Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben 15 nisanda başladım diyete 5 kilo verdim 2 haftadır sadece 1 kilo verdim bu normal mi ki?
He bi de ben spor yapmıyom eheh kabahatliyim biliyom
işten gelince çok zor geliyo da bari jilliana başliim hem inceltiyomuş da
aslında dediğin gibi ben çok uzun süre 64 63 kilolarda kaldım sanırım onu kıramıyorum şu an kırmak için de spor yapmam lazım

Sayfa sayısını gören?? :119: :119: :119: :119:

9000 olmuş tebriklerrr

Eki Görüntüle 710367 Eki Görüntüle 710368 Eki Görüntüle 710367
Demekki 9000 olduk harika ,her sayfa tecrube demek,her sayda bir hikaye ,bir basari demek...kimbilir kimler geldi gecti,kimler hakkini vererek basariya ulasti kimler nefislerine yenilip yarim birakti..

evet 9000 sayfa serefine parti veriyoruz kizlar haydiniz cosalim:118::119::124::124:

Canim 2 haftada 1 kilo vermis olman bunu duraklama olarak degerlendirmemeye yeter aslinda.cunku azda olsa vermissin.evet dedigin gibi uzun suredir kaldigin bir kilodaysan bunu kirdiktan sonra gidecektir yeniden kilocuklarin..nar serbetini deneyebilirsin boyle bir durumda.birde yesil cay icmeye calis..illede cok agir bir spor yapman gerekmiyor hayatina ekstra katacagin 15-20 dakika bile etkili olacaktir emin ol.

kızlar bu arada, aldığım vitaminin ilk gün hariç probiyotik hiçbir etkisini görmedim su tamam, yeşil çay tamam, her gün balık tamam, keten tohumu tamam, bağırsaklar yine tembel ((

s

Naz sen vitamini probiyotik olsun diye mi içtin canım?

Vitaminleri bünyemiz zayıf gdüşmesin vitaminsiz kalmayalım diye alıyoruz..

Bağırsak konusunu çözmek için yaptıklarına artı olarak form çaylarını kullanabilirsin..

Birde yürüyüşş.. Bol bol yüryüş yaparak bağırsaklarını daha çok hareketlendirebilirsinn..

yok canım winnie'cim probiyotik olsun diye değil tabi ki, sadece eczacı kabızlık da yapmaz diyerek bu vitamini önerdi. multivitamin, içeriği fln sağlam. bazı multivitaminler kabızlık yapabiliyormuş. ben de bi taşla iki kuş vurdum diye sevinmiştim, arkadaşlar da danışmıştı. o yüzden paylaşmaş istedim :) ahhh ahhh yürüyüş ve spor meselesinde çok haklısın, en kısa zamanda başlıycam inş.

kızlar bu arada, aldığım vitaminin ilk gün hariç probiyotik hiçbir etkisini görmedim su tamam, yeşil çay tamam, her gün balık tamam, keten tohumu tamam, bağırsaklar yine tembel ((

s

bana da hiçbiri fayda etmemişti gojjyberry falanda sana doğadanın kayısı çayını öneriyorum ben de işe yaradı :) günde 2-3 bardak içersin bikaç gün sonra iyice düzene giriyo

s

canım bende son 2-3 gündür kullanıyorum.bende de çok bir fark olmadı bağırsak konusunda. ama eskisinden de kötü değilim yani. sanki biraz hafifledi bağırsak olayım..

Canim 2 haftada 1 kilo vermis olman bunu duraklama olarak degerlendirmemeye yeter aslinda.cunku azda olsa vermissin.evet dedigin gibi uzun suredir kaldigin bir kilodaysan bunu kirdiktan sonra gidecektir yeniden kilocuklarin..nar serbetini deneyebilirsin boyle bir durumda.birde yesil cay icmeye calis..illede cok agir bir spor yapman gerekmiyor hayatina ekstra katacagin 15-20 dakika bile etkili olacaktir emin ol.[/QUOTE]

Ay canımmm nasıl moral verrdin anlatamammm çok mutluyum şu anda şu sandığı bi açabilsen anahtar daha ortada bile değil :)) ama olsun dediklerini yapıcaaamm

9000 sayfaların zayıf zayıf olarak 18000leri görmesi dileğiyllee

Büyük gelen elbiselerimi baskalarina vermek cok güzel bir duygu kizlarrrr

Daha güzeli, zamaninda icine giremedigim elbiseleri, rahatlikla giyine bilmem

Ama amaaa... En güzeli, birkac hafta sonra (insallah) bunlarinda bol gelmesi olacak

