selam kizlaaarrrr,
iyi geceler olsun herkesssslere
kizimi bi provasina gotureyim,ordan da doktora geceyim dedim 3 sayfa yazmissiniz masallah.krakerler yapilmis,tarifler alinmisss.saat gec olmasaydi ben de denerdim bu tarifi ama yarina artik insallah.
ben de gram gram veriyorum cok sukur.bugun seneleeeerrr sonra ilk defa 69.9 gordum.gerci nasil bir kilodaysam artik,baskul yarim saniye 69.9,yarim saniye 70.0 gosterdi ama olsun,gordum ben 69.9 u orda bananeeee
300 gr daha verebilsem tam 8 kilo olacak.baslayali tam bir ay olmus 2 gun once.ajandama hergun not aliyorum alip verdigim kilolari.iyi vermisim degilmi 1 ayda 7bucuk kilo az degil.
bilioyorsunuz ben kabizliktan coook sikayet ediyordum,ama kayisili form cayi kurtaricim oldu benim .hergun 1 yada 2 bardak icsem yetiiyor,bilginize
kurt üzümünü buldum sonunda baya pahalı bişiymiş bu yaa tadı fena değil gidip gelip üçer beşer yedim bugün bunu günde ne kadar yiyeceğim
aaa bide spora başlayalı 3 diyete başlayalı 2 hafta oldu ben 2.5 kilo fln anca verdim biraz yavaş mı gidiyor ne
sizin adınıza çok ama çok sevindim.çok tebrik ederim.darısı başıma.ya şu teyze muhabbetine ben uyuz oluyorum.sırf kilom var die bazen yüzüme baka baka benden kart kadınlar teyze dior ya orada boğazım geliyor.erkekler bazen daqha kibar oluyor.arkadan teyze deyip yüzümü görüncede pardon abla diebiliyorlar.bazen arkadaşların yanında falan oluyor rezil oluyorum.duymazdan gelmeye çalışıyorum.bide bazı mağazalara girindce size göre bedenimiz yok diorlar diolar kırıcı şekilde.1 seneden fazla oldu kıyafet almıyorum mağazadan.52-54 bedene dayanmıştım neredeyse.ama bu dukanla bir haftada baya inceldim,mmucize gibi birşey.biey giyince göbeğim benden önce gitmmiyo artık.bu hafta sonu kaynımın nişanı var.hafta sonuna kadar almıcam bişey cumartesi alıcam bikaç santim daha ince giyinirim die,1-2 beden eksilirimm die inanın şimmdiden kendime güvenim geldi.bu diyete başlamamın en büyük sebebi ise 7 yaşındaki oğlum.2011 de 2. kez doğum yaptım oğlum sürekli anne bidahammı kardeşim olucak demmesiydi.anne senin 2 tanemi karnın var diorDU çok üzülüyordum.eşimde hiç kilom konusunda beni eleştirmedi.belki oda tepsi gösterseydi zamanında ben bu hale gelmezdim.hatta diyete başlarkende hiç destek olmadı beni çok üzdü.ama şimdi kilo verdiğimi inceldiğimi görünce oda destek oluyor.bikaç ay sonra istediğimm kiloda olacağımı bilmek harika bir duygu
Yarı beyaz ne kız kırıldım burda gülmekten..
Yarı saydam gibi bişeymi o öylee...
Kaçamak yapmayın dukanı bitirmeye yakın yan yollara sapmayııınn
Dün yediklerim ve bugün yediklerimi yazayım
Dün; bomba gibi bir kahvaltı (scholar ekmekli falan hımmmm leziz bir kahvaltı oluyor)
öğlen: tavuk döner ve ayran
ara: küçük yoğurt ve kurt üzümü
akşam: Ton balığı, yoğurt, iki salatalık turşusu (acılı), kaşar peyniri (kaşarı light ton balğınını üzerine erittim mikroda light ton balığını sevemedim ben ya çok su gibi saman gibi bir tadı var)
stressiz ama yoğun bir gündü onun için mükafatını sabah güzel aldım
Bugün: bomba gibi bir kahvaltı (ilave olarak salatalık dereotu ve maydonozlu bir söğüş)
Öğlen: Az sonra tavuk sote ve ayran gelicek
Ara: Yoğurt ve kurt üzümü olcak
Akşam: Allah ne verdiyse ama yanına buzlukta önceki günden artmış sebze sote çıkıp üzerine kaşar eritilecek aslında bu bile yetebilir ayranla
kahvaltı sonrası bol stresli bir gündüyarına şişersem sorumlusundan bizzat hesap sorulacak çünküm ben streslenince şişiyorum (((
kızlar kabızlık için kullandığınız ilaclar nelerdir cumadan beri faliyet yok bende günde bir tane form çayı içiyordum 2gündür ikiye çıkardım ama fayda etmedi işin garibi aşırı bir şişlik ve sancıda yok enteresan[/QUOTE
sabah akşam aç karnına bir yemek kaşığı elma sirkeli su bana çok iyi geldi tavsiye ederim canım
saol canım hakkaten kurtarıcı oldu bu aralar banaellerine sağlık nefis görünüyor
ahahaa evet açlık fena :) ben 3dk da pisirdim kıtır kıtır oldugüzel görünüyor gerçekten.inşallah tutturabilirim.bi de mikrodalgayı yeni aldım daha.yakmadan pişirebilirim ne mutlu bana.bi kere denedim.kurabiyenin üstü kızarmadı diye 1 dk daha tutayım dedim içi yanmış bu seferde.taş gibi olmuştu resmen.ama o halde bile yedim:)açlık çok fena...
