Ayni kosullardaymisiz ben de ogrenciyim ve meyve cok sewerimbu yuzden zor oluo yalan deil,ogunlerimi duzenli yiyemiorum cunku disarda yemek istemiorum.ama 2 ayi gecirdim bi sekilde.sbh kahwaltimi edip cikiorum ogle yemegini atliorum napiyim.direncimi yitirmedim hc wazgecmedim cunku hayatimda ilkkez bi dietten bukdr randiman aldim.kendi kendime yorumladigim dietlerde hep basarisiz oldum o yuzden dieti kendime gore yorumlamak bana gore basarili deil.her insan kndi icn en dorusunu bilir tabi sen mutluysan sorun yok,hepimize kolay gelsin bu uzun we mesakatli yolda
arkadaşlar ne kadar su içiyorsunuz?ben hep karar veriyorum ama bir türlü 3 litreyi tamamlayamıyorum.. bi kitap okuyorum şuan ph değeri 8 üstünde günde 3 litre su içmek detoks etkisi yapıyomus hergün yenileniyomusunuz bizimde sürekli protein yediğimiz düşünülürse yani...
aynen öyle önünüzde saygıyla ilerliyorum hepinizinnama belirli aralıklarla tahlillerinizi yaptırın ya bugun haberlerde izledim sok diyetler ve tek besinli diyetler direkt kalbe zarar veriyomuş ve ani ölümlere yol açabiliyormuş allah korusun aman dikkat edin
Ewt cnm bnm ya yaptirmak lazim.turkiyeye gider gitmez yaptircam.ama dukan tek besinli diyet deil yahu sadece seker we yag yok ki yagida wucut kendi uretio zaten insulini de.canan karatayin cok sewdigim bi cunlesi war dio ki aciklasinlar bana koyunlar yag yiyolarda mi kuyruklarinda v diger organlarinda yag oluyor?kumesteki tavuk yag mi yiyor?wucut yagi kendi uretior zaten diyo.geeckten de dusununce ck mantikli
Hosgeldin :) ben de bu topikte eskilerden deilim ama topigin demirbaslarina saygisizlik olmazsa ben de elimden geleni yaparimAllahım ne güzel sohbet yeri burası hep kilo verenler yazmış burayı lisabella arkadaş tavsiye etti sağolsun kızlar bu gün aldım kitabı 2 3 kere okudum hepsi karıştı birbirine çorba oldu yani lisa nın anlattığına göre yapmaya çalışacağım anlamadığım yereleri yazarım cevap verirsiniz değilmi sadece lisa ya yüklenmeyeyim bende dukanlıyım artık..
Selam dukancanlar bu akşam ziyafet verdim kendime 15 gündür ilkkez tıka başa doydum :) fikir arayanlara örnek menü olsun: fırında pirasa mucveri patlıcan ve kofteden yapılan kurdan kebabı domates salatalik veee dolapta beni bekleyen tatliiiiii :)) sizler neler yediniz bugün ?
Ben de sbh yulaf kepekli omlet,oglen iki dilim dana schnitzel ve salata aksam da brokoli ve hindi fumeden yaptigim borek yedim:)
Gunaydin kizlar yine eksiyle uyandim mutluyum :))) insallah sizde goruyorsunuzdur tartida eksileri.. Bu arada kabizlik icin eczaneden ilac aldim etkisi cok iyi isteyen olursa soylerim adini
Gunaydin kizlar yine eksiyle uyandim mutluyum :))) insallah sizde goruyorsunuzdur tartida eksileri.. Bu arada kabizlik icin eczaneden ilac aldim etkisi cok iyi isteyen olursa soylerim adini
Günaydın kızlarrr
Mus mutlu bol eksili bir hafta olsunn hepimize inşallah..
Haftasonunuz nasıl geçti bakalım???
lisacım güçlendirmede kilo aldın mı nasıl gidiyor azcık anlatsana :44:
Ecemus cum,burayi takip edenler bilirler 60 ile guclendirmeye gecmis oysaki ideal kilom 55 ti ve ben hamilelik dusundugum icin bu kez 60 da durup sonrasinda ikinci dukan hakkimda 55 olmayi planlamistim.guclendirmede 2 hafta ilerlemistim lakin cokta zorlanmistim guclendirmeye adapte olmakta ve ilk hafta zaten 62 gormustum.sonrasinda hamile kalinca bu kez hamilelik dukani uygulamaya baslamis ama onuda cok istikrarli surduremedim derken yasadigim olumsuzluklarlada iyice duka disi olmustum.yaklasik 2 haftadir ben bayagi abarttim yeme isini (cunku moralim bozuk oldugunda yemege veririm kendimi)
veee bugun itibari ile yeniden basladim atak ile.2-3 gun atak yapip sonra seyirde devam edecegim.guncel kilom 66 ve hedefim 55 bu kez.yani bir sure daha birlikteyiz.sonrada hep birlikte geceriz umarim guclendirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?