Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mrb bugun atak 3 gundeyım ya teste 3 gun demıştı ama ben 59 oluncaya kadar atak yapmak ıstıyorum yapmalımıyım sizce

Yapmasan daha iyi olur senin icin.sonucta atakta kayip genelde vucuttan atilan sudur asil kilo kaybini seyirde yasayacaksin..o nedenle senin icin uygun gorulen sureye bagli kalmani tavsiye ederim...

nar şerbetini içtim.kaçamak yapmadım çok şükür.

eşim şu an karşımda ekmek arası domates,peynir ,salatalık yiyor.nasıl da güzel kokuyor yav

kim ne yerse yesin,burnumuza ne koku gelirse gelsin yola devam.elbet o sandviçi yiyeceğim günler gelecek

selam kızlar
ve artık bende kaç gündür yerimde sayıyorum hatta gram olarak artış başladı kaçak yok yumruk için kaç gün bekliyorduk ? bide reglim yakın etkilermi o arada yapsammı yumruk bilemedim ????

bugun 21. günümdeyim.akşamdan beri çok kötü başağrım var.diyete başladğım ilk günler bile baş ağrısı çekmedim ben.ne yapsam bilemedim.

selam kızlar
ve artık bende kaç gündür yerimde sayıyorum hatta gram olarak artış başladı kaçak yok yumruk için kaç gün bekliyorduk ? bide reglim yakın etkilermi o arada yapsammı yumruk bilemedim ????

Yumruk boyle kacgunluk bir duraklamada yapilmaz,onermem yani.simdilik basvurma cunku daha buyuk duraklama yasadiginda lazim olacak o hakkini sakla.bilmiyorum kacinci gunun kac kilo verdin?Belki kilolu iken uzunca sure kaldigin bir kilodasin genlde o donemde takiliyor bir sure.yediklerini gozden gecir belki az belki cok yiyosundur,belki sinirli izinlileri cok tukettin,belki sebze gununde sebzeyi abarttin,belki kacamak yaptin,belki yeterince su icmiyorsun ,belkide cok abarttin suyu bunlarin hepsini gozden gecir.lakin diyorsun regl oncesi donemdesin bu onunda yarattigi bir durum olabilir.bekle reglin gecsin ondan sonra tekrar bak durumuna.bu arada yesil cayini gunde 3 tane tuketmeye calis.yuruyus yada spor yapmiyorsan gunde 20-30 dakika yuru yuruyorsanda sureyi biraz daha arttir.bir sure sinirli izinli tuketme ozelliklede Saf protein gunlerinde.tuzu olabildigince azlat.hala degisiklik yoksa yine gorusuruz
bugun 21. günümdeyim.akşamdan beri çok kötü başağrım var.diyete başladğım ilk günler bile baş ağrısı çekmedim ben.ne yapsam bilemedim.

Canim,oncelikle cok gecmis olsun.Bas agrisi genelde rejimin ilk gunlerinde yasanan bir durumdur.su zamanda oluyorsa bunun bir kac sebebi olabilir ve en birincisi yeterli yemedigin icindir.yeterli yemek yediginden emin ol.gecmesi icinde su alimini biraz arttir,yuruyus yap,agri kesici aliyorsundur herhalde.yada diyetle alakali degilde yasadigin bir stres yada regl donemiyse bundan kaynakli olabilir..

Canim,oncelikle cok gecmis olsun.Bas agrisi genelde rejimin ilk gunlerinde yasanan bir durumdur.su zamanda oluyorsa bunun bir kac sebebi olabilir ve en birincisi yeterli yemedigin icindir.yeterli yemek yediginden emin ol.gecmesi icinde su alimini biraz arttir,yuruyus yap,agri kesici aliyorsundur herhalde.yada diyetle alakali degilde yasadigin bir stres yada regl donemiyse bundan kaynakli olabilir..[/QUOTE]

