yok öyle 1 ay falan değil ama geçen ay 2.900 kilo vermiştim. yarışmadan biliyorum. :)geçen hafta 64.3 ü gördüm. 1 hafta sonra bu sabah 64.9 dum. yani o kadar az veriyorum sonra hoop geri geliyor. bu 14 günle hedefe gelip sonra normal 58 e kadar seyir yapsam mı?
Yani gercekten cok uzun zamandir duraklaman yoksa aslina bakarsan hic girisme derim buna cunku sonrasinda gercek anlamda duraklarsan ve kalanlari veremeyecek olursan kotu olur.Sen bu kadar kati uygulamak yerine iste yesil cay ile,nar serbeti ile,spor ile falan gecirmeye calissan sanki daha iyi olur.SP gunlerinde cok sinirli izinli falan tuketme mesela..bunu gercekten herkese onermiyor.okuduklarimda cok cok uzun zamandir takilanlar icin onermisti bunu.
tamam canım. çok sağol. iyiki varsın
Ben de 74 te takıldım bakalım yarınki kilom ne olacak:))
evet canim ilk isin kitabi alip okumaya baslamak olacak.Dukan diyetinin ne oldugunu,nasil yapilacagini falan anlamis olursaun kitapta sonrada kafana takilan birsey oldugunda bize sorarsinKızlar siz kitabı alıp mı başladınız dukana? Benim kitabım yok nereden başlamalıyım?
Nar şerbeti ne oluyor kızlar? Seyirde serbest mi? Ben bir tek gojiberry kompostosunu biliyorum, onu da tanemiz tüketmeye çalışıyorum bağırsakların için:)
Yarın sebze günüm kendime kabak tatlısı yapacağım azıcık:))) bir de biber dolması hehehehe:))
evet canim ilk isin kitabi alip okumaya baslamak olacak.Dukan diyetinin ne oldugunu,nasil yapilacagini falan anlamis olursaun kitapta sonrada kafana takilan birsey oldugunda bize sorarsin
Tmm canım tşk ederim. En kısa zamanda alayım.
şu takılmalar olmasa ne iyi olurdu dimi :)) ama tabi şunu unutuyoruz aslında bu kiloları öyle hooop diye almadıkki. hoop diye verelim. ben doğumdan sonra 6-7 senedir bu kilolardayım. e öyle hemen veremem tabiii.... bunu da unutmayayım evet evet iyi aklıma geldi
selam kızlar
dışarıdan döner yenmesi ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim yağlı die yenmez gibi geliyor bana ama forumda yiyenleri okudum bi açıklık getirebilcek var mı_ ?
Ayrıca dukan 18. gündeyim toplamda 7.2 kg verdim bana fazla gibi gelio bi tuhaflık var mı sizce.. hiç kaçak olmadı biraz tempolu bir işte çalışıyorum.. fikriniz var mı?
Yok bildigin nar serbeti degil buhibiskus,yesilcay ve kusburnu ile hazirlanan 1-2 gun icilen kucuk duraklamalari kirmada ,odem atmada etkili bir cay.
Ne güzel anlatmissin canim, bende bukadar detayli anlatacak sabir yok malesef..ondan buralara fazla yazmamayi tercih ediyorum..
Bu arada ben kimseye her gün menü degistirin demiyorum, bir hafta dukan ekmegi yeniliyorsa, bir hafta kepekle omlet/krep yapip yiyin, diger hafta ne bileyim, kepegi biraz yogurta/süte felan karistirin.. Böyle degisikliklerle insan diyetten hem bikmiyor, hemde vücudu ayni besine alistirmiyor..
Misal kahve genelde metabolizmayi hizlandirir diyorlar.. Ben yillardir her sabah ac karinla kahve ictigim icin (migreni önlemek icin), kilo konusunda kahvenin bende hic bir etkisi olmuyor.. Cünkü bedenim buna alismis!
Hatta öglen bir bardak daha icersem, resmen ters etki yapiyor
Migren dedimde aklima geldi.. Diyetimin en olumlu yönlerinden biri, Dukan ile birlikte bas agrilarim nerdeyse yok oldu! Buda karbonhidrat (seker) almamamizdan kaynaklaniyor.. Daha ne olsun
Bu arada ögün saatleriyle oynamakta iyi fikir canim!
ben de öğle düşünüyorum lisa gidip geldikten sonra evimde mis gibi yaparım dukanı önü ramazan ama bir kolayı vardır nasılsa test işine gelince sabırsızlıkla bekliyorum inan türkcesini benim ölçülerimi yazayım boyum 160 kilom 94 oldukca fazla ama benim istmğim 15 20 kilo verebilmek bakalım dukanla başarabilecekmiyim........test ile ilgili dedigim gibi turkce hazirliyorum.test olmadan baslamak kesinlikle yanlis ama yinede baska caren yoksa vermek istedigin kiloyu soylersen az cok tahmini birsey yapariz.Lakin eger sehirdisina cikacak ve 10 gun gibi uzun bir sure kalacaksan sana tavsiyem gidip geldikten sonra baslaman.cunku 10 haziranda asagi yukari 15 gunluk seyirde olacaksin ve o asamada birakirsan sonra zor toparlanirsin.tavsiyem ya gidip gelip yap yada orda devam et diyetine
merhaba,normalde eger testi yapmis olsaydin zaten bu sureyi biliyor olman gerekirdi yada kitabi okuduysan ordada bu sure acik olarak anlatiliyor.atak suresi :
5 kilo icin:1 gun
5-10 kilo icin:3 gun
10-20 kilo icin :5 gun
20 kilo ve ustu icinse :7-10 gundur..
testi yapip sonucuna bagli kalmaya calis yapmadiysanda bu sekilde uygun gun sureni ayarlarsin.kolay gelsin
aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.
selam kızlar
dışarıdan döner yenmesi ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim yağlı die yenmez gibi geliyor bana ama forumda yiyenleri okudum bi açıklık getirebilcek var mı_ ?
Ayrıca dukan 18. gündeyim toplamda 7.2 kg verdim bana fazla gibi gelio bi tuhaflık var mı sizce.. hiç kaçak olmadı biraz tempolu bir işte çalışıyorum.. fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?