Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar günaydın hepinizeeee :)
diyet yapmak ne güzel bir duygu yaa..o kadar üzülüyorum ki acımasızca yediğim günlere...bu bilinç ve azim hep sürsün inşallah :)
hepinize sağlıklı kaçamaksız bir gün dilerim :))))

herkese günaydın kızlar
kilolar veriliyordur umarım bende durumlar ehhh diyelim biraz yavaş dönemdeyim yine şişlik oluştu atamıyorum bir türlü eve gidince nar şerbeti yapacağım
herkese keyifli bir gün diliyorum.....

ecemus ne durumdasın canım?takip edemedim seni bu aralar...valla beni geçmek yok tamam mı?

ben bundan 2 sene önce dukan diyetini duyduğumda aynen böyle düşünmüştüm.büyük bir hatayla tamamen ön yargıyla bakmıştım. kitabını alıp okuduğumda araştırdığımda öncelikle aslında herkesin okumadan bilmedem yorum yaptığı gibi tek tip bir beslenme şekli değil bu diyet. sebzeni de yiyorsun protein yanında, tatlını da tuzlunu da dukana uygun yapıp yiyorsun.birkaç ay sonra meyve karbonhidrat bile giriyor diyetine....
valla öyle ömrüm boyunca kalori hesabı yapmaktansa onu yemem bunu içmem demektense sıkarım dişimi yaparım dukanımı...

sizin akrabalarınız meyve serbest diye hucum ettilerse meyveye zaten anlamamışlar bu diyeti. 3. aşamada meyvenin bir sınırı var...

lütfen rica ediyorum kitabını okumadan bilmeden araştırmadan bu diyeti uygulamaya başlamayın ve YORUM YAPMAYIN !!!

kitabın toplatıldığını hiç duymadım. varsa elinizde resmi bir yazı bizde görelim....

arkadaşım genellikle sıkılmamak için bizler 1/1 yöntemini uyguluyoruz. zaten dukan amcada bunun daha iyi olduğunu söylüyor.
misafirlik meselesine gelince kim seni yanlış anlayacak sağlıklı olmaya çalışmak ayıp mı.. sen yap güzel güzel yemeklerini al yanında götür. ben ve burda bir sürü arkadaşımda öyle yapıyor. yanımıza alıyoruz yiyebileceklerimizi öyle gidiyoruz misafirliğe. kimse kusura bakmasın sağlığımızdan değerli değil hiçbirşey...hadi göreyim seni

ecemus ne durumdasın canım?takip edemedim seni bu aralar...valla beni geçmek yok tamam mı?

:)))))) çok güldürdün beni kız. allah da seni güldürsün.
arkadaşım yok seni geçebildiğimi sanmıyorum zaten. 64 de takıldım ben
bugün protein günüm belki yarın bir süpriz yaparda vücudum sana yetişirim en azından. nar şerbetini çok zorda kalırsam yapcam bende.. çok sık içilince pek etkili olmuyormuş haberin olaa....
hem nerelerdesin sen bakayım. arada gir bari de ne yapıyorsun nasıl gidiyor bileyim. böyle çok ara verme.. takip edemiyorum sonra seni

sanırım ben de 1/1 yapıcam daha uygun geldi bana. seyir dönemim için 41 gün çıkmıştı bakalım onu nasıl geçiricez :)

sanırım ben de 1/1 yapıcam daha uygun geldi bana. seyir dönemim için 41 gün çıkmıştı bakalım onu nasıl geçiricez :)

inan nasıl geçtiğini anlamıyorsun. birde burayı takip et. motivasyonunu düşürme. kaçamaklardan uzak durursan çıkan günde biter seyirin. ben biraz kaçamak yaptım 6 haziranda güçlendirmeye geçecektim göyya ama sanmıyorum haziranın ortasında belki nşallah:97::97::128:

gülelim güldürelim valla mutlu olalım da ayrıca çünkü mutluluk hormonu salgılamak da zayıflatıyormuş
ben sana diyorum ama geçersen de şaşırmam 64 ü yine gördüm ben:26::26:nar şerbetini de daha 2 kere yaptım (yani aslında 2 kere kendimi suçlu hissettim desem daha doğru)
öğlen ne yiyeceğim konusunda kararsızım...okulda da bişi bulamıyorum yiyecek ...hımmmmm köfte yiyim bari...

arkadaşlar günlük yediklerinizi yazın valla fikir olur değişiklik çok önemli bu diyette sıkılmadan verelim kilocuklarımızı

canım dışarda köfte yeme. içine mutlaka ekmek koyuyorlar.
sen en iyisi ızgara birşeyler bul. bizde de bugün hamburger var
bende yiyecek birşeyler arıyorum. belki tavuk şiş falan yerim.
yanımda da dukan peynirli sandwichim var. bir de haşlanmış yumurtam.

