Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

etraftaki insalar laf olsun die konuşuyor.1 sene denedim bıraktıysa ve kurallara uymadıysa hominigırtlak yediyse tabiki işe yaramaz.kitap herşeyi yazmış tahllillerinizi yaptırın.başladıysanız bu diyete asla yarı yolda kalmayın die.benim atakta 6. günüm bugun yarın son ve 5 kilom gitti gramını bilmiyorumm fazladır bile belki.ben ne acıktım ne yoruldum nede halsizlik çektim çok rahatım.kendimi hafiflemiş hissediyorum.seyir evresi dahada kolay geçecek çünkü hep sevdiğim sebzeler var.bundan daha iyi bir diyet varmı?vücüdümu arınmış temmizlenmmiş hissediyorım.ne yağ ne un ne şeker yemedim hiç.tuzuna sadece tansiyonumu düşürmesin die bi çimdik kullanıyorum yettiği kadar.benim etrafımdada var herşeyi söylüyorlar.bazen motivasyonum düşüyor ama başladım ve yılmıcam diorum,ben hamal değilim bu kadar yükle yaşamıcam diyorum..başka çarem yok...

Lavinyacim illa herkez dukan yapacak diye birsey yok insanlar baska diyetler ile de kilo verebiliyor, benim yada bu topikdeki diger dukancanlarin tercihi bu yonde. Bana cazip gelen en buyuk ozelligi butun evreleri tamamladiginda bir daha omur boyu diyet yapmak zorunda olmayacak olmam (Insallah)
Omur boyu haftada bir gun protein yaparim ama 6 gun istedigimi yerim, her kis kilo al, her bahar diyete gir birakinca tekrar al
ver, al vucut harap oldu bu isi bir yoluna koymak lazim diye dusunuyorum, dukan diyeti de bu anlamda bana mantikli geldi
Yani tercih meselesi et,sut.balik sevmeyen biri olsam hayatta yapamazdim insan biraz da kendini tanimali ve ona gore diyetini secmeli bence, aksi takdirde basarili olamaz.
Sevgiler

[Herkeze mutlu Cumartesiler
Dukancanlar bu sabah diyetimde bir donum noktasi oldu 2 haftadir 56 larda geziniyordum bir sabah tartida 55,700 gordum sonra tekrar 56 ya ciktim bir daha inmedi neyse dukan amcam da zaten bana 56 demisti (demek bir bildigi varmis daha asasi olmuyor heralde diye dusunuyordum) Ama ben guclendirmeye eksi 2 ile geceyim eger kilo alirsam cok uzulmem diye 54 e inmeyi planlamistim, veremeyince de bu hafta sonuna kadar beklemeye karar verdim 13 Mayis da guclendirmeye gececektim, ama bu sabah 55,600 u gordum ve tekrar umutlandim 54 u gorebilirim gibi geldi
simdi seyir evresine devam etmeyi dusunuyorum, anlicaniz son kilolar cok zor gidiyor.
Son 1,5 kilo ha gayret guclendirme kapida
Sevgiler, opucukler

bir sorum var kizlarrrrrr
ben burada galeta unu yulaf kepegi karisimini bulamiyorum.bu karisimi ben kendim elde etsem olabilirmi.yani ikisini ayri ayri alip kendim karistirsam olurmu?olusa hangi oranda karistirilmali?hangi tarife baksam bu karisimla yapiliyor.hadi bi el ativerin $u i$e

tebrik ederim.darısı başımıza

bence olmaz canım.kredi kartın vardır sanırım.gurmenet e gir oradan siparişini ver.kapıda ödeme var mı bilmiyorum.yaşadığın yerde migros yada kipa varsa sık sık uğra.ben öyle yapıyorum.illa ki bir gidişimde bulmazsam diğer gidişimde buluyorum.mesela geçen gün kipada yulaf kepeği galeta karışımını gördüm.3 paket vardı rafta sadece.hemen aldım üçünü de.

bugünlerde pek şişim sanırım regl yaklaştı.ama wc olayım süper.sebze günlerimde bol bol maydonoz tere roka yiyorum sanırım ondan

Icerigi bu:Yulaf Kepeği, Gluten, Peynir Tozu, Yumurta Akı Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu, Az Miktarda Tuz.
bu icerigi nasil olusturabilirsin bir fikrim yok.Bu yeni bir karisim o yuzden bundan oncesinede ait dunya kadar tarif var.Baska bir alternatifin yok ya karisimi yasadigin yerde bulmaya calisacaksin (diger bir cok urunu bulduysan buda gelmis olabilir) ya dukanin sitesinden 5-10 paketi siparis vereceksin yada bizim yaptigimiz gibi yulaf kepegi ile uygun tarifler bulacaksin.fransada yasamama ragmen ben hic dert etmedim bulamadim diye.

