Canım evet eşimle beraber yatığımız için çok rahattık şimdiye kadar ah bu havalar mahvetti biziEşim benden daha iyi kilo verdi 1.5 ayda ben 7 kilo o 15 kilo verdi yarı yarıya .... Çok şükür ikimiz için de güçlendirmeye az kaldı darısı da size olsun.
herkese merhabalar
delly sen ne yapiosun bıtmedimi dukanın daha... ya ben de 54.20 le bitirmiştim dukanımı ama. hep dikkat ettgim halde 56 yı buluyorum bir veriyorum 55e düşüyorum sonra yıne 56 oluyorum .takıntı oldu bende 55ten yukarı çıkmak ıstemiyorum .2 3 gun öncesine kadar 55 .30 oldumdu seyir yapiodum göya hep atiştirarak. ama buğun yıne 56.30 olmuusm. bazen sıkılıyorum artık hep dıkkat etmekten. ben tutuyorum kendimi yoksa herseyi yerim pis boğaz oldumbideya:).korkuyorumda aslında verdikleirmi geri alırsam dıye .. yuruyuste yapıyorum . sizleri bol eksılı günler diliyorum. ama banada bi öneride bulunmayı unutmayın:)))
günaydın hatunlar günlerdir hastalığım azalacağına şidetlenerek artı.faranjit olmuşum.bademciğim olmadığı için mikrop vücuda dağılıyor.cumartesi yerimden kıpraşamadım.pazar öylesine geçti.eşimde faranjit.ikimiz beraber hasta olduk.hasta hasta dün sporuma da gittim.sürünüyordum ama yinede gitim.2 hafta önce başlamam gereken bahar temizliğinede başladım.hasta olduğumdan dolayı şu yeşil elmadan 2-3 ince dilim yedim.ekşi limon gibi.vitamin olsun diye yedim ama nasıl bir elmadır bu.birde kilosu 5 lira eşime alırdım hep, ben ağzıma sürmezdim.faydalı olur dedi.insan bu elmayı yiyerek nasıl kendine işgence edebilir.doğru dürüst birşeyde yutamıyorum.midemide ekşitti.şuan yine sürünüyorum ama sporuma gideceğim.en azından azcık ter atar kalori yakarım.mikroplara yenik düşmemek mlazım.
ilaçta kulanamıyorum.dişim için antibiyotik kulanırken boğazım için içemiyorum.vitamin hapı içtim oda midemi bulandırdı.eniyisi baharatlara yönelmek.önceleri bukadar hastalık çekmezdim.busene bana birşeyler oldu.arkadaşlarım bukadar şeyi nasıl yetiştiriyorsun bukadar şeye nasıl yetiyorsun derken nazarlaramı geldim bilmem
kızımıda ennihayet edirneye yerleştirdim.kenedine ait ilk eviydi.duygulandım.birazda hastalığım ondan uzun sürmüş olabilir.duygusal yükselme olmuş olabilir.
diyete devam.eşim bukadar çabalıyorsun görüntüde incelmen var birsene dayanabilecekmisin diyor.bende gerekirse 2 sene dayanırım ama asla hayatıma bukilo ile devam etmicem diyorum.neyse hatunlar spor vaktim geldi.sürünerekte olsa gideyim.
Geçmiş olsun canım ben de bir öğretmen olarak sık sık faranjit olurum faranjitin en iyi ilacı zencefildir....
siz ne zamandır bu diyeti yapıyorsunuz? ben 24 martta başladım: 73,8 kg olarak ve bugün güncel kilom 68,1 kg
Herkese merhaba, gerçekten şahanesiniz! Böyle güzel bir dayanışma örneği beni şaşırttı, konudaki tüm detayları okumaya çalıştım sayfalarca okudum çok uykusuz kaldım, 267. sayfadayım kitabı okurken zaman zaman tekrarlarda sıkılsam da bir çok genel bilgi de öğrendim.
