Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne mutlu sana:)tebrik ederim canım...darısı başımıza inşallah hayırısıyla!

Teşekkür ederim canım inşallah sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız.... Buraya yazıp da güçlendirmede olan kimse yok. Güçlendirmeye geçen kaybolmuş buralardan.. Ben inşallah buralarda olacağım....

ayyyy süper süper süperrrr... kutluyorum arkadaşım... güçlendirmeni de anlat bize unutma buraları...acaba bende böyle bir mesaj atabilecek miyim yakında birgün buraya...

Teşekkür ederim canım inan 2 ay önce ben de senin gibi söylüyordum ama azimle verdim kiloları... Merak etmeyin siz de inşallah en kısa sürede güçlendirmeye geçeceksiniz.... Güçlendirmenin daha zor olduğunu söylüyor herkes o yüzden biraz gözüm korkmuyor değil..... Şu andaki kilomdan ve fiziksel görüntümden çok memnunum eski kilolarıma dönmeyi hiç istemiyorum....

tebrikler canimdarisi dukana devam edenlere.gerci senin icinde aslinda ayri zor bir surec basliyor cok dikkatli ol ve uzaklasma buralardan.guclendirmeyede yaz lutfen deneyimlerini sonrakilere yol gostersin

Teşekkür ederim canım buradaki herkes gibi senin bilginden ve deneyiminden çok yararlandım bunun için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum sana....

Güçlendirme senin de dediğin gibi zor olacak buna kendimi hazırladım diye düşünüyorum.... Senin de daha önce tavsiye ettiğin gibi yavaş yavaş haklarımı kullanacağım....Örneğin ilk hafta sadece meyve, 2. hafta ekmek, 3. hafta da nişasta ve ödül öğünlerini kullanırım... Şimdilik böyle planlıyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :26::26::26:

Canım çok mantıklı söylediklerin..... Seyir boyunca karbonhidrat yağ ve şeker almadık vücuda vücut ister istemez bu duruma alışacak.... güçlendirmeyle beraber de yavaş yavaş bunlara alıştırmaya çalışıyoruz vücudu ama yine de ister istemez biraz kilo artışı olacaktır ama bunu dengelemek yine bizim elimizde..... Korumaya geçince haftanın 6 günü normal beslenme deniyor ama bizler normal beslenmediğimiz :)) için aldık bu kiloları gerçekten fazla abartmadan dikkat ederek gece yarıları tatlılar yemeyi bırakarak sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmalıyız kendimize yoksa eski yediğimiz gibi yersek ne olursa olsun kilo almak kaçınılmaz.... kilo vermek için harcadığımız bu kadar emeği düşününce tekrar almasak iyi olur......

Güzel kilolar verilmiş maşallah.tebrik ederim.

Sevgili dely bu zamana kadar verdiğin emek için teşekkür ederim.yapabilecek olsam hemen mesaj atardım ama pek beceremiyorum bu işleri.inşallah kısa zamanda becerikli bir arkadaşımız devralır bu işi.tekrar sağol.

Rica ederim canim benimyani aslinda dukanin guclendirmesi kitapta yada benim guclendirme konusunda yazdigim gibi ama iste bazi onerilerdede bulunuyor mesela eger kilo almaya baslarsaniz eklenen gidalari sirayla ekleyin diyor sende ilk bir hafta gozlmelersin eger artis yasarsan onerdigi sekilde devam edersin.sonucta orda ekledigi gidalar sana yeme hakki verdigi seyler.birde ne yiyecegini ilk basta bulamiyorsun yada nasil yiyecegini cunku uzunca bir sure seyirde gidip alisinca eklenenlere alismak yada ayarlamak zor oluyor onun icinde ben soyle bir sey dusunmustum gunluk yiyeceklerini tablo halinde yapip cikti alip buzdolabinin ustune yada surekli gorecegin bir yere asmak o sekilde bakarak daha duzenli uygulayabilirsin.

tekrar bolsanslar canim guclendirmede
Merhaba kızlar

Delycik liste yapma işini bana devretti, bu gün ilk denemem..

Yanlışlarım eksiklerim oldu ise affola

Kilo veren herkese tebriklerr

Eki Görüntüle 719008

Eki Görüntüle 719010

harika olmus canim arkadasim ellerine saglik.persembe bildirim gelenegi gercekten insani inanilmaz motive ediyor.Benim bilgisayar canavari arkadasim bununda ustesinden gelmis.ee artik dely cigin hayir dualarini sana yapacagiz.cigdem gelsede altinlara bogsa seniDely yaptigindada simdi sen yaptigindada ayni seyi dusunuyorum sonucta bu listeyi yapmak guzel yurekli yardimsever birinin yapacagi bir is.Ikinizde yuce gonullu insanlarsiniz ki boylesine bir yardimda bulunuyorsunuz bize.
Coook tesekkurler canim

Merhaba kızlar

Eki Görüntüle 719008

Eki Görüntüle 719010

dely ciğim hakkını helal et güzelim. çok sağol. wini yine esksi gibi bravo süper tablo.. ellerine sağlık...

