Mrb bugun atak 3 gundeyım ya teste 3 gun demıştı ama ben 59 oluncaya kadar atak yapmak ıstıyorum yapmalımıyım sizce
Merhaba kızlar
Delycik liste yapma işini bana devretti, bu gün ilk denemem..
Yanlışlarım eksiklerim oldu ise affola
Kilo veren herkese tebriklerr
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
selam kızlar
ve artık bende kaç gündür yerimde sayıyorumhatta gram olarak artış başladı kaçak yok yumruk için kaç gün bekliyorduk ? bide reglim yakın etkilermi o arada yapsammı yumruk bilemedim ????
bugun 21. günümdeyim.akşamdan beri çok kötü başağrım var.diyete başladğım ilk günler bile baş ağrısı çekmedim ben.ne yapsam bilemedim.
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür ben de dukan diyetini yapıyorum ve bugün 8.günüm seyirin 5.günü.Bugün sebze protein günündeyim.Bu bir haftada dukanın inanılmaz faydasını gördüm.Kilom bu sabah itibariyle 71.2 boyum 164 hedefim 58-60 civarı.Neyse arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben.Daha doğrusu iki şey.Birincisi;Kızlar ben oldum olası yoğurt sevmeyen biriyim ama dukan da mecbur yemem lazım bi de süt ürünlerinin light olması gerektiği gerçeği olunca iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor benim için.O yüzden yarım yağlı yoğurt kullanmayı düşünüyorum.Sizce sorun olur mu? İkinci sorumsa şu ben bugün tuzu biraz fazla kaçırdım,bunun zararını en aza indirmek için ne yapabilirim.Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür ben de dukan diyetini yapıyorum ve bugün 8.günüm seyirin 5.günü.Bugün sebze protein günündeyim.Bu bir haftada dukanın inanılmaz faydasını gördüm.Kilom bu sabah itibariyle 71.2 boyum 164 hedefim 58-60 civarı.Neyse arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben.Daha doğrusu iki şey.Birincisi;Kızlar ben oldum olası yoğurt sevmeyen biriyim ama dukan da mecbur yemem lazım bi de süt ürünlerinin light olması gerektiği gerçeği olunca iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor benim için.O yüzden yarım yağlı yoğurt kullanmayı düşünüyorum.Sizce sorun olur mu? İkinci sorumsa şu ben bugün tuzu biraz fazla kaçırdım,bunun zararını en aza indirmek için ne yapabilirim.Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler
Selam arkadaşlar dün kötü bir gün daha doğrusu akşam geçirdim..... Eşim ve arkadaşlarla yürüyüşten dönerken eşime araba çarptı eşim bisikletteydi o yüzden hafif atlattı ama bütün geceyi hastanede geçirdik çok şükür birşeyi yok ama bu korku uzun süre yeter bize.....
bugun seyır donemmıne geçtım ama kaçamaklarım oldu hafta sonu kahvaltıya gıttık dışarıdaydık ve oldu
kahvaltıda çay yumurta maydanos nane şakşuka 1 yk 1 kızarmış biber 3 dılım kızarmış patlıcan peynır tuzlu domates salatalık 1 dılım karpz kucuk kase sutlaç yedım akşam1 kucuk salatalık 1 bardak sut yulaf kepegı ne yapmalıyım tekrar atakmı bılgısıolan ark cevaplarsa sevınırım
haftasonu şehir dışında mis gibi hava ve doğanın ortasında balık yemeye gittik. masaya ön atıştırmalık olarak neler geldi neler. burda yazmayacağım kimsenin canı çekmesin.eskiden olsa saldırırdım. yoook yapmadım. sonra arkasından missss gibi bahçeden yeni toplanmış en sevdiğim meyvelerden biri çilekler.... yok yok 1 tane bile yemedim. ben ızgara balık salata ve türk kahvesi içtim...
kendimle gurur duyuyorum ...
tebrik ediyorum ben kahvaltıda kaçamak yaptım 14 ten sonra sadece sut yulaf kepekli yoğurt yedim bu sabahta ataktaki gibi kahvalti öglen et yıyecegım ama dısarıda olurum ne yıyecegımı bılmıyorm dısarıda uygun yok genelde yağlı et oluyor yanıma yoğurt aldım bırsey bulamazsam onla geçıştırırım dunku kaçamagımdan saonra sabah kılom 59300 ınş hep boyle devam eder
Selam arkadaşlar dün kötü bir gün daha doğrusu akşam geçirdim..... Eşim ve arkadaşlarla yürüyüşten dönerken eşime araba çarptı eşim bisikletteydi o yüzden hafif atlattı ama bütün geceyi hastanede geçirdik çok şükür birşeyi yok ama bu korku uzun süre yeter bize.....
bugun seyır donemmıne geçtım ama kaçamaklarım oldu hafta sonu kahvaltıya gıttık dışarıdaydık ve oldu
kahvaltıda çay yumurta maydanos nane şakşuka 1 yk 1 kızarmış biber 3 dılım kızarmış patlıcan peynır tuzlu domates salatalık 1 dılım karpz kucuk kase sutlaç yedım akşam1 kucuk salatalık 1 bardak sut yulaf kepegı ne yapmalıyım tekrar atakmı bılgısıolan ark cevaplarsa sevınırım
yedıklerımızı neden bıldırım yapmıyoruz hem bıze fıkır olur hemde yanlış ları bırlıkte buluruz yada gözden kaçırdıgımızı daha faydalı olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?