Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın arkadaşlar Bugün benim son bildiririm olacak nihayet hedefime ulaştım ve artık güçlendirmeye geçiyorum.....

Başlangıç tarihi : 11.03.2013
Başlangıç kilo : 64,8 kg
Hedef Kilo : 57 kg
Geçen hafta : 57,2 kg
Güncel kilo : 56,5 kg
Fark : -700 g
Toplam Fark : 8,3

Aslında 2 litre su içiyorum bazen 2,5 litre. Bakalım umarım toparlanırım.
Maydanozu deneyeceğim..

ne mutlu sana:)tebrik ederim canım...darısı başımıza inşallah hayırısıyla!

ya ama bananee yaaaa...beni de alın aranıza lütfeeennn :))))) söz veriyorum ödevlerimi yapacağım kaçamak yapmayacağım :)))

sağolasın canım açıklamaların için.ben de çok çekiyorum migrenden.kahveyi de severim.denemekte fayda var:)dukan a olumsuz etkisi olmaz değil mi kahvenin?

şekersiz ve light sütle ya da suyla yapılan kahvenin dukana zararı yok canım, ama kahve öneren arkadaş bir başkasıydı. ben önermişim gibi olmasın:) ama sağolsun, ben de deneyeceğim mutlaka:))

gelmesi çekmesi gitmesi derken 3-4 günümüzü alıyor dediğin gibi, allah herkese sağlık sıhhat versin:))

canım evet nerdeyse aynıyız. ve bende seni zaten takip ediyordum. şimdi iyice dikkatimdesin :))
ama burayı ihmal etme olur mu. birbirimize destek olmazsak gerkeçten olmuyor.. buraya 1-2 gün girmediğimde motivasyon aynen yerlerde... o yüzden burda ol tatlım :))
ayrıca eksin içinde seni çook çook kutluyorum ve eksilerdeki diğer arkadaşlarımı da..
malesef ben bu hafta yine yerimde saydım

başlangıç : 21/03/2013
başl. kilo:70.6 kg
güncel kilo :64.5 kg.
fak :0

ayyyy süper süper süperrrr... kutluyorum arkadaşım... güçlendirmeni de anlat bize unutma buraları...acaba bende böyle bir mesaj atabilecek miyim yakında birgün buraya...

aranıza katılmak için ne yapmam lazım???

aramızadasın zaten şekerim :) bildirimini de yap. dly alır senide listeye merak etme

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar

Başlangıç tarihi 06.3.2013
Başlangıç kilo 69
Boy 1.58
Hedef 52
Geçen hafta 59.4
Güncel 59

Dely şimdiden ellerine sağlık.

Hepimize boool boool - li booool boooool da sağlık mutluluk huzur dolu günler. Sevgiler.

arkadaşlar ben de bu diyeti yapmaya başladım kilom çok değil ama biraz verebilirim diye düşündüm.tabi gebelikte düşünüyrodum.dün fsh ve lh değerlerimi ölçtürdüm.çok yuksek çıktı.yumurtlama olmadığı anlamına geliyormuş ama benim adetim düzenli.acaba bu diyetten dolayı değerler yüksek çıkma ihtimali varmı bir bilgisi olan varmı.Ya da dukan diyeti yaparak hamile kalan varmı ??

Başlangıç tarihi 17.3.2013
Başlangıç kilo 72
Boy 1.68
Hedef 60
Geçen hafta 63,7
Güncel 63,5

Heyoooo!! Merhaba güzeller nasılsınıızzzz?

Kusura bakmayın geçen hafta şehir dışındaydım ve gelemedim. Umarım herkesler iyidir, keyifler yerindedir ve kilolar da hızlı hızlı veriliyordur

Kızlaaaarr!! Çizelge işini artık sizlerden birine devretme zamanı geldi. Ben gelemeyince içim rahat etmiyor.. Zaten düşünüyordum ne zamandır. Geçen hafta da gelemeyince, artık dedim zamanıdır

Eski verilerle birlikte, kim çizelgeyi devralmak ister bakalım Üşenmeyecek sıkılmayacak zevkle heyecanla yapacak biri bana özelden mesaj atsın, ya da buraya yazsın. Bayrağı devredeyim Öpüyorum hepiciğiniziii

Canım bir ablam ve işlerinden iki arkadaşım, arkadaşımın ablası dukan diyetini yaparken hamile kaldılar. Ablam hamileliğini zor geçirdiği için diyeti bıraktı diğerleri hamile dükkanı :)) yapıyorlar.. Ama tabi diyet yaptığını vs de doktoruna söyle ben sadece sorunu cevaplamak istedim ama pek bilgim yok. 2 yıl önce ben de dükkanı yapmıştım bir sene sonra da hamile kaldım. Rabbim gönlüne göre versn sağlıklı hayırlı bebişinolsun inş. Direkt etkileyeceğini sanmıyorum ama hiçbir bilgim yok. Sen yine de doktoruna Danış..

dely cim tamam tabloyu yapmada ama bırakma burayı da... sen korumada mısın. ne alemde durumlar anlatsana...:26:

