- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Eki Görüntüle 710692 Eki Görüntüle 710693 Eki Görüntüle 710694
kakaolu kekimizz tarçınlı kekimizzz light dondurma ve kek dilimimm :))
kekleri ablam yaptı :)
Herkese günaydınlar.Ben dukan diyeti yapıp 75 ten 57 kiloya indiğimi daha öncede yazmıştım.Anneler günü için kayınvalideme hediye almaya gittik eşimle.Tbiki büyük beden satan mağaza idi.Ben daha girer girmez size burda yok bizde 42 44 bedenden başlıyor deyince bendeki mutluluğu siz görün.Bir saat boyunca eşime bana dediklerini anlatıp durdum.Her önüme gelene anlatmayı ihmal etmiyordum.Bu ara normal şekilde besleniyorum.Asla kısmıyorum .Ama bırakalı 3 ay olmasına rağmen bir gram bile almadım.Hatta üst üste bir hafta üst üste hergün manum yediğim oldu.Haftada bir kızatma yemeğe dikkat ediyorum.Sadece ekmek konusunda cimriyim yulaf kepeği hariç 2 3 dilim kepek ekmeği yiyorum günlük.Birde hiç spor yapamıyorum.Ama ilk defa diyetten sonra kilo almadım.Arkadaşlar tavsiye ederim.Gören beni şaşırıyor.Bakıyorlar ne kadar değişmişsin zayıflık ne kadar yakışmış diyor Anlayacağınız teyzelikten ablalığa terfi ettim.İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz))Hepinizi öpüyorum
çok teşekkür ederim.inanın böyle sözler duydukçada çok mutlu oluyorum.hayatımda hiç böyle inanarak böyle azim ve kararlılıkla hiç diyete başlamamıştım.
verirsin elbette kimler neler yapmıyorki genceciksin bak gör şapır şapır gider fazlalıkların
kaçsın şuan hedefin kaç?
oncelikle hosgeldin..biz kesinlikle elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz fakat kitap diyet suresince sana eslik edeceginden olmazsa olmaz.hatta okumadan baslaman bile yanlis olur.tavsiyem bir kitap edinmen,testini yapman,alisverisini yapip baslaman.birde su linke bir goz atip okursan isine yarayacaktir fikir edinmen acisindan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html
lisabella selam
ben kitabı okudum internetten testi yaptım ingilizce olanından ama kilon normal dedi ya 67 kiloyum 60a inmeyi istiyorum boyum 166-67 falan neden öyle dedi anlamadım
lisabella selam
ben kitabı okudum internetten testi yaptım ingilizce olanından ama kilon normal dedi ya 67 kiloyum 60a inmeyi istiyorum boyum 166-67 falan neden öyle dedi anlamadım
hosgeldin canim,ayni testi ben de yapmistim ve ayni sey benim de basima gelmisti.ustelik 77 kilo iken sonuc olarak ideal kilonuzdasiniz diye bir sonuc cikinca ne yapacagimi bilememistim.fakat tahmin edecegin gibi bir yanlislik var.hemen geriye donup tekrardan yapmalisin testi.her bir cevabi dogru yere ve eksiksiz yazdigindan emin olmalisin.kolay gelsin
haftasonu yoğun koşturmaca Ankara düğün vs dönüş telaşı ve yorgunluğu yine haftabaşında okulda olan bazı yetiştirilecek işler dolayısıyla okudum okudum ama yazamadım
Neyseki bol bol şişkinlikten sonra dün o şişkinlikleri attım hedef kilomdayım çok şükür hatta daha aldında ama artık hedefim -70 yani 69lu bir rakam görmeden bırakmam seyri daha vaktimde var çok şükür yani ilaveten bir ay daha seyir yapacağım diye birşey yok ama lazım olursa onu da eklerim bukadar yaklaşmışken bırakmak olmaz...
Kız kaçak gel bakayım buralarNerelerdesin?
Neler yaptın, neler ettin.. Dukan nasıl gidiyor?
Kilocuklar ne alemde anlat çabuk
Amma çene varmış bende de
evet evrim yakalamisken birakma
ugramaz ,yazmaz oldu.burda cekirgelerin onun 25 kilo veren tecrubelerine ihtiyaci var o o dugun senin bu gezi benim dolanip duruyoraci bize gel tecrubelerini paylas bizimle
kızlar sabahtan beri canım inanılmaz pancake istiyor, ne alaka anlamadımhayatta yaptığım birşey değil, ama nerden aklıma düştüyse sürekli aklımda ( off 1,5 aydır ilk defa krize girdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?