Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Endiselenme canim,sonucta belki fazla odem vardir o atilmistir.birde kendine cetvel yap sonra daha keyifle takip edersin.

Ekmegi begenmene sevindimafiyetler olsun

Ben bugün acaip mutluyum.bu öğlen balık aldım ızgara yaptırıyordum beklemedeydim.sonra uzuuunn zamandır görmediğim bir tanıdınla karşılaştık.önce şaşırdı sonra aaa sen baya zayıflamışsın kilo vermişsin dedi.verdiğim 9 kilo oldu bu bile insanları böle şaşırtıyorsa süper.eve dönerken de bir arkadaşıma rastladım.oda kız kilomu verdim seni en son gördüğümden çok iyi gördüm dedi.bu ikinci karşılaşma beni hem daha mutlu etti hem sahada azmediyorum.I LOVE YOU MR. PİERRE DUKAN.kendimiher geçen gün hedefe dahada yakınlaşmış hissediyorum.hepimize bollll eksili günler olsun....

arkadaşlar bu diyeti yaparken dikakt edin ablamlar ve arkadaşım yaptı evet verdiler ama verdikleri kiloyo kat kat geri aldılar hemde dyet biitikten sonra inanın yemediler bile meyvde kilo aldılar düşünün meyve serbest olnca diyet sonunda hemde klostorolleri çıktı proteyin ahırlıklı olduhu iiçin aşırı baş ahrısı yaptı arkadaşalr gerçekten sağlıklı deyil zaten dukanın kitabıda sağlık bakanlıhının emriyle toplatılmaya başlandı biliyorum şimdi veriyosununuz mutlu oluyosunuz ama bie sonrası var iyi düşünün vücüdün herşeye ihtiyacı var herşeyden az yemek yetrli dye düşünüyom inanaın yakınlarımın bu diyetten sağlıkları bozularak çıktılar bilgi vermek istedim sadce

günde 3 yumurta yedim sarısı ile beraber, her ay değerlerimi ölçtürdüm. ben de herhangi bir sıkıntı olmadı.
iki hafta aksattım ama kilo falan da almadım bence ablan hormonlarına baktırsın.

bizi düşündüğün için sağol

sizce bunca blog forum paylaşım sitelerinde yıllar önce verdikleri kiloları geri aldım die yazan olmaz mıydı acaba.ablan yada arkadaşı diyete başlarken önce yada hiç kan testi yaptırdı mı değerlerini ölçtürdümü?ben test yaptırdım ve No problem.kitaba harfiyen uymuşlarmı bence kendilerine bir bakıp neden böyle oldu die düşünmeleri gerekiyor.bu diyeti yapan bir çok insan var.kiminin işine gelmiyor kimine kurallar ağır geliyor faln filan ama suçu direkt dukan hatalı bir diyet die işin içinden çıkmamak lazım.yinede bizi uyardığın için sağol hemen bırakıyoruz hepimiz dukan diyetini....

son cümlen on numara canım, gece gece keyiflendim valla

5 milyon fransız yanılıyor olamaz heraldeeeeee ayrıca sayısız türk var bu diyetle zayıflayan ayrıca kilo basına 10 gun diye bişey var heralde kitabı tam okumadılar

ok dün giremedim dun protein yaptım bugunde protein yapacagım

günaydın kızlarr :)

atak döneminin son günündeyim ve sebzeleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

kahvaltıda;
1 yumurta
yağsız beyaz peynir
yarım bardak yağsız süt içtim.

yumurta gerçekten çok tot tutuyor saatlerce açlık hissetmiyorum. ama böyle devam edersem nefret edebilirim

şimdiii koca bir bardak su eşliğinde işimize başlayabiliriz :))

hepiniz öpüldünüz :)

Slm arkadaşlar nasılsınız ... Ben çok mutluyum ... 84 kilo ile başladığım dukan diyetini 70 kilo ile devam ettiriyorum ... Ayrıca arkadaş dukan diyeti hakkında yorum yapmış ablasının yaşadıklarını yazmış doğrudur her insanda aynı etkiyi yapmaya bilir ama derki dukan bu diyeti her aşamasını bitirmeden sakın bırakmayın ki bütün aşamalarıtam uygulamadan bırakınca tabi ki kilo alırız bu dıyetısyen dıyeti olsa dahı o duzeni aniden bozarsan onda bile fazlasıyla kilo alırsın benim bu diyete karşı tek korkum aşırı proteinden dolayı böbreklere fazla yüklenmek ki bu konu hakkında sayın dukan kesinlikle bol bol sıvı tüketin de demiş ... Bu kitabı tam okuyup tam uygulayan birine zararı olacağını sanmıyorum... ben teşekkür ederim dukana bu diyeti tüm dünyaya yaydığı için ki ben troid hastasıyım ne denediysem kilo veremedim birtek dukandan bu denli memnun kaldım ...He birde çok araştırdım internette dukanı uygulayan kimsenin şikayetine rastlamadım he gazetelere diyetisyenlerin yaptıkları yorumlar var onlarda kendilerince haklı bir kitabı okuyup uygulayınca bu kadar kilo veriliyor ee kötülemek zorundalar çünkü herkes bu diyeti uygulasa onlar ayda 3 defa kimin parasını alacaklar ...

Gununuz aydin,neseniz daim,kilolariniz - li ve bol iradeli bir gun diliyorum

Kızlarr size danışacağım 2 konu var.

birincisi yarın sebze gününe başlıyorum ama kaç gün sp kaç gün protein günü yapmam daha iyi olur??

bir de cuma akşamı yemeğe davetliyim şimdi bir sürü şey olacak yemesem garip olacak ne yapacağımı şaşırdım gittiğim insanlar yanlış anlar diye çekiniyorum

Oysa ben ciğeri ne çok severmişim. 1,5 senedir dukan diyeti yapıyorum ilk kez dün ciğer pişirdim. Çerez gibi sabah akşam ciğer yiyorum :) Dana ciğerini çok seviyormuşum ya hu Bugün de yaprak ciğer yapacağım. İncecik doğradığım ciğerleri fırında pişirip yemeyi planlıyorum. Protein günüm nasıl olsa.

Bu arada bir ara hasta oldum dukanı bıraktım ama kesinlikle kilo almadım. 123 kilo ile diyete başladım. 87 kilo olduğumda 6-7 ay ara verdim diyete ama 87 ile tekrardan başladığım diyette 10 gün oldu başlayalı 85 kiloyum şu an. Hedefim ilk etapta 80. Obezken 85 kilo olmak harika bi duygu. Zayıflamak kolaymış a dostlar

Ciğerrrr can simidim oldu yaa şaka gibi :44:

ne güzel anlatmıssın valla ve kendinle ne kadar barısııkmıssın obezken 85 kilo olmak güzel felan takdir ettim doğrusu seni :)

Günaydın kızlar,
1 haftadır giremedim tatil falan biraz meşguldüm :) protein sebze günlerimide çorba yaptım hep birbirine karıştı sonuç +1kg kaldığım yerden devam edicem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…