Gunaydin kizlar yine eksiyle uyandim mutluyum :))) insallah sizde goruyorsunuzdur tartida eksileri.. Bu arada kabizlik icin eczaneden ilac aldim etkisi cok iyi isteyen olursa soylerim adini
Günaydın kızlarrr
Mus mutlu bol eksili bir hafta olsunn hepimize inşallah..
Haftasonunuz nasıl geçti bakalım???
lisacım güçlendirmede kilo aldın mı nasıl gidiyor azcık anlatsana :44:
Ecemus cum,burayi takip edenler bilirler 60 ile guclendirmeye gecmis oysaki ideal kilom 55 ti ve ben hamilelik dusundugum icin bu kez 60 da durup sonrasinda ikinci dukan hakkimda 55 olmayi planlamistim.guclendirmede 2 hafta ilerlemistim lakin cokta zorlanmistim guclendirmeye adapte olmakta ve ilk hafta zaten 62 gormustum.sonrasinda hamile kalinca bu kez hamilelik dukani uygulamaya baslamis ama onuda cok istikrarli surduremedim derken yasadigim olumsuzluklarlada iyice duka disi olmustum.yaklasik 2 haftadir ben bayagi abarttim yeme isini (cunku moralim bozuk oldugunda yemege veririm kendimi)
veee bugun itibari ile yeniden basladim atak ile.2-3 gun atak yapip sonra seyirde devam edecegim.guncel kilom 66 ve hedefim 55 bu kez.yani bir sure daha birlikteyiz.sonrada hep birlikte geceriz umarim guclendirmeye.
güneşte 1 saat yürümek hataydı sanırım:))gelir gelmez dolaptan buz gibi ayranı diktim kafaya kızlar:))
Ecemus cum,burayi takip edenler bilirler 60 ile guclendirmeye gecmis oysaki ideal kilom 55 ti ve ben hamilelik dusundugum icin bu kez 60 da durup sonrasinda ikinci dukan hakkimda 55 olmayi planlamistim.guclendirmede 2 hafta ilerlemistim lakin cokta zorlanmistim guclendirmeye adapte olmakta ve ilk hafta zaten 62 gormustum.sonrasinda hamile kalinca bu kez hamilelik dukani uygulamaya baslamis ama onuda cok istikrarli surduremedim derken yasadigim olumsuzluklarlada iyice duka disi olmustum.yaklasik 2 haftadir ben bayagi abarttim yeme isini (cunku moralim bozuk oldugunda yemege veririm kendimi)
veee bugun itibari ile yeniden basladim atak ile.2-3 gun atak yapip sonra seyirde devam edecegim.guncel kilom 66 ve hedefim 55 bu kez.yani bir sure daha birlikteyiz.sonrada hep birlikte geceriz umarim guclendirmeye.
1 saat mı
Tebrik ediyorum valla ben 30 dakikayı zor tamamladım..
Gerçi bugün 34 derece diyorlar İzmir için ama..
Bakalım yaza ne yapacağız.. Yürüyüş için evde leslie'ye mi dönmeli.. :44:
canım istanbulda bugün 27 dereceydi ama zaten bundan sonra ya akşam yada saba çok erkenden yürürüm basımada agrı girdi güneş altında çok kaldım:))aslında plates yapıcam diyorumda hiç sarmadı beni plates(
buarada sizlerle paylaşmak istediğim bişey war.sizde aynısını yaşıyomusunuz bilmiorum...
bir restorana gidiyoruz mesela bakıyorum etrafa millet bol yağlı bol kalorili yiyecekler tüketiyorlar hiç ama hiç canım istemior aksine yiyen insanlara üzülüorum.o yedikleri şeyler bana artık lezzetli birer yiyecek değil de direk kütle kütle yağ gibi geliyor.gerçekten öyle canlanıor gözümde.özellikle kilolulara gidip kollarından tutup sarsmak lütfen bunu kendine yapma,ben yaptım bu haldeyim,sen de gel dukan yap demek istiorum
garip bir durum gerçekten...halbuki çok değil 3 ay önce ben de onlar gibi yaşıodum.bu hayatta hiç kimseye dukana olduğum kadar minnetkar değilim sanırım.umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Bende o yuzden yazmadim adini :)
ya arkadaşlar benim arkadaşımda dukana başladı 1 hafta atakta 9 kilo vermiş be heyyy maşallah benim 46 günde verdiğim kilo:)herkesim durumu farklı bu dıyette tepem atacak sureklı atak yapıcam haaaa:)))
ya arkadaşlar benim arkadaşımda dukana başladı 1 hafta atakta 9 kilo vermiş be heyyy maşallah benim 46 günde verdiğim kilo:)herkesim durumu farklı bu dıyette tepem atacak sureklı atak yapıcam haaaa:)))
test ne nasıl yapiliyor atak döneminde ne yapmalı lütfen yardım
bende yapmak istiyorum kilom sabah 61 900 ne yapiliyor anlatılır misiniz kitabını aldım ama hiç bir sey anlamadım
Ispartamizizin nadide gülü....sen yaparsın da güzel olmaz mi...eee ekmeğin de hakkını vermek lazım.senden çıktığı için de senin adını verdik.:) bu arada beni zıplayıp gercmissin. Nasıl veriyosun gülüm kiloları?ben artık yerimde sayiyorium. Ben 74 kiloda uzun süre kalmışım demekki.3 gündür sağlam spor yapıyorum.kaçamak da yok...ama tık da yok...neyse haberler böyle bende...Hahaha ah yirmi ah sayende yedigim ekmek scholar ekmegi oldu cikti :) nerdesin kiz gelde iki laflayalim... Gelelim tarifeeee suluman esliginde malum dizi saati tarif sudur, 2 kasik yogurt 1 yumurta 2 kasik kepek az tuz ceyrek paket kabartma tozu hepsini karistir dok tabaga yagli kagit ustune at mikroya 4 dakka bitarafi 2 dakka diger tarafi al sana taptaze ekmek... Sur ustune labneyi tereyagli ekmek niyetine sicak sicak indir mideye... Ben benim kahvaltilar bomba diye bosa demiyorum kizlar kocaman ekmek labne fume peynir cesitleri ve sicacik cay derken valla gunluk degil haftalik yiyorum ben kahvaltilari ay sabah olsada yapsam kahvaltimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?