- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Selam arkadaşlar dün kötü bir gün daha doğrusu akşam geçirdim..... Eşim ve arkadaşlarla yürüyüşten dönerken eşime araba çarptı eşim bisikletteydi o yüzden hafif atlattı ama bütün geceyi hastanede geçirdik çok şükür birşeyi yok ama bu korku uzun süre yeter bize.....
herkese merhaba :) haftasonunu dışarda geçirmeme rağmen az kaçamak yaptım.biraz üzülsem de mutluyum :)
iki günde toplam kaçamağım 5 can erik 4 küşük kaşık dondurma oldu.daha yeni başladım atakta hiç yapmasaydım keşke ama çok ayıp olacaktı yemesem.inşallah ilk ve son olur.ceza olarak atak süresini 2 gün uzatacağım.
arkadaşlar bir de bişey sormak istiyorum.wc problemini nasıl hallediyorsunuz ???
kızlar ben tavuk eti görünce artık kusma geliyor kırmızı et serbestmi ?
canım çok çok geçmiş olsun. allah korumuş..allah eşimizi evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin. sağlık versin inşallah...
çok geçmiş olsun canım.allah korumuş ya!insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor.bu tür durumlarda herşey boş geliyor.bu üzücü durum seni etkilemesin inşallah(dukan anlamında)ben de geçen hafta sağlıkla ilgili bir problem yaşadım.kendimi yemeye verdim malesef(rabbim hepimizi görünmez kazalardan,hastalıktan korusun!
Canim benim,cok ama cok gecmis olsun.Cok sukurki ucuz atlatmissiniz.Allah hepimizi kazadan beladan korusun
Geçmiş olsun canım, rabbim hepimizin ailesini korusun kollasın..
bişeyi merak ediyorum burada dukan diyeti yapan herkes yulaf kepeğini yiyomu ben daha öncede denedim ama yulaf ezmesinden kullanıyodum ama bi faydası olmadı dünde internetten sipariş verdim 1.5 kg 15 lira gelsin hemen baslayacağım çok heyecanlıyım 3 ay sonra görümcemin düğünü var fit olmam lazım :)))) çok heyecanlıyım çoookkk
merhaba bende dukan başlayacağım inşallah kilom 91 dukana göre 67 kg olmam gerekiyor bu kilo takvimini nasıl yaptınız bana da söyler misiniz
Cetvelin yapilisini iki gun once anlatmistim bu sekilde yapabilirsin:
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
-Weight Loss seciyorsun
-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun
-Next tusuna basip ilerliyorsun
-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun
-yine Next yapiyorsun
-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku
-Privacy de private data seciyorsun
-Track ta Weight seciyorsun
-Weight Measurements te ise
Weight Units: Kilograms seciyorsun
Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun
Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun
Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun
Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun
-Waist Measurements kismini geciyorsun
-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise
Height Units: Metric seciyorsun
Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum
- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.
-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Diyete baslayacaksan oncelikle suraya bir goz atmani tavsiye ederim:
[URL]https://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html[/URL][/QUOTE]
ay özür dilerim ya bilmiyodum daha önce paylaştıgını yeni buldum bu sayfayı yulaf kepeğinin siparişini veerdim tavsiyelerin için sağol
kızlar bende dukan diyeti yapıyorum80 kilo ile başladım 7 gün atak yaptım ve 4 kilo verdim 14 mayısta başladım fakat seyirde dha hiç veremedim korkuyorum verememekten hedef 62 bende aranızda olmak istiyorum vazgeçmemek için durunca şevkim krılmaya başladı
Arkadaşlar bende dukan diyetine bu hafta içi başlayacağım. fakat evreleri tam kavrayamadım. 90 kiloyum 1.60 boyum. şimdi atak evresinde 10 gün boyunca sabah,öğlen,ara öğün ve akşam hangi miktarda ne yemem gerekiyor? aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba,hosgeldin aramiza.Seyirde 14 gunde hicbir sekilde kilo verememen ilginc.bir yerde bir yanlislik yapmadigindan eminmisin?kac kilosun,kac ile basladin ve hedefin kac bunlari soyleyebilirmisin.birde seyiri 1+1 seklinde mi yapiyorsun.sorunu bir sekilde bulmaya calisalim.sanirim kitabi okudun ve diyeti dogru sekilde uyguluyorsun.gunluk orenek bir menunu falanda yazarsan yardimci olalim..
Merhaba,kitabi okudunmu?aslina bakarsan kitap oldukca net ve anlasilir sekilde .su linke bir goz atarsan biraz fikir verecektir sana.testini yaptinmi peki?yani 10 gun ataga kendin karar vermedin sanirim?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?