Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence çok iyi kilo vermmişsin ben 5 kilo verdim bir ayda anca ama azimle devam edelimm yenicez bu kilolarııı

goji Berry :

atakta: 1 yemek kasigi

seyirde:saf protein gunlerinde 1 yemek kasigi,sebze +protein gunlerinde 2 yemek kasigi

guclendirmede:gunde 3 yemek kasigi

Biraz sabırla istediğin kiloyu verirsin hiç merak etme.Üstelik bu diyetin bir özelliği var 5 kilo veriyon ama daha fazla vermiş gibi duruyorsun.Anlamadım ama sanki 8 kilo vermiş gibi duruyor insan.Yüzümdede hiç çökme olmadı.Genlde diyetle beraber yüzüm çok kötü olurdu ama şimdi inanın hiç çökme olmadığı gibi çok daha güzel oldu.Bu kelimeler çevremden gelen iltifatlarla arkadaşlar.Tabiki kilo kimseye yakışmaz ama vermesi bir işkence.Ama verince o istenilen seviyeye ulaşınca tepkiler öyle bir motive ediyorki anlatamam.Ben ve eşim aynı yaştayız.Ama bu zayıflamadan sonra eşinle aranızda 7 8 yaş varmı diyorlar.Tabi eşimi büyük sanıyorlar hehehe ne güzel duygudur o)))).Eşime abca bana abla demeleri oy deymeyin keyfime
Biraz sabırla istediğiniz kiloyu verirsiniz. Ve kilo verdikten sonra çok az dikkatle asla kilo almıyorsunuz.Okulda beni gören bayan erkek öğretmenler görümcem herkes dukancı oldu.Anlayacağınız kilo verip sonra yeme içmeme bakıyorlar kilo almıyom demekki diyet işe yarıyor diyerek veriyorlar.İnşallah istediği kiloya ulaşır.Herkesi çok öpüyorum

kızlar herkese günaydın bol eksili günler.şimmmdi herkesin ne diyeceğini biliyorum ama yinede o sözleri belkide motivasyonum tavan yapsın diede duymak istiyorum.az önce faceden bir arkadaşım bende dukan yaptım ama bıraktım ayaklarım şişti,test yaptımm vucudum proteini depolammış karaciğerimme zarar veriyormuş.doktor zararlı dedi die yazdı.şimdi olmazda ilerde muhakkak olur dedi.bende zaten kan tahlillerimi yaptırıcam;zaten kitaptada öle yazıyor.ama 22 aylık bebeğim var bir türlü gidemedim bugun yarın bugun yarın kaldı.bide drada dert anlatmak zorunda kalırsam sabah sabah sinirim bozuldu.ama ben kendimi gayet iyi hissediyorum.suyumuda fazla fazla içiyorum.durduk yere korktum sabah sabah :26::26:

Yarı beyaz ne kız kırıldım burda gülmekten..

Yarı saydam gibi bişeymi o öylee...

Kaçamak yapmayın dukanı bitirmeye yakın yan yollara sapmayııınn

O tariflere bayıldım özellikle keke. Haftasonu tatlı günümde onu şöyle bir soslu falan yapıp yerim inşallah... Winniem yarı beyaz tatlım gül gül sen :))))) Tam beyazdan kastım hani şu yumruk olayı varya onu yapmak istemiyorum bende kendime göre ağırlaştırılmış seyir evresi yapıyorum ağırlaştırmaktan kasıt beyaz olayını daha yoğun tutmak e buna en uygun isim yarı beyaz günleri yani saf protein günleri tam protein+sebze protein günleri 1/3 değil 1/4 oranında sebze diyelim işe yarıyor çok şükür şişkinlik gitti. Canımmmmm ben kaçamak yaptım kabul ama birde bu regl öncesi şişkinliğe ankarada yediğim soğukta eklenince çok fena şiştim wc olayı da kitlenmişti bu yarı beyaz günlerime destek olarak bitkisel çözümlerlen onu da halletmiş bulunmaktayım (tam tatmin değil ama yarı tatmin diyelim) (bu paranteze yine gülcen ya sen hadi hayırlısı) öpüyorum canım benim

Son düzenleme:
Dün yediklerim ve bugün yediklerimi yazayım
Dün; bomba gibi bir kahvaltı (scholar ekmekli falan hımmmm leziz bir kahvaltı oluyor)
öğlen: tavuk döner ve ayran
ara: küçük yoğurt ve kurt üzümü
akşam: Ton balığı, yoğurt, iki salatalık turşusu (acılı), kaşar peyniri (kaşarı light ton balğınını üzerine erittim mikroda light ton balığını sevemedim ben ya çok su gibi saman gibi bir tadı var)
stressiz ama yoğun bir gündü onun için mükafatını sabah güzel aldım

