Atağı uzattığında daha çok kilo vereceksin diye bir durum yok atakta sadece vücuttaki ödem atılıyor yani sen uzatsan da gidecek ödem ve fazlalık aynıdır atak zor bir evre olduğu için sadece kendini yorup diyetten sıkılırsın.... Dukanın sitesinden kaç gün atak yapacağını test yaparak öğrendin mi bilmiyorum ama bence uzatma atağı......
Slm arkadaşlar bende dahil olmak istiyorum bugün iyice araştırdım ve kesinlikle yarına başlamak istiyorum fakat kitabı henüz almadım alana kadarda zaman kaybetmeyi istemiyorum lütfen yardımcı olurmuşsunuz bana ne yapmalıyım anlatabilirmisiniz örnek bir gün yazabilirmisinizzzz lütfennnn))
kızlar eczacı probiytik de içeren bir multivitamini önerdi, aldım. yrn başlayacağım. kendimi bildim bileli uyku problemim var, gece oturasım var; ama sabah da iş varuykusuzluk + diyet sayesinde bugün dayak yemiş gibiydim. vitamini tam zamanında aldım yani, belki de bağışıklığım düşmeye başlayacaktı.
eve gelince vitamine netten baktım, ingiltere'de çok satıyormuş. inş. fayda görürüm. ve umarım iştah yapmaz :) b vitamini grubundan korkuyorum, malum hep iştah yapar derler
belli bi saati geçirince önceki gün ne kadar az uyumuş olursam olayım cin kesiliyorum yaaslında az uyumak da kilo yapıyormuş. nys kiloların sebebi çooook say say bitmez; ama çaresi tek dukan diyetimiz :) diyete devam!
Kitabi internetten Pdf olarak indirip okuyabilirsin, hic vakit kaybetme bu aksam okumaya basla mesela, atak evresini bitirdikten sonra diyete baslayabilirsin dukandiet.com' dan da testini yap kac gun atak yapacaksin onuda ogrenmis olursun, Atak evreni yaparken de diger evreleri okursun artik zaten guclendirme o kadar uzun suruyorki kitabi 2-3 kere hatim edersin.
Ama kitabi okumadan ve testi yapmadan baslamani tavsiye etmem, oyle kulaktan dolma bilgilerle olacak is degil, sen kitabi oku anlamadigin veya takildigin her konuda bizler sana yardimci oluruz, Dukandas sozu..
kızlar eczacı probiytik de içeren bir multivitamini önerdi, aldım. yrn başlayacağım. kendimi bildim bileli uyku problemim var, gece oturasım var; ama sabah da iş varuykusuzluk + diyet sayesinde bugün dayak yemiş gibiydim. vitamini tam zamanında aldım yani, belki de bağışıklığım düşmeye başlayacaktı.
eve gelince vitamine netten baktım, ingiltere'de çok satıyormuş. inş. fayda görürüm. ve umarım iştah yapmaz :) b vitamini grubundan korkuyorum, malum hep iştah yapar derler
belli bi saati geçirince önceki gün ne kadar az uyumuş olursam olayım cin kesiliyorum yaaslında az uyumak da kilo yapıyormuş. nys kiloların sebebi çooook say say bitmez; ama çaresi tek dukan diyetimiz :) diyete devam!
gözümün önünde mantı yiyen vicdansızlar var:))üstüne de kadayıf yiyeceklermiş ben yürüyüşe çıkıyom kızlarrr((evden kaçmam gerek...
Selam kizlar..
Bugun ku menumu paylasayim
Ac karnina gojjyberry
1 tane aktivia
Ogle: krep,jambon,labne
Ara:haslanmis tavuk
Aksam:dukan usulu pogaca, karper, labne, jambon
2ltsu
Yuruyus
Egsersiz
Bugun tartida eksi gormedim artida gormedim 4 kilo verdim 8. Gunum
Selam kizlar..
Bugun ku menumu paylasayim
Ac karnina gojjyberry
1 tane aktivia
Ogle: krep,jambon,labne
Ara:haslanmis tavuk
Aksam:dukan usulu pogaca, karper, labne, jambon
2ltsu
Yuruyus
Egsersiz
Bugun tartida eksi gormedim artida gormedim 4 kilo verdim 8. Gunum
slm bugün tartılcaz galiba.bugünki menüm sabah 1 yumurta,peynir.öğleyinde dünden kalan tavuk var onu yiyeyim diyorum.ama ben çok halsizim.bu ikinci günüm,a bide yeşil çay içtim.
günaydın herkese..yarın tartı günü günü unutmayın sakın.bugünü güzel ve kaçamaksız şekilde geçirelim.
karpere ve labneye takıldım.ikisi de yağlı değil mi?yoksa light ları var da ben mi duymadım?günlük 2 kaşık kepek hakkını aşmıyorsun değil mi..
arkadaşlar karper, labne, acktivia yoğurt ... hepsinin yağı fazla ve yasak...
Günaydın herkese :)) bulunduğum semtte lor peyniri bulamadım yada ben göremedim onun yerine tuzsuz çökelek kullansam olur mu?
activia serbest mi bu diyette eğer öyleyse ben geçen gün yediğim kayısılı activaları yiyince boşuna vicdan yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?