ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.
ha unutmadan ben hergun baklava börek baklava börek yiyim vucudumm alışır nasılsa kaydeder ne kilo alırımmmm nede veririmm.diyetede gerek kalmaz gül gibi yaşar giderim.mmetabolizma kaydecekya hep aynı şeyler geliyo harekete geçmmmeme gerek yok die ozaman kilo sorunuda kalkacak ortadan.bu neden kimsenin aklına gelmmedi acaba?dukan ammcaya söylemek lazım sürekli protein alıyoruz vucut kaydetti hep aynı şeyler kilo gitmiyo die.adamın bütün tezi çöpe gitti sayenizde:........
bence moral bozmayı gerektirecek birşey yok :) daha önce de yasadık bu duraklamaları sonra yine başlıyor kilo vermeler :)
ya sen evlimiydinnnn yeni mi evlendin :26:
linacım duraklama mı dedin??** alasını yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır 73-74-75 kiloda gidip geliyorumm..
bana yumruk diyeceksin ama artık gücüm kalmadı. 9 aydır bu diyeti yapıyorum.yine de umutlarım tükenmedi. nasıl olduysa son bir gayretle spor yapmaya başladım. çünkü 17 kiloyu sporsuz verdim.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. hala tık yok
ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.
ha unutmadan ben hergun baklava börek baklava börek yiyim vucudumm alışır nasılsa kaydeder ne kilo alırımmmm nede veririmm.diyetede gerek kalmaz gül gibi yaşar giderim.mmetabolizma kaydecekya hep aynı şeyler geliyo harekete geçmmmeme gerek yok die ozaman kilo sorunuda kalkacak ortadan.bu neden kimsenin aklına gelmmedi acaba?dukan ammcaya söylemek lazım sürekli protein alıyoruz vucut kaydetti hep aynı şeyler kilo gitmiyo die.adamın bütün tezi çöpe gitti sayenizde:........
Iyi kilo vermissin canim, ama duraklaman bayaaa uzamislinacım duraklama mı dedin??** alasını yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır 73-74-75 kiloda gidip geliyorumm..
bana yumruk diyeceksin ama artık gücüm kalmadı. 9 aydır bu diyeti yapıyorum.yine de umutlarım tükenmedi. nasıl olduysa son bir gayretle spor yapmaya başladım. çünkü 17 kiloyu sporsuz verdim.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. hala tık yok
Cevaplayip cevaplamamak size kalmis..ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.
hanımlar bir şey sormam gerek yardımcı olumusunuz çok önemli benim için ben dukan sitesindeki testi bir türlü yapamadım test olamadan olmazmı yapmadan başlayım dedim ama haziranın 10 da şehir dışına çıkacağım yaklaşık 10 gün kadar gittiğim evde asla mutfağa giremem diyetimide yapamam ozaman ara versem eve dönünce devam etsem sorun olurmu yoksa kilo alırmıyım
herkese merhabaa.bende 6 günlük dukancıyım 5 kilo verdim ama atak gününü en fazla 10 günmü yapabliyoruz ?
yarına dikkat..dikkatli yiyelim de perşembe fazla çıkmayalım.bu arada liste yapılmış mıydı ben göremedim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?