Bugün: bomba gibi bir kahvaltı (ilave olarak salatalık dereotu ve maydonozlu bir söğüş)
Öğlen: Az sonra tavuk sote ve ayran gelicek
Ara: Yoğurt ve kurt üzümü olcak
Akşam: Allah ne verdiyse ama yanına buzlukta önceki günden artmış sebze sote çıkıp üzerine kaşar eritilecek aslında bu bile yetebilir ayranla
kahvaltı sonrası bol stresli bir gündü yarına şişersem sorumlusundan bizzat hesap sorulacak çünküm ben streslenince şişiyorum (((

maşallah canım okurken doydum:))

kızlar kabızlık için kullandığınız ilaclar nelerdir cumadan beri faliyet yok bende günde bir tane form çayı içiyordum 2gündür ikiye çıkardım ama fayda etmedi işin garibi aşırı bir şişlik ve sancıda yok enteresan

diyet yapan kızlar size bi sorum daha olucak :) diyete başlamadan değerleirinizi ölçtürdünüz mü hastanede ya da diyete başladıktan sonraa

Günde iki bardak kayısılı form çayı içiyorum çok tıkanınca bununla da halledemezsem aktardan bunun için bir toz almıştım onu yoğurtla karıştırıp yiyorum canım ama türk kahvesi ve soda da hızlandırabiliyor beni bi garip bünyem var benim isal gibi hissederken kabız olabiliyorum.

ellerine sağlık nefis görünüyor
saol canım hakkaten kurtarıcı oldu bu aralar bana

ahahaa evet açlık fena :) ben 3dk da pisirdim kıtır kıtır oldu

çok güzel görünüyorlar kaç derecede kaç dakkika pişirdin

sen de mikrodalgada yapmıştın değil mi canım.mikrodalgada yaptıysan kaç dakikada pişirdin?seninkiler çok güzel kızarmış.canım çekti valla:)ellerine sağlık canım.
evet mikrodalgada yaptım 3 dk da :) knorr un fesleğenli kekikli toz salata sosunu kullandım

eger ilac ismi v erecekseniz burda yazmayin ,ozelden ulasin lutfen !!!!!diger oneriler yazilabilinir ama ilaclar degil

diyet yapan kızlar size bi sorum daha olucak :) diyete başlamadan değerleirinizi ölçtürdünüz mü hastanede ya da diyete başladıktan sonraa

olcturende oldu olcuturmeyende ama en guzeli baslangicta ve devaminda vede bitiminde surekli kontrol altinda tutmak

Ellerine sağlık çok güzel görünüyorrr

Ben de eskiden çeşit çeşit yapardım yine yapmalı anlaşılannn...

Seyirde hic kilo almadim ya hatta vermeye devam ediyorum eksileri goruyorum yineee bugn 15 gun oldu 6 kilo verdim toplamda cok mutluyum :)))

Canım benim takılıyorum sana yoksa çook seviyorum seni biliyorsunn

Senin diyet zaten takdire şayan.. Maşallah gayet güzel ve istikrarlı kilo veriyorsuuun..

Az kaldı az mayokini mi giysek bu sene ne dersin

Scholar ekmek tarifi isteriz..

Vermiştin gerçi daha ama yenilerde görsün bir daha diyelimm..

Bunlar da benim sandwichler..
İçelrine sp gününde hindi füme, lor yada salatalık turşusu koyabilirsiniz..

Hemen ekmeğin tarifi de gelsin..

6 kaşık Yulaf kepeği galeta karışımı (2 günlük oluyor)
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1/2 çay bardağı süt

Hepsini karıştırıp 150 derecelik fırında pişiriyoruzzz..

Afiyet olsun

Eklentiler

• $DSC_0557.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 82
sabah akşam aç karnına bir yemek kaşığı elma sirkeli su bana çok iyi geldi tavsiye ederim canım

bir deneyim

bende onun elma kromlusunu kullanıyordum kokusu hoşuma gidiyor diye işede yarıyordu ama birdahakine kayısılısını alayım bende

saol canım hakkaten kurtarıcı oldu bu aralar bana
ahahaa evet açlık fena :) ben 3dk da pisirdim kıtır kıtır oldu
evet mikrodalgada yaptım 3 dk da :) knorr un fesleğenli kekikli toz salata sosunu kullandım

tmm cnm tşk ederim bu dukan bana mikrodalga aldıracak sonunda gibi geliyor

Son düzenleme:

Ben ilk ay hastanede ölçtürmüştüm ve normal çıkmıştı sonuçlarım..

Geçen ay da aile hekimime gittim oradaki test sonuçlarımda çok güzel çıktı..

Hatta eskiler hatırlar, aile hekimim dukan yaptığımı ilk duyduğuna hemen bırak diye esip gürlemişti..

Sonuçlarımı alıp karşısına geçtiğimde allah allah dedi :44: ve değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi.

Ve dukana devam edebilirsin bir sorun yok dedi

Ama bu diyeti hakkı ile yapmaya çalışyorum..

Bol çeşit yiyorum, bol su, yeşilçay, ihtiyaç duydukça vitamin takviyesi ve her gün en az 30 dk yürüyüşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…