ne mutlu sana:)tebrik ederim canım...darısı başımıza inşallah hayırısıyla!
ayyyy süper süper süperrrr... kutluyorum arkadaşım... güçlendirmeni de anlat bize unutma buraları...acaba bende böyle bir mesaj atabilecek miyim yakında birgün buraya...
tebrikler canimdarisi dukana devam edenlere.gerci senin icinde aslinda ayri zor bir surec basliyor cok dikkatli ol ve uzaklasma buralardan.guclendirmeyede yaz lutfen deneyimlerini sonrakilere yol gostersin
Buralarda olurum heralde canım
Ben güçlendirmeye bile tam anlamıyla geçmiş değilim. 1 seneden fazla oldu diyet. Ne zaman güçlendirmeye geçsem midemin gözü açılıyor ve güzel tatları aldıkça; bu nişasta olsun, bu da nişasta olsun, bu ödül olsun.. diye diye kilo alıyorum. Güçlendirme seyirden çok çok çok zor. Bu yüzden çok çok da dikkat etmeniz lazım. Aralarda tatiller, aile ziyaretleri şunlar bunlar.. Ben 3-4 ay diyetsiz geçirmişimdir. 3 haftada 3 kilo alıp, o 3 kiloyu 3 ayda falan verdim mesela. Ben zaten çok yavaş kilo veriyorum. Dukan'a yeni başladığımda da 1 haftada 1 kilo vermişliğim yoktur.. 500-700 gr falan veriyordum, o da her hafta değil.. ama 100 gr olsun benim olsunSize bir kaç tecrübeyle sabit şey söyliyim:
*Güçlendirmede verilen kilolar korumada alınıyor. Çoğu arkadaşımda böyle oldu. Yani istediğiniz kiloya 2-3 kilo kala nasılsa onları da güçlendirmede veririm deyip güçlendirmeye geçerseniz, o verdiklerinizi korumada aynen alıyorsunuz. %95
*Dukan'ın dediğinden daha zayıf olmak isteyip de onun dediğinin fazlasını vermek için 1-2 ay daha fazla seyir yapıp ancak 2 kilo verdiğinizde -çünkü onun dediğinden sonrası çok daha zor veriliyor- O verdiğiniz kiloları da güçlendirmede ve korumada geri alma olasılığınız %90. Yani 2 ayda 2 kilo verip, bunu 1 ayda alabilirsiniz. Dolayısıyla Dukan'ın dediğinden sonrası için kasmamanızı tavsiye ederim. Kasacaksanız ve istediğiniz kiloya inerseniz, aynı kiloda devam etmek için, koruma evresini falan unutun. O kiloyla devam etmek için başka bir çaba harcamanız gerekli.
*Koruma evresinde eski yeme düzeninize dönün diyor ya. Haftada 1 p ile ve kepekle devam sadece diyor. İşte ordaki "eski yeme düzeni" bir çoğumuzun ve benim de yediğim gibi bir yeme düzeni değil. Eskisi gibi yerseniz kilo almamanız imkansız. Dukan koruma evresine kadar bize bir yemek yeme prensibi kazandırmak istiyor. Bunu kazanıp, eskisi gibi yemeyeceğimizi düşünüyor. Yani kendi adıma haftada 1 kilo alma potansiyelim var :)
Kolay gelsin herkeseee...
Teşekkür ederim canım inşallah sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız.... Buraya yazıp da güçlendirmede olan kimse yok. Güçlendirmeye geçen kaybolmuş buralardan.. Ben inşallah buralarda olacağım....
Teşekkür ederim canım inan 2 ay önce ben de senin gibi söylüyordum ama azimle verdim kiloları... Merak etmeyin siz de inşallah en kısa sürede güçlendirmeye geçeceksiniz.... Güçlendirmenin daha zor olduğunu söylüyor herkes o yüzden biraz gözüm korkmuyor değil..... Şu andaki kilomdan ve fiziksel görüntümden çok memnunum eski kilolarıma dönmeyi hiç istemiyorum....
Teşekkür ederim canım buradaki herkes gibi senin bilginden ve deneyiminden çok yararlandım bunun için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum sana....
Güçlendirme senin de dediğin gibi zor olacak buna kendimi hazırladım diye düşünüyorum.... Senin de daha önce tavsiye ettiğin gibi yavaş yavaş haklarımı kullanacağım....Örneğin ilk hafta sadece meyve, 2. hafta ekmek, 3. hafta da nişasta ve ödül öğünlerini kullanırım... Şimdilik böyle planlıyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :26::26::26:
Merhaba kızlar
Delycik liste yapma işini bana devretti, bu gün ilk denemem..
