Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba :) haftasonunu dışarda geçirmeme rağmen az kaçamak yaptım.biraz üzülsem de mutluyum :)
iki günde toplam kaçamağım 5 can erik 4 küşük kaşık dondurma oldu.daha yeni başladım atakta hiç yapmasaydım keşke ama çok ayıp olacaktı yemesem.inşallah ilk ve son olur.ceza olarak atak süresini 2 gün uzatacağım.

Geçmiş olsun canım, rabbim hepimizin ailesini korusun kollasın..

Yeni başlamış biri olarak kaçamak yapman pek iyi olmamış, atak diyetinin vücudunda yaratacağı etkiyi bozmuşsun, bence asıl sen kendi vücuduna yaptın bu ayıbı..

Ve naçizane tavsiyem atağı uzatmadan seyire geç çünkü asıl kilonu seyirde vereceksin, boşu boşuna atak yaparak bünyeni yorma derim..

Yine de karar senin.

arkadaşlar bir de bişey sormak istiyorum.wc problemini nasıl hallediyorsunuz ???

Bol sıvı alımı, günde 3 fincan yeşil çay 20-30 dk yürüyüş ve sebze günlerinde çiğ yeşil sebze..

Hala devam eder ise form çaylarını da deneyebilirsin.

kızlar ben tavuk eti görünce artık kusma geliyor kırmızı et serbestmi ?

zaten yağsız dana eti bütün balık türleri ve kanat hariç tavuk eti.kırmızı et var tabiki diyette.ben bi düzene oturttum bigün tavuk bigün balık bir gün et birgün köfte çeşitlendiriyorum.eğer hep haşlıyorsan ondanda tiksinmişşsindir belki.fırın poşetleri var bilirsin sevdiğin baharatları doldur içine arada bir böyle pişir okadar lezzetli oluyorki tadına doyulmaz balığıda böyle yapıyorum ben bazende pişirtiyorum aldığım yere.sebze günlerindede serbest sebzeleride poşete koyabilirsin..

çok tesekkür ederim kuzum içim rahatladı birden.ya hep ızgara yapıyordum bırak yemeyi kendisini görnce bile tiksinme geliyor artık .hiç baharatta eklemiyordum sanırım yalnışım ordaymış

merhaba bende dukan başlayacağım inşallah kilom 91 dukana göre 67 kg olmam gerekiyor bu kilo takvimini nasıl yaptınız bana da söyler misiniz

bişeyi merak ediyorum burada dukan diyeti yapan herkes yulaf kepeğini yiyomu ben daha öncede denedim ama yulaf ezmesinden kullanıyodum ama bi faydası olmadı dünde internetten sipariş verdim 1.5 kg 15 lira gelsin hemen baslayacağım çok heyecanlıyım 3 ay sonra görümcemin düğünü var fit olmam lazım :)))) çok heyecanlıyım çoookkk

canım çok çok geçmiş olsun. allah korumuş..allah eşimizi evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin. sağlık versin inşallah...

Canim benim,cok ama cok gecmis olsun.Cok sukurki ucuz atlatmissiniz.Allah hepimizi kazadan beladan korusun

Geçmiş olsun canım, rabbim hepimizin ailesini korusun kollasın..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... Böyle durumlarda insan daha çok anlıyor sevdiklerinin ve hayatının kıymetini...... O ara 2-3 gündür eşimle aramız biraz limoniydi :)) Ama birbirimizi kırmaya değmezmiş şu 3 günlük dünyada

arkadaşım yulaf ezmesi değil YULAF KEPEĞİ tüketmen gerekiyor. ve çok faydalı emin ol.ve burda hepimiz dukanın olmazsa olmazı yulaf kepeği tüketiyoruz. tüketmek zorundayız. dukan deyince yulaf kepeği akla gelir zaten.. o yüzden mutlaka al ve internette birsürü yulaf kepeği tarifi var. sana uygun bir tane mutlaka vardır.

