Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hmm bunu bilmiyordum tatlandırıcı hiç kullanmadığım için peki bu tatlandırıcıyı alırken neye dikkat edeyim aspartam dışında

elimdekinde sorbitol ve sodyum sakkarin içeren toz tatlandırıcı yazıyor bunlar iyimi

yani 0 kalori olmasina dikkat etmen yeter sanirim birde suan en zararsiz stevia oneriliyor.bilmiyorum kizlar turkiyede ne kullaniyor ama ben stevia kullaniyorumcok tyakilma bence kullan aldigini.

takita formtat 60 var o uygun bildiğim kadarıyla bizim için stevya da öyle

ben kilo veremiyom artık çok feci bir şekilde durdu nar şerbeti yaptım yazdım buldum netten beğendim çok bunu inşallah işe yarar da pazartesiye 64ün altına düşerim

yani 0 kalori olmasina dikkat etmen yeter sanirim birde suan en zararsiz stevia oneriliyor.bilmiyorum kizlar turkiyede ne kullaniyor ama ben stevia kullaniyorumcok tyakilma bence kullan aldigini.

içinde Sukraloz olanları seçersen daha iyi olur bu yazdıkların enerji içeriyo diye biliyorum :26:

tablet tatlandırıcım takita 1 tableti 0,03 kalori toz olanı diamant 100g 240 kalori

Herkese mutlu pazarlar.....

Herkesin tüm annelerin, anne olmak isteyen ve ane olmaya hazırlanan herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!!!!

Herkese mutlu pazarlar tüm annelerin ,anne olamayan ama bazen anne görünen insanlardan daha çok annelik duygusu taşıyan tüm hemcinslerimin anneler gününü kutluyorum . Annelik duygusu Allahın bize verdiyi en büyük hazine

beni korkum bi de ileride sağlık açısından bi problem çıkarır diye ama başlamayı cok istiyorum yulaf kepeğini bile aldım. binlerce sayfa oldugu için hiç detaylı bakamadım buraya ne yalan söylim. bi de sorum olacak kitapta atak için liste vermiş karides falan yazıyo bize cok uzak olan yemekler onların yerine ne yiyosunuz burda örnek bi diyet listesi var mı bildiğiniz

kızlar size bi sorum olacak ben yogurdu kendim mayalıyorum diyete başlayınca da yogurdu light sütten mayalasam light yogurt elde edermiyim :)

Canım tereddüt etmekte haklısın ama ben 2 aydır bu forumu takip ediyorum ve bu diyettn dolayı rahatsızlandığını söyleyen pek kimse olmadı....... Ben kendimden örnek verebilirim 2 adır bu diyeti uyguuyorum ve et ile aram çok iyi olmamasına rağmen hiç bir sorun yaşamadım aksine eskisine göre daha enerjik hissediyorum kendimi..... Önceden kendimi aşırı halsiz ve yorgun hissederdim ama şu anda çok dincim.... Ama dediğim gibi bu benim durumum herkes aynı olmayabilir..... Diyete başlamaya karar verirsen yapılması gerekenleri eksiksiz yerine getirmelisin yoksa istediğin sonucu elde edemeyebilirsin...
Örneğin yulaf kepeğini atak ve seyire uygun miktarda tüketmelisin ne eksik ne fazla... Günde en az 1,5 litre su içmelisin bunun gibi... Bunları kitaptan daha detaylı öğrenebilirsin.....

Bu diyet için örnek bir liste yok ama internetten aratırsan simlanın blogu var orada istediğin tarifleri bulabilirsin

mesela atak evresinde sen nasıl bi liste uyguladın atAĞI KAÇ GÜN YAPTIN VE SEYİRİ nasıl yaptın 1/1 mi 2/7 mi 2/0 mı ben 7 kilo vermek istiyorum atağı 3 gün yapıcam sonrasında seyirde bunlardan hangisini takip etmeliyim sen neye göre yaptın karar verdin canım seyiri.

bu arada dediğin bloğa bakıyorum canım cok teşekkür ederimmmmm

Benim de kilo fazlam çok değildi (6 kilo ama sonradan hedefimi değiştirdim) ama eşimle birlikte yapacağımız için ben bütün planımı eşime göre ayarladım... Bu yüzden 6 gün atak yaptım seyiri de 1/1 şeklinde devam ediyorum en uygun ve rahat uygulanabilir olanı bu.... 2/0 ve 2/7 daha çok az kilo vermek isteyen ve bölgesel kilo problemi olanlar için uygun ve tabi zamanı olanlar için çünkü bu seçeneklerle sanırım kilo verme daha uzun sürüyor....

Atakta kahvaltı olarak yağsız peynir, hindi füme yulaf kepeğinden krep bazen de yoğurdun içinde yulaf kepeği...... öğlen yukarıda verdiğim blogda yazan tariflerden uyguladım mesela lahmacun, tepsi böreği tarifleri var günlük yulaf kepeği hakkım kadar yedim... Akşamları da sırayla köfte, tavuk, et,balık şeklinde yaptım...

En zoru atak evresidir o da senin 3 gün olunca çabuk geçer

kılzarrrr selam nasıll gidiyor?ben bugün harikayım sabah tartıldım yarım kilo daha vermişim perşembeden beri:))71.5 artık 6lara hazırlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…