Oyyy!! :)) Lisabellacık :) Bana mesaj atmışın ki hehhe Kalp kalbe karşıymış

Merhaba canim,deneyimli bir dukancisin sonucta.ve biliyorsundurki 2 olan hakkinin 2. si olacak bu kez ve son hakkin olacak.biran once tartil gerceginle yuzles ve sonra onlara arkasindan el salla

tebrikler canimdarisi dukana devam edenlere.gerci senin icinde aslinda ayri zor bir surec basliyor cok dikkatli ol ve uzaklasma buralardan.guclendirmeyede yaz lutfen deneyimlerini sonrakilere yol gostersin
aranıza katılmak için ne yapmam lazım???
aramizdasin zaten.unuttuysan diyeti kitabini yeniden gozden gecir,testini yap,alisverisini yap ve bizimle birlikte yol almaya basla.ilk gunun oldugu icin vede henuz baslamadigin icin listeye artik haftaya bildirimini yapar girersin ama zaten artik aramizdasin

yani ben dukan yaparken hamile kalanlardanim ama benimki baska sebeplerden dolayi olumsuz sonuclandi.o yuzden endise etmene gerek yok.vede regl duzensizligi yasayan arkadaslarinda aksine dukan sonrasi regleri duzen girdi.

Oyyy!! :)) Lisabellacık :) Bana mesaj atmışın ki hehhe Kalp kalbe karşıymış

Dely cigimoncelikle hosgeldin.Devam edemeyecek olmana gercekten cok uzuldum ama mademki yogunsun yapabilecek birsey yok.ben sana ozel mesaj ile gerekli bilgileri gonderdim canim.Siz hallederseniz aranizda boylece dukanin gelenegi olan persembe bildirimide devam edecek bu sekilde.

ama dedim ya liste yapamayacak olsanda ara sira ugrayip bir selam ver bize.eski bir dukanci olarak kendi adima Hersey icin tesekkur etmek istiyorum.Hakkini helal et arkadasim

dely cim tamam tabloyu yapmada ama bırakma burayı da... sen korumada mısın. ne alemde durumlar anlatsana...:26:

Buralarda olurum heralde canım

Ben güçlendirmeye bile tam anlamıyla geçmiş değilim. 1 seneden fazla oldu diyet. Ne zaman güçlendirmeye geçsem midemin gözü açılıyor ve güzel tatları aldıkça; bu nişasta olsun, bu da nişasta olsun, bu ödül olsun.. diye diye kilo alıyorum. Güçlendirme seyirden çok çok çok zor. Bu yüzden çok çok da dikkat etmeniz lazım. Aralarda tatiller, aile ziyaretleri şunlar bunlar.. Ben 3-4 ay diyetsiz geçirmişimdir. 3 haftada 3 kilo alıp, o 3 kiloyu 3 ayda falan verdim mesela. Ben zaten çok yavaş kilo veriyorum. Dukan'a yeni başladığımda da 1 haftada 1 kilo vermişliğim yoktur.. 500-700 gr falan veriyordum, o da her hafta değil.. ama 100 gr olsun benim olsun Size bir kaç tecrübeyle sabit şey söyliyim:

*Güçlendirmede verilen kilolar korumada alınıyor. Çoğu arkadaşımda böyle oldu. Yani istediğiniz kiloya 2-3 kilo kala nasılsa onları da güçlendirmede veririm deyip güçlendirmeye geçerseniz, o verdiklerinizi korumada aynen alıyorsunuz. %95
*Dukan'ın dediğinden daha zayıf olmak isteyip de onun dediğinin fazlasını vermek için 1-2 ay daha fazla seyir yapıp ancak 2 kilo verdiğinizde -çünkü onun dediğinden sonrası çok daha zor veriliyor- O verdiğiniz kiloları da güçlendirmede ve korumada geri alma olasılığınız %90. Yani 2 ayda 2 kilo verip, bunu 1 ayda alabilirsiniz. Dolayısıyla Dukan'ın dediğinden sonrası için kasmamanızı tavsiye ederim. Kasacaksanız ve istediğiniz kiloya inerseniz, aynı kiloda devam etmek için, koruma evresini falan unutun. O kiloyla devam etmek için başka bir çaba harcamanız gerekli.
*Koruma evresinde eski yeme düzeninize dönün diyor ya. Haftada 1 p ile ve kepekle devam sadece diyor. İşte ordaki "eski yeme düzeni" bir çoğumuzun ve benim de yediğim gibi bir yeme düzeni değil. Eskisi gibi yerseniz kilo almamanız imkansız. Dukan koruma evresine kadar bize bir yemek yeme prensibi kazandırmak istiyor. Bunu kazanıp, eskisi gibi yemeyeceğimizi düşünüyor. Yani kendi adıma haftada 1 kilo alma potansiyelim var :)

Kolay gelsin herkeseee...

canım dukkan diyetiyle 9 kilo verdim güclendirme donemindeydim hamile kaldım :)

akşam yemeğinde bilmeden kuzu eti yedim( dukan amcam kitabında kuzu eti yemek zorunda kaldığımızda üzülmememizi söylüyor, ama boşu boşuna yedim. tam motivasyon devam ederken olacak iş değil ya, neyse... haftasonu kaçamak falan yapmıyorum ve bir dahaki perşembeyi bekliyorum hıh:) mayısın bitmesine 1 haftacık var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…