Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba,

Yediklerinde abarti bir durum yok aksine dukan diyetinde dukana uyan herseyden sinirsiz yeme hakkin var.istedigin kadar protein tuketebilirsin yani.Gece yatmadan 3 saat oncesine kadar istedigini yiyebilirsin..

dukandaşlar günaydın ticker ımı güncelledim 70 im artık haziran sonuna kadar 65 olsam iyii olur yaaa

günaydınlar sevgili dukancan'lar, bol -li günlerimiz olsun inşallah :)

her gün balık yiyorum, survivor'a katılsam yemekte zorlanmam valla, zero ve kahve de verirlerse tamamım

gunaydın bugun atak 3 gundeyım kahvaktımı yaptım ve tokum :)))))) dunden berı 800 gr gıtmıs motıvem dahada arttı :))inş herkes ın motıvesi artar ve ıstedıgı kıloya ulasır hıç kaçamak olmaz ben hafta sonundan korkuyorum en çok o zaman ve arkadaş ortamında yapıyorum onada çözum bulmalıyım:))) cevap yazan arrkadaslara bçok tesekur ederım bılgılendırdıgınız için

gerçekten yorumlarda cok yardımcı oluyorsunuz kitabı okumama ragmen çok bilgi sahibi oldum sayenizde.bugun atakın 9.günümdeyim seyir evresine geçiceğim 5/5 yapıcağım sanırım .inşallah hepimiz ideal kilolarmza kavuşuruz :)

ben de nar şerbeti hazırladım dolaba koydum soğuk soğuk içerim diye ama çay içmekten fırsat gelmedi ya.

Merhaba,hosgeldin
cetvel yapsana kendine daha motive olursun.Seyiri 5+5 yapmaya karar vermissin ama uzun vadede SIKICI olabilir.1+1 tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin

arkadaşlar eski sayfaları okurken yarım in verdiği bir poğaça tarifi vardı. yulaf kepeğini en rahat nasıl tüketebilirim diye bir sürü ekmek tarifi yaptım. bazıları fena olmadı hani.. ama bu tarif en güzeli oldu.. ben süt tozu da kullanmadan ekmek yapmak istedim hep.belki dereotu ve peynir uyumunu çok seviyorum ondanmı bilmem ama ilk defa yulaf hakkımızı biraz aştım bugün. çok lezzetliydi taze taze çıtır çıtır yedim 2 tane...

sizde denemek istersiniz belki diye tarifini veriyorum bilen bilmeyenle paylaşsın dimi

malzemeler
1 paket bim kaanlar lor peyniri (500gr)- ben evdeki ligth pınar beyaz peyniri kullandım
3 yumurta ( bir tanesinin sarısını üstü için ayırın)
8 kaşık yulaf kepeği
1 paket kabartma tozu
yarım demet dereotu (maydanozda kullanılabilir sanırım)
yarımçay k. tuz.

bütün malzemeleri iyice karıştırın. yağlı kağıda top top yapıp dizin üstüne yumurta sarısı istenirse bir tutam susam( ben kullanmadım)
önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dk pişirin.
afiyet olsun dukaniçeler

peki o zaman dediğin gibi yaparımm cetveli ise nasıl yapacağımı bilmiyorumm

Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.

Mrb bugun atak 3 gundeyım ya teste 3 gun demıştı ama ben 59 oluncaya kadar atak yapmak ıstıyorum yapmalımıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…