Sorum: pilates yapıyorum özellikle atak döneminde kesinlikle yapmamam gerektiğini söylemişti (ocakta baslayıp 22 kg verdi tecrubeli dukancı) bir arkadaşım. Aranızda her evrede yürüyüş dışında daha hard spor yapan var mı? Duzenli pilates yaparak bu diyeti geçirirsem, duraklama dönemine girerse normalde yaptığım sporun fazlasına vucut ihtiyac duyar mı? Umarım dogru anlatabildim. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim, ayrıca bir arkadasımızın bebegi olacakmış onu ve diger tum anne adaylarını kutlarım.
slm canım bugün ilk günüm atak evresinde spor yaptınız mı bende ayda 7 kilo vermek istiyorum.zaman kalmadı izne ayrılcam gittiğimde seyir evresinde olmalıyım,sabah yulaf kepekli krep yedim ,yani süt 1.5 k. yulaf kepeği bi de yumurta kırdım. ayrıyeten bir yumurta yedim.acaba doğrumu yaptım ,çok mu olmuş.şuan patlayacak gibiyim.bi de atak dönemi 20 dk dan fazla yürüsek ağır spor yapsak ne tür zararı olur yada olur mu......lütfen yardımcı olursan sevinirim
Ben 17 martta başladım bugün 52. günüm 72 ile başlamıştım şimdi 65 küsürlerde geziyorum :)
Ama artık baya yavaşladım 2 haftada yarım kilo anca verebiliyorum yürüyüşlerimi arttırdım olmazsa spora başlayacağım.
Demekki sorun bende değilmiş bende veremediğimi düşünüyordum hemen hemen aynı kilolarımız
benim de çok ilginç, 2 hafta önce yurtdışına gittik, giderken 69,3 kg idim,orda bir hafta boyunca dukan yapamadım , ancak günde 10 km yürüdüm heralde, döndüğümde hemen atak yaptım 3 gün, tartıldım ve 68 çıktım, tabii ben atağa başladığımda 1 kilo almıştım 70,3 kg olmuştum, atak sonrası 2,3 kilo verdim , 2 gündür aynı kiloyum, dijital bir tartım var herşeyi gramına kadar tartan hassaslıkta, 2 gündür sabah akşam gram bile aynı, çok garip gerçekten...
evet yağı azaltılmışları kullanıyoruz; tamamen yağsızını bulmak zor. kendi adıma her dakika da kullanmıyorum, kullanmayalı 15 gün geçmiştir kakaoyu.
nar şerbetiyle ilgili 2 msj altta cevap verdim, son paragraf sanırım. google amcaya müracat en kolay geçmişi okumak zor geldiğinde. o da dukan amca kadar yardımcı sağolsun :)
Nar Şerbeti;
1 tatlı kaşığı hibisküs
1 tatlı kaşığı yeşil çay
3-4 tane kuşburnu
Hepsini karıştırıp demliyorsunuz, ben kaynatmadan sadece sıcak suyla yapıyorum ve karışımı israf olmasın diye 2 kere kullanıyorum.. Dilerseniz kaynatarak da kullanabilirsiniz.. Yalnız 5 dakikadan sonra iyice acımsı oluyor aman dikkat, çok demlemeyin.. Ekşimsi mayhoş bir tadı var.. Bu tadı sevmeyenler içine çubuk tarçın ve karanfil de ekliyorlar..
Yeşil çay hakkınız yerine gün içerisinde 2-3 kupa içebilirsiniz..
Herkese günaydın.... Artık bahar geldi evde durmak da zorlaştı bulduğumuz ilk fırsatta kendimizi dışarılara atıyoruz....
Hafta sonu da bir arkadaşın oğlunun sünnetindeydik uzakta olduğu için 2 gün kaldık bu durumda diyeti yapmakta çok zorlaşıyor..... İlk gün zor geçti neyseki 2. gün piknikte birşeyler yiyebildik.... En az hasarla atlatmaya çalıştık eşim de ben de....
Eve gelince de hafta sonunun acısını çıkarıyoruz daha sıkı bir diyet ve daha fazla sporla.... Bu havalarda diyeti yapmak iyice zorlaşmaya başladı artık güçlendirmeye geçsem iyi olcak galiba....