Yasasin Dukan, yasasin sabir ve istikrar, gitsin kilolar

slm bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama kitabı okumak şart mı
başlasam bana burada yardımcı olur musunuz ??

oncelikle hosgeldin..biz kesinlikle elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz fakat kitap diyet suresince sana eslik edeceginden olmazsa olmaz.hatta okumadan baslaman bile yanlis olur.tavsiyem bir kitap edinmen,testini yapman,alisverisini yapip baslaman.birde su linke bir goz atip okursan isine yarayacaktir fikir edinmen acisindan

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html

slm bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama kitabı okumak şart mı
başlasam bana burada yardımcı olur musunuz ??

bence de kitabı edinmeli ve bir okumalısın çevirilerinde sıkıntı var ama diyetine temel mantığını anlama konusunda iyi
biz eşimle kitabımız olmadan ve blogları pek incelemeden başladık ve çok çok zorlandık atakta yiyebileceğimiz şeyleri tam olarak
bilmediğimiz için ve diyetin mantığını da pek anlamadığımızdan bodoslama birşeyler yaptık ve kendimizi çok hırpaladık kitabı ve blogları okursan tariflerle birlikte diyeti desteklersen daha kolay olur herşey bence. ilkayın simlanı ve edanın bloglarını biliyorum ben oralardan da bilgi alabilirsin

herkese günaydın.sanırım perşembeye artı çıkacağım ya .regl şişliği kendini hissettirmeye başladı.

Herkese günaydınlar.Ben dukan diyeti yapıp 75 ten 57 kiloya indiğimi daha öncede yazmıştım.Anneler günü için kayınvalideme hediye almaya gittik eşimle.Tbiki büyük beden satan mağaza idi.Ben daha girer girmez size burda yok bizde 42 44 bedenden başlıyor deyince bendeki mutluluğu siz görün.Bir saat boyunca eşime bana dediklerini anlatıp durdum.Her önüme gelene anlatmayı ihmal etmiyordum.Bu ara normal şekilde besleniyorum.Asla kısmıyorum .Ama bırakalı 3 ay olmasına rağmen bir gram bile almadım.Hatta üst üste bir hafta üst üste hergün manum yediğim oldu.Haftada bir kızatma yemeğe dikkat ediyorum.Sadece ekmek konusunda cimriyim yulaf kepeği hariç 2 3 dilim kepek ekmeği yiyorum günlük.Birde hiç spor yapamıyorum.Ama ilk defa diyetten sonra kilo almadım.Arkadaşlar tavsiye ederim.Gören beni şaşırıyor.Bakıyorlar ne kadar değişmişsin zayıflık ne kadar yakışmış diyor Anlayacağınız teyzelikten ablalığa terfi ettim.İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz))Hepinizi öpüyorum

sizin adınıza çok ama çok sevindim.çok tebrik ederim.darısı başıma.ya şu teyze muhabbetine ben uyuz oluyorum.sırf kilom var die bazen yüzüme baka baka benden kart kadınlar teyze dior ya orada boğazım geliyor.erkekler bazen daqha kibar oluyor.arkadan teyze deyip yüzümü görüncede pardon abla diebiliyorlar.bazen arkadaşların yanında falan oluyor rezil oluyorum.duymazdan gelmeye çalışıyorum.bide bazı mağazalara girindce size göre bedenimiz yok diorlar diolar kırıcı şekilde.1 seneden fazla oldu kıyafet almıyorum mağazadan.52-54 bedene dayanmıştım neredeyse.ama bu dukanla bir haftada baya inceldim,mmucize gibi birşey.biey giyince göbeğim benden önce gitmmiyo artık. bu hafta sonu kaynımın nişanı var.hafta sonuna kadar almıcam bişey cumartesi alıcam bikaç santim daha ince giyinirim die,1-2 beden eksilirimm die inanın şimmdiden kendime güvenim geldi.bu diyete başlamamın en büyük sebebi ise 7 yaşındaki oğlum.2011 de 2. kez doğum yaptım oğlum sürekli anne bidahammı kardeşim olucak demmesiydi.anne senin 2 tanemi karnın var diorDU çok üzülüyordum.eşimde hiç kilom konusunda beni eleştirmedi.belki oda tepsi gösterseydi zamanında ben bu hale gelmezdim.hatta diyete başlarkende hiç destek olmadı beni çok üzdü.ama şimdi kilo verdiğimi inceldiğimi görünce oda destek oluyor.bikaç ay sonra istediğimm kiloda olacağımı bilmek harika bir duygu

sende bu azim oldugu sürece verirsin vericeksinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…