valla sorma arkadaşım. geçen hafta kilom değişmemiştim.bu hafta ne olacak bilemiyorum.inşallah yüzüm güler. hepimiz eksilerle uyanırız inşallah