Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cok cok teşekkür ederim canım yardımların için bnd ablamla başlıcam. az önce dukan egzersizleri yaptım blogdaki simd de yulaf kepeğini yoğurda karıştırdım yiyorum yavas yavas ısındırıyorum kendimi başlayana kadar vucudum yabancılık çekmesin :) bi de ben hiç diyet yapmadım bu zamana kadar bu ilk olucak bakalım inş yararlı olur sen kaç kilo verdin canım bu zamana kadar ve hangi aşamadasın

Yanında birbirinize destek olacağınız birinin olması güzel ben eşim olmasa bu kadar istikrarlı yapamazdım herhalde...

Bu benim de yaptığım ilk diyetti... 3 yıl öncesine kadar hep 58-59 kilo civarıydım 3 yılda gördüğüm bazı tedavilerden ve dikkatsizlikten dolayı 65 e kadar çıktım ve ben kolay kolay kilo veremezdim en fazla yazın 2-3 kilo verir kışın da aynısını geri alırdım bu diyete başllarken de 3 kilo verebilsem iyidir diyordum ve 2. haftamda vermiştim zaten 3 kiloyu 2 ayda da 7,5 kilo verdim inşallah eğer 57 olursam bu hafta güçlendirmeye geçeceğim....

Ben 7,5 kilo verebildiysem eminim sen de rahatlıkla 7 kiloyu verirsin

çok güzel ya tebrik ediyorum seni

kızlar size bi sorum olacak ben yogurdu kendim mayalıyorum diyete başlayınca da yogurdu light sütten mayalasam light yogurt elde edermiyim :)

Light sütten de mayalayabilirsin ben başlarda mayalıyordum sonra uğraştığıma değmediğine karar verip marketlerden yarım yağlı yoğurt alıyorum..

Günaydın sana da canım..

Çook iyi bir hafta olsun..

kızlar yulaf kepeği- galeta karışımı ile süt tozunu günde ne kadar tüketmeliyiz ?? acaba ben fazla mı tüketiyom da ondan mı kilo veremiyom diye endişelenmeye başladım da

kızlar yulaf kepeği- galeta karışımı ile süt tozunu günde ne kadar tüketmeliyiz ?? acaba ben fazla mı tüketiyom da ondan mı kilo veremiyom diye endişelenmeye başladım da

Galeta karisimi:

atak:yasak

seyir-guclendirme:3 yemek kasigi

koruma:4.5 yemek kasigi

suttozu atakta dahil eger 0 yagli ise sinirsiz degilse 3 yemek kasigi

Galeta karisimi:

atak:yasak

seyir-guclendirme:3 yemek kasigi

koruma:4.5 yemek kasigi

suttozu atakta dahil eger 0 yagli ise sinirsiz degilse 3 yemek kasigi

teşekkür ederim lisa e ama bunu da doğru yapıyomuşum noldu da durdu bu şimdi bıktım gari yaa

ya peki sen spor olarak ne yapıyorsun ??

Son düzenleme:
teşekkür ederim lisa e ama bunu da doğru yapıyomuşum noldu da durdu bu şimdi bıktım gari yaa

ya peki sen spor olarak ne yapıyorsun ??

bilmiyorum ne kadar suredir bir duraklama yasiyorsun?Bu duraganligin bir cok sebebi olabilir onemli olan bunu bulabilmek.belki daha once uzunca bir sure kaldigin bir kilodasin ve bedenin asagisini risk olarak gorup kendini korumaya aldi.belki sinirli izinlileri fazla tuketiyorsun,belki sut ve sut urunlerini abarttinyani bircok sebebi olabilir yaptiklarini yediklerini bi incele bakayim .yeterli su ictiginden emin ol.tuzu olabildigince azalttini ona bak.sinirli izinlilerden ne kadar tukettigine bak vede sut urunlerini.belkide az yiyor olabilirsin.ilk etapta tavsiyem suyu uygun tuket,tuzu kisitla,yesil cay icin ozellikle protein gunlerinde sinirli izinli tuketme herhangi bir spor yapiyormusun bilmiyorum ama yapmiyorsan hergun 30 dakika kadar yurumeye calis yapiyorsanda biraz daha arttir.bunlara bir bak hala devam ederse yine konusuruz.

