Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım boyun kaç senin 10 gün atak biraz fazla bence asıl siteden hesaplayıp yapsan daha iyi olur boşuna kendini öyle yorma atakta olsa başka birşeyde senin için uygun görülen zamanda verdiğinden fazlasını veremeyeceksin bu şekilde kendine etmiş olursun

ahahaha vay vicdansızlar vay en iyisi cnm kaç evden dukan usulu mantı tipinde bir yemek var sen de onu yee yapmadım tadı nasıl bilmiyorum ama aklımda yapıcam onu

geçen gün benim de canım inanılmaz mantı istedi, önce kıyamayı ve soğanı kavurdum içine biraz salça ve bol domates rendeledim daha sonra sarımsaklı yoğurt yaptım üstüne koyup yedim ve mutluluktan ağlayacaktım gerçekten :)) herkese tavsiye ederim :))

benim de yaptığım yulaf kepekli tarifler çok kötü oluyor, çöpe gidiyor hepsi bloglarda şahane görünen şeyler ben yapınca pek bi sevimsiz oluyor

Aktivia yi arastrsim biraz yag orani uygun degilmis fakat kabizlik icin herkes kullaniyor neredeyse.. Ama artik yemem ben baska careler bulacagiz..

arkadaşlar ben asla light peynir tüketmiyorum ve kilo verme hızım da gayet iyi, bu diyeti işkenceye çevirmemek gerekiyor bence , tabii yiyorum ama az yiyorum, zaten peyniri pek sevmem, light peynirler de çok tatsız hellim peyniri bile yiyorum ben , diğer arkadaşlar bana kızacak ama ...

bu da dukanella :) özel günlerinizde tatlı krizlerinize iyi gelecektir biz yaptık tadı gayet hoş biraz cıvık oldu ama süt azaltılıp daha kıvamlı yapılabilir :)

Son düzenleme:
sıra geldi bugün kü menü me
sabah:gojjyberryy
kahvaltı:1 dukan usulü poğaca
öğle:türlü,ayran
ara:2-3 kaşık dukanella ve 1 kase light puding (reglm de:26:)
akşam: türlü,ayran
ara:1 bardak light cola
saat 10 gibi 1 poğaça ve domates salatalık yiyeceğim

3. seyir günümü de böyle atlattım :) yarın yine protein günüm

Tatlım metobolizma farklılığından kaynaklanmış olabilir senin bu durumun yeni gelen arkadaşlar ve metobolizması daha yavaş işleyen arkadaşlar için light peynir tüketmek daha iyi olur.

canım bende bu aralar vitamin almak istiyorum iş döneminde yoğun bir tempoya girdim memnun kalırsan adını banada özelden atarmısın?

vitaminin adını özelden msj atar mısın canım. kabızlık sorunuma ve vitamin durumuna çare olur inşallah...

özel msj hakkım yok galiba benim kızlar, bugünlük memnunum iştah yok, kabızlık da. ama bir günde anlaşılır mı bilemiyorum. ingiliz markası. probiyotikli multivitamin derseniz eczacı bilir bence.

çok harika fikir.bende azönce 3 dk da mikroda yarın için poğaça yaptım.ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum.çok güzel oldu,bundan böyle yaparım heralde.

çok harika fikir.bende azönce 3 dk da mikroda yarın için poğaça yaptım.ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum.çok güzel oldu,bundan böyle yaparım heralde.

poğaçan kabardıysa eğer tarifini alabilir miyim canım?benimkiler pek kabarmıyor da.gerçi daha önce mikrodalgada denemedim hiç.

tarifi yazar mısın lütfen?

nasılsınız arkadaşlar?bugün sp günümdü ama balık konusunda biliyorsunuz biraz rahatsız oluyordum .artık yemekten gına geldi diye.neyse akşam yeşillik ve domates yedim.inşallah yarına artı çıkmam.

özel msj hakkım yok galiba benim kızlar, bugünlük memnunum iştah yok, kabızlık da. ama bir günde anlaşılır mı bilemiyorum. ingiliz markası. probiyotikli multivitamin derseniz eczacı bilir bence.

netten de araştırdım canım 2 çeşit multivitamin çıktı. dediğin gibi eczacı da bilir soracağım. teşekkür ederim canım.

canım balık diyet için süper bir yiyecek. ben ne zaman balık yesem ertesi gün çok fark oluyor kilo kaybımda. heleki akşam yediğimde ertesi gün mutlaka - çıkıyor. keşke sende benim gibi çok sevseydin balığı...
keşke yeşilliğin yanında et falan da yeseydin. bende sebze çorbası içtim köfte yoğurt yedim yanında. 1/3 e uymaya çalıştım ama ne kadar başarılı oldum yarın sabah göreceğim bakalım :)

dün bir büyük parça dana incik aldım kızlar, içine 2 diş sarımsak kırmızı biber koydum 2 parmak da su ekleyip düdüklüde pişirdim, dün akşam,bugün öğlen ve akşam yemeğinde yedim, çok ekonomik oldu, aldığım parça 12 tl tuttu , iştahım da pek olmadığı için süper doyurucu ve ekonomik bence ,hem de suyu çorba gibi oldu, tavsiye edirim...

selam kizlar ben dukan a geri dondum, her ne kadar bagirsak ve sindirim sistemimi alt ust etse de :) dukan la iyi kilo verebiliyordum,
son 3 kilom kaldi, haydi vira bismillah, ins bu sefer basaricam....

gayet güzel diyetimi yapıyordum 1,5 ay gibi sürede 9 kilo vermiştim herkes nasıl verdin nasıl verdin derken ben nazara geldim herhalde bende bir isteksizlik bir bıkkınlık hasıl oldu sormayın kilo aldım hemde 3 kilo geri aldım ne olur bana bireyler söyleyin birşey yapın yaa çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…