Rica ederim,tabiki kilo vereceksin uydugun surece.Bu diyette kilo vermemek diye birsey asla soz konusu degil
Evet bu diyette kilo verememek diye birşey yok ben daha önce öyle ciddi bir diyet yapmasam da az yiyerek yediklerimi biraz kısarak kilo vermeye çalışıyordum ama ancak en fazla 2 kilo verebiliyordum bu diyete başlarken de 5 kilo verebilsem iyidir diyordum daha 1 ay olmadan ben 5 kiloyu vermiştim bile bu beni hem şok etti hem de motive etti şu an 8,5 kilo verip güçlendirmeye geçtim ve hala da kilo vermeye devam ediyorum
canım ben yulaf kepeğini aktardan temin ettim paketli filan gayet iyi yani.
Canım ben de ilk başta aktardan almıştım yulaf kepeğini ama hiç yiyemiştim ne yapsam kokuyordu ama doğalsan marka aldığım yulaf kepeği karışımı yoğurtla bile rahatlıkla yenilebiliyor
Oysa ben ciğeri ne çok severmişim. 1,5 senedir dukan diyeti yapıyorum ilk kez dün ciğer pişirdim. Çerez gibi sabah akşam ciğer yiyorum :) Dana ciğerini çok seviyormuşum ya huBugün de yaprak ciğer yapacağım. İncecik doğradığım ciğerleri fırında pişirip yemeyi planlıyorum. Protein günüm nasıl olsa.
Bu arada bir ara hasta oldum dukanı bıraktım ama kesinlikle kilo almadım. 123 kilo ile diyete başladım. 87 kilo olduğumda 6-7 ay ara verdim diyete ama 87 ile tekrardan başladığım diyette 10 gün oldu başlayalı 85 kiloyum şu an. Hedefim ilk etapta 80. Obezken 85 kilo olmak harika bi duygu. Zayıflamak kolaymış a dostlar
Ciğerrrr can simidim oldu yaa şaka gibi :44:
Ne güzel 123 kilodan 85 kiloya düşmüşsün tebrik ederim ama bıraktığın 6-7 ay boyunca hiç kilo almadın mı?
arkadaşlar bu diyeti yaparken dikakt edin ablamlar ve arkadaşım yaptı evet verdiler ama verdikleri kiloyo kat kat geri aldılar hemde dyet biitikten sonra inanın yemediler bile meyvde kilo aldılar düşünün meyve serbest olnca diyet sonunda hemde klostorolleri çıktı proteyin ahırlıklı olduhu iiçin aşırı baş ahrısı yaptı arkadaşalr gerçekten sağlıklı deyil zaten dukanın kitabıda sağlık bakanlıhının emriyle toplatılmaya başlandı biliyorum şimdi veriyosununuz mutlu oluyosunuz ama bie sonrası var iyi düşünün vücüdün herşeye ihtiyacı var herşeyden az yemek yetrli dye düşünüyom inanaın yakınlarımın bu diyetten sağlıkları bozularak çıktılar bilgi vermek istedim sadce
Kızlarr size danışacağım 2 konu var.
birincisi yarın sebze gününe başlıyorum ama kaç gün sp kaç gün protein günü yapmam daha iyi olur??
bir de cuma akşamı yemeğe davetliyim şimdi bir sürü şey olacak yemesem garip olacak ne yapacağımı şaşırdım gittiğim insanlar yanlış anlar diye çekiniyorum
ecemus ne durumdasın canım?takip edemedim seni bu aralar...valla beni geçmek yok tamam mı?
arkadaşım genellikle sıkılmamak için bizler 1/1 yöntemini uyguluyoruz. zaten dukan amcada bunun daha iyi olduğunu söylüyor.
misafirlik meselesine gelince kim seni yanlış anlayacak sağlıklı olmaya çalışmak ayıp mı.. sen yap güzel güzel yemeklerini al yanında götür. ben ve burda bir sürü arkadaşımda öyle yapıyor. yanımıza alıyoruz yiyebileceklerimizi öyle gidiyoruz misafirliğe. kimse kusura bakmasın sağlığımızdan değerli değil hiçbirşey...hadi göreyim seni
sanırım ben de 1/1 yapıcam daha uygun geldi bana. seyir dönemim için 41 gün çıkmıştı bakalım onu nasıl geçiricez :)
:)))))) çok güldürdün beni kız. allah da seni güldürsün.
arkadaşım yok seni geçebildiğimi sanmıyorum zaten. 64 de takıldım ben
bugün protein günüm belki yarın bir süpriz yaparda vücudum sana yetişirim en azından. nar şerbetini çok zorda kalırsam yapcam bende.. çok sık içilince pek etkili olmuyormuş haberin olaa....
hem nerelerdesin sen bakayım. arada gir bari de ne yapıyorsun nasıl gidiyor bileyim. böyle çok ara verme.. takip edemiyorum sonra seni
gülelim güldürelim valla mutlu olalım da ayrıca çünkü mutluluk hormonu salgılamak da zayıflatıyormuş
ben sana diyorum ama geçersen de şaşırmam 64 ü yine gördüm ben:26::26:nar şerbetini de daha 2 kere yaptım (yani aslında 2 kere kendimi suçlu hissettim desem daha doğru)
öğlen ne yiyeceğim konusunda kararsızım...okulda da bişi bulamıyorum yiyecek ...hımmmmm köfte yiyim bari...
arkadaşlar günlük yediklerinizi yazın valla fikir olur değişiklik çok önemli bu diyette sıkılmadan verelim kilocuklarımızı
canım dışarda köfte yeme. içine mutlaka ekmek koyuyorlar.
sen en iyisi ızgara birşeyler bul. bizde de bugün hamburger var
bende yiyecek birşeyler arıyorum. belki tavuk şiş falan yerim.
yanımda da dukan peynirli sandwichim var. bir de haşlanmış yumurtam.
bu arada birşey soracağım jalapeno turşu biber varya ona bayılıyorum. protein günümde yiyebilirmiyim birkaç halka acaba. çünkü kornişon yiyebiliyoruz galiba protein günümüzde de acaba bunu da yiyebilirmiyiz.:26::26: sindirim açısından da işe yarar. acı olduğundan.
kızlar 82 ile başladımm bugn 74ü gördümm çok mutluyummm inşallahh 58e düşebilirmmmm :)
kızlar yine soru sorucam :))
birincisi light kolayı günde 1 tüketebiliyor muyuz? ikincisi meyveli light yoğurtlar tüketilebilir mi? ve son olarak da haftada 2 gün serbest olan seyirde mi yoksa güçlendirmede mi?
yanımızda sandviç taşımak en mantıklısı canım. ben sıcaklarda haşlanmış yumurta getiremiyorum işe...yiyemiyorum açıkçası...turşu biber konusunda hiçbir fikrim yok ama ben acıyı çok sevdiğim için mutlaka ekmek yiyosam yemeklerin yanında az da olsa tüketiyorum...ahh burda da şimdi keşke tavuk şiş yapan bi yer olsa
canım sen nerdesinki... yok mu yakınlarında lokanta rest. falan. ben bazen yemek sepetinden söylüyorum.
Ben Paris teyim canim, sen?
kızlar yine soru sorucam :))
birincisi light kolayı günde 1 tüketebiliyor muyuz? ikincisi meyveli light yoğurtlar tüketilebilir mi? ve son olarak da haftada 2 gün serbest olan seyirde mi yoksa güçlendirmede mi?
canım ben çok küçük bi ilçedeyim ızgara yiyebileceğim bi lokanta yok maalesefyemek sepetinden söylesem 3 güne gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?