kızlar tünaydııııın
Bugün bir acaip enerji var içimde anlatamam değişik bir enerji bunu şuna bağlıyorum cumartesi ve pazar yorgunluğumu gece fazla fazla uyuyarak geçirdim bugün bütün enerji depolarım doldu. Cumartesi günü eşimin çocukluk arkadaşları eşleri çocukları bizdeydik yemekler yendi (kaçamak asla yokkkk) eğlenildi, gülündü bol bol keyif yapıldı. Tabi benim sabahki üşengeçliğimi düşünecek olursak evin dağınıklığı pazara kaldı... Pazar günü gözetmenliklerim vardı iki tane ikisinin arasında eve gidip ev topla düzenle derken akşam dönüşte bitkindim. Ben eve gidip bir duş bir film keyfinin hayalini kurarken, oğlan çantaya topunu oyuncaklarını koymuş eşimde birkaç nevale ayarlamış hadi bahçeye dediler. İki aile bol nevaleli olayı bitirdik (kaçamak asla yokkkk) ama bende bittim diyebilirim gerçi hiçbir şeye elimizi sürmedik hep beyler ilgilendi ama yinede o yorgunluk bitirdi beni.
Sabah geç kalmışlığın rehavetiyle mükellef bir kahvaltı yaptım yine dünün acısını çıkardım
labneler, peynirler, domatesler, çaylar, kepekli ekmekler
öğlene ayranım balığım hazır
akşamada dünden artan mangallıklar ızgara yapılacak bir sebzeli dukan günümdeeeee bitmiş olacakkkk.
ohhh afiyet olsun... akşama da ben balık yapacağım... senin dediğin usülden...
Eki Görüntüle 703936 Eki Görüntüle 703935
İşteeee sonunda ekleyebildim bayanlar bu benim poşette alabalık yahnim kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar çok lezzetli oldu. Yanında bir ayran birazda yulaf kepeği ekmeğimiz muhteşem bir akşam yemeği.
1 fırın poşeti
resimdeki kadar arpacık soğan
resimdeki kadar sarımsak
bir alabalık
biraz tuz
2 çay kaşığı kadar salça (biraz fazla olmuş azaltılması gerek)
Biraz su
yağ yok :)
Poşete salçayı ve iki yemek kaşığı kadar suyla biraz tuzu ekleyip bastırarak salçanın hem sulanmasını hemde poşetin her yerine bulaşmasını sağlıyoruz. sonra balığı sarımsakları ve soğanı ekleyip poşeti bağlayıp ister normal fırında (levrek yaptığım zaman fırında yapmıştım) ister mikrodalgada (4. derecede 8 dakika kadar sonra poşeti açıp 4 dakikada üstten pişirme yaptım) pişirip afiyetlen yiyorsunuz. Bu arada maydonozlar kendi balkonumdan umarım fotolarda net görünüyorlardır :)
poşetteyken oluşmuyor tabiki ama ben poşetten çıkarıp az birşeyde öyle pişiriyorum ısıyı üstten vererek o zaman az biraz oluşuyor ama sadece poşetle pişirerekte yapabilirsin.harika görünüyor canım ellerine sağlık mikrodalga poşetiyle yaptın sanırım canım hiç balık pişirmedim mikrodalgada herhangi bir koku oluşmuyor dimi????
poşetteyken oluşmuyor tabiki ama ben poşetten çıkarıp az birşeyde öyle pişiriyorum ısıyı üstten vererek o zaman az biraz oluşuyor ama sadece poşetle pişirerekte yapabilirsin.
eveeet cok bekletmeyin bizi oralarda yanliz kaldik destege ihtiyacimiz varcanım simla nın dukan tariflerim diye bi bloğu var. ordan yaptığım hiçbir yemek veya tatlıda hüsrana uğramadım.allah ondan razı olsun. inanılmaz şeyler çıkarıyor ortaya. geçenlerde mantı böreği ve patlıcan böreği diye tarifleri yaptım inanamadım. bu zamana kadar neden hiç denemedim diye de hayıflandım doğrusu...tavuk yumurta et yemekten gıdaklayacağız yakında vala 9:
bir de arkadaşlar ben dukana başlarken cildimde özellikle boyun kısmımda sivilceler çıkmaya başlamıştı. dukandan beri cildim bi güzelleşmiş ve parlamaya başlamış herkes öyle söylüyor .. tabi bence de öyle oldudukanı seviyorum.
