Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

imzamlan birlikte herkese tekrardan merhabaa :))))
winniem lisammm mahcubum evettt özür üstüne özür diliyorum.
ankaradan gayet şiş geldim yemekten değil de soğuktan diyebilirim birde o kadar yorgunluk eklenince ıyyyyyh hala içim ürperiyor. Eeeee o kadar şişmişken hakkını verelim diye haftasonuda baya bir tozuttum. Ama dünki hengame ve benim bağırsakları bir acaip bozmam o şişliği de aldı götürdü. Atlamayım sıkı tutuyorum bu hafta tam beyaz değilde yarı beyaz gibi birşey yapıyorum açıkcası çünkü bu +yı daha ömrü hayatımda görmedim perşembeye sıkı durun tam mükemmel geliyorum :)))

Bu arada günah çıkartıyor gibiyim ama kaçamaklarım oldu cezasını da gani gani çektim dediğim gibi bu şişlik başka şişliklere benzemiyor (((

kızlar bu aralar çengelköy salatalığına takılmış durumdayım, saf protein günümde bile yiyorum akşamları dayanamıyorum , çok etkiler mi acaba ?

kızlar bu aralar çengelköy salatalığına takılmış durumdayım, saf protein günümde bile yiyorum akşamları dayanamıyorum , çok etkiler mi acaba ?

yaptigin hergun sebze protein yerine gecerki bu sekilde zor verirsin.

canım çok teşekkür ederiz bu mesajı yazdığın için. senin adına ve ilerideki kendi adıma da çok ama çok sevindim. bu diyete başladığımdan beri duymadığım şey kalmadı. şimdi veriyorsun ama alırsın dikkat et, zararlı...vs. o yüzden bu mesajın çok kıymetli benim için. sen şimdi güçlendirmedemi koruma da mısın .. darısı bizimde başımıza İNŞALLAHHHH

kızlar merhaba ben bugün aktarda yulaf kepegini buldum fakat emin olamadım size sormadan almakta istemedim un gibi sarımsı bişi dimi kilosu 35 tl içinde kepek gibi seylerde var

kızlar merhaba ben bugün aktarda yulaf kepegini buldum fakat emin olamadım size sormadan almakta istemedim un gibi sarımsı bişi dimi kilosu 35 tl içinde kepek gibi seylerde var

yulaf kepegini aktardan almak yerine buyuk marketler yada internette kapali paketler olarak almani tavsiye ederim.cunku aktarlarda satilanlar pek guven vermeyebilir icine ne kattiklarini sapi samani eklediklerini bilemeyiz..kizlar rusheim ve dogalsan markalarini kullaniyor ama dogalsanin tadinin daha iyi oldugunu soyluyorlar..migrosta ,tansas,kipa da bulabilirsin kepegi.birde yulaf kepegi galeta karisimi varki o cok daha yenilebilinir lezzette..

alakasız olcak ama teknik problemler nedeniylen şuan kapalıyız canım :))))) az sonra imzamlan geri dönüyorum bekleyin beni dukan güzelleri

Dön ne olursan ol dön.. İmzan da güzel olmuş bu arada..

Sezenden Geliyoorrr

Salla sallaa.. Salla salla.. Dım dım dımmm..

Bu dukan bey varya bizim dualarımızla cennete girer ...

Vallaha ben de hergün dua ediyorum dukan amcaya..

Böyle bir seviyorum bir seviyorum sormaa..

kızlar sabahtan beri canım inanılmaz pancake istiyor, ne alaka anlamadım hayatta yaptığım birşey değil, ama nerden aklıma düştüyse sürekli aklımda ( off 1,5 aydır ilk defa krize girdim resmen

Canım dukan tatlılarından yapabilirsin..
Ben arada ılık süte 1 tablet tatlandırıcı ve tarçın/kakao atıp içiyorum biraz kesiyor..
Deneyebilirsiiinnn..

Yarı beyaz ne kız kırıldım burda gülmekten..

Yarı saydam gibi bişeymi o öylee...

Kaçamak yapmayın dukanı bitirmeye yakın yan yollara sapmayııınn

dukandaşlarım selam öğleye doğru bi acıktım yemek yapmaya bile dayanamadım yani:))gittim şu döner tavuklar var ya bir bütün aldım derisini atıp söylemesi ayıp hepsini yedimm:)))üstünede 2 bardak ekşi ayran elhamdülillah çok şükür:)))

işte bnm testimin sonucu tekrar yaptım kabul etti :)

Son düzenleme:

canım ben aktardan değil de migros ve carrefour dan alıyorum. o yüzden sana ne desem yanlış olur. ama dediğin gibi çok hafif irmik renginde...

tamam super iste anladin demi testi biliyorsun neyi kac gun yapacagini ?

3 gün atak yapıyorum 1 kilo veriyorum. 50 gün seyir 6 kilo veriyorum. :) ama diyete hangi gün başlıcagımı bilemedim pazartesiyi de kaçırdım :)) bir e ben seyiri 1/1 yapmayı düşünüyorum ne dersin lisacımm

ben geçende aktardan yulaf kepeği aldım bi paketin içinde iki tane poşetlere koymuşlar 500 gr. 6.5 liraya aldım. bahsedilen şekilde ben beğendim

diyete hazir oldugun gun basla hemen sonucta yapacagin gun sayisi onemli hedefine ulasma tarihin ise basladigin tarihten testi hesapladigin tarihin farki olarak ulasirsin.seyiri evet bir cogumuz 1+1 yapiyor.daha kolay oluyor ee hadi oyalanma daha fazla basla hemen ,yeter bu agirliklarla yasadigin hamallik

dün eşime salata yaparken salata soslarında fesleğenli kekikliği dökerken aklıma kraker yapmak geldi sabah hemen yaptım mımmm baharatlı kraker süper oldu çıtır çıtır şiddetle denemenizi tavsiye ederim
yulaf yoğurt yumurta kabartma tozu bunları karıştırdım sonra toz salata sosunu döktüm biraz yoğun bir kıvam elde edince sıkma torbasına koydum hem çubuk hem de balık kraker gibi sıktım mikrodalgaya attım sonuç süper kıtır kıtır bol baharatlı atıştırmalığım hazırrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…