canım çok teşekkür ederiz. tecrübelerin önerilerin bizim için çok kıymetli.. unutma bizi

Merhaba kızlar

Eki Görüntüle 719008

Eki Görüntüle 719010

Canım ellerine sağlık ilk olmasına rağmen çok güzel hazırlamışsın... Yalnız benim bilgilerde de ufak bir hata var benim verecek kilom kalmadı hatta hedefimin de altına düştüm giden kilo 8,3

Kitabın güçlendirme evresini tekrar okumaya başladım bugün zaten hiç bir fark olmadı yediklerimde.... Sadece biraz meyve yedim daha doğrusu yemeye çalıştım çünkü her ağzıma atışımda suçluluk hissettim zamanla düzene girecektir söylediğin tablo yapma olayı iyi fikir deneyeceğim yediklerimi kontrol edebilirim böylece..... Şu anda bir bocalama yaşıyorum kafamda daha oturtamadım hiç bir şeyi....

Ellerine saglik canim
Yalniz benim VKI de bir yanlislik var, 24,6 olmasi gerekiyor... Genel bir hatami bilmiyorum, sadece kendiminkini tekrardan hesapladim

Canım ellerine sağlık ilk olmasına rağmen çok güzel hazırlamışsın... Yalnız benim bilgilerde de ufak bir hata var benim verecek kilom kalmadı hatta hedefimin de altına düştüm giden kilo 8,3

toplam verdiğim kilo 7,5 olacak galiba :) nice 17,5'lara inşallah eline sağlık canım, kolay gelsin.

Kizlar Winni ilk kez yapiyor sonucta bu listeyi o yuzden bazi aksilikler olmasi son derece normal.Alisacak oda o yuzzden hatalari gormeyelim bu defalik...

herkese günaydın....
güzel ,bol - li ,yeşil çaylı ,proteinli sebzeli ,şişliksiz bir gün diliyorum

Günaydın arkadaşlar..öncelikle kilo veren vermeyen (varsa tabi :)) herkesi tebrik ediyorum.ben de dün başladım ama aşırı kilo aldığım için tartılmaya korkuyorum.o yüzden 1 hafta atak yaptıktan sonra tartılacağım.seyir evresinde de inşallah listeye girmeyi istiyorum.bu arada da sizleri okur tam alışırım.
Bu zorlu ve sizinleyken eğlenceli olacağına inandığım yolda hepimizin allah yardımcısı olsun...

Günaydın kızlarrr

Dün listeyle azıcık boğuştum bakalım boğuşa boğuşa anlaşacağız..

Ellerine saglik canim
Yalniz benim VKI de bir yanlislik var, 24,6 olmasi gerekiyor... Genel bir hatami bilmiyorum, sadece kendiminkini tekrardan hesapladim

Evet VKI lerin otomatik hesaplanması gerekiyordu formül bir yerde sapıtmış şimdi tekrar kontrol edeceğim..

Valla zor işimiş ne diyeyim DÜn yeteri kadar teşekkür edemedim dely ye burdan bir kez daha teşekkür edeyim.. Valla arkadaşım bunca zaman götürdün bu işi tebrikler.. Ancak yazabildim, liste hazırlama heyecanı diyelim :))

Tam eskisi gibi olamadı malesef.. Benim açtığım program renkleri yuttu azıcık ama idare edelim bu hafta haftaya artık düzelte düzelte gideriz..

Canım hazırlarken senin durumu farkettim ancak sen hedefin altına indiğin için formülde öyle bir hata oldu sanırım.. Sonuçta sen hedefini tuturdun hatta altına bile indin.. Bu arada tebriklerr

toplam verdiğim kilo 7,5 olacak galiba :) nice 17,5'lara inşallah eline sağlık canım, kolay gelsin.

elinize sağlık çok güzel olmuş.

herkese günaydın..

ellerine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın valla...nice - lerimizi yazarsın inşallah

Saolun kızlar..

Bu arada lütfen yanlış eksik vs şeyleri bana iletin ki ben de düzeltebileyim, listeye daha gözüm alışkın değil ondan hataları göremeyebilirim.. Siz söyleyin yeter, üzülmem kırılmam merak etmeyin..

Sevgiler..

bugun 2. gunum 4 gun atak yapacagım sabah 9 gıbı ligh peynır ve 1 yumurta yedım kursa gıttım orda 1 bardak light ayran ve yarım lt light sut içtim iki tane küçük light yoğrt yedım akşamda bonfıle 3 parça yedım abartmışmıyım acaba lütfewn yardımcı olurmusunuz ve kabızlık olması gerekırken bende tamtersi 2 defa buyuk tuvalete çıktım yardımcı olursanız sevınırım

dely cim şimdiye kadar gösterdiğin emek için çom teşekkürler canım.kendimizi kontrol altına alma açısından yaptığın listelerin çok faydasını gördük.hakkını helal et canım!bu önemli görevi devralan winni cim sana da şimdiden teşekkürler,kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…