çok güzel görünüyorlar kaç derecede kaç dakkika pişirdin
evet mikrodalgada yaptım 3 dk da :) knorr un fesleğenli kekikli toz salata sosunu kullandımsen de mikrodalgada yapmıştın değil mi canım.mikrodalgada yaptıysan kaç dakikada pişirdin?seninkiler çok güzel kızarmış.canım çekti valla:)ellerine sağlık canım.
kızlar kabızlık için kullandığınız ilaclar nelerdir cumadan beri faliyet yok bende günde bir tane form çayı içiyordum 2gündür ikiye çıkardım ama fayda etmedi işin garibi aşırı bir şişlik ve sancıda yok enteresan
diyet yapan kızlar size bi sorum daha olucak :) diyete başlamadan değerleirinizi ölçtürdünüz mü hastanede ya da diyete başladıktan sonraa
cnm resim ekledim. ölçüye göre yapmadım ama yulafı 4 kasık kattım 1 yumurta 2 çay kaşığı kabartma tozu biraz tuz salata sosu da kattım unutmadan yoğurtta göz kararı yani kıvama göre ekledim yoğun kıvam olacak ama kusura bakma ancak bu kadar yazabilirim cnm umarım yapabillirsin ben çok beğendim
Eki Görüntüle 711753
O tariflere bayıldım özellikle keke. Haftasonu tatlı günümde onu şöyle bir soslu falan yapıp yerim inşallah... Winniem yarı beyaz tatlım gül gül sen :))))) Tam beyazdan kastım hani şu yumruk olayı varya onu yapmak istemiyorum bende kendime göre ağırlaştırılmış seyir evresi yapıyorum ağırlaştırmaktan kasıt beyaz olayını daha yoğun tutmak e buna en uygun isim yarı beyaz günleri yani saf protein günleri tam protein+sebze protein günleri 1/3 değil 1/4 oranında sebze diyelim işe yarıyor çok şükür şişkinlik gitti. Canımmmmm ben kaçamak yaptım kabul ama birde bu regl öncesi şişkinliğe ankarada yediğim soğukta eklenince çok fena şiştim wc olayı da kitlenmişti bu yarı beyaz günlerime destek olarak bitkisel çözümlerlen onu da halletmiş bulunmaktayım (tam tatmin değil ama yarı tatmin diyelim) (bu paranteze yine gülcen ya sen hadi hayırlısı) öpüyorum canım benim
Dün yediklerim ve bugün yediklerimi yazayım
Dün; bomba gibi bir kahvaltı (scholar ekmekli falan hımmmm leziz bir kahvaltı oluyor)
öğlen: tavuk döner ve ayran
ara: küçük yoğurt ve kurt üzümü
akşam: Ton balığı, yoğurt, iki salatalık turşusu (acılı), kaşar peyniri (kaşarı light ton balğınını üzerine erittim mikroda light ton balığını sevemedim ben ya çok su gibi saman gibi bir tadı var)
stressiz ama yoğun bir gündü onun için mükafatını sabah güzel aldım
Bugün: bomba gibi bir kahvaltı (ilave olarak salatalık dereotu ve maydonozlu bir söğüş)
Öğlen: Az sonra tavuk sote ve ayran gelicek
Ara: Yoğurt ve kurt üzümü olcak
Akşam: Allah ne verdiyse ama yanına buzlukta önceki günden artmış sebze sote çıkıp üzerine kaşar eritilecek aslında bu bile yetebilir ayranla
kahvaltı sonrası bol stresli bir gündüyarına şişersem sorumlusundan bizzat hesap sorulacak çünküm ben streslenince şişiyorum (((
sabah akşam aç karnına bir yemek kaşığı elma sirkeli su bana çok iyi geldi tavsiye ederim canım
Günde iki bardak kayısılı form çayı içiyorum çok tıkanınca bununla da halledemezsem aktardan bunun için bir toz almıştım onu yoğurtla karıştırıp yiyorum canım ama türk kahvesi ve soda da hızlandırabiliyor beni bi garip bünyem var benim isal gibi hissederken kabız olabiliyorum.
saol canım hakkaten kurtarıcı oldu bu aralar bana
ahahaa evet açlık fena :) ben 3dk da pisirdim kıtır kıtır oldu
evet mikrodalgada yaptım 3 dk da :) knorr un fesleğenli kekikli toz salata sosunu kullandım
diyet yapan kızlar size bi sorum daha olucak :) diyete başlamadan değerleirinizi ölçtürdünüz mü hastanede ya da diyete başladıktan sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?