Benim de kilo fazlam çok değildi (6 kilo ama sonradan hedefimi değiştirdim) ama eşimle birlikte yapacağımız için ben bütün planımı eşime göre ayarladım... Bu yüzden 6 gün atak yaptım seyiri de 1/1 şeklinde devam ediyorum en uygun ve rahat uygulanabilir olanı bu.... 2/0 ve 2/7 daha çok az kilo vermek isteyen ve bölgesel kilo problemi olanlar için uygun ve tabi zamanı olanlar için çünkü bu seçeneklerle sanırım kilo verme daha uzun sürüyor....
Atakta kahvaltı olarak yağsız peynir, hindi füme yulaf kepeğinden krep bazen de yoğurdun içinde yulaf kepeği...... öğlen yukarıda verdiğim blogda yazan tariflerden uyguladım mesela lahmacun, tepsi böreği tarifleri var günlük yulaf kepeği hakkım kadar yedim... Akşamları da sırayla köfte, tavuk, et,balık şeklinde yaptım...
En zoru atak evresidir o da senin 3 gün olunca çabuk geçer
cok cok teşekkür ederim canım yardımların içinbnd ablamla başlıcam. az önce dukan egzersizleri yaptım blogdaki simd de yulaf kepeğini yoğurda karıştırdım yiyorum yavas yavas ısındırıyorum kendimi başlayana kadar vucudum yabancılık çekmesin :) bi de ben hiç diyet yapmadım bu zamana kadar bu ilk olucak bakalım inş yararlı olur sen kaç kilo verdin canım bu zamana kadar ve hangi aşamadasın
Yanında birbirinize destek olacağınız birinin olması güzel ben eşim olmasa bu kadar istikrarlı yapamazdım herhalde...
Bu benim de yaptığım ilk diyetti... 3 yıl öncesine kadar hep 58-59 kilo civarıydım 3 yılda gördüğüm bazı tedavilerden ve dikkatsizlikten dolayı 65 e kadar çıktım ve ben kolay kolay kilo veremezdim en fazla yazın 2-3 kilo verir kışın da aynısını geri alırdım bu diyete başllarken de 3 kilo verebilsem iyidir diyordum ve 2. haftamda vermiştim zaten 3 kiloyu 2 ayda da 7,5 kilo verdim inşallah eğer 57 olursam bu hafta güçlendirmeye geçeceğim....
Ben 7,5 kilo verebildiysem eminim sen de rahatlıkla 7 kiloyu verirsin
69 olamadım bi yaa. agustosa kadar 63 olsam çok sewinicem
71.2 şuan
Agustosa kadar cok cok kolay 63 olursun sen
kızlar size bi sorum olacak ben yogurdu kendim mayalıyorum diyete başlayınca da yogurdu light sütten mayalasam light yogurt elde edermiyim :)
kızlar yulaf kepeği- galeta karışımı ile süt tozunu günde ne kadar tüketmeliyiz ?? acaba ben fazla mı tüketiyom da ondan mı kilo veremiyom diye endişelenmeye başladım da
Galeta karisimi:
atak:yasak
seyir-guclendirme:3 yemek kasigi
koruma:4.5 yemek kasigi
suttozu atakta dahil eger 0 yagli ise sinirsiz degilse 3 yemek kasigi
teşekkür ederim lisa e ama bunu da doğru yapıyomuşum noldu da durdu bu şimdi bıktım gari yaa
ya peki sen spor olarak ne yapıyorsun ??
selam kızlar:))ya bu dukan için masraflı diyenler ben hiçte öyle düşünmüyorum..Benim gibi sürekli abur cubur yiyenler için birikim kapısı oldu nerdeyse:))önceden bi çikolata sonra çekirdek sonra tatlı cipss bugünde canım bir çiğ köfte çektiki sormayın gitsin:))
herkese selamlar.7 günlük ataktan sonra bugun seyir evresine geçtim.5 kilo verdim bayada incelmişim.çünkü 4-5 yıldır içine giremediğim pantolonlarımın içine hiç sıkıntı olmadan girdim.egzersiz ve günlük yürüyüşlerimi aksatmıyorum,bol su içiyorum ve tüm kurallara uyuyorum.benim yolum çok uzun.ama sebzeye geçtimya artık zorlanmam.şuan fırında ekmek var bakalım becerebilecekmiyim.bide kendime 3 tane küçük kapya biberden bol etli dolma yaptım oda pişiyor.ne yapsam ne yesem derken uyduruverdim.bende baya bu dukanda acaip tarifler uydurucam.severim mutfakla haşır neşir olmayı.ha bide akşama çooook özlediğim taze fasulye var.iyice pişince yiyeceğim kadarını alıp eşim için yağ tuz atıcam.bende tavuk eşliğinde yiyecem.umarım yağsız da yemeyi becerebilirim sebzeleri;mecburum zaten.umarım bu evremde atak gibi hızla başarıyla gelip geçer....herkese bol eksili günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?