ben ilk 3 ay gunde 1-1.5 saat spor yaptim su an yapmiyorum ama yeniden baslayacagim.sporun fazlasida onerilmiyor bu arada kaslarin su tutma ozelliginden dolayi.olimpiyatlara hazirlanir sekilde degilde yormayacak zorlamayacak sekilde aktivite kesinlikle faydali

selam kızlar:))ya bu dukan için masraflı diyenler ben hiçte öyle düşünmüyorum..Benim gibi sürekli abur cubur yiyenler için birikim kapısı oldu nerdeyse:))önceden bi çikolata sonra çekirdek sonra tatlı cipss bugünde canım bir çiğ köfte çektiki sormayın gitsin:))

herkese selamlar.7 günlük ataktan sonra bugun seyir evresine geçtim.5 kilo verdim bayada incelmişim.çünkü 4-5 yıldır içine giremediğim pantolonlarımın içine hiç sıkıntı olmadan girdim.egzersiz ve günlük yürüyüşlerimi aksatmıyorum,bol su içiyorum ve tüm kurallara uyuyorum.benim yolum çok uzun.ama sebzeye geçtimya artık zorlanmam.şuan fırında ekmek var bakalım becerebilecekmiyim.bide kendime 3 tane küçük kapya biberden bol etli dolma yaptım oda pişiyor.ne yapsam ne yesem derken uyduruverdim.bende baya bu dukanda acaip tarifler uydurucam.severim mutfakla haşır neşir olmayı.ha bide akşama çooook özlediğim taze fasulye var.iyice pişince yiyeceğim kadarını alıp eşim için yağ tuz atıcam.bende tavuk eşliğinde yiyecem.umarım yağsız da yemeyi becerebilirim sebzeleri;mecburum zaten.umarım bu evremde atak gibi hızla başarıyla gelip geçer....herkese bol eksili günler diliyorum..

Bende öyleydim canım.. Hatta cips üstüne çikolata üstüne tekrar cips şeklinde ilerleyen bir döngü ile aburcubur yerdim..

Ve doyma hissimi kaybettim ben diyordum.. Sürekli şişlik hissi ve doymamışlık bir aradaydı..

Dukanla tanıştıktan sonra doymayı hatırladım, :103: proteinlerin gücünü keşfettim..

Ve hiçbir zaman eskisi gibi deli gibi yeme hissine kapılıp kendimi kaybetmedim.. :111:

Aramıza hoş geldin ve kaybettiğin kilolar içinde tebrikler..

Mutfakla ilgilenmeyi seviyorsan eminim dukanda da çok güzel sonuçlara ulaşacaksın..

Sebzelerini pişirirken günlük 1 tatlı kaşığı z.yağı ve birazda tuz kullanabilirsin..

Ben tüm ailenin yiyebileceği tarzda yemek yapıyorum.. Gerçi onlarda alıştı az yağlı yemek yemeye..

Geçen gün eşim oğlumla birlikte atıştırmalık almak için markete girdi.. Çıktıklarında ellerinde peynir ve süt vardı

Sanırım onlar da krakerlerin, cipslerin zararlarını kavramaya başladılar..

Bu arada unutmadan, sebze günlerinde yediğin sebze miktarını abartmamaya dikkat et canım..

Diyetinde başarılarr

Son düzenleme:
kızlar bu arada, aldığım vitaminin ilk gün hariç probiyotik hiçbir etkisini görmedim su tamam, yeşil çay tamam, her gün balık tamam, keten tohumu tamam, bağırsaklar yine tembel ((

s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…