kızlarrr :)
az önce dayanamadım tartıldım ve şokkk. 57,5 kg ile dün başlamıştım bugün 2.günüm ve tartıda 56,1 gördüm :) bu iyi birşey mi kötü mü bilemiyorum çünkü dukan testinde 3 günde 1 kg yazıyordu . şuan fena gaza geldim daha da bırakmam ben bu diyeti :)
ve Lisabella dediğin tarifi yaptım ve nihayet yulaf kepeğini içim sine sine yedi. ve o kadar lezzetli geldi ki evdeki herkes yedi :) yarın atak dönemim bitiyor. sp dönemine geçicem ama kararsız kaldım kaça kaç gün yapsam hangisi daha iyi sizce?
arkadaşlar bu diyeti yaparken dikakt edin ablamlar ve arkadaşım yaptı evet verdiler ama verdikleri kiloyo kat kat geri aldılar hemde dyet biitikten sonra inanın yemediler bile meyvde kilo aldılar düşünün meyve serbest olnca diyet sonunda hemde klostorolleri çıktı proteyin ahırlıklı olduhu iiçin aşırı baş ahrısı yaptı arkadaşalr gerçekten sağlıklı deyil zaten dukanın kitabıda sağlık bakanlıhının emriyle toplatılmaya başlandı biliyorum şimdi veriyosununuz mutlu oluyosunuz ama bie sonrası var iyi düşünün vücüdün herşeye ihtiyacı var herşeyden az yemek yetrli dye düşünüyom inanaın yakınlarımın bu diyetten sağlıkları bozularak çıktılar bilgi vermek istedim sadce
arkadaşlar bu diyeti yaparken dikakt edin ablamlar ve arkadaşım yaptı evet verdiler ama verdikleri kiloyo kat kat geri aldılar hemde dyet biitikten sonra inanın yemediler bile meyvde kilo aldılar düşünün meyve serbest olnca diyet sonunda hemde klostorolleri çıktı proteyin ahırlıklı olduhu iiçin aşırı baş ahrısı yaptı arkadaşalr gerçekten sağlıklı deyil zaten dukanın kitabıda sağlık bakanlıhının emriyle toplatılmaya başlandı biliyorum şimdi veriyosununuz mutlu oluyosunuz ama bie sonrası var iyi düşünün vücüdün herşeye ihtiyacı var herşeyden az yemek yetrli dye düşünüyom inanaın yakınlarımın bu diyetten sağlıkları bozularak çıktılar bilgi vermek istedim sadce
sizce bunca blog forum paylaşım sitelerinde yıllar önce verdikleri kiloları geri aldım die yazan olmaz mıydı acaba.ablan yada arkadaşı diyete başlarken önce yada hiç kan testi yaptırdı mı değerlerini ölçtürdümü?ben test yaptırdım ve No problem.kitaba harfiyen uymuşlarmı bence kendilerine bir bakıp neden böyle oldu die düşünmeleri gerekiyor.bu diyeti yapan bir çok insan var.kiminin işine gelmiyor kimine kurallar ağır geliyor faln filan ama suçu direkt dukan hatalı bir diyet die işin içinden çıkmamak lazım.yinede bizi uyardığın için sağol hemen bırakıyoruz hepimiz dukan diyetini....
günaydınn
Dukanin,zayiflayan,iradeli guzelleriHepinize bol - li ve iradeli bir hafta diliyorum.
Arkadaslar bilir kacamak olayina ne kadar sinir oldugumu..Sonucta kendim icin degil sizin icin oluyor bu ofkem ,emeklerinize yazik ettiginiz icin.Simdi bir diyete basladigimizda iradeli olmak birinci kural oluyor.cunku zaten zamaninda yemisiz yemisizde bu hallere gelmisiz.sonra diyet yapmaya karar verdigimizde 3-5 ay belkide 1 yil birseylerden mahrum kalmayi goze aliyoruz.Simdi sana ne desem bilmiyorumki.Diyetinin daha cok coook basindasin ne gerek vardi bu kacamak olayina.Birde yediklerin hani bir tek sey olsa yine ama biber kizartmasi,patlican kizartmasi,karpuz,sutlacresmen sok oldum.Tamam tuzlu yedigin icin o bugun yansiyabilir kilona hafif bir artis gormus olabilirsin ama tuza bagli su tutulmasidir lakiiiiiin o yediklerin varya o yediklerin bugun cikmaz onun acisi yakin zamanda duraklayabilirsin,kilo veremiyorum diye moralin ve motivasyonun bozulabilir.vee bir kez ipin ucu kacinca toparlanmak ne kadar zordur simdiden bilemezsin.bari bugun saf protein yapsaydin.hatta yapabiliyorsan birazda spor yap derim.Ama lutfen kendin icin devamliligin icin bir daha kacamak
Canim benim,cok ama cok gecmis olsun.Cok sukurki ucuz atlatmissiniz.Allah hepimizi kazadan beladan korusun
Daha onceden yapiyorduk aslinda.ozellikle yeni baslandiginda gercekten fikir almak adina ise yariyordu..sen her aksam o gun ne yedigini yazarsan bizde sana dogrularini yanlislarini soyleyebiliriz.hatta ben bile baslayip yazayim bugun aksamdan itibaren.
Oysa ben ciğeri ne çok severmişim. 1,5 senedir dukan diyeti yapıyorum ilk kez dün ciğer pişirdim. Çerez gibi sabah akşam ciğer yiyorum :) Dana ciğerini çok seviyormuşum ya huBugün de yaprak ciğer yapacağım. İncecik doğradığım ciğerleri fırında pişirip yemeyi planlıyorum. Protein günüm nasıl olsa.
Bu arada bir ara hasta oldum dukanı bıraktım ama kesinlikle kilo almadım. 123 kilo ile diyete başladım. 87 kilo olduğumda 6-7 ay ara verdim diyete ama 87 ile tekrardan başladığım diyette 10 gün oldu başlayalı 85 kiloyum şu an. Hedefim ilk etapta 80. Obezken 85 kilo olmak harika bi duygu. Zayıflamak kolaymış a dostlar
Ciğerrrr can simidim oldu yaa şaka gibi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?