ya arkadaşlar benim arkadaşımda dukana başladı 1 hafta atakta 9 kilo vermiş be heyyy maşallah benim 46 günde verdiğim kilo:)herkesim durumu farklı bu dıyette tepem atacak sureklı atak yapıcam haaaa:)))
testi yaptım ama ıngılızcem olmadıgı için çeviri yapamıyorum bu dıyette saat varmı ornegın akşam 8 den sonra yememe
bende atak evresi d gun dıyor yanı bunun anlamı 4 gun dukkan 3 gun serbestmı ya kusura bakmayın ama ben bırsey bulmıyorum kafama takılanları cevaplarsanız sevınırım testi yaptımşimdikı kilom 63 . 21 mayıs ile 25 mayıs arası kırmızı renk 61 kgyazıyor kırızı sonu ile yesil arası galıba 25 mayıs 30 haziran arası57.89 kg yesil sonu sari 57.kg 30 haziran 20 agustosa kadar görunutıor
bence moral bozmayı gerektirecek birşey yok :) daha önce de yasadık bu duraklamaları sonra yine başlıyor kilo vermeler :)Bende de durum aynı:) kaçamak yok kilo vermek yok tık yok takıldım bu kiloda, umarım bir an önce gider. 1 haftadır spor ve diyet yapmama rağmen böyle
Canım sörf kıyma ve baharattan dolma sonra kıymalı pırasa ıspanak semizotu etli fasulye ya da enginde vs bir sürü tencere yemeği var dukanda ama bize uygun:) ben geçen bu şekilde dolma yaptım yarısı bana yarısı eşime bi tencerede öyle yedik:))) ilk dolmamda o da dukan usulü oldu heh:)
bende yapmak istiyorum kilom sabah 61 900 ne yapiliyor anlatılır misiniz kitabını aldım ama hiç bir sey anlamadım
test ne nasıl yapiliyor atak döneminde ne yapmalı lütfen yardım
testi yaptım ama ıngılızcem olmadıgı için çeviri yapamıyorum bu dıyette saat varmı ornegın akşam 8 den sonra yememe
bende atak evresi d gun dıyor yanı bunun anlamı 4 gun dukkan 3 gun serbestmı ya kusura bakmayın ama ben bırsey bulmıyorum kafama takılanları cevaplarsanız sevınırım testi yaptımşimdikı kilom 63 . 21 mayıs ile 25 mayıs arası kırmızı renk 61 kgyazıyor kırızı sonu ile yesil arası galıba 25 mayıs 30 haziran arası57.89 kg yesil sonu sari 57.kg 30 haziran 20 agustosa kadar görunutıor
bence yanlış yönlendirme olmasın.sonuçta yiyebileceğimiz yiyecekler bu diyette sınırlı.çeşitlendirmek bizim elimizde fakat dukan kitabının hiçbir sayfasında hergün yada her sabah farklı yiyecekler tüketin daha kolay kilo verirsiniz die yazmıyor.ama regl döneminde duraklama şişkinlik hatta kilo artışı bile olabilir ama endişelenmeyin geçici bir durum die yazıyor.hepimiz duraklama yaşıyoruz.benimde adetim baya geç geldi.cumartesi günü regl oldum amma bu sabah güzel eksilerle uyandım.ama bunu kurallara uygun şekilde besleniyorsak yediğimiz menünun aynı olmasına bağlarsak çok yanlış olur.
Ben kimseyi yanlis yönlendirmiyorum, bu bir cok bilim adaminin söyledigi birsey!! Her gün ayni seyleri tüketiyorsaniz, metabolizmanizda hic bir oynama olmaz!
Sisligimin reglden dolayi oldugunu kendim zaten söyledim, tekrarlamakla maksadinizi anlamadm?
Dukanin her konuya deginmesini bekleyemezsin, Allah herskese bosuna "düsüne bilme" yetenegini vermemis...
Bugüne kadar ne kacamak, nede duraklama yasamadiysam, bu Dukani en iyi sekilde uyguladigimin kanaatidir!
Pozitif bir msjla birbirimizi motive edelim dedik, konu nerelere geldi..!
Soyledigine bende katiliyorum canim.vucudumuzun bir hafizasi var ve kaydediyor onu.surekli alisilagelmis seyleri yaptigimizda yada yedigimizde bir sure sonra buna alistiriyor kendini.yeme saatlerini bile ara ara oynatmak gerekiyor bu bilinen bilimsel bir gercek.uzun sure kaldigimiz kilolarda duraklamamiz falanda hep bu hafizadaki kayitlardan dolayi..bir tek yapilan sporu kaydetmezmis vucut onun disindakiler kayitli.o yuzden bende yenilenlerin yine dukana bagli kalinarak cesitlendirilmesi vede saatlerinin ara ara degistirilmesinden yanayim...
bende yapmak istiyorum kilom sabah 61 900 ne yapiliyor anlatılır misiniz kitabını aldım ama hiç bir sey anlamadım
Ne güzel anlatmissin canim, bende bukadar detayli anlatacak sabir yok malesef..ondan buralara fazla yazmamayi tercih ediyorum..
Bu arada ben kimseye her gün menü degistirin demiyorum, bir hafta dukan ekmegi yeniliyorsa, bir hafta kepekle omlet/krep yapip yiyin, diger hafta ne bileyim, kepegi biraz yogurta/süte felan karistirin.. Böyle degisikliklerle insan diyetten hem bikmiyor, hemde vücudu ayni besine alistirmiyor..