Herkese merhaba, gerçekten şahanesiniz! Böyle güzel bir dayanışma örneği beni şaşırttı, konudaki tüm detayları okumaya çalıştım sayfalarca okudum çok uykusuz kaldım, 267. sayfadayım kitabı okurken zaman zaman tekrarlarda sıkılsam da bir çok genel bilgi de öğrendim.
Sorum: pilates yapıyorum özellikle atak döneminde kesinlikle yapmamam gerektiğini söylemişti (ocakta baslayıp 22 kg verdi tecrubeli dukancı) bir arkadaşım. Aranızda her evrede yürüyüş dışında daha hard spor yapan var mı? Duzenli pilates yaparak bu diyeti geçirirsem, duraklama dönemine girerse normalde yaptığım sporun fazlasına vucut ihtiyac duyar mı? Umarım dogru anlatabildim. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim, ayrıca bir arkadasımızın bebegi olacakmış onu ve diger tum anne adaylarını kutlarım.
kızlar ya atağımın 5. gününde feci hastalandım
eşimde kavga dövüş bana tavuk suyuna şehriye çorbası içirdi ve
meyva yedirdi vitamin olsun diye
şuan hala ateşliyim ama yarın rabim nasip ederse devam etmek istiyorum
toplamda 3,5 kilo oldu verdiğim
şimdi ben atak devresine baştan mı başlamalıyım
yoksa kaldığım yerden devam etme şansım var mı?
kaldığın yerden devam bence ayrıca dukan usulü çorba tarifleri var tavuklu fln onlardan içebilirsin
slm canım bugün ilk günüm atak evresinde spor yaptınız mı bende ayda 7 kilo vermek istiyorum.zaman kalmadı izne ayrılcam gittiğimde seyir evresinde olmalıyım,sabah yulaf kepekli krep yedim ,yani süt 1.5 k. yulaf kepeği bi de yumurta kırdım. ayrıyeten bir yumurta yedim.acaba doğrumu yaptım ,çok mu olmuş.şuan patlayacak gibiyim.bi de atak dönemi 20 dk dan fazla yürüsek ağır spor yapsak ne tür zararı olur yada olur mu......lütfen yardımcı olursan sevinirim
ben de öğretmenim ...haklısın zencefil harika oluyor.bi de karanfil.sık sık ağzıma karanfil atarım.inanın tüm ağızdaki mikropları öldürüyor.ve farkettim ki daha az faranjit oluyorum.mutlaka deneyin.
slm herkese.ben de 2 marttan beri 4.5 kg verdim.yalnız bir yerde protein ağırlıklı beslenmenin ilerde gut hastalığına neden olabileceğini okudum ve canım sıkıldı açıkcası biraz.dukan diyetinde karbonhidratlar dışında yenebilen birçok yiyecek olması cazip geliyor bana.her evrede yeni besinler giriyor diyete.fakat seyirde sebze-protein günlerinde bile proteine sebzeden daha çok ağırlık verileceğini okudum.yani genelde protein ağırlıklı bir diyet.bu hastalık haberinden etkilendim ama.bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
''
''Avrupa ülkelerinde gut hastalığının görülme sıklığı °/o 0,3 olarak bildirilmektedir. Savaş yıllarında proteinli besinlerin daha az tüketilmesi nedeniyle gut hastalığının görülme sıklığı o yıllarda düşmüştür.''diyor mesela bir yerde.geri çok araştırma yapamadım ama bu konuda fikirlerinizi almak istedim hemen.
tebrik ederim 900gr birşey kalmış hedefine ulaşmaya yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bence az daha dayan onuda ver öyle geç güçlendirmeye ama sen bilirsin tabi
keşke ben de 7 li rakamlardan kurtulsam.offffffffffff.kızlar ben 75.6 çıktım tartıda sizce atağı 10 gün mü yapsam.hedefim 63 aslında.ama ben kısa zamanda vermek istiyorum.onun için acaba atağı 10 gün yapıp sporda yapıp ilk 5 kilo yu hemen atsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?