Yanlışlarım eksiklerim oldu ise affola
Kilo veren herkese tebriklerr
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
canım çok teşekkür ederiz. tecrübelerin önerilerin bizim için çok kıymetli.. unutma biziBuralarda olurum heralde canım
Ben güçlendirmeye bile tam anlamıyla geçmiş değilim. 1 seneden fazla oldu diyet. Ne zaman güçlendirmeye geçsem midemin gözü açılıyor ve güzel tatları aldıkça; bu nişasta olsun, bu da nişasta olsun, bu ödül olsun.. diye diye kilo alıyorum. Güçlendirme seyirden çok çok çok zor. Bu yüzden çok çok da dikkat etmeniz lazım. Aralarda tatiller, aile ziyaretleri şunlar bunlar.. Ben 3-4 ay diyetsiz geçirmişimdir. 3 haftada 3 kilo alıp, o 3 kiloyu 3 ayda falan verdim mesela. Ben zaten çok yavaş kilo veriyorum. Dukan'a yeni başladığımda da 1 haftada 1 kilo vermişliğim yoktur.. 500-700 gr falan veriyordum, o da her hafta değil.. ama 100 gr olsun benim olsunSize bir kaç tecrübeyle sabit şey söyliyim:
*Güçlendirmede verilen kilolar korumada alınıyor. Çoğu arkadaşımda böyle oldu. Yani istediğiniz kiloya 2-3 kilo kala nasılsa onları da güçlendirmede veririm deyip güçlendirmeye geçerseniz, o verdiklerinizi korumada aynen alıyorsunuz. %95
*Dukan'ın dediğinden daha zayıf olmak isteyip de onun dediğinin fazlasını vermek için 1-2 ay daha fazla seyir yapıp ancak 2 kilo verdiğinizde -çünkü onun dediğinden sonrası çok daha zor veriliyor- O verdiğiniz kiloları da güçlendirmede ve korumada geri alma olasılığınız %90. Yani 2 ayda 2 kilo verip, bunu 1 ayda alabilirsiniz. Dolayısıyla Dukan'ın dediğinden sonrası için kasmamanızı tavsiye ederim. Kasacaksanız ve istediğiniz kiloya inerseniz, aynı kiloda devam etmek için, koruma evresini falan unutun. O kiloyla devam etmek için başka bir çaba harcamanız gerekli.
*Koruma evresinde eski yeme düzeninize dönün diyor ya. Haftada 1 p ile ve kepekle devam sadece diyor. İşte ordaki "eski yeme düzeni" bir çoğumuzun ve benim de yediğim gibi bir yeme düzeni değil. Eskisi gibi yerseniz kilo almamanız imkansız. Dukan koruma evresine kadar bize bir yemek yeme prensibi kazandırmak istiyor. Bunu kazanıp, eskisi gibi yemeyeceğimizi düşünüyor. Yani kendi adıma haftada 1 kilo alma potansiyelim var :)
Kolay gelsin herkeseee...
Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
Rica ederim canim benimyani aslinda dukanin guclendirmesi kitapta yada benim guclendirme konusunda yazdigim gibi ama iste bazi onerilerdede bulunuyor mesela eger kilo almaya baslarsaniz eklenen gidalari sirayla ekleyin diyor sende ilk bir hafta gozlmelersin eger artis yasarsan onerdigi sekilde devam edersin.sonucta orda ekledigi gidalar sana yeme hakki verdigi seyler.birde ne yiyecegini ilk basta bulamiyorsun yada nasil yiyecegini cunku uzunca bir sure seyirde gidip alisinca eklenenlere alismak yada ayarlamak zor oluyor onun icinde ben soyle bir sey dusunmustum gunluk yiyeceklerini tablo halinde yapip cikti alip buzdolabinin ustune yada surekli gorecegin bir yere asmak o sekilde bakarak daha duzenli uygulayabilirsin.
tekrar bolsanslar canim guclendirmede
Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
Ellerine saglik canim
Yalniz benim VKI de bir yanlislik var, 24,6 olmasi gerekiyor... Genel bir hatami bilmiyorum, sadece kendiminkini tekrardan hesapladim
Canım ellerine sağlık ilk olmasına rağmen çok güzel hazırlamışsın... Yalnız benim bilgilerde de ufak bir hata var benim verecek kilom kalmadı hatta hedefimin de altına düştüm giden kilo 8,3
toplam verdiğim kilo 7,5 olacak galiba :) nice 17,5'lara inşallaheline sağlık canım, kolay gelsin.
Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 719008
Eki Görüntüle 719010
Ellerine saglik canim
Yalniz benim VKI de bir yanlislik var, 24,6 olmasi gerekiyor... Genel bir hatami bilmiyorum, sadece kendiminkini tekrardan hesapladim
harika olmus canim arkadasim ellerine saglik.persembe bildirim gelenegi gercekten insani inanilmaz motive ediyor.Benim bilgisayar canavari arkadasim bununda ustesinden gelmis.ee artik dely cigin hayir dualarini sana yapacagiz.cigdem gelsede altinlara bogsa seni Dely yaptigindada simdi sen yaptigindada ayni seyi dusunuyorum sonucta bu listeyi yapmak guzel yurekli yardimsever birinin yapacagi bir is.Ikinizde yuce gonullu insanlarsiniz ki boylesine bir yardimda bulunuyorsunuz bize.
Coook tesekkurler canim
dely ciğim hakkını helal et güzelim. çok sağol. wini yine esksi gibi bravo süper tablo.. ellerine sağlık...
canım çok teşekkür ederiz. tecrübelerin önerilerin bizim için çok kıymetli.. unutma bizi
Canım ellerine sağlık ilk olmasına rağmen çok güzel hazırlamışsın... Yalnız benim bilgilerde de ufak bir hata var benim verecek kilom kalmadı hatta hedefimin de altına düştüm giden kilo 8,3
toplam verdiğim kilo 7,5 olacak galiba :) nice 17,5'lara inşallaheline sağlık canım, kolay gelsin.
elinize sağlık çok güzel olmuş.
herkese günaydın..
ellerine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın valla...nice - lerimizi yazarsın inşallah
bugun 2. gunum 4 gun atak yapacagım sabah 9 gıbı ligh peynır ve 1 yumurta yedım kursa gıttım orda 1 bardak light ayran ve yarım lt light sut içtim iki tane küçük light yoğrt yedım akşamda bonfıle 3 parça yedım abartmışmıyım acaba lütfewn yardımcı olurmusunuz ve kabızlık olması gerekırken bende tamtersi 2 defa buyuk tuvalete çıktım yardımcı olursanız sevınırım[/QUlütfen yardım acıktım yogurt falan yada bır sey yıyebılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?