cevabın için teşekkür ederim.sanırım çok yemediğimden.önceden yemeğe oturunca çok rahat tabak tabak yerdim.ama artık yiyemiyorum.çok çabuk doyuyorum.kendim için hazırladığım yemekleri bile az yapmama rağmen bitiremiyorum.bu öğlen tavuk ciğeri yaptım kendimme saf protein günüm yanındada yoğurt yedim bitiremedim.ama açta değilim hani mmidemde kazınmıyor.az öncede kek yapmıştım bir dilim kahveyle onu yedim.akşamda tavuk haşlayım fırında biraz kızartıcam.porsiyonlarım baya küçüldü.belki su içmeyimi ihmal ettim buna daha çok dikkat edeyim.sabahları yarım saat yürüyorum..regl dönemimde 4 gün önce bitti zaten.

Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür ben de dukan diyetini yapıyorum ve bugün 8.günüm seyirin 5.günü.Bugün sebze protein günündeyim.Bu bir haftada dukanın inanılmaz faydasını gördüm.Kilom bu sabah itibariyle 71.2 boyum 164 hedefim 58-60 civarı.Neyse arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben.Daha doğrusu iki şey.Birincisi;Kızlar ben oldum olası yoğurt sevmeyen biriyim ama dukan da mecbur yemem lazım bi de süt ürünlerinin light olması gerektiği gerçeği olunca iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor benim için.O yüzden yarım yağlı yoğurt kullanmayı düşünüyorum.Sizce sorun olur mu? İkinci sorumsa şu ben bugün tuzu biraz fazla kaçırdım ,bunun zararını en aza indirmek için ne yapabilirim.Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Normalde dukan diyetinde tuketilen sut ve sut urunlerinin yag oraninin %2 en fazla olmasi gerekiyor.Lakin sen eger yarim yagli yada yagli tuketecek olursan yine kilo vermeye devam edersin ama daha yavas olur kilo vermelerin.bunu bilerek tuketen arkadaslar vardi.
tuz isine gelince eger sadece bugune ozel bir durumsa cok dert etme bugun su ic yeterince ,yesil cay yada evde varsa odem atici caylarindan icmeye calis..yarin belki bu tuza bagli olarak cok az artis cikabilir lakin cokta dert degil yarindan sonra dikkatli olursan yine normale doneceksindir

Selam arkadaşlar dün kötü bir gün daha doğrusu akşam geçirdim..... Eşim ve arkadaşlarla yürüyüşten dönerken eşime araba çarptı eşim bisikletteydi o yüzden hafif atlattı ama bütün geceyi hastanede geçirdik çok şükür birşeyi yok ama bu korku uzun süre yeter bize.....

bugun seyır donemmıne geçtım ama kaçamaklarım oldu hafta sonu kahvaltıya gıttık dışarıdaydık ve oldu
kahvaltıda çay yumurta maydanos nane şakşuka 1 yk 1 kızarmış biber 3 dılım kızarmış patlıcan peynır tuzlu domates salatalık 1 dılım karpz kucuk kase sutlaç yedım akşam1 kucuk salatalık 1 bardak sut yulaf kepegı ne yapmalıyım tekrar atakmı bılgısıolan ark cevaplarsa sevınırım

lisa nın yazdıklarına ek olarak tuzlu yemeği seviyorsan tuz değilde baharatları kullan. ben bazı sabahlar bir küçük kase yoğurda pul biber, zencefil,zerdeçal koyup tüketiyorum ( bu da lisanın önerisi göbek yağları için :))) inanılmaz tuzlu geliyor bana. baharatları denemeni tavsiye derim.

canım çok çok geçmiş olsun. allah korumuş..allah eşimizi evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin. sağlık versin inşallah...

seyir dönemindeysen dün yediklerine baktığımızda protein sebze yapmaya çalışmışsın.bugün zaten saf protein yapacaksın. 1/1 yapıyorsan. çok fazla atak yerine sen en iyisi kaçamak yapma güzelim böyle çok yavaşlar kilo vermen ve motivasyonun düşer.

