Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yardımların için çoook teşekkür ederim. kola işine çok sevindim :)

sabah yumurta tavada yağsız
öğlen tavuk çorba
akşam tavuk çorba bu arada 2 fincan 9 lu çay bol su ve leslie ile 3 mil yürüyüş

Mesajini alinti yapmistim ama arkadaslar zaten dogru cevabi vermisler.benimde fikrim seyiri 1+1 yapman.yani 1 gun saf protein+1 gun sebze protein

Davetlerde olabildigince dikkat etmen gerekiyor orda iraden girecek devreye yaptiklarini,kaybettigin ve kaybedecegin kilolari dusunup yapacagin en ufak bir kacamagin senin zararina olacagini dusunup o guzel seyleri elinin tersiyle rededeceksin ve bir gun zaten yiyebilecegini dusuneceksin.uygun seyler varsa yiyebilirsin yada yanina birseyler alabilirsin.

ben atakta dahil hergun 2-3 aci biber tursusu yedim ve belkide bu yuzden hic ama hic kabizlik problemi yasamadim.ama abartmak yok unutma
kızlar yine soru sorucam :))

birincisi light kolayı günde 1 tüketebiliyor muyuz? ikincisi meyveli light yoğurtlar tüketilebilir mi? ve son olarak da haftada 2 gün serbest olan seyirde mi yoksa güçlendirmede mi?

gunde 1 kutu kola icme hakkin var ama yinede cok tuketmemeye calis derim.

meyveli yogurt sinirli izinli,yani serbest olanlar yaninda gunde 2 tuketme hakkin olan gidalardan.1 meyveli yogurt yagsiz olmak sartiyla tuketebilirsin.sinirli izinliler listesi hazirliyorum ilk firsatta yayinlayacagim..

Olsun canim ,sonucta gurbettasiznesecim vardi guclendirmeye gecti ,oda dubaideydi.yanliz sanirim biliyorsundur ve oyle tuketmissindir pastirmanin cemensiz olmasi gerekiyor

Kızlar,56.7 ile başladım 3 günlük ataktan sonra tartıldım; 55 gösteriyordu. seyir evresine geçeli 1 hafta oldu bugün. 1+1 yapıyorum. 54.5 'um şan. hedefim 52.
bugün saf protein günüm .yediklerim:

sabah:
1 çay bardağı lıght süt
1 tane yumurta,yulaf kepeği,azıcık süt ve lıght peynirle yaptığım omlet.

yarım saat yürüyüş yaptım spor salonunda

öğlen:
yağsız ve tuzsuz kaşar loru almıştım ,bir de lıght peynir. sadece ikisinden atıştırdım yani sadece peynir yedim. ben böyle sade sade peynir ymeyi çok seviyorum :)

Azönce de dr.oetkerin lıght pudingi var,onu dünden lıght sütle yapmıştım. 1 kase yedim.yanında da kahve.

17.00 gibi tavuk göğsü almıştım.teflon tavada 2 tane yağsız yapacağım.lıght yoğurtla yiyeceğim. bu kadar. akşam acıkırsam filan yine küçük küçük yoğurt ya da peynir atıştırıyorum :)
hepimize bol zayıflamalı günler kızlar.

bir de ufak bir not düşmek istiyorum: bu diyeti daha önce yapıp bırakıp 3 kg almıştım. gerçekten kararlı değilseniz hiç başlamayın.ya da sonuna kadar götürün

ben atakta dahil hergun 2-3 aci biber tursusu yedim ve belkide bu yuzden hic ama hic kabizlik problemi yasamadim.ama abartmak yok unutma
lisacım çok tşk. içm rahatladı

canım süt ve süt ürünlerindeki 1lt sınırını unutma....

evet canım onu biliyorum da,sütü mesela 1 çay bardağı her sabah içiyorum. sonra yoğurdu da hemen hemen 4-5 kaşık.peynir de zorlasam herhalde yarım kilo yiyemem az az kenarından filan atıştırmalık kırpıyorum :)) 1 lt geçmez diye düşünüyorum

korumaya geçmek için sabırsızlanıyorum artık. meyve yemeyi çok özledim :///

inşallahhh ecemuss dukan dışında birşey tüketmedim bu süre boyuncaa ya babam falan zayıflayamazsın diyorduu hatta iddiaya girdik 58e düşersemmmm motor alcak banaa o yuzden dahada hırs yaptımm

Selam bayanlar, çizelgemi değiştirmem gerek çünkü çok şükür artık altındayım. Hayat koşturmaca halinde geçiyor pek çok olay oldu bir iki haftalık zaman diliminde ama saolsun dukan amcam sayesinde o duygu değişimlerinde bile kilo almadım :)
hımmm neler yiyorum ben artık bol bol sebze yeşillik yiyorum özellikle protein+sebze günlerinde bir göbek, biraz közlenmiş biber, kaşar peyniri ve hafif lezzetlendirmek için soslar ile ziyafet çekiyorum kendime tabi ızgara tavuk dilimlerini de üzerine koyuyorum (burgerin salatasından esinleniyorum açıkcası), sabahları yine ve tekrar yazıyorum bomba gibi kahvaltılar yapıyorum en önemli öğün çünkü metobolizmayı güne hazırlıyor.
Ama bu aralar felaket gaz sancım var yürüyen havalı bomba gibiyim eski tarz mobiletlerle yarışabilirim gürültü konusunda o derece.....

maşallah maşallah ya 26 kilo vermişsiniz çok tebrik ederim gerçekten..hepsini dukanla mı verdiniz??ben yeni sayılırım o yüzden geçmişinizi pek bilmiyorum.ne kadar sürede verdiniz?arada bozduğunuz dönemler oldu mu hiç??çok soru sordum kusura bakmayın çok heyecanlandırdı beni verdiğiniz kilo:)))

Kızlar kramp sorunum var bu ara eczaneden magnezyum aldım eczacı diyetimde meyve olmadığı için c vitaminide verdi kullanan var mi dukana sakıncası olur mu ?

