hemen tarifleri arastir ve bu tatli krizini kesecek bir tarif dene
kızlar bu aralar çengelköy salatalığına takılmış durumdayım, saf protein günümde bile yiyorum akşamlarıdayanamıyorum , çok etkiler mi acaba ?
Herkese günaydınlar.Ben dukan diyeti yapıp 75 ten 57 kiloya indiğimi daha öncede yazmıştım.Anneler günü için kayınvalideme hediye almaya gittik eşimle.Tbiki büyük beden satan mağaza idi.Ben daha girer girmez size burda yok bizde 42 44 bedenden başlıyor deyince bendeki mutluluğu siz görün.Bir saat boyunca eşime bana dediklerini anlatıp durdum.Her önüme gelene anlatmayı ihmal etmiyordum.Bu ara normal şekilde besleniyorum.Asla kısmıyorum .Ama bırakalı 3 ay olmasına rağmen bir gram bile almadım.Hatta üst üste bir hafta üst üste hergün manum yediğim oldu.Haftada bir kızatma yemeğe dikkat ediyorum.Sadece ekmek konusunda cimriyim yulaf kepeği hariç 2 3 dilim kepek ekmeği yiyorum günlük.Birde hiç spor yapamıyorum.Ama ilk defa diyetten sonra kilo almadım.Arkadaşlar tavsiye ederim.Gören beni şaşırıyor.Bakıyorlar ne kadar değişmişsin zayıflık ne kadar yakışmış diyor Anlayacağınız teyzelikten ablalığa terfi ettim.İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz))Hepinizi öpüyorum
yaptigin hergun sebze protein yerine gecerki bu sekilde zor verirsin.
canım çok teşekkür ederiz bu mesajı yazdığın için. senin adına ve ilerideki kendi adıma da çok ama çok sevindim. bu diyete başladığımdan beri duymadığım şey kalmadı. şimdi veriyorsun ama alırsın dikkat et, zararlı...vs. o yüzden bu mesajın çok kıymetli benim için. sen şimdi güçlendirmedemi koruma da mısın .. darısı bizimde başımıza İNŞALLAHHHH
kızlar merhaba ben bugün aktarda yulaf kepegini buldum fakat emin olamadım size sormadan almakta istemedim un gibi sarımsı bişi dimi kilosu 35 tl içinde kepek gibi seylerde var
alakasız olcak ama teknik problemler nedeniylen şuan kapalıyız canım :))))) az sonra imzamlan geri dönüyorum bekleyin beni dukan güzelleri
Bu dukan bey varya bizim dualarımızla cennete girer ...
kızlar sabahtan beri canım inanılmaz pancake istiyor, ne alaka anlamadımhayatta yaptığım birşey değil, ama nerden aklıma düştüyse sürekli aklımda ( off 1,5 aydır ilk defa krize girdim resmen
imzamlan birlikte herkese tekrardan merhabaa :))))
winniem lisammm mahcubum evettt özür üstüne özür diliyorum.
ankaradan gayet şiş geldim yemekten değil de soğuktan diyebilirim birde o kadar yorgunluk eklenince ıyyyyyh hala içim ürperiyor. Eeeee o kadar şişmişken hakkını verelim diye haftasonuda baya bir tozuttum. Ama dünki hengame ve benim bağırsakları bir acaip bozmam o şişliği de aldı götürdü. Atlamayım sıkı tutuyorum bu hafta tam beyaz değilde yarı beyaz gibi birşey yapıyorum açıkcası çünkü bu +yı daha ömrü hayatımda görmedim perşembeye sıkı durun tam mükemmel geliyorum :)))
Bu arada günah çıkartıyor gibiyim ama kaçamaklarım oldu cezasını da gani gani çektim dediğim gibi bu şişlik başka şişliklere benzemiyor(((
Eki Görüntüle 710692 Eki Görüntüle 710693 Eki Görüntüle 710694
kakaolu kekimizz tarçınlı kekimizzz light dondurma ve kek dilimimm :))
kekleri ablam yaptı :)
hosgeldin canim,ayni testi ben de yapmistim ve ayni sey benim de basima gelmisti.ustelik 77 kilo iken sonuc olarak ideal kilonuzdasiniz diye bir sonuc cikinca ne yapacagimi bilememistim.fakat tahmin edecegin gibi bir yanlislik var.hemen geriye donup tekrardan yapmalisin testi.her bir cevabi dogru yere ve eksiksiz yazdigindan emin olmalisin.kolay gelsin
kızlar merhaba ben bugün aktarda yulaf kepegini buldum fakat emin olamadım size sormadan almakta istemedim un gibi sarımsı bişi dimi kilosu 35 tl içinde kepek gibi seylerde var
Eki Görüntüle 711560
işte bnm testimin sonucu tekrar yaptım kabul etti :)
tamam super isteanladin demi testi biliyorsun neyi kac gun yapacagini ?
3 gün atak yapıyorum 1 kilo veriyorum. 50 gün seyir 6 kilo veriyorum. :) ama diyete hangi gün başlıcagımı bilemedim pazartesiyi de kaçırdım :)) bir e ben seyiri 1/1 yapmayı düşünüyorum ne dersin lisacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?