Misal kahve genelde metabolizmayi hizlandirir diyorlar.. Ben yillardir her sabah ac karinla kahve ictigim icin (migreni önlemek icin), kilo konusunda kahvenin bende hic bir etkisi olmuyor.. Cünkü bedenim buna alismis!
Hatta öglen bir bardak daha icersem, resmen ters etki yapiyor
Migren dedimde aklima geldi.. Diyetimin en olumlu yönlerinden biri, Dukan ile birlikte bas agrilarim nerdeyse yok oldu! Buda karbonhidrat (seker) almamamizdan kaynaklaniyor.. Daha ne olsun
Bu arada ögün saatleriyle oynamakta iyi fikir canim!
Ne güzel anlatmissin canim, bende bukadar detayli anlatacak sabir yok malesef..ondan buralara fazla yazmamayi tercih ediyorum..
Bu arada ben kimseye her gün menü degistirin demiyorum, bir hafta dukan ekmegi yeniliyorsa, bir hafta kepekle omlet/krep yapip yiyin, diger hafta ne bileyim, kepegi biraz yogurta/süte felan karistirin.. Böyle degisikliklerle insan diyetten hem bikmiyor, hemde vücudu ayni besine alistirmiyor..
Misal kahve genelde metabolizmayi hizlandirir diyorlar.. Ben yillardir her sabah ac karinla kahve ictigim icin (migreni önlemek icin), kilo konusunda kahvenin bende hic bir etkisi olmuyor.. Cünkü bedenim buna alismis!
Hatta öglen bir bardak daha icersem, resmen ters etki yapiyor
Migren dedimde aklima geldi.. Diyetimin en olumlu yönlerinden biri, Dukan ile birlikte bas agrilarim nerdeyse yok oldu! Buda karbonhidrat (seker) almamamizdan kaynaklaniyor.. Daha ne olsun
Bu arada ögün saatleriyle oynamakta iyi fikir canim!
Sanirim zaten bir yanlis anlasilma oldu .Senin bahsettigin cesitlendirme dukan disi gibi algilandi sanirim.Dukani kendi icinde cesitlendirmek gercektende SIKILMAMAK adinada cok etkili oluyor.ayni seyleri surekli tukettigimizde bikkinlik ,diyetten uzaklasma olabiliyor.
Migrenin uzzerinde olumlu etki gostermis olmasinada cok sevindim canimvalla bircok derde deva oluyor Dukan ,zayiflamanin yaninda regl duzensizligine,migrene......de olumlu etki ettigini bircok kisiden duyduk..hem zayif hemde saglikli bireyler olacagiz ,yasasiiiiiiin
Dukani seviyorummmmm, eksilerimi daha cok seviyorummm
Gecen hafta reglden dolayi pek kaybim olmamisti, ama bu hafta bomba gibi geliyorum insallah
Duraklama yasayanlar, veya zor kilo verenler: menünüzü degistirin.. Her sabah ayni seyi yiyorsaniz, vücut buna alisir...
Ben kimseyi yanlis yönlendirmiyorum, bu bir cok bilim adaminin söyledigi birsey!! Her gün ayni seyleri tüketiyorsaniz, metabolizmanizda hic bir oynama olmaz!
Sisligimin reglden dolayi oldugunu kendim zaten söyledim, tekrarlamakla maksadinizi anlamadm?
Dukanin her konuya deginmesini bekleyemezsin, Allah herskese bosuna "düsüne bilme" yetenegini vermemis...
Bugüne kadar ne kacamak, nede duraklama yasamadiysam, bu Dukani en iyi sekilde uyguladigimin kanaatidir!
Pozitif bir msjla birbirimizi motive edelim dedik, konu nerelere geldi..!
ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.
ha unutmadan ben hergun baklava börek baklava börek yiyim vucudumm alışır nasılsa kaydeder ne kilo alırımmmm nede veririmm.diyetede gerek kalmaz gül gibi yaşar giderim.mmetabolizma kaydecekya hep aynı şeyler geliyo harekete geçmmmeme gerek yok die ozaman kilo sorunuda kalkacak ortadan.bu neden kimsenin aklına gelmmedi acaba?dukan ammcaya söylemek lazım sürekli protein alıyoruz vucut kaydetti hep aynı şeyler kilo gitmiyo die.adamın bütün tezi çöpe gitti sayenizde:........
bence moral bozmayı gerektirecek birşey yok :) daha önce de yasadık bu duraklamaları sonra yine başlıyor kilo vermeler :)
ya sen evlimiydinnnn yeni mi evlendin :26:
linacım duraklama mı dedin??** alasını yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır 73-74-75 kiloda gidip geliyorumm..
bana yumruk diyeceksin ama artık gücüm kalmadı. 9 aydır bu diyeti yapıyorum.yine de umutlarım tükenmedi. nasıl olduysa son bir gayretle spor yapmaya başladım. çünkü 17 kiloyu sporsuz verdim.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. hala tık yok
ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.
ha unutmadan ben hergun baklava börek baklava börek yiyim vucudumm alışır nasılsa kaydeder ne kilo alırımmmm nede veririmm.diyetede gerek kalmaz gül gibi yaşar giderim.mmetabolizma kaydecekya hep aynı şeyler geliyo harekete geçmmmeme gerek yok die ozaman kilo sorunuda kalkacak ortadan.bu neden kimsenin aklına gelmmedi acaba?dukan ammcaya söylemek lazım sürekli protein alıyoruz vucut kaydetti hep aynı şeyler kilo gitmiyo die.adamın bütün tezi çöpe gitti sayenizde:........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?