Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi akşamlar keyfim tam yerinde ama işy erinde amirimiz herkese yarın öğlen çiğköfte partisi veriyor.bende mecburen yalan söylüycem çocuklar evde gitmem gerek diye eve gelcem,yoksa 30 kişilik erkekli grupta rezil olucam.nerdeyse kızlara aldanıp yarın gidecektim,boşver atağı birgün uzatırsın yarın çiğköfteye mutlaka gel diyorlar bende bakarız dedim ama bozamam diyeti çünki eşim bozarsam biliyordum yine bozdun felan diyip kafamı yiycek.neyse

afedersiniz ama ben ishal oldum ve müthiş gazım var yeşil çaydan mı ilk günden mi anlamadım,sizde de olmuşmuydu.
kilom...75.600 bugünü tamı tamına uyarak bitirdim,

tmm,anladım canım.tşk ler.

kızlar eczacı probiytik de içeren bir multivitamini önerdi, aldım. yrn başlayacağım. kendimi bildim bileli uyku problemim var, gece oturasım var; ama sabah da iş var uykusuzluk + diyet sayesinde bugün dayak yemiş gibiydim. vitamini tam zamanında aldım yani, belki de bağışıklığım düşmeye başlayacaktı.

eve gelince vitamine netten baktım, ingiltere'de çok satıyormuş. inş. fayda görürüm. ve umarım iştah yapmaz :) b vitamini grubundan korkuyorum, malum hep iştah yapar derler

belli bi saati geçirince önceki gün ne kadar az uyumuş olursam olayım cin kesiliyorum ya aslında az uyumak da kilo yapıyormuş. nys kiloların sebebi çooook say say bitmez; ama çaresi tek dukan diyetimiz :) diyete devam!

Kitabi internetten Pdf olarak indirip okuyabilirsin, hic vakit kaybetme bu aksam okumaya basla mesela, atak evresini bitirdikten sonra diyete baslayabilirsin dukandiet.com' dan da testini yap kac gun atak yapacaksin onuda ogrenmis olursun, Atak evreni yaparken de diger evreleri okursun artik zaten guclendirme o kadar uzun suruyorki kitabi 2-3 kere hatim edersin.
Ama kitabi okumadan ve testi yapmadan baslamani tavsiye etmem, oyle kulaktan dolma bilgilerle olacak is degil, sen kitabi oku anlamadigin veya takildigin her konuda bizler sana yardimci oluruz, Dukandas sozu..

maaalesef Benim vitamin bende istah yapiyor , gozum donuyor valla ve isimi cok zorlastiriyor, o yuzden hergun almiyorum 2-3 gunde bir

pdf olarak ne demek arkadaşım hangi siteden okunuyor açıklarsan sevinirim

Selam kizlar..
Bugun ku menumu paylasayim
Ac karnina gojjyberry
1 tane aktivia
Ogle: krep,jambon,labne
Ara:haslanmis tavuk
Aksam:dukan usulu pogaca, karper, labne, jambon
2ltsu
Yuruyus
Egsersiz
Bugun tartida eksi gormedim artida gormedim 4 kilo verdim 8. Gunum

Son düzenleme:

vitaminin adını özelden msj atar mısın canım. kabızlık sorunuma ve vitamin durumuna çare olur inşallah...

gözümün önünde mantı yiyen vicdansızlar var:))üstüne de kadayıf yiyeceklermiş ben yürüyüşe çıkıyom kızlarrr((evden kaçmam gerek...

ahahaha vay vicdansızlar vay en iyisi cnm kaç evden dukan usulu mantı tipinde bir yemek var sen de onu yee yapmadım tadı nasıl bilmiyorum ama aklımda yapıcam onu

günaydın herkese..yarın tartı günü günü unutmayın sakın.bugünü güzel ve kaçamaksız şekilde geçirelim.

