Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm canım bugün ilk günüm atak evresinde spor yaptınız mı bende ayda 7 kilo vermek istiyorum.zaman kalmadı izne ayrılcam gittiğimde seyir evresinde olmalıyım,sabah yulaf kepekli krep yedim ,yani süt 1.5 k. yulaf kepeği bi de yumurta kırdım. ayrıyeten bir yumurta yedim.acaba doğrumu yaptım ,çok mu olmuş.şuan patlayacak gibiyim.bi de atak dönemi 20 dk dan fazla yürüsek ağır spor yapsak ne tür zararı olur yada olur mu......lütfen yardımcı olursan sevinirim

herkese merhabalar

delly sen ne yapiosun bıtmedimi dukanın daha... ya ben de 54.20 le bitirmiştim dukanımı ama. hep dikkat ettgim halde 56 yı buluyorum bir veriyorum 55e düşüyorum sonra yıne 56 oluyorum .takıntı oldu bende 55ten yukarı çıkmak ıstemiyorum .2 3 gun öncesine kadar 55 .30 oldumdu seyir yapiodum göya hep atiştirarak. ama buğun yıne 56.30 olmuusm. bazen sıkılıyorum artık hep dıkkat etmekten. ben tutuyorum kendimi yoksa herseyi yerim pis boğaz oldumbideya:).korkuyorumda aslında verdikleirmi geri alırsam dıye .. yuruyuste yapıyorum . sizleri bol eksılı günler diliyorum. ama banada bi öneride bulunmayı unutmayın:)))

sen şimdi güçlendirmede misin, seyirde mi anlayamadım ben:44:

canım çok geçmiş olsun.her şeye yetişebilen harika bir annesin sen maşallah.bu yoğun tempoya rağman yine de spora gitmenden dolayı ben kendimden utandım.bu kadar meşguliyetim yok ona rağmen spora bahane buluyorum.bugün banta başlıyorum ben de.inşallah bir an önce iyileşirsin.faranjit çok zor bilirim.kızının da yeni evi hayırlı olsun.Allah hayırlı komşular versin inşallah.ben de öğrenciyken evde kaldım.hem keyifli hem zor.umarım üstesinden gelir.gerçi senin kızın.halleder eminim.vitamin kullan desem onu da mı kullanman yasak yoksa?ne diyeyim acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun canım ben de bir öğretmen olarak sık sık faranjit olurum faranjitin en iyi ilacı zencefildir....

ben de öğretmenim ...haklısın zencefil harika oluyor.bi de karanfil.sık sık ağzıma karanfil atarım.inanın tüm ağızdaki mikropları öldürüyor.ve farkettim ki daha az faranjit oluyorum.mutlaka deneyin.

siz ne zamandır bu diyeti yapıyorsunuz? ben 24 martta başladım: 73,8 kg olarak ve bugün güncel kilom 68,1 kg

ben de 2 mart'ta başladım.66 günde 8 kilo verdim.normal gibi gelse de aslında daha fazla verebilirdim.spor yapmıyorum ben...

hayat boyu yapacağınız kadar spor yaparsanız sorun olmaz.yani eğer hep fazla spor yaparsanız vücut ona alışır ,devamı gelmezse bu sefer daha çabuk gevşer vücut.pilatesi hep yapıyorsanız sorun olmaz.atak dönemi vücut zorladığı için ilk başta spor yapmayın deniyor.ama pilates vücudu o kadar yoran bir spor değil.ben de atak için de ideal bir spor.

sizi etkilemiyorsa yapmanızda sakınca yok bence.yedikleriniz de fazla değil.ben kv da dukan ekmeği ve 2 yumurta yiyorum hep sorun olmuyor.ama bazıları yumurtayı fazla yiyemez.siz de yiyebileceğiniz kadar yersiniz.