merhaba bende dukan başlayacağım inşallah kilom 91 dukana göre 67 kg olmam gerekiyor bu kilo takvimini nasıl yaptınız bana da söyler misiniz

Cetvelin yapilisini iki gun once anlatmistim bu sekilde yapabilirsin:

Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[quote="anneolmakk, post: 30564019"]bişeyi merak ediyorum burada dukan diyeti yapan herkes yulaf kepeğini yiyomu ben daha öncede denedim ama yulaf ezmesinden kullanıyodum ama bi faydası olmadı dünde internetten sipariş verdim 1.5 kg 15 lira gelsin hemen baslayacağım çok heyecanlıyım 3 ay sonra görümcemin düğünü var fit olmam lazım :)))) çok heyecanlıyım çoookkk[/QUOTE]

Diyete baslayacaksan oncelikle suraya bir goz atmani tavsiye ederim:

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html[/url]

Son düzenleme:

kızlar bende dukan diyeti yapıyorum80 kilo ile başladım 7 gün atak yaptım ve 4 kilo verdim 14 mayısta başladım fakat seyirde dha hiç veremedim korkuyorum verememekten hedef 62 bende aranızda olmak istiyorum vazgeçmemek için durunca şevkim krılmaya başladı

Arkadaşlar bende dukan diyetine bu hafta içi başlayacağım. fakat evreleri tam kavrayamadım. 90 kiloyum 1.60 boyum. şimdi atak evresinde 10 gün boyunca sabah,öğlen,ara öğün ve akşam hangi miktarda ne yemem gerekiyor? aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba,hosgeldin aramiza.Seyirde 14 gunde hicbir sekilde kilo verememen ilginc.bir yerde bir yanlislik yapmadigindan eminmisin?kac kilosun,kac ile basladin ve hedefin kac bunlari soyleyebilirmisin.birde seyiri 1+1 seklinde mi yapiyorsun.sorunu bir sekilde bulmaya calisalim.sanirim kitabi okudun ve diyeti dogru sekilde uyguluyorsun.gunluk orenek bir menunu falanda yazarsan yardimci olalim..

Merhaba,kitabi okudunmu?aslina bakarsan kitap oldukca net ve anlasilir sekilde .su linke bir goz atarsan biraz fikir verecektir sana.testini yaptinmi peki?yani 10 gun ataga kendin karar vermedin sanirim?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html

kızlar merhaba,

ben de dukan diyetine dün başladım. 57.5 kg ve 158 boyundayım. yaptırdığım hesaplamayla atak dönemim 3 gün çıktı. dün ilk günümdü ve ben çok zorlandım. aşırı bir baş ağrısı ve halsizlik oldu. bugün ikinci günüm ve şimdi de midem ağrıyor. normal mi bunlar?

kızlar bir de birşey daha sorucam. ben yulaf kepeğini yoğurda katıp yiyorum ama sanırım ekmek yapanlarda var. nasıl yapılıyor beni kurtarır bu resmen. yardımlarınızı bekliyorum ..

canım hoşbulduk seyir dönemim daha 7 gün oldu 80 kiloyla başladım atak 7 gün yaptım günde leslie ile 3 mil yürüyorum atakta 4 kilo verdim kaçamak hiç yapmadım 1 artı 1 yapıyorum protein günü sabah 1 yumurta rafadan bir avuç kadar peynir yağsız ve sabah yarım yağlı süt içiyorum yalnız yulaf kepeği ile aram hiç iyi değil ekmek yaptım olmadı kek yaptım olmadı kokusunu yok edemedim öğlen ya tavuk yada köfte yiyorum soda içiyorum bu ara liğht gazozu fazlam içtim diye düşünüyorum akşamda öğlenin aynı sebze günü közlenmiş patlıcanla karnıyarık yaptım yoğurt kendim mayalıyorum evde hedefim 62 kilo inşallah başarırım evet kitabı okudum nar şerbeti için erkenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…