karpere ve labneye takıldım.ikisi de yağlı değil mi?yoksa light ları var da ben mi duymadım?günlük 2 kaşık kepek hakkını aşmıyorsun değil mi..

canım bende bu aralar vitamin almak istiyorum iş döneminde yoğun bir tempoya girdim memnun kalırsan adını banada özelden atarmısın?

herkese günaydınlarrrrrrr
dün tam bir sp günü yaparak akşam 6 dan sonra bişi yemeyerek sabah dümdüz bir karınla uyandım....boğazımı tuttum çok iyi yaptım diyorum kendi kendimebakalım yarın sonuçlarını -----lerle görürüm inşallahhhhh
bide bişi sorucam kızlar aranızda mikrodalgada yapılmış güzel yumurta kokmayan ıslak kek tarifi olan varmı?ıslak kek yapmayı denedim bi kere hiç güzel olmadı hevesimde kaldı tabi kursağımdaaaaa

activia serbest mi bu diyette eğer öyleyse ben geçen gün yediğim kayısılı activaları yiyince boşuna vicdan yapmışım

dukancanlar günaydın
tartıda - 100 ü gördüm bugün ne kadar mutluyum anlatamam fırında tavuk yaptım ımmmm güzeldi tavuklarda lezzet yok ama dukanda yediğim lezzetli yemeklerden biridir fırında tavuk. ama çorbalarda lezzzeti yakalayamadım lezzeti geçtim yulaf kepeği sıcakta çok kötü kokuyor yumurta ile terbiye yapamıyorum zaten kokudan içilmiyor çorba nane katmama rağmen içemiyorum yoğurt tüketiyorum artık. yapcak bisey yokk :)

Günaydın herkese :)) bulunduğum semtte lor peyniri bulamadım yada ben göremedim onun yerine tuzsuz çökelek kullansam olur mu?

slm bugün tartılcaz galiba.bugünki menüm sabah 1 yumurta,peynir.öğleyinde dünden kalan tavuk var onu yiyeyim diyorum.ama ben çok halsizim.bu ikinci günüm,a bide yeşil çay içtim.

slm bugün tartılcaz galiba.bugünki menüm sabah 1 yumurta,peynir.öğleyinde dünden kalan tavuk var onu yiyeyim diyorum.ama ben çok halsizim.bu ikinci günüm,a bide yeşil çay içtim.

perşembe günleri bildirim günleri güzelim.halsizliğin 3. günden sonra geçer merak etme yola devam :)

GÜNAYDINLAR HERKESE SEVGİLER SAYGILAR bugün çok mutlu uyandım (sebep:bilinmiyor)

labneninde üçgenlerinde diyet için olanları var cnm markalarına göre yağ oranları değişiyor

arkadaşlar karper, labne, acktivia yoğurt ... hepsinin yağı fazla ve yasak...

labneyi bilmiyorum ama üçgen peynirin 100 gramında 12 yağ var evet fazla ama 1 üçgen 12.5 grammış ve onun yağı 1.5, 2 den az olduğu için günde 1 tane tüketilebilir bence bu benim elimde ki markanın oranları diğer markaları bilmiyorum

Günaydın herkese :)) bulunduğum semtte lor peyniri bulamadım yada ben göremedim onun yerine tuzsuz çökelek kullansam olur mu?

sanırsam çökelek olabilir bende lor alırken onların bile yağ oranlarına bakıyordum bir markanın kahvaltılık loruna baktım yağ oranı 12ydi biraz sesli düşünmüşüm galiba lorun yağ konusu hakkında yanımda ki teyze çökelek al yavrum çökelek en yağsızı odur dedi

activia serbest mi bu diyette eğer öyleyse ben geçen gün yediğim kayısılı activaları yiyince boşuna vicdan yapmışım

yağsız meyveli yoğurt hakkında kitap her gün olmamak kaydıyla günde 1 küçük kutu tüketilebilir diyor ama activyanın yağsızı yok sanırım o yüzden serbest olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…