ekmekte kullanılan bir şey ondan olsa bu kadar garip olmaması lazımdı sanırım yulaftan kaynaklı alışkın olmadığımız bir tat olduğu için yadırgıyoruz hatta pizzanın tarifini bir blogdan almıştım hem tarifte hem yorumlarda harika oldu yazıyordu baya bir heveslendim evdekilere de yaptım bir lokma yediler 2 saat dalga geçtiler üstü güzelde altının ekmeğinin tadı bir tuhaf diye bir de pizzayı yulaf kepeği galeta karışımıyla yapmıştım o yüzden değişik ekmek tarifleri arıyorum onları da deneyeceğim belki beğeneceğim çıkar diye ama pek umudum yok çünkü malzemeler hep aynı sadece oranları değişik bir de ben o ekmeği yemeğin yanında yemiştim(tava) yemeğin suyuna batırınca ekmeğin tatı çok belirgin olmuyor öyle dene istersen yulaf kepeğinin tadını tek başına yediğimde sevdim ama bazı yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum diye ekmek yapmak gerekiyor
henüz bir kaçamak yapmadım ama seyir evrem çok uzun ve yaz henüz ağır silahlarını çıkarmadı kirazlar şeftaliler karpuzlar vs vs vs nasıl dayanacam bilmiyorum

arkadaşlar merhaba,

yorumlarınızı okuyarak soruma cevap bulmaya çalıştım ama sayfa sayısı çok fazla o yüzden sorumu burada paylaşmak istedim.
ben 75 kg ile diyete başladım. atak evrem 3 gündü.. bugün diyetin 8. günü ve sadece atak evrede 2 kg verebildim.. aynı zamanda regl oldum.. bu nedenle mi kilo veremiyorum yoksa seyir evresi başlangıcında bu normal mi??? (hedeflenen kilo 63)

balık etliyim, balık burcuyum, balık yiyorum:)))ne balık etlisi yaaaa bildiğin şişkoyum dimi kızlar:)1.65 boya 72.5 şişko ama 63te falan balık etli sayılabilirim artık dimiiii:)))

reglysen normal. regly nin 3. günü tartıl diyor dukan amca...

balık etliyim, balık burcuyum, balık yiyorum:)))ne balık etlisi yaaaa bildiğin şişkoyum dimi kızlar:)1.65 boya 72.5 şişko ama 63te falan balık etli sayılabilirim artık dimiiii:)))

oh oh bayılırım balığa :)))) afiyet olsun. şimdi 72.5 kiloysan hafif şişkoya kaçıyorsun canım :)) bende 72 leri gördüm bir ara... hala kendimi hafif toplu buluyordum ama öyle değil arkadaşım. 63 kiloysan şimdi güzel artık hafif balık etlisin :))) gelsin dukan gitsin kilocuklar gitsiiiiiiin.

kızlar ben de yulaf keğeği aldım yarın başlıycam toplam kaç kilo verdiniz.söylerseniz iyi olur motivasyon açısından.

bu arada kilom 76.5 kesinlikle 65 gibi duruyorum.çok spor yaptığımdan heralde,ondan eşim çok kızdı böyle çok iyisin,eğer bir hastalan bu diyet
le tanımam seni felan dedi,ondan biraz da tırsıyorum

gojiberryler gelddii yedim bi dene değişik bişi kuru üzüme benzettim çok küçükmüş bu ama ya dişimin kovuğunu dahi doldurmadı yani

İyi aksamlar.. Bugun seyir gunumdeyim menumu paylasiyim
Oglen: krep yaptim rulo haline getirip dogradim ocakta pismis az salcali kiyma ile karistirdim ustune yogurt dokup yedim :) manti misali.. Yanin da light cola
Ara:aktivia
Aksam: mantarli tavuk, yogurt
Ara: light puding
Top.2 lt su
Yuruyus
Egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…