Kızlar merhaba,
Pazartesi itibari ile Dukan diyetine başladım.
Bugün 3. günümü bitirmek üzereyim.
Ben 88.7 ile başladım.Sabah 86.4 gördüm tartıda.
En büyük problemim ne yazik ki kabızlık!!!
2.5 lt 'ye kadar su içiyorum.Yeşil çay, siyah çay, light ayran hepsini içiyorum ama
netice sıfır.
Şu ana kadar en canımı sıkan şey bu oldu.
İlaç desteği almadan bu sorun çözmek istiyorum.
Sinameki çayı yapacağım akşama bakalım belki çözüm olur.
2 gün biliyorum daha başındayım ama ben hiç bir diyette bu kadar kolay sonuç almamıştım.Üstelik kitabı ve netten
yazan tüm bilgileri okudum bu diyetle ilgili.kararlıyım başaracağım diyorum kendime.
Umarım bu kilolar gider benden ve dukan yapanların tümünden. :)

Bu arada:
NHLTLG
Kızlar kramp sorunum var bu ara eczaneden magnezyum aldım eczacı diyetimde meyve olmadığı için c vitaminide verdi kullanan var mi dukana sakıncası olur mu ?

sormuşsun:
ben c vitamininin zararı olmadıgını biliyorum.Nette yazılanlardan da ögrendiğim kadarıyla özellikle bu diyeti uzun süre uygulayanlara tavsiye ediyorlar.

Sevgilerrr,

Bende pazartesi başladım. 70 kg. yum bugun tartıldım . sabah değil ama sabahtan mı tartılmak doğru 69.60 400 gr. da olsa insan mutlu oluyor kabızlık problemi bende de var inş. hepimiz istedğimiz kiloya geliriz emeklerimiz boşa çıkmaz

aynıyız

Selam
bende Dubai'deyim,
Peki sen Dubai'nin neresindensin?

Aksine vitamin alman daha iyi.ben multivitamin kullandim diyet suresince.c vitamininin yada magnezyumunda herhangi bir etkisi olmaz.birde c vitamininin yag yakici etkiside vardir ayrica

Kabizlik evet yasanan bir problem ozellikle atak doneminde.cunku hep kati beslendigimiz icin oluyor ama seyire gecip sebze tuketmeye basladiginda sorunun azalacak yada gececektir.suyu ve yesilcayi iciyormussun zaten vede sakin ihmal etme ozellikle suyu.bu durumda sunlari deneyebilirsin:

-yulaf kepeginin yaninda bugday kepegide kullanabilirsin

-yemekten sonra 1 kasik yag icebilirsin(yanliz bu sorunun cozulene kadar cunku yagsiz besleniyoruz normalde)

-sinameki gibi bitkisel cozumlere basvurabilirsin,eczaneye yada aktara sorabilirsin..

-kayisili form cayi kullanan arkadaslar olmustu(gunde 2fincan)

ben aci cok sevdigimden gunde 2-3 tane minik aci biber tursusu yedim o yuzden kabizlik sorunu yasamadim.

nerdesin arkadaşım özledik yaww

Bugin kı p+s menum;
Kahvaltı çay menemen ve peynir dukan ekmegi
Öğle taze fasulye
Akşam sütlü körili tavuk yanına yoğurtlu kozlenmis patlıcan ve kola :)
Gun içinde şu yeşilçay ve nescafe
Sizlerde neler var ?

ismimin altındaki şeyi ben yazmadım.kendiliğinden çıkıyor sanırım.

yarın tartı günü.ne yapacağız acaba :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

valla sorma arkadaşım. geçen hafta kilom değişmemiştim. bu hafta ne olacak bilemiyorum.inşallah yüzüm güler. hepimiz eksilerle uyanırız inşallah...
şimdi callan yaptım. yürüyüş dışında başka bir spor yapmıyordum. ama hergün bu akşam yapacağım diyordum olmuyordu.bugün zorladım kendimi ve 1 saatlik callenetics yaptım.istikrarlı olmak lazım sporda ama ben o kadarda iyi değilim.çabuk sıkılıyorum. bakalım ne kadar daha yapacağım

nhltlg cim menün fena değil de aklıma şu taze fasülye takıldı. zeytin yağlı mıydı. yanında herhangi bir protein aldın mı. çünkü protein sebze gününde 1/3 oranında sebze kalanı protein olmalı.. yani her öğünde protein sebzeden mutlaka fazla olmalı. sadece sebze tüketilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…