Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin kizlar yine eksiyle uyandim mutluyum :))) insallah sizde goruyorsunuzdur tartida eksileri.. Bu arada kabizlik icin eczaneden ilac aldim etkisi cok iyi isteyen olursa soylerim adini

bana msj atabilir misin giz3mm'cim, benim msj yazma hakkım yok da henüz. okuma hakkım vardır inş. :) şimdiden teşekkürler.

lisacım güçlendirmede kilo aldın mı nasıl gidiyor azcık anlatsana :44:

Ecemus cum,burayi takip edenler bilirler 60 ile guclendirmeye gecmis oysaki ideal kilom 55 ti ve ben hamilelik dusundugum icin bu kez 60 da durup sonrasinda ikinci dukan hakkimda 55 olmayi planlamistim.guclendirmede 2 hafta ilerlemistim lakin cokta zorlanmistim guclendirmeye adapte olmakta ve ilk hafta zaten 62 gormustum.sonrasinda hamile kalinca bu kez hamilelik dukani uygulamaya baslamis ama onuda cok istikrarli surduremedim derken yasadigim olumsuzluklarlada iyice duka disi olmustum.yaklasik 2 haftadir ben bayagi abarttim yeme isini (cunku moralim bozuk oldugunda yemege veririm kendimi)

veee bugun itibari ile yeniden basladim atak ile.2-3 gun atak yapip sonra seyirde devam edecegim.guncel kilom 66 ve hedefim 55 bu kez.yani bir sure daha birlikteyiz.sonrada hep birlikte geceriz umarim guclendirmeye.

canım İNŞALLAAAAH birlikte geçelim. ben bu yazdıklarını biliyorum da, en son güçlendirmeye geçtiğin zamanda kalmışım anlaşılan :)))
neyse yanımızda olman çok güzel. hep beraber geçeriz dediğin gibi inşallah...

güneşte 1 saat yürümek hataydı sanırım:))gelir gelmez dolaptan buz gibi ayranı diktim kafaya kızlar:))

1 saat mı
Tebrik ediyorum valla ben 30 dakikayı zor tamamladım..
Gerçi bugün 34 derece diyorlar İzmir için ama..
Bakalım yaza ne yapacağız.. Yürüyüş için evde leslie'ye mi dönmeli.. :44:

Yeni hedefin ve tickerın hayırlı olsun canımm

Hadi biraz gaza basalım kızlarr

1 saat mı
Tebrik ediyorum valla ben 30 dakikayı zor tamamladım..
Gerçi bugün 34 derece diyorlar İzmir için ama..
Bakalım yaza ne yapacağız.. Yürüyüş için evde leslie'ye mi dönmeli.. :44:

canım istanbulda bugün 27 dereceydi ama zaten bundan sonra ya akşam yada saba çok erkenden yürürüm basımada agrı girdi güneş altında çok kaldım:))aslında plates yapıcam diyorumda hiç sarmadı beni plates(

Son düzenleme:

Evet yürüyüşü erken yapmak gerekiyor ama maalesef ben erken uyanamıyorum

İşten sonra da ancak yemek hazırla evle biraz ilgilen derken hiç vaktim kalmıyor malesef ki..

Ama artık benim de bir yolunu bulmam lazım.. Gündüz yürüyüş yapılamayacak ise gece alternatifini devreye sokmalı..

Bu arada ben de yavaş sporları yapamıyorum, platesle benim de hiç aram olamadı sıkılıyorum çok çabuk..

bugun bende yürüyüş yapamadım.okul tatildi bugun.hafta sonuda çok yoğundu saat 10 kadar uyumuşum.yarın sabah devam sabah 7:15 den saat 8:00 yürüyorum.herşeye uyuyorum umarım bu işten alnımın akıyla çıkıcam.

beni anlatmışsın...

Bende o yuzden yazmadim adini :)

neler yaptığını anlatır mısın lütfen.sürekli eksileri görüyorsun maşallah..

ya arkadaşlar benim arkadaşımda dukana başladı 1 hafta atakta 9 kilo vermiş be heyyy maşallah benim 46 günde verdiğim kilo:)herkesim durumu farklı bu dıyette tepem atacak sureklı atak yapıcam haaaa:)))

ya arkadaşlar benim arkadaşımda dukana başladı 1 hafta atakta 9 kilo vermiş be heyyy maşallah benim 46 günde verdiğim kilo:)herkesim durumu farklı bu dıyette tepem atacak sureklı atak yapıcam haaaa:)))

kilo fazlaysa atakta çok kilo veriliyor ben 70 le başladım 1,5 kg verim testte de o kadar cıkmıştı

bende yapmak istiyorum kilom sabah 61 900 ne yapiliyor anlatılır misiniz kitabını aldım ama hiç bir sey anlamadım

bende yapmak istiyorum kilom sabah 61 900 ne yapiliyor anlatılır misiniz kitabını aldım ama hiç bir sey anlamadım

günaydın hoş geldiniz.kitabın giriş ve atak bölümünü okuyun.seyire ve güçlendirmeye geçtiğinizde diğer bölümleri okuyun.bu topiğin son 15-20 sayfasını okumanız bile size yardımcı olacaktır.ayrıca arama motorundan "dukan diyeti tariflerim " ve ilkayın dukan lezzetleri" diye yazarsanız bu iki blog size inanılmaz yardımcı olacak.bunları yapın sonra sorularınız olursa başta editörümüz lisabella ve diğer deneyimli arkadaşlar sizin sorularınızı cevaplayacaklardır.

günaydın arkadaşlar.güzel bir gün geçiririsiniz inşallah

Ispartamizizin nadide gülü....sen yaparsın da güzel olmaz mi...eee ekmeğin de hakkını vermek lazım.senden çıktığı için de senin adını verdik.:) bu arada beni zıplayıp gercmissin. Nasıl veriyosun gülüm kiloları?ben artık yerimde sayiyorium. Ben 74 kiloda uzun süre kalmışım demekki.3 gündür sağlam spor yapıyorum.kaçamak da yok...ama tık da yok...neyse haberler böyle bende...

bende testi bir türlü yapamadım birde hanımlar ben benim ev dolu çocuk kv var ben 2 3 tencere yemek yapıyorum yiyorduk şimdi bu dukanda tencere yemeği yok ben küçük porsiyonmu pişiricem yaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…