haftasonu şehir dışında mis gibi hava ve doğanın ortasında balık yemeye gittik. masaya ön atıştırmalık olarak neler geldi neler. burda yazmayacağım kimsenin canı çekmesin.eskiden olsa saldırırdım. yoook yapmadım. sonra arkasından missss gibi bahçeden yeni toplanmış en sevdiğim meyvelerden biri çilekler.... yok yok 1 tane bile yemedim. ben ızgara balık salata ve türk kahvesi içtim...
kendimle gurur duyuyorum ...

tebrik ediyorum ben kahvaltıda kaçamak yaptım 14 ten sonra sadece sut yulaf kepekli yoğurt yedim bu sabahta ataktaki gibi kahvalti öglen et yıyecegım ama dısarıda olurum ne yıyecegımı bılmıyorm dısarıda uygun yok genelde yağlı et oluyor yanıma yoğurt aldım bırsey bulamazsam onla geçıştırırım dunku kaçamagımdan saonra sabah kılom 59300 ınş hep boyle devam eder

yedıklerımızı neden bıldırım yapmıyoruz hem bıze fıkır olur hemde yanlış ları bırlıkte buluruz yada gözden kaçırdıgımızı daha faydalı olmazmı

canım ben dışarıda ızgara yiyorum. işe gelirkende yanımda mutlaka dukan sandwich 1 haşlanmış yumurta yoğurt evde yiyebileceğim birşeyler varsa ondan. yoksa ızgara balık tavuk yiyorum. yediklerimizi yazalı tabi ama çalışıyorum bazen sadece okuyabiliyorum forumu. ama fırsat buldukça yazalım tabi:13:

çok geçmiş olsun canım.allah korumuş ya!insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor.bu tür durumlarda herşey boş geliyor.bu üzücü durum seni etkilemesin inşallah(dukan anlamında)ben de geçen hafta sağlıkla ilgili bir problem yaşadım.kendimi yemeye verdim malesef(rabbim hepimizi görünmez kazalardan,hastalıktan korusun!

Son düzenleme:
Dukanin,zayiflayan,iradeli guzelleri Hepinize bol - li ve iradeli bir hafta diliyorum.

Arkadaslar bilir kacamak olayina ne kadar sinir oldugumu..Sonucta kendim icin degil sizin icin oluyor bu ofkem ,emeklerinize yazik ettiginiz icin.Simdi bir diyete basladigimizda iradeli olmak birinci kural oluyor.cunku zaten zamaninda yemisiz yemisizde bu hallere gelmisiz.sonra diyet yapmaya karar verdigimizde 3-5 ay belkide 1 yil birseylerden mahrum kalmayi goze aliyoruz.Simdi sana ne desem bilmiyorumki.Diyetinin daha cok coook basindasin ne gerek vardi bu kacamak olayina.Birde yediklerin hani bir tek sey olsa yine ama biber kizartmasi,patlican kizartmasi,karpuz,sutlacresmen sok oldum.Tamam tuzlu yedigin icin o bugun yansiyabilir kilona hafif bir artis gormus olabilirsin ama tuza bagli su tutulmasidir lakiiiiiin o yediklerin varya o yediklerin bugun cikmaz onun acisi yakin zamanda duraklayabilirsin,kilo veremiyorum diye moralin ve motivasyonun bozulabilir.vee bir kez ipin ucu kacinca toparlanmak ne kadar zordur simdiden bilemezsin.bari bugun saf protein yapsaydin.hatta yapabiliyorsan birazda spor yap derim.Ama lutfen kendin icin devamliligin icin bir daha kacamak

Canim benim,cok ama cok gecmis olsun.Cok sukurki ucuz atlatmissiniz.Allah hepimizi kazadan beladan korusun

yedıklerımızı neden bıldırım yapmıyoruz hem bıze fıkır olur hemde yanlış ları bırlıkte buluruz yada gözden kaçırdıgımızı daha faydalı olmazmı

Daha onceden yapiyorduk aslinda.ozellikle yeni baslandiginda gercekten fikir almak adina ise yariyordu..sen her aksam o gun ne yedigini yazarsan bizde sana dogrularini yanlislarini soyleyebiliriz.hatta ben bile baslayip yazayim bugun aksamdan itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…