bugun 2. gunum 4 gun atak yapacagım sabah 9 gıbı ligh peynır ve 1 yumurta yedım kursa gıttım orda 1 bardak light ayran ve yarım lt light sut içtim iki tane küçük light yoğrt yedım akşamda bonfıle 3 parça yedım abartmışmıyım acaba lütfewn yardımcı olurmusunuz ve kabızlık olması gerekırken bende tamtersi 2 defa buyuk tuvalete çıktım yardımcı olursanız sevınırım[/QUlütfen yardım acıktım yogurt falan yada bır sey yıyebılırmıyım
canım süt ve süt ürünlerini 1 lt den fazla tüketmemek lazım. seninki biraz fazla olmuş gibi geldi bana...
bugun 2. gunum 4 gun atak yapacagım sabah 9 gıbı ligh peynır ve 1 yumurta yedım kursa gıttım orda 1 bardak light ayran ve yarım lt light sut içtim iki tane küçük light yoğrt yedım akşamda bonfıle 3 parça yedım abartmışmıyım acaba lütfewn yardımcı olurmusunuz ve kabızlık olması gerekırken bende tamtersi 2 defa buyuk tuvalete çıktım yardımcı olursanız sevınırım
Merhaba,
Yediklerinde abarti bir durum yok aksine dukan diyetinde dukana uyan herseyden sinirsiz yeme hakkin var.istedigin kadar protein tuketebilirsin yani.Gece yatmadan 3 saat oncesine kadar istedigini yiyebilirsin..
Merhaba,
Yediklerinde abarti bir durum yok aksine dukan diyetinde dukana uyan herseyden sinirsiz yeme hakkin var.istedigin kadar protein tuketebilirsin yani.Gece yatmadan 3 saat oncesine kadar istedigini yiyebilirsin..
e şekerim 1 lt sınırına ne oldu:26:
e şekerim 1 lt sınırına ne oldu:26:
1 lt sınır ne:44::44::44:
Haklisin sekerim orayi gormemisimevet sut urunleri toplami 1 lt yi gecmemeli ve ozellikle sut 1 bardak ile sinirlanmali
bugun 2. gunum 4 gun atak yapacagım sabah 9 gıbı ligh peynır ve 1 yumurta yedım kursa gıttım orda 1 bardak light ayran ve yarım lt light sut içtim iki tane küçük light yoğrt yedım akşamda bonfıle 3 parça yedım abartmışmıyım acaba lütfewn yardımcı olurmusunuz ve kabızlık olması gerekırken bende tamtersi 2 defa buyuk tuvalete çıktım yardımcı olursanız sevınırım[/QUlütfen yardım acıktım yogurt falan yada bır sey yıyebılırmıyım
canım üstte de yazmıştım. süt ve süt ürünlerini günde 1 lt den fazla tüketmeyin diyor dukan...ama lisa normal diyor yediklerin için vardır bir bildiği... bende merak ettim doğrusu.. hangisi doğru
Duzelttim canim cunku dedigim gibi o kismi gercekten 1/2 lt sut gibi algilamadim.birde birsey daha var ariiicigim bu light diye bahsettiklerinin yag orani uygun degilmi yani en fazla %2 olmali yag orani...birde dukana hazirlik diye bir konu actim buraya bakabilirmisin..gerci butun bilgileri bulacaginiz yeni basliklar acmaya devam ediyorum actikca sizlere linki verecegim.sen baslamissin ama yinede belki isine yarar birseyler bulursun
DUKAN DIYETI HAZIRLIK
gerçekten yorumlarda cok yardımcı oluyorsunuz kitabı okumama ragmen çok bilgi sahibi oldum sayenizde.bugun atakın 9.günümdeyim seyir evresine geçiceğim 5/5 yapıcağım sanırım .inşallah hepimiz ideal kilolarmza kavuşuruz :)
peki o zaman dediğin gibi yaparımm cetveli ise nasıl yapacağımı bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?