ben geçende aktardan yulaf kepeği aldım bi paketin içinde iki tane poşetlere koymuşlar 500 gr. 6.5 liraya aldım. bahsedilen şekilde ben beğendim
diyete hazir oldugun gun basla hemen sonucta yapacagin gun sayisi onemli hedefine ulasma tarihin ise basladigin tarihten testi hesapladigin tarihin farki olarak ulasirsin.seyiri evet bir cogumuz 1+1 yapiyor.daha kolay oluyoree hadi oyalanma daha fazla basla hemen ,yeter bu agirliklarla yasadigin hamallik
valla sizlerle konuşmasam aklımdan ucup gitmişti dukan da diyeti de :)) ama suan sabırsızlanıyorum :) bu 1/1 de 1 gün saf protein sonraki gün protein+sebze olarak devam ediyor dimi canım. bide persembe günleri saf protein gnleri 3. evdeydi dimi.
yarım kilosu 6.5 tl ha bunlar beni kazıklıcaklardı sanırım :))) neyse ben bide marketlere bakayım inş dukana bende baslıcam
dün eşime salata yaparken salata soslarında fesleğenli kekikliği dökerken aklıma kraker yapmak geldi sabah hemen yaptım mımmm baharatlı kraker süper oldu çıtır çıtır şiddetle denemenizi tavsiye ederim
yulaf yoğurt yumurta kabartma tozu bunları karıştırdım sonra toz salata sosunu döktüm biraz yoğun bir kıvam elde edince sıkma torbasına koydum hem çubuk hem de balık kraker gibi sıktım mikrodalgaya attım sonuç süper kıtır kıtır bol baharatlı atıştırmalığım hazırrr
krakerlerinin ölçülerini de verebilir misin canım?ben ölçüsüz göz kararı bişey yapamam da.güzel oldu diyosan yarın deneyeyim.çayın yanına canım hep bişeyler istiyor belki küçük krakerler iyi gider yanına
cnm resim ekledim. ölçüye göre yapmadım ama yulafı 4 kasık kattım 1 yumurta 2 çay kaşığı kabartma tozu biraz tuz salata sosu da kattım unutmadan yoğurtta göz kararı yani kıvama göre ekledim yoğun kıvam olacak ama kusura bakma ancak bu kadar yazabilirim cnm umarım yapabillirsin ben çok beğendim
Eki Görüntüle 711753
ben de aynı durumdayım harikaa:)Selamm arkadaslariimm 73 le basladigim diyetime 67yle devam etmekteyim son gaz :)) herkesee mutlu aksamlarr :)
diyete hazir oldugun gun basla hemen sonucta yapacagin gun sayisi onemli hedefine ulasma tarihin ise basladigin tarihten testi hesapladigin tarihin farki olarak ulasirsin.seyiri evet bir cogumuz 1+1 yapiyor.daha kolay oluyoree hadi oyalanma daha fazla basla hemen ,yeter bu agirliklarla yasadigin hamallik
cnm resim ekledim. ölçüye göre yapmadım ama yulafı 4 kasık kattım 1 yumurta 2 çay kaşığı kabartma tozu biraz tuz salata sosu da kattım unutmadan yoğurtta göz kararı yani kıvama göre ekledim yoğun kıvam olacak ama kusura bakma ancak bu kadar yazabilirim cnm umarım yapabillirsin ben çok beğendim
Eki Görüntüle 711753
dün eşime salata yaparken salata soslarında fesleğenli kekikliği dökerken aklıma kraker yapmak geldi sabah hemen yaptım mımmm baharatlı kraker süper oldu çıtır çıtır şiddetle denemenizi tavsiye ederim
yulaf yoğurt yumurta kabartma tozu bunları karıştırdım sonra toz salata sosunu döktüm biraz yoğun bir kıvam elde edince sıkma torbasına koydum hem çubuk hem de balık kraker gibi sıktım mikrodalgaya attım sonuç süper kıtır kıtır bol baharatlı atıştırmalığım hazırrr
Eki Görüntüle 711753
Eki Görüntüle 710692 Eki Görüntüle 710693 Eki Görüntüle 710694
kakaolu kekimizz tarçınlı kekimizzz light dondurma ve kek dilimimm :))
kekleri ablam yaptı :)
Eki Görüntüle 711753
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?