O siskinlikler gercektende fena oluyor..acaba ne kadar su iciyorsunki canim?cok asiri su icmekte iyi degil biliyorsun.bobrekler yorulup atamiyor olabilir oda boyle odem yapar vucutta.Oncelikle su miktarini uygun olacak sekilde ayarla.sabahlari maydonoz yemeye calis bir aavuc kadar ve sebze gunlerindede yesil yapraklilari tuket.cafein alimin fazla ise onuda kes bir sureligine.Umarim en kisa zamanda cozulur sorun.
Herkese günaydın arkadaşlar Bugün benim son bildiririm olacak nihayet hedefime ulaştım ve artık güçlendirmeye geçiyorum.....
Başlangıç tarihi : 11.03.2013
Başlangıç kilo : 64,8 kg
Hedef Kilo : 57 kg
Geçen hafta : 57,2 kg
Güncel kilo : 56,5 kg
Fark : -700 g
Toplam Fark : 8,3
sağolasın canım açıklamaların için.ben de çok çekiyorum migrenden.kahveyi de severim.denemekte fayda var:)dukan a olumsuz etkisi olmaz değil mi kahvenin?
katılıyorum sana canım.migren tutmadan önlem alırsan hafif şekilde atlatabiliyorsun.ama önlem almayıp ağrının başlayacağını hissedersem ve bu şekilde okula gidip yoğun bir gün geçirirsem sonrasında çok kötü oluyorum ve 2-3 gün etkisi sürüyor malesef
herkese günaydınlar....
canım yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı kilolarda olduğumuzu fark ettim benim boy 1.67 hedef 58 diyor seninde hemen hemen aynı sayılır herhalde bu aralar bende duraklama yaşıyorum dün biraz dikkat ettim kırdım sayılırtakibimdesin
bide bildirim günümüzü unutmayalım herkese bol - li günler diliyorum
başlangıç:31 mart 2013
baş.kilo:72
hedef:58
güncel:63.7
geçen hafta:64.4
fark:-700
Herkese günaydın arkadaşlar Bugün benim son bildiririm olacak nihayet hedefime ulaştım ve artık güçlendirmeye geçiyorum.....
aranıza katılmak için ne yapmam lazım???
canım evet nerdeyse aynıyız. ve bende seni zaten takip ediyordum. şimdi iyice dikkatimdesin :))
ama burayı ihmal etme olur mu. birbirimize destek olmazsak gerkeçten olmuyor.. buraya 1-2 gün girmediğimde motivasyon aynen yerlerde... o yüzden burda ol tatlım :))
ayrıca eksin içinde seni çook çook kutluyorum ve eksilerdeki diğer arkadaşlarımı da..
malesef ben bu hafta yine yerimde saydım
destek çok önemli bu işte haklısın canım ben işlerin yoğunluğundan dolayı bazen ihmal edebiliyorum 2 haftadır nerdeyse duraklamadaydım diyebilirim ama regl bitti birazda dikkatle aştım bu işi yine gidiyor kilolar bana da arkalarından el sallamakdüşer
şimdiye kadar yediklerimi de yazayımda menü için sıkıntı çekenlere bi parça yardımcı olurum belki
sabah:haşlanmış yumurta domates peynir ekmek süt
ara:yeşil çay
öğle:5 köfte fırında salata
akşamairzola yoğurt ve yeşillik (düşünüyorum bugün sebze günüm)
arkadaşlar ben de bu diyeti yapmaya başladım kilom çok değil ama biraz verebilirim diye düşündüm.tabi gebelikte düşünüyrodum.dün fsh ve lh değerlerimi ölçtürdüm.çok yuksek çıktı.yumurtlama olmadığı anlamına geliyormuş ama benim adetim düzenli.acaba bu diyetten dolayı değerler yüksek çıkma ihtimali varmı bir bilgisi olan varmı.Ya da dukan diyeti yaparak hamile kalan varmı ??
canım evet nerdeyse aynıyız. ve bende seni zaten takip ediyordum. şimdi iyice dikkatimdesin :))
ama burayı ihmal etme olur mu. birbirimize destek olmazsak gerkeçten olmuyor.. buraya 1-2 gün girmediğimde motivasyon aynen yerlerde... o yüzden burda ol tatlım :))
ayrıca eksin içinde seni çook çook kutluyorum ve eksilerdeki diğer arkadaşlarımı da..
