Canım her evrede günde 1 zero ya da light kola serbest.
Küçük meyveli yoğurtlar da izinlilerin içinde yani günde bir tane yiyebilirsin, canın çok meyveli yoğurt çekiyorsa tatlandırıcı ve yoğurtla çoğaltıp gene yiyebilirsin.
izinli günlere gelince, onlar güçlendirmede karşına çıkacak. şimdiden onları düşünmek yerine hangi evredeysen onları güzelce okuyup öğren derim ben:)
Kızlarr size danışacağım 2 konu var.
birincisi yarın sebze gününe başlıyorum ama kaç gün sp kaç gün protein günü yapmam daha iyi olur??
bir de cuma akşamı yemeğe davetliyim şimdi bir sürü şey olacak yemesem garip olacak ne yapacağımı şaşırdım gittiğim insanlar yanlış anlar diye çekiniyorum
canım dışarda köfte yeme. içine mutlaka ekmek koyuyorlar.
sen en iyisi ızgara birşeyler bul. bizde de bugün hamburger var
bende yiyecek birşeyler arıyorum. belki tavuk şiş falan yerim.
yanımda da dukan peynirli sandwichim var. bir de haşlanmış yumurtam.
bu arada birşey soracağım jalapeno turşu biber varya ona bayılıyorum. protein günümde yiyebilirmiyim birkaç halka acaba. çünkü kornişon yiyebiliyoruz galiba protein günümüzde de acaba bunu da yiyebilirmiyiz.:26::26: sindirim açısından da işe yarar. acı olduğundan.
kızlar yine soru sorucam :))
birincisi light kolayı günde 1 tüketebiliyor muyuz? ikincisi meyveli light yoğurtlar tüketilebilir mi? ve son olarak da haftada 2 gün serbest olan seyirde mi yoksa güçlendirmede mi?
Canım ben Dubai'deyim:) tutturamadım şehirleri:) ama Paris'i, ressamlar tepesini de çook severim:) tam dukan amcanın olduğu yerdeymişsin:))
Bugünkü sp menüm:
Sabah/Öğle: Pastırmalı yumurta, peynir, dukan keki ve çay (yine geç kalktım)
Ara: Yeşilçay
Akşam: et ve baharatlandırılmış yoğurt (birkaç gündür koladan uzak durmaya çalışıyorum ama başaramıyorum:)) )
Gece: Geri kalan dukan keki hakkım ve çay faslı
2 lt. su ve 2 bardak yeşilçay
Sporumu bugün aksatacağım hem bedenin hem kaslarım dinlensin, çünkü çok yorgunum. bugün biraz tembellik yapıp yarın programımı değiştireceğim. umarım yarın tartıda güzel sonuçlar görürüm; ama şimdilik tık yok:)) hadi bakalım:)
boool boool eksili, inceldiğimiz bir gün olsun inş.. ben artık skinny Jean giymek istiyoruum :)
Kızlar,56.7 ile başladım 3 günlük ataktan sonra tartıldım; 55 gösteriyordu. seyir evresine geçeli 1 hafta oldu bugün. 1+1 yapıyorum. 54.5 'um şan. hedefim 52.
bugün saf protein günüm .yediklerim:
sabah:
1 çay bardağı lıght süt
1 tane yumurta,yulaf kepeği,azıcık süt ve lıght peynirle yaptığım omlet.
yarım saat yürüyüş yaptım spor salonunda
öğlen:
yağsız ve tuzsuz kaşar loru almıştım ,bir de lıght peynir. sadece ikisinden atıştırdım yani sadece peynir yedim. ben böyle sade sade peynir ymeyi çok seviyorum :)
Azönce de dr.oetkerin lıght pudingi var,onu dünden lıght sütle yapmıştım. 1 kase yedim.yanında da kahve.
17.00 gibi tavuk göğsü almıştım.teflon tavada 2 tane yağsız yapacağım.lıght yoğurtla yiyeceğim. bu kadar. akşam acıkırsam filan yine küçük küçük yoğurt ya da peynir atıştırıyorum :)
hepimize bol zayıflamalı günler kızlar.
bir de ufak bir not düşmek istiyorum: bu diyeti daha önce yapıp bırakıp 3 kg almıştım. gerçekten kararlı değilseniz hiç başlamayın.ya da sonuna kadar götürün
Selam bayanlar, çizelgemi değiştirmem gerek çünkü çok şükür artık altındayım. Hayat koşturmaca halinde geçiyor pek çok olay oldu bir iki haftalık zaman diliminde ama saolsun dukan amcam sayesinde o duygu değişimlerinde bile kilo almadım :)
hımmm neler yiyorum ben artık bol bol sebze yeşillik yiyorum özellikle protein+sebze günlerinde bir göbek, biraz közlenmiş biber, kaşar peyniri ve hafif lezzetlendirmek için soslar ile ziyafet çekiyorum kendime tabi ızgara tavuk dilimlerini de üzerine koyuyorum (burgerin salatasından esinleniyorum açıkcası), sabahları yine ve tekrar yazıyorum bomba gibi kahvaltılar yapıyorum en önemli öğün çünkü metobolizmayı güne hazırlıyor.
Ama bu aralar felaket gaz sancım var yürüyen havalı bomba gibiyim eski tarz mobiletlerle yarışabilirim gürültü konusunda o derece.....
Bende pazartesi başladım. 70 kg. yum bugun tartıldım . sabah değil ama sabahtan mı tartılmak doğru 69.60 400 gr. da olsa insan mutlu oluyor kabızlık problemi bende de var inş. hepimiz istedğimiz kiloya geliriz emeklerimiz boşa çıkmazKızlar merhaba,
Pazartesi itibari ile Dukan diyetine başladım.
