iş yerinde yemek yemek büyük sıkıntı, yiyecek yemek bulamıyorum evden de getiremiyorum seyirde olduğum için iceberg salata ile yoğurt yedim yulaf hakkımı daha kullanmadım akşam bi börek yapayım barii
haklısın valla:))ben de öğle yemeği taşımaktan hamala döndüm.yeşil çayımı da getiriyorum.belki de onları taşımaktan zayıflamışımdır:)
böreği nasıl yapıyorsun canım.benim dukan tariflerim genelde başarısızlıkla sonuçlandı da.kabarmıyorlar bi türlü!
Hayir asmadim canim, krepi 1 kasik pogacayida 1kasik olacak sekilde yedim. Bu arada labne ve karperin migrosta lighti var canimgünaydın herkese..yarın tartı günü günü unutmayın sakın.bugünü güzel ve kaçamaksız şekilde geçirelim.
karpere ve labneye takıldım.ikisi de yağlı değil mi?yoksa light ları var da ben mi duymadım?günlük 2 kaşık kepek hakkını aşmıyorsun değil mi..
Ben sanki biryerde yenebilir duye duydum ama olmayadabilir tam emin degilim , yalnz 3 gundur tuvalet prob. Yasiyodum o yuzden yedim bunu bir daha arastiracagim gojjy berry de etki etmedi daha cok siskinimactivia serbest mi bu diyette eğer öyleyse ben geçen gün yediğim kayısılı activaları yiyince boşuna vicdan yapmışım
perşembe günleri bildirim günleri güzelim.halsizliğin 3. günden sonra geçer merak etme yola devam :)
evet içilir. en fazla 20 tablet öneriyorlar sanırım. ama bence netten araştır herşeyle ilgili bilgi çıkıyor zaten. ama içebilirsin için rahat olsun light sütle beraber. afiyet olsun
tmm.ben tartıldım bugün.74.400 üm yani 1.2oo gitmiş çıkmassa tabii.neyse yarın yine tartılıp bildiricem
kızlar cehaletimi affedin lütfen.şimdi tatlandırıcılı süt veya sütlü kahve içebilir miyim ....diyete uyar mı.bi de uyarsa günde mesala en fazla nekadar tarlandırıcı kullanmalıyım
Eki Görüntüle 705994 Eki Görüntüle 705995 Eki Görüntüle 705996
evet arkadaşlar heryerde yazan dereotlu lor peynirli poğaça ablam yaptı ben de afiyetle yedim :)
güzeldi, deneyebilirsiniz
offff süper görünüyor afiyet olsun
cnm ben ilkayın dukan lezzetleri sitesindeki tarifleri yapıyorum ama fırında değil, mikrodalgada acaip kabarıyor çok güzel oluyor orda da peynirli tepsi böreği tarifi var onu yapıyorum maydonoz la çok güzel oluyor kıymalı da denedim tabi yufka gibi olmuyor ama yinede güzel ekmek tariflerini de dene güzel oluyor mikrodalgan varsa tabi kısa sürede hazırlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?