malesef ben bu hafta yine yerimde saydım
destek çok önemli bu işte haklısın canım ben işlerin yoğunluğundan dolayı bazen ihmal edebiliyorum 2 haftadır nerdeyse duraklamadaydım diyebilirim ama regl bitti birazda dikkatle aştım bu işi yine gidiyor kilolar bana da arkalarından el sallamakdüşer
şimdiye kadar yediklerimi de yazayımda menü için sıkıntı çekenlere bi parça yardımcı olurum belki
sabah:haşlanmış yumurta domates peynir ekmek süt
öğle:5 köfte fırında salata
akşamairzola yoğurt ve yeşillik (düşünüyorum bugün sebze günüm)
süper menüüüü. ben işte zorlanıyorum malesef. bazen yanmda da getiremiyorum ısıtmam lazım
burda pek mümkün olamıyor...
Heyoooo!! Merhaba güzeller nasılsınıızzzz?
Kusura bakmayın geçen hafta şehir dışındaydım ve gelemedim. Umarım herkesler iyidir, keyifler yerindedir ve kilolar da hızlı hızlı veriliyordur
Kızlaaaarr!! Çizelge işini artık sizlerden birine devretme zamanı geldi. Ben gelemeyince içim rahat etmiyor.. Zaten düşünüyordum ne zamandır. Geçen hafta da gelemeyince, artık dedim zamanıdır
Eski verilerle birlikte, kim çizelgeyi devralmak ister bakalımÜşenmeyecek sıkılmayacak zevkle heyecanla yapacak biri bana özelden mesaj atsın, ya da buraya yazsın. Bayrağı devredeyim Öpüyorum hepiciğiniziii
Arkadaşlar merhaba.aranızda yeniyim.aslında dukan diyetinde yeni sayılmam ama.yani geçen sene doğum kilolarını atmak için yapıp 20 kilo vermiştim.ama güçlendirme ve korumayı yapmayıp bir de üstüne kıtlıktan çıkmış gibi yeyince sanırım 10 kilo geri aldım.sanırım diyorum çünkü tartılmaya korkuyorum.dün yazlık kıyafetlerim üzerime olmayınca ani bir kararla başlamaya karar verdim.çok güzel bir diyet ama yeniden yapacak gücü bulabilmem için sizden destek almam şart.
Geçmişi okuyamadım yoğun çalıştığım için.ne yapmam gerekiyo.aranıza katılabiliyor muyum?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
aramizdasin zaten.unuttuysan diyeti kitabini yeniden gozden gecir,testini yap,alisverisini yap ve bizimle birlikte yol almaya basla.ilk gunun oldugu icin vede henuz baslamadigin icin listeye artik haftaya bildirimini yapar girersin ama zaten artik aramizdasinaranıza katılmak için ne yapmam lazım???
arkadaşlar ben de bu diyeti yapmaya başladım kilom çok değil ama biraz verebilirim diye düşündüm.tabi gebelikte düşünüyrodum.dün fsh ve lh değerlerimi ölçtürdüm.çok yuksek çıktı.yumurtlama olmadığı anlamına geliyormuş ama benim adetim düzenli.acaba bu diyetten dolayı değerler yüksek çıkma ihtimali varmı bir bilgisi olan varmı.Ya da dukan diyeti yaparak hamile kalan varmı ??
Heyoooo!! Merhaba güzeller nasılsınıızzzz?
Kusura bakmayın geçen hafta şehir dışındaydım ve gelemedim. Umarım herkesler iyidir, keyifler yerindedir ve kilolar da hızlı hızlı veriliyordur
Kızlaaaarr!! Çizelge işini artık sizlerden birine devretme zamanı geldi. Ben gelemeyince içim rahat etmiyor.. Zaten düşünüyordum ne zamandır. Geçen hafta da gelemeyince, artık dedim zamanıdır
Eski verilerle birlikte, kim çizelgeyi devralmak ister bakalımÜşenmeyecek sıkılmayacak zevkle heyecanla yapacak biri bana özelden mesaj atsın, ya da buraya yazsın. Bayrağı devredeyim Öpüyorum hepiciğiniziii
Oyyy!! :)) Lisabellacık :) Bana mesaj atmışın ki hehheKalp kalbe karşıymış
dely cim tamam tabloyu yapmada ama bırakma burayı da... sen korumada mısın. ne alemde durumlar anlatsana...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?