Herkese merhabalar arkadaşlar en son 11.04.13 de yazmıştım yani bugün tam bir ay oldu hatırlayanlar bilir son msjı küçük oglumla hastanede yatıyoruz diye atmıştım evet benim diyet hastanede 10 gün kalınca bitti moralim de çok bozuktu kendimi yemege vurdum aslında asla pes etmem ama neyse bunlar bahane gerçekten ipin ucunu bir bıraktım bir aydır ancak bugün tekrar başladım .ara ara girip yazılanları okudum birine hamilelik tebrikleri gelmişti ama kimdi bilmiyorum bende tebrik ediyorum arkadaşımızı Allah tamanına erdirsin .Ben bu bir aylık arada 3 kilo aldım yani 65'den 68 fırladım .Gerçekten çok üzülüyorum şimdi 60 olabilirdim neyse inşallah bu ay tekrar 65i görürüm .Yazop yazmamaktada kararsız kaldım açıkcası burda bu kadar azimli arkadaşlarımın yanında utandım açıkcası ama gene sizin desteginizle ben bu kiloları vericem aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar sizde hoşgeldiniz

slm,buraya yazdiktan hemen sonra nette arama yaptim ve gurmenete msj attim.onlar da geri donduler ve dogalsan urunleri avrupada yok dediler napalim artik yapacak bisey yok.sana da ayni sey hic oldumu bilmiyorum ama ben nedense artik yulaf kepeginin kokusundan biraz tiksindim sanirim,kac gundur yeteri kadar tuketemiyorum malesef.ben de baska tarifler aradim ve begendigim hangi tarifin icerigine baksam ne tesaduftur ki hep bu karisimla yapilmislar.sade kepekle yapilanlarin kokusuna tahammul edemiyorum,cok hassaslastim garip bi sekilde.galetali karisimin yulaf kepeginin kokusunu alacagina inaniyorum ve sanki daha normale yakin tarifler elde edilir gibime geliyor.malum sadece kepekle biraz islak bir sonuc elde ediyoruz. gurmenet avrupaya gonderim yapmiyormus. dukanin sitesine baktigimda nedense yulaf kepegi ve bugday kepegi disinda buna benzer bir urunle yani galetali karisimla karsilasmadim.acaba yanlis yere mi bakiyorum.

Inan 5 ay boyunca (ilk baslarda sutle karistirip yiyordum sonra ekmek tarifi buldum) ekmek olmadan yapamadim ben ve hakkim olan ekmegi kahvaltida zevkle tukettim kokusu falan asla rahatsiz etmedi beni aksine kayinvalidem bende tadina baktiktan sonra ve yulaf kepeginin faydalarinida ogrendikten sonra artik sadece bu ekmegi yiyor.O yuzden senin soylediklerin bana garip geliyor ama anlayislada karsiliyorum.Evet bu karisim daha lezzetli diyorlar ama sende kesin bulursun sadece dukan belcikaya siparis gonderiyormu bunu ogrenmen gerekiyor.Birde bilmiyorum monoprix varmi sizin orda ama dukan urunleri orda var epeyce ve hazir dukan galetalarindan orda bulunuyor.bahsedilen urunun yani galeta karisiminin icerigi soyle:

Son d’avoine* (60%) – Son de blé* (27%) – Graines de lin* – Lait écrémé en Poudre* – Œufs entiers en poudre* – Poudre levante : Carbonate acide de sodium – Jaune d’œuf en poudre*.

*Ingrédient issu de l’Agriculture Biologique.
urunde su:

ne kadar sanslisin,bilmiyorum ama benim bu hassasligim reglden kaynakli olabilir belkide.insallah oyledir de gecici bi durum olur benim icin.
bu urun burdaki eczanemizde de satiliyor.ben dikkatli inceleme firsati bulamadigim icin almamistim.bir denemekte fayda var.boyle hassas donemlerde kurtarici olabilir.ha bir de krem cikolatasi tabiki.
inanirmisin daha az once dukan keki yaptim hani $u 3 dk da mikrodalga firinda pisenlerden,ve onu da midem almadigi icin bir lokmami bile tamamlayamadan direk attim cope.hic katlanamiyorum nedense.anlayisin ve yardimin icin cok tesekkur ediyorum.

Umarim zevkle tuketecegin birseyler bulursun canim..rica ederim

Tekrar hosgeldin canim..Umarim oglunda sende iyisinizdir.neyse canini daha Fazla SIKMA ve utanacakta bir sey yok sonucta hayatlarimizda bizi basladigimiz seyleri devam ettirmeye engel sebepler bizim disimizda cikabiliyor.Olan oldu artik onemli olan cokta fazla zaman kaybetmeden yeniden burda olman.Simdi birkacgunluk bir atak ile basla ve sonra yine hedef kilona hatta 1-2 de altina dusecek sekilde seyirine devam et.Herzaman burdayiz sende bizimle dukan yolculuguna devam et yeniden

geçmiş olsun.lisabellanın dediği gibi 2-3 gün atak yapıp seyre geç.kolay gelsin

Tekrar hosgeldin, Ogluna cook gecmis olsun
Insanin evladi soz konusu olunca diger hersey ikinci planda, Allah cocuklarimiz bize bagislasin.

kızlarrrrrrrrr sonunda toz tatlandırıcı buldum ama eve gelince baktım üzerinde aspartam içermez yazıyor kitapta da hep aspartam kullanımından bahsetmiş acaba ben yanlış bir şey mi aldım mümkünse hemen cevap verebilir misiniz yrn gidip değiştireyim şuan tarsustayım yrn akşam mersine geri dönecem dönmeden değiştirip başka marka alayım

tek yol kalmış canım, ya türkiye'den bir akraban yollayacak sana, ya da gidip gelen gurbetçilerden rica edeceksin. bu arada galetalı karışımla yapılan ekmeğin de altı ıslak kalabiliyor zaman zaman.

Hayir canim aspartam icermemesi iyi birsey aksine..Cunku kitap basildigi donemlerde aspartam oneriliyodu sonradan aspartamin kanser yapici suphesi uzerinde durulunca yasaklandi ve arti aspartamli urunler ozellikle tercih edilmiyor .Dogru urun almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…