kendime inanamıyorum hayatımda hiç ama hiç bu kadar uzun süre ve kararlılıkla bir diyet yapamadım yapmadım da. 45 gündür diyetime devam ediyorum. eşim bu sabah bu ne gayret ve irade sana sinir oluyorum dedi. kıskanıyor da ondan :))))
durmak yok devam. güçlendirmeye gireceğiz daha. bekleyen arkadaşlar var(lisa mesela. )çok bekletmemek lazım onları da orda dimi :))))
İşteeee sonunda ekleyebildim bayanlar bu benim poşette alabalık yahnim kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar çok lezzetli oldu. Yanında bir ayran birazda yulaf kepeği ekmeğimiz muhteşem bir akşam yemeği.
1 fırın poşeti
resimdeki kadar sarımsak
bir alabalık
biraz tuz
Biraz su
Poşete salçayı ve iki yemek kaşığı kadar suyla biraz tuzu ekleyip bastırarak salçanın hem sulanmasını hemde poşetin her yerine bulaşmasını sağlıyoruz. sonra balığı sarımsakları ve soğanı ekleyip poşeti bağlayıp ister normal fırında (levrek yaptığım zaman fırında yapmıştım) ister mikrodalgada (4. derecede 8 dakika kadar sonra poşeti açıp 4 dakikada üstten pişirme yaptım) pişirip afiyetlen yiyorsunuz. Bu arada maydonozlar kendi balkonumdan umarım fotolarda net görünüyorlardır :)
1 fırın poşeti
resimdeki kadar sarımsak
bir alabalık
biraz tuz
Biraz su
al benden de o kadar, hevesle aldığım goji berryi hiiiiç sevemedim, tatlı olmadığı gibi bir de dişlerimin arasına yapışıp kalıyor
goji berry ben de aldim, sana cok guzel seyler soyleyemeyecegim hakkinda. gerci herkesin damak zevki farklidir ama serbest olmusken bari tadi biseye banzeseymis be amca da demedim degil.
2 gün sp yeter bence cnm, bir de nar şerbeti, toparlarsın bence :) hele bugün hiç kimse yok
yaptım bu ekmeği bugün akşam yemeğinin yanında çok güzel oldu ama kabarmadı benim ki kek kalıbına koymuştum şekilli olsun diye acaba kalıp tarife göre büyük mü geldi ki pişmesiyle yemeğe oturunca fotoğraf çekemedim
aynen aynısı geçen bana pazarda oldu nereye baksam bi çeşit meyve bu diyete kışın başlamalıymışım dedim daha meyvelerin hepside çıkmadı benim gibi bir meyve canavarı için yaz çok zor geceçek
ayy o kurt üzümünü bir bulamadım gitti çok heveslenmiştim meyve niyetine atıştırmalık kullanırım diye ama yorumlara bakılırsa hevesim kursağımda kalacak gibi
ya ben bu ekmekten yaptım beğenmedim bi fena oldum yumurta kokusundan heraldebu meyve işi çok fena ben dün ilk defa kaçamak yaptım ama baya berbat bi kaçamak oldu dağıttım ortalığı yedim yedim şimdi de ölüyom bi daha da yapmıcam böyle diyeti bozunca mutlu olur insan benim sabahtan beri iç organlarım yer değiştiriyo bir anda çok yüklendim de ondan oldu heralde
arkadaşlar merhaba,
yorumlarınızı okuyarak soruma cevap bulmaya çalıştım ama sayfa sayısı çok fazla o yüzden sorumu burada paylaşmak istedim.
ben 75 kg ile diyete başladım. atak evrem 3 gündü.. bugün diyetin 8. günü ve sadece atak evrede 2 kg verebildim.. aynı zamanda regl oldum.. bu nedenle mi kilo veremiyorum yoksa seyir evresi başlangıcında bu normal mi??? (hedeflenen kilo 63)
balık etliyim, balık burcuyum, balık yiyorum:)))ne balık etlisi yaaaa bildiğin şişkoyum dimi kızlar:)1.65 boya 72.5 şişko ama 63te falan balık etli sayılabilirim artık dimiiii:)))
kızlar ben de yulaf keğeği aldım yarın başlıycam toplam kaç kilo verdiniz.söylerseniz iyi olur motivasyon açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?