Bugün 3. günümü bitirmek üzereyim.
Ben 88.7 ile başladım.Sabah 86.4 gördüm tartıda.
En büyük problemim ne yazik ki kabızlık!!!
2.5 lt 'ye kadar su içiyorum.Yeşil çay, siyah çay, light ayran hepsini içiyorum ama
netice sıfır.
Şu ana kadar en canımı sıkan şey bu oldu.
İlaç desteği almadan bu sorun çözmek istiyorum.
Sinameki çayı yapacağım akşama bakalım belki çözüm olur.
2 gün biliyorum daha başındayım ama ben hiç bir diyette bu kadar kolay sonuç almamıştım.Üstelik kitabı ve netten
yazan tüm bilgileri okudum bu diyetle ilgili.kararlıyım başaracağım diyorum kendime.
Umarım bu kilolar gider benden ve dukan yapanların tümünden. :)
Bu arada:
NHLTLG
Kızlar kramp sorunum var bu ara eczaneden magnezyum aldım eczacı diyetimde meyve olmadığı için c vitaminide verdi kullanan var mi dukana sakıncası olur mu ?
sormuşsun:
ben c vitamininin zararı olmadıgını biliyorum.Nette yazılanlardan da ögrendiğim kadarıyla özellikle bu diyeti uzun süre uygulayanlara tavsiye ediyorlar.
Sevgilerrr,
Canım ben Dubai'deyim:) tutturamadım şehirleri:) ama Paris'i, ressamlar tepesini de çook severim:) tam dukan amcanın olduğu yerdeymişsin:))
Bugünkü sp menüm:
Sabah/Öğle: Pastırmalı yumurta, peynir, dukan keki ve çay (yine geç kalktım)
Ara: Yeşilçay
Akşam: et ve baharatlandırılmış yoğurt (birkaç gündür koladan uzak durmaya çalışıyorum ama başaramıyorum:)) )
Gece: Geri kalan dukan keki hakkım ve çay faslı
2 lt. su ve 2 bardak yeşilçay
Sporumu bugün aksatacağım hem bedenin hem kaslarım dinlensin, çünkü çok yorgunum. bugün biraz tembellik yapıp yarın programımı değiştireceğim. umarım yarın tartıda güzel sonuçlar görürüm; ama şimdilik tık yok:)) hadi bakalım:)
boool boool eksili, inceldiğimiz bir gün olsun inş.. ben artık skinny Jean giymek istiyoruum :)
Kızlar kramp sorunum var bu ara eczaneden magnezyum aldım eczacı diyetimde meyve olmadığı için c vitaminide verdi kullanan var mi dukana sakıncası olur mu ?
Kızlar merhaba,
Pazartesi itibari ile Dukan diyetine başladım.
Bugün 3. günümü bitirmek üzereyim.
Ben 88.7 ile başladım.Sabah 86.4 gördüm tartıda.
En büyük problemim ne yazik ki kabızlık!!!
2.5 lt 'ye kadar su içiyorum.Yeşil çay, siyah çay, light ayran hepsini içiyorum ama
netice sıfır.
Şu ana kadar en canımı sıkan şey bu oldu.
İlaç desteği almadan bu sorun çözmek istiyorum.
Sinameki çayı yapacağım akşama bakalım belki çözüm olur.
2 gün biliyorum daha başındayım ama ben hiç bir diyette bu kadar kolay sonuç almamıştım.Üstelik kitabı ve netten
yazan tüm bilgileri okudum bu diyetle ilgili.kararlıyım başaracağım diyorum kendime.
Umarım bu kilolar gider benden ve dukan yapanların tümünden. :)
Bu arada:
NHLTLG
sormuşsun:
ben c vitamininin zararı olmadıgını biliyorum.Nette yazılanlardan da ögrendiğim kadarıyla özellikle bu diyeti uzun süre uygulayanlara tavsiye ediyorlar.
Sevgilerrr,
Selam bayanlar, çizelgemi değiştirmem gerek çünkü çok şükür artık altındayım. Hayat koşturmaca halinde geçiyor pek çok olay oldu bir iki haftalık zaman diliminde ama saolsun dukan amcam sayesinde o duygu değişimlerinde bile kilo almadım :)
hımmm neler yiyorum ben artık bol bol sebze yeşillik yiyorum özellikle protein+sebze günlerinde bir göbek, biraz közlenmiş biber, kaşar peyniri ve hafif lezzetlendirmek için soslar ile ziyafet çekiyorum kendime tabi ızgara tavuk dilimlerini de üzerine koyuyorum (burgerin salatasından esinleniyorum açıkcası), sabahları yine ve tekrar yazıyorum bomba gibi kahvaltılar yapıyorum en önemli öğün çünkü metobolizmayı güne hazırlıyor.
Ama bu aralar felaket gaz sancım var yürüyen havalı bomba gibiyim eski tarz mobiletlerle yarışabilirim gürültü konusunda o derece.....
ben bişey soabilir miyim isminizn altındaki yaıyı nasıl değiştirdiniz
ismimin altındaki şeyi ben yazmadım.kendiliğinden çıkıyor sanırım.
yarın tartı günü.ne yapacağız acaba :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bugin kı p+s menum;
Kahvaltı çay menemen ve peynir dukan ekmegi
Öğle taze fasulye
Akşam sütlü körili tavuk yanına yoğurtlu kozlenmis patlıcan ve kola :)
Gun içinde şu yeşilçay ve nescafe
Sizlerde neler var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?