Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kilo vermem durdu sanırım(şu nar şerbetinden yapayım dedim ama normalde kolay bulunabilen kuşburnunu bi yerde bulamadım ya!!!neyse bugün biraz daha araştırayım aktarları.inşallah bulurum ve işe yarar.tadını merak ediyorum bazı arkadaşlar çok iştahlı anlatmışlar da:))

iş yerinde yemek yemek büyük sıkıntı, yiyecek yemek bulamıyorum evden de getiremiyorum seyirde olduğum için iceberg salata ile yoğurt yedim yulaf hakkımı daha kullanmadım akşam bi börek yapayım barii

haklısın valla:))ben de öğle yemeği taşımaktan hamala döndüm.yeşil çayımı da getiriyorum.belki de onları taşımaktan zayıflamışımdır:)
böreği nasıl yapıyorsun canım.benim dukan tariflerim genelde başarısızlıkla sonuçlandı da.kabarmıyorlar bi türlü!

bugün atakta 8. günüme devam dün 85,9 iken bugün nasıl 86,4 oldum ki acaba geçen 23günlük dukan diyetimde de böyle olmamıştı

cnm ben ilkayın dukan lezzetleri sitesindeki tarifleri yapıyorum ama fırında değil, mikrodalgada acaip kabarıyor çok güzel oluyor orda da peynirli tepsi böreği tarifi var onu yapıyorum maydonoz la çok güzel oluyor kıymalı da denedim tabi yufka gibi olmuyor ama yinede güzel ekmek tariflerini de dene güzel oluyor mikrodalgan varsa tabi kısa sürede hazırlanıyor

selam dukandaşlarım ya ben elektirikli ızgara almayı duşunuyorum dukanda gerekli bence haşlama yemekten bıktım aranızda kullananlar varsa nasıl memnun musunuz...

Slm dukandaslar
Coktandir buralara yazmiyorum, ama takipteyim
Diyet gayet güzel gidiyor.. Son iki haftadir biraz yavaslamistim, ama sanirim az da olsa hizlandirmayi becerdim

Biraz evvel mantar corbasi hazirladim.. (Mantar, yogurt, yumurta, az misir nisatasi, biraz et suyu) ama hic icesim yok... Bunu ev halki icsin, ben protein icecegimi istiyorum

Herkese bol eksili bir gün dilerim
Yesil cayida ihmal etmeyinnn

selamlar herkeze.bende 3 gündür dukan diyeti yapıyorum.harika gidiyor.bende ne halsizlik ne açlık hiç olmadı gayet iyi gidiyorum.hayatımdan olmadığı kadar memnun ve mutluyum.

başlangıç tarihi:6 mayıs 2013
başlangıç kilom:104
boy:1.57 cm
giden kilo:3
hedef kilo65
ben klasik tartı kullanıyorum verilen gramlarııda bilmiyorum.3. gün olmasına rağmen vücüdümün düzene girdiğini hissediyorum.çok fark var.benim dukan testinde atak 7 gün.kitabı okudum ama halada okuyorum.herşeye harfiyen uyuyorum.egzersizleri ve yürüyüşüde aksatmıyorum..canımda hiç bişe çekmiyo acaip tokum.... "herkese kilosunda bol eksili günler diliyorum

Hayir asmadim canim, krepi 1 kasik pogacayida 1kasik olacak sekilde yedim. Bu arada labne ve karperin migrosta lighti var canim

activia serbest mi bu diyette eğer öyleyse ben geçen gün yediğim kayısılı activaları yiyince boşuna vicdan yapmışım
Ben sanki biryerde yenebilir duye duydum ama olmayadabilir tam emin degilim , yalnz 3 gundur tuvalet prob. Yasiyodum o yuzden yedim bunu bir daha arastiracagim gojjy berry de etki etmedi daha cok siskinim

Aktivia yi arastrsim biraz yag orani uygun degilmis fakat kabizlik icin herkes kullaniyor neredeyse.. Ama artik yemem ben baska careler bulacagiz..

kızlar cehaletimi affedin lütfen.şimdi tatlandırıcılı süt veya sütlü kahve içebilir miyim ....diyete uyar mı.bi de uyarsa günde mesala en fazla nekadar tarlandırıcı kullanmalıyım

evet içilir. en fazla 20 tablet öneriyorlar sanırım. ama bence netten araştır herşeyle ilgili bilgi çıkıyor zaten. ama içebilirsin için rahat olsun light sütle beraber. afiyet olsun

evet içilir. en fazla 20 tablet öneriyorlar sanırım. ama bence netten araştır herşeyle ilgili bilgi çıkıyor zaten. ama içebilirsin için rahat olsun light sütle beraber. afiyet olsun

tşk ler şimdi içtim,sanki cennetten gelmiş gibi tadı güzel geldi,neyse görüşürüz akşam o kdar çok işim var ki tezgahta bulaşıklar tozlar offffff.evli ve çocuklu olmak zooorrrrrrrrrrrrrrrrr.bu enerjiyle iş yapıyım bariiiii

tmm.ben tartıldım bugün.74.400 üm yani 1.2oo gitmiş çıkmassa tabii.neyse yarın yine tartılıp bildiricem

gayet iyi vermişsin canım. seyirde bir kısmını alırsın zaten biliyorsun. ama o da çok fazla olmaz merak etme...

kızlar cehaletimi affedin lütfen.şimdi tatlandırıcılı süt veya sütlü kahve içebilir miyim ....diyete uyar mı.bi de uyarsa günde mesala en fazla nekadar tarlandırıcı kullanmalıyım

tatlandırıcı konusunda herhangi bir sınırlama yok. ama sen yine de abartma bence.. çünkü bazı arkadaşlarda duraklamaya sebep oluyordu. sende de olmasın. ben sadece tatlı yaparsam tatlandırıcı tüketiyorum onun dışında çaylarımı sütlerimi şekersiz içiyorum. birde mesela günde 1 kutu cola zero içilebiliyor sanırım. burdaki arkadaşlar söylemişti. ben sevmem de içmem de ama sen seviyorsan sadece günde 1 kutu unutma..

evet arkadaşlar heryerde yazan dereotlu lor peynirli poğaça ablam yaptı ben de afiyetle yedim :)
güzeldi, deneyebilirsiniz

ondan mıdır acaba?normalde pasta,böreği güzel yaparım ama bunlarda başarısız oldum nedense.ben yulaf kepeğine ve yağ olmamasına bağlamıştım kötü sonucu.mikrodalga almayı düşünüyordum zaten alayım bari.ilerisi için dukan hatırası olur hem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…