Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın Kızlarrr

Nasılsınız bakalım kilocuklar nasıl gidiyor???

Bir sıcak bir soğuk giden havalara dikkat edin aman hasta olmayıııınn

Ellerine sağlık çoook güzel görünüyorlar, bize de tariflerini verebilir misin?

Dondurmayı da kekler gibi kendin yaptın değil mi?

Lamiacım senin başlangıcını hatırlıyorum..
Aynı zamanlarda ve yakın kilolarla başladık ama sen sollayıp geçtin, hedefini tuturup sabitledin bile

Bu arada güçlendirmene dikkat ediyorsun değil mi?
Buralardan okuduğum kadarı ile güçlendirmeyi tam yapmazsan başlarda belki kilo almıyorsun..
Fakat bir süre sonra kilolar geri gelmeye başlıyabiliyor.. Aman dikkat canımm

En azından haftada 1 saf protein gününü ihmal etme derim..

Buradan güçlendirme evresini tekrar okuyabilir ve kendi deneyimlerini de paylaşabilrsin canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/615214-dukan-diyeti-guclendirme-evresi.html

Görüşmek üzere sevgiler..

çok teşekkür ederim.inanın böyle sözler duydukçada çok mutlu oluyorum.hayatımda hiç böyle inanarak böyle azim ve kararlılıkla hiç diyete başlamamıştım.

verirsin elbette kimler neler yapmıyorki genceciksin bak gör şapır şapır gider fazlalıkların

kaçsın şuan hedefin kaç?

lisabella selam
ben kitabı okudum internetten testi yaptım ingilizce olanından ama kilon normal dedi ya 67 kiloyum 60a inmeyi istiyorum boyum 166-67 falan neden öyle dedi anlamadım

lisabella selam
ben kitabı okudum internetten testi yaptım ingilizce olanından ama kilon normal dedi ya 67 kiloyum 60a inmeyi istiyorum boyum 166-67 falan neden öyle dedi anlamadım

hosgeldin canim,ayni testi ben de yapmistim ve ayni sey benim de basima gelmisti.ustelik 77 kilo iken sonuc olarak ideal kilonuzdasiniz diye bir sonuc cikinca ne yapacagimi bilememistim.fakat tahmin edecegin gibi bir yanlislik var.hemen geriye donup tekrardan yapmalisin testi.her bir cevabi dogru yere ve eksiksiz yazdigindan emin olmalisin.kolay gelsin

lisabella selam

Boyun kac canim?Sana uygun gordugu kilodasin demekki lakin dukanin her zaman uygun gordugu yada bilimsel uygun gorulen kilo bizim kendimizi iyi hissettigimiz kilo olmaya biliyor.ben 1.70 boyundayim ve dukan bana 62 uygun gordu lakin ben 55 olmak istiyorum bu durumdada istedigim kiloya kadar devam etmek istiyorum.Fakat belirlenen kilonun altina inmek cokta kolay olmuyor daha zor daha yavas veriliyor .sana tavsiyem bu durumda uygun gormediyse sana bir tablo vermedigi icin sende 1-2 gunluk bir atak yapip daha sonra seyirle istedigin kiloya gelene kadar devam edip guclendirme suresinide verdigin kilo basina 10 gun formulu ile hesaplayip yapman.yada daha az kilolular icin onerilen 2/7 yada 2/0 formulunu uygulaman.kolay gelsin canim

Son düzenleme:

evet yada boyle bir sorunda olabilir soylemeyi unutmusum filiz soyledi.belkide yanlisda yapmis olabilirsin herhangi bir yeri.yeniden bir gozden gecir

haftasonu yoğun koşturmaca Ankara düğün vs dönüş telaşı ve yorgunluğu yine haftabaşında okulda olan bazı yetiştirilecek işler dolayısıyla okudum okudum ama yazamadım
Neyseki bol bol şişkinlikten sonra dün o şişkinlikleri attım hedef kilomdayım çok şükür hatta daha aldında ama artık hedefim -70 yani 69lu bir rakam görmeden bırakmam seyri daha vaktimde var çok şükür yani ilaveten bir ay daha seyir yapacağım diye birşey yok ama lazım olursa onu da eklerim bukadar yaklaşmışken bırakmak olmaz...

Kız kaçak gel bakayım buralar Nerelerdesin?

Neler yaptın, neler ettin.. Dukan nasıl gidiyor?

Kilocuklar ne alemde anlat çabuk

Amma çene varmış bende de

Kız kaçak gel bakayım buralar Nerelerdesin?

Neler yaptın, neler ettin.. Dukan nasıl gidiyor?

Kilocuklar ne alemde anlat çabuk

Amma çene varmış bende de

evet evrim yakalamisken birakma

ugramaz ,yazmaz oldu.burda cekirgelerin onun 25 kilo veren tecrubelerine ihtiyaci var o o dugun senin bu gezi benim dolanip duruyor aci bize gel tecrubelerini paylas bizimle

evet evrim yakalamisken birakma

ugramaz ,yazmaz oldu.burda cekirgelerin onun 25 kilo veren tecrubelerine ihtiyaci var o o dugun senin bu gezi benim dolanip duruyor aci bize gel tecrubelerini paylas bizimle

Eveet bırakırmıyım hiçç yakaladım o sarı saçlarını doladım elime

Çiğdeeem koş kız deneyimli dukancan.. Hadi bekliyoruz bakkk :84::84:

alakasız olcak ama teknik problemler nedeniylen şuan kapalıyız canım :))))) az sonra imzamlan geri dönüyorum bekleyin beni dukan güzelleri

kızlar sabahtan beri canım inanılmaz pancake istiyor, ne alaka anlamadım hayatta yaptığım birşey değil, ama nerden aklıma düştüyse sürekli aklımda ( off 1,5 aydır ilk defa krize girdim resmen

kızlar sabahtan beri canım inanılmaz pancake istiyor, ne alaka anlamadım hayatta yaptığım birşey değil, ama nerden aklıma düştüyse sürekli aklımda ( off 1,5 aydır ilk defa krize girdim resmen

hemen tarifleri arastir ve bu tatli krizini kesecek bir tarif dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…