Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yani gercekten cok uzun zamandir duraklaman yoksa aslina bakarsan hic girisme derim buna cunku sonrasinda gercek anlamda duraklarsan ve kalanlari veremeyecek olursan kotu olur.Sen bu kadar kati uygulamak yerine iste yesil cay ile,nar serbeti ile,spor ile falan gecirmeye calissan sanki daha iyi olur.SP gunlerinde cok sinirli izinli falan tuketme mesela..bunu gercekten herkese onermiyor.okuduklarimda cok cok uzun zamandir takilanlar icin onermisti bunu.

tamam canım. çok sağol. iyiki varsın

Nar şerbeti ne oluyor kızlar? Seyirde serbest mi? Ben bir tek gojiberry kompostosunu biliyorum, onu da tanemiz tüketmeye çalışıyorum bağırsakların için:)

Yarın sebze günüm kendime kabak tatlısı yapacağım azıcık:))) bir de biber dolması hehehehe:))

Ben de 74 te takıldım bakalım yarınki kilom ne olacak:))

şu takılmalar olmasa ne iyi olurdu dimi :)) ama tabi şunu unutuyoruz aslında bu kiloları öyle hooop diye almadıkki. hoop diye verelim. ben doğumdan sonra 6-7 senedir bu kilolardayım. e öyle hemen veremem tabiii.... bunu da unutmayayım evet evet iyi aklıma geldi

Kızlar siz kitabı alıp mı başladınız dukana? Benim kitabım yok nereden başlamalıyım?
evet canim ilk isin kitabi alip okumaya baslamak olacak.Dukan diyetinin ne oldugunu,nasil yapilacagini falan anlamis olursaun kitapta sonrada kafana takilan birsey oldugunda bize sorarsin

Yok bildigin nar serbeti degil bu hibiskus,yesilcay ve kusburnu ile hazirlanan 1-2 gun icilen kucuk duraklamalari kirmada ,odem atmada etkili bir cay.

selam kızlar
dışarıdan döner yenmesi ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim yağlı die yenmez gibi geliyor bana ama forumda yiyenleri okudum bi açıklık getirebilcek var mı_ ?

Ayrıca dukan 18. gündeyim toplamda 7.2 kg verdim bana fazla gibi gelio bi tuhaflık var mı sizce.. hiç kaçak olmadı biraz tempolu bir işte çalışıyorum.. fikriniz var mı?

ahh canım ben evlendikten birkaç ay sonrasında tüüm kilolarımı almıştım bile, ama almak kolay vermek zor tabiki iştahlı bünyeler için... o yüzden canımı sıkmayacağım. ha haziranda zayıflamışım ha temmuzda, önemli olan genç yaşımızı kiloyla geçirmemek ve sağlıklı beslenmek...

su, spor, sağlıklı beslenme derken kendime bakmaya başladım ve makyajımı bile azalttım, cilt temizliğine hayatımda ilk defa önem veriyorum:)) kısacası motivasyonumuz yüksek olsun, bu kilolar illaki gidecek hıh:))

canım hiç canını sıkma, dukan zaten kısa zamanda yağlardan verdiren bir diyet. burada birçok arkadaş hızlıca kilo veriyor, bu duruma şaşırmayıp testlerini ihmal etmeden güzelce diyetine devam et bence... asıl anormallik dukan yapıp da gram gram veren ben ve benim gibi arkadaşlar:)) umarım biz de bir an önce kilo kilo yağ kaybeder de hedefimize ulaşırız:))

aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.

ben de öğle düşünüyorum lisa gidip geldikten sonra evimde mis gibi yaparım dukanı önü ramazan ama bir kolayı vardır nasılsa test işine gelince sabırsızlıkla bekliyorum inan türkcesini benim ölçülerimi yazayım boyum 160 kilom 94 oldukca fazla ama benim istmğim 15 20 kilo verebilmek bakalım dukanla başarabilecekmiyim........

aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.

Evet canim, önlüyor.. Ben bunu üniversite zamaninda kendim kesfetmistim, fakat iki yil önce televizyonda doktorun biride bu konuya deginmisti... Migrenden üniyi bile ihmal eder hale gelmistim. Simdi her sabah ac karinla kahve iciyorum, nescafe.. Bir tatli kasigi ile hazirliyorum.. Ilac niyetine ictigim icin, yarim bardak nescafenin üzerine soguk su ilave edip iciyorum.. Cok aceleciyim :)

Önemli olan nokta, kahveni ictikten sonra hemen kahvalti yapmaman... Ben normalde araya birbucuk saat koyuyorum, ama Dukan diyeti yaparken sanki okadar gerekmiyor... Yarim saat yetiyor gibi.

Dene, pisman olmayacaksin.. Ama düzenli kullanacaksin, aksatmayacaksin..

(Bu arada ac karinla kahve icmek, "normal" insanlara tabiki tavsiye edilmez! Keyfimden icmiyorum )

Maalesef hazir et yada tavuk donerlerin yag orani bizim icin uygun degil.Eger yag oranindan yani yagsizligindan eminsen yiyebilirsin tabiki ama onun disindakiler uygun degil..

Bilmiyorum kac kilo ile basladin,kac kilo vermen gerekiyor ?eger bunlari bilseydim az cok birsey soyleyebilirdim..

Arkadaslar merhaba
Bu arralar feci sisim. Elim ayagim ve gobegim.. Su cok iciyorum, tuzlu cok yemiyorum ama sislikten dolayi kilo da versem gormuyorum tartida. Moralim bozuldu.. Regl ilcam ama bu kadar sislik normal mi bilemedim..iyi aksamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…