bu arada birşey soracağım jalapeno turşu biber varya ona bayılıyorum. protein günümde yiyebilirmiyim birkaç halka acaba. çünkü kornişon yiyebiliyoruz galiba protein günümüzde de acaba bunu da yiyebilirmiyiz.:26::26: sindirim açısından da işe yarar. acı olduğundan.

kızlar yine soru sorucam :))

birincisi light kolayı günde 1 tüketebiliyor muyuz? ikincisi meyveli light yoğurtlar tüketilebilir mi? ve son olarak da haftada 2 gün serbest olan seyirde mi yoksa güçlendirmede mi?

yanımızda sandviç taşımak en mantıklısı canım. ben sıcaklarda haşlanmış yumurta getiremiyorum işe...yiyemiyorum açıkçası...turşu biber konusunda hiçbir fikrim yok ama ben acıyı çok sevdiğim için mutlaka ekmek yiyosam yemeklerin yanında az da olsa tüketiyorum...ahh burda da şimdi keşke tavuk şiş yapan bi yer olsa

kızlar 82 ile başladımm bugn 74ü gördümm çok mutluyummm inşallahh 58e düşebilirmmmm :)

canım tebrik ederim seni... düşeceksin tabi azim ve kararlılık ...

birincisi light kolayı günde 1 tüketebiliyor muyuz? ikincisi meyveli light yoğurtlar tüketilebilir mi? ve son olarak da haftada 2 gün serbest olan seyirde mi yoksa güçlendirmede mi?

fuume cim zero kolayı günde 1 bardak veya 1 kutu kola içebiliyorsun. ben sevmem de burda okuduğum kadarıyla öyle.
meyveli light yoğurt sınırlıların içinde.. bilenler daha iyi yazar ama sanırım günde 1 tane tüketebilirsin. günde 2 tolere gıda tüketebiliyoruz ...
haftada 2 gün serbest değil, güçlendirmede örneğin 100 gün güçlendirme yapacaksan ilk 50 gün HAFTADA 1 ÖĞÜN, ikinci 50 günde HAFTADA 2 ÖĞÜN ödül yemeği hakkımız var. bunlar üst üste öğünler olmayacak...

ama benim sana tavsiyem kitabı sakin kafayla ve sonuna kadar şöyle iyice oku....

canım sen nerdesinki... yok mu yakınlarında lokanta rest. falan. ben bazen yemek sepetinden söylüyorum.

canım sen nerdesinki... yok mu yakınlarında lokanta rest. falan. ben bazen yemek sepetinden söylüyorum.

canım ben çok küçük bi ilçedeyim ızgara yiyebileceğim bi lokanta yok maalesef yemek sepetinden söylesem 3 güne gelir herhalde

Ben Paris teyim canim, sen?

Canım ben Dubai'deyim:) tutturamadım şehirleri:) ama Paris'i, ressamlar tepesini de çook severim:) tam dukan amcanın olduğu yerdeymişsin:))

Bugünkü sp menüm:
Sabah/Öğle: Pastırmalı yumurta, peynir, dukan keki ve çay (yine geç kalktım)
Ara: Yeşilçay
Akşam: et ve baharatlandırılmış yoğurt (birkaç gündür koladan uzak durmaya çalışıyorum ama başaramıyorum:)) )
Gece: Geri kalan dukan keki hakkım ve çay faslı

2 lt. su ve 2 bardak yeşilçay
Sporumu bugün aksatacağım hem bedenin hem kaslarım dinlensin, çünkü çok yorgunum. bugün biraz tembellik yapıp yarın programımı değiştireceğim. umarım yarın tartıda güzel sonuçlar görürüm; ama şimdilik tık yok:)) hadi bakalım:)
boool boool eksili, inceldiğimiz bir gün olsun inş.. ben artık skinny Jean giymek istiyoruum :)

Canım her evrede günde 1 zero ya da light kola serbest.
Küçük meyveli yoğurtlar da izinlilerin içinde yani günde bir tane yiyebilirsin, canın çok meyveli yoğurt çekiyorsa tatlandırıcı ve yoğurtla çoğaltıp gene yiyebilirsin.

izinli günlere gelince, onlar güçlendirmede karşına çıkacak. şimdiden onları düşünmek yerine hangi evredeysen onları güzelce okuyup öğren derim ben:)

canım ben çok küçük bi ilçedeyim ızgara yiyebileceğim bi lokanta yok maalesef yemek sepetinden söylesem 3 güne gelir herhalde

canım ya kıyamam. arkadaşım o zaman iş sana düşüyor. akşamdan hazırlamaya çalış yiyeceklerini. bazen ben de öyle yapıyorum. hergün dışardan bütçe yetmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…