benim de çok ilginç, 2 hafta önce yurtdışına gittik, giderken 69,3 kg idim,orda bir hafta boyunca dukan yapamadım , ancak günde 10 km yürüdüm heralde, döndüğümde hemen atak yaptım 3 gün, tartıldım ve 68 çıktım, tabii ben atağa başladığımda 1 kilo almıştım 70,3 kg olmuştum, atak sonrası 2,3 kilo verdim , 2 gündür aynı kiloyum, dijital bir tartım var herşeyi gramına kadar tartan hassaslıkta, 2 gündür sabah akşam gram bile aynı, çok garip gerçekten...

kızlar bence spor şart, özellikle yürüyüş, bu diyet belli zamandan sonra çok sıkıyor , hızlandıralım da kurtulalım şu kilolardan biran önce, dün yemeğe gittik yemek sonu gelen karpuzlar yüzünden krize girdim, ama yine de yemedim, kendimle gurur duyuyorum :)
şuan 68 kiloyum ve 50li bir rakam görmek istiyorum 59,9 a bile razıyım yeter ki 50li bir rakam olsun :)) herkese başarılar diliyorum, iyi ki varsınız...

slm herkese.ben de 2 marttan beri 4.5 kg verdim.yalnız bir yerde protein ağırlıklı beslenmenin ilerde gut hastalığına neden olabileceğini okudum ve canım sıkıldı açıkcası biraz.dukan diyetinde karbonhidratlar dışında yenebilen birçok yiyecek olması cazip geliyor bana.her evrede yeni besinler giriyor diyete.fakat seyirde sebze-protein günlerinde bile proteine sebzeden daha çok ağırlık verileceğini okudum.yani genelde protein ağırlıklı bir diyet.bu hastalık haberinden etkilendim ama.bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

''

''Avrupa ülkelerinde gut hastalığının görülme sıklığı °/o 0,3 olarak bildirilmektedir. Savaş yıllarında proteinli besinlerin daha az tüketilmesi nedeniyle gut hastalığının görülme sıklığı o yıllarda düşmüştür.''diyor mesela bir yerde.geri çok araştırma yapamadım ama bu konuda fikirlerinizi almak istedim hemen.

keşke ben de 7 li rakamlardan kurtulsam.offffffffffff.kızlar ben 75.6 çıktım tartıda sizce atağı 10 gün mü yapsam.hedefim 63 aslında.ama ben kısa zamanda vermek istiyorum.onun için acaba atağı 10 gün yapıp sporda yapıp ilk 5 kilo yu hemen atsammı

hergün tartılma bence ben haftada 1 gün tartılıyorum yoksa moralim bozuluyor

kızlar ya atağımın 5. gününde feci hastalandım
eşimde kavga dövüş bana tavuk suyuna şehriye çorbası içirdi ve
meyva yedirdi vitamin olsun diye

şuan hala ateşliyim ama yarın rabim nasip ederse devam etmek istiyorum
toplamda 3,5 kilo oldu verdiğim
şimdi ben atak devresine baştan mı başlamalıyım
yoksa kaldığım yerden devam etme şansım var mı?

HERKESE GÜNAYDINLAR

tmm cnm tşk ederim geçmişi okumayı düşüm aslında eminim ne bilgilier yatıyordur orda ama sayfa sayısı 8bin küsür olunca yemedi

ayy canım tşk ederim ama bunu içinde nar yokmuş ki :26: ne işe yarıyor bu bu metabolizmamı hızlandırıyor

tebrik ederim 900gr birşey kalmış hedefine ulaşmaya yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bence az daha dayan onuda ver öyle geç güçlendirmeye ama sen bilirsin tabi

ben yapıyorum sıkı spor. spor salonuna yazıldım pazar hariç hemen hemen her gün gidiyorum fitness(aletli jimlastik)yapıyorum yeni başladım sayılır 2 ya da 3 hafta oldu(bu sene için konuşuyorum) hiç plates yapmadığım için bilmiyorum ama fitness da başlangıçta kolay aletleri ve her bölge için tek alet kullanırsın 1 ay sonra programın değişir alet sayın set sayın ve ağırlıkların artar bu yüzden vücut fazlasını istese de istemese de ben program gereği daha fazla yapacağım plateste de böyleyse sorunun yok demektir ya da olmadı akşamları serinlikte ya da sabah erken saatlerde çıkar yrm saat 1 saat yürüyüş yaparsın

kaldığın yerden devam bence ayrıca dukan usulü çorba tarifleri var tavuklu fln onlardan içebilirsin

kız karşıma geçmis çatır çutur erik yiyor yaa dukanda olduğumu bilmiyor çok konuşuyolar diye saklıyorum rejim yaptığımı da bilmiyorlar işyerindekiler çenelerinden kurtulamam kızlar neden böyle yaaa :)

gözümün önünde mantı yiyen vicdansızlar var:))üstüne de kadayıf yiyeceklermiş ben yürüyüşe çıkıyom kızlarrr((evden kaçmam gerek...

Slm arkadaşlar bende dahil olmak istiyorum bugün iyice araştırdım ve kesinlikle yarına başlamak istiyorum fakat kitabı henüz almadım alana kadarda zaman kaybetmeyi istemiyorum lütfen yardımcı olurmuşsunuz bana ne yapmalıyım anlatabilirmisiniz örnek bir gün yazabilirmisinizzzz lütfennnn))

Canım 7 kilo fazla değil çok rahat verirsin bu diyetle ben 1,5 ayda 6.9 kilo verdim . Yediklerin gayet normal yakında alışırsın bu duruma bu diyette aç kalmak yok izinli besinleri doyana kadar yiyebilirsin.....

Atakta çok fazla spor tavsiye edilmiyor çünkü vücut bu beslenme düzenine henüz yeni alışmaya başladığı için biraz halsiz olursun spor seni zorlar günde 20 dk yürüyüş yerterli....

ben de öğretmenim ...haklısın zencefil harika oluyor.bi de karanfil.sık sık ağzıma karanfil atarım.inanın tüm ağızdaki mikropları öldürüyor.ve farkettim ki daha az faranjit oluyorum.mutlaka deneyin.

Karanfili ara sıra kullanıyordum ama böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum mutlaka deneyeceğim.... Şu anda bile okuldan geldim sesim kısılmış çıkmıyor akşam suyu azıcık soğuk içmiştim hemen etkisini gösterdi.....

Canım bu tür şeyler çok söyleniyor ama biz sadece proteinle beslenmiyoruz ilk atak evresi hariç...... Diyetimizin büyük bir kısmında sebze var zaten ayrıca artık gerek televizyonda gerekse gazetelerde beslenme uzmanları haftada en az 1 gün protein diyeti yapın diyorlar.... Bilmiyorum bu benim düşüncem.......

tebrik ederim 900gr birşey kalmış hedefine ulaşmaya yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bence az daha dayan onuda ver öyle geç güçlendirmeye ama sen bilirsin tabi

teşekkür ederim .......O 900 gr ı da vermeden geçmeyeceğim güçlendirmeye ama bu hafta veremem herhalde o kiloları yarın regl günüm 1 hafta daha uzadı benim seyir....

Aslında benim ilk hedefim 59 du o hedefe ulaşalı çok oldu sonra hedefimi 57 yaptım ama 59 kiloda çok duraklayınca uzadı biraz.......

gül gonca ve wisper verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim,
zarganam bu durumda olması daha da zorlayıcı ben bu konuda şanslıyım bizim evde benim yanımda kimse bir şey yemiyor hatta çok sevdiğim yemekler de oldu bana fark ettirmeden masa kurulup kaldırılmıştı ve ya sabah uyandıgımda annem bana listeden kahvaltımı hazırlamış oluyor. Bu süreç sanıyorum destek dönemi şimdilik keyifli ve kolay.

Atağı uzattığında daha çok kilo vereceksin diye bir durum yok atakta sadece vücuttaki ödem atılıyor yani sen uzatsan da gidecek ödem ve fazlalık aynıdır atak zor bir evre olduğu için sadece kendini yorup diyetten sıkılırsın.... Dukanın sitesinden kaç gün atak yapacağını test yaparak öğrendin mi bilmiyorum ama bence uzatma atağı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…