Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben geçende aktardan yulaf kepeği aldım bi paketin içinde iki tane poşetlere koymuşlar 500 gr. 6.5 liraya aldım. bahsedilen şekilde ben beğendim

yarım kilosu 6.5 tl ha bunlar beni kazıklıcaklardı sanırım :))) neyse ben bide marketlere bakayım inş dukana bende baslıcam

valla sizlerle konuşmasam aklımdan ucup gitmişti dukan da diyeti de :)) ama suan sabırsızlanıyorum :) bu 1/1 de 1 gün saf protein sonraki gün protein+sebze olarak devam ediyor dimi canım. bide persembe günleri saf protein gnleri 3. evdeydi dimi.

neyse hatirlaman iyi olmus baslarsin hemenevet 1+1 demek bir gun saf protein bir gun protein+sebze seklinde olacak.protein persembeleri seyirden sonra 3. evrede basliyor.cunku zaten 1+1 de gun asiri protein gunundeyiz.ee hadi kolay gelsin baslasin dukan diyetin

Selam kızlaaar :)) ben geldim bugün tartıda 63.9 u gördüm ama halen inanamıyorumm kesinleşsin sonra değiştiricem cetveli
durdum durdum bugün bir pantolon almıştım sabah dedimki bunu giy kız dedim bakalım olcak mı anaaamm girdim olduuu 42i bedene yanaşmıştım ben 40 beden pantolonlarım biraz zorluyordu. artık 40 bedenler bile hafif bol olmaya başlaadııı

krakerlerinin ölçülerini de verebilir misin canım?ben ölçüsüz göz kararı bişey yapamam da.güzel oldu diyosan yarın deneyeyim.çayın yanına canım hep bişeyler istiyor belki küçük krakerler iyi gider yanına

cnm resim ekledim. ölçüye göre yapmadım ama yulafı 4 kasık kattım 1 yumurta 2 çay kaşığı kabartma tozu biraz tuz salata sosu da kattım unutmadan yoğurtta göz kararı yani kıvama göre ekledim yoğun kıvam olacak ama kusura bakma ancak bu kadar yazabilirim cnm umarım yapabillirsin ben çok beğendim

ellerine sağlık nefis görünüyor

lisabella sen yaşam koçu olmalısın:)))

güzel görünüyor gerçekten.inşallah tutturabilirim.bi de mikrodalgayı yeni aldım daha.yakmadan pişirebilirim ne mutlu bana.bi kere denedim.kurabiyenin üstü kızarmadı diye 1 dk daha tutayım dedim içi yanmış bu seferde.taş gibi olmuştu resmen.ama o halde bile yedim:)açlık çok fena...

ayy çok cnm çekti yrn hemen yapım dicem ama bende mikro dalga yok yaaa ufff neyse haftaya antalyaya gidecem orda mikrodalga var orda yaparım ama su toz salata sosu ne içinde ne var

çok güzel görünüyorlar kaç derecede kaç dakkika pişirdin

ellerinize sağlık çok güzel görünüyor tarif istiyorum tarif tarif tarif bide kabardımı üstten çekmişsin tam anlayamadım benim yaptığım hiç bişi kabarmiyor

sen de mikrodalgada yapmıştın değil mi canım.mikrodalgada yaptıysan kaç dakikada pişirdin?seninkiler çok güzel kızarmış.canım çekti valla:)ellerine sağlık canım.

kurt üzümünü buldum sonunda baya pahalı bişiymiş bu yaa tadı fena değil gidip gelip üçer beşer yedim bugün bunu günde ne kadar yiyeceğim

aaa bide spora başlayalı 3 diyete başlayalı 2 hafta oldu ben 2.5 kilo fln anca verdim biraz yavaş mı gidiyor ne

iyi akşamlar dukancanlarım :)

birkaç gündür giremedim iyisinizdir umarım

benim kilocuklar gitmeye devam ediyor 64,5i gördüm bu sabah 2 ayda 7,5 kg vermiş oldum.

Umarım hedefime 1 ayda ulaşırım

hiiç veremiyorum diye düşünmeyin öylede bi veriliyorki sabretmeyi öğrendim sanırım

selam kizlaaarrrr,
iyi geceler olsun herkesssslere
kizimi bi provasina gotureyim,ordan da doktora geceyim dedim 3 sayfa yazmissiniz masallah.krakerler yapilmis,tarifler alinmisss.saat gec olmasaydi ben de denerdim bu tarifi ama yarina artik insallah.
ben de gram gram veriyorum cok sukur.bugun seneleeeerrr sonra ilk defa 69.9 gordum.gerci nasil bir kilodaysam artik,baskul yarim saniye 69.9,yarim saniye 70.0 gosterdi ama olsun,gordum ben 69.9 u orda bananeeee
300 gr daha verebilsem tam 8 kilo olacak.baslayali tam bir ay olmus 2 gun once.ajandama hergun not aliyorum alip verdigim kilolari.iyi vermisim degilmi 1 ayda 7bucuk kilo az degil.
bilioyorsunuz ben kabizliktan coook sikayet ediyordum,ama kayisili form cayi kurtaricim oldu benim .hergun 1 yada 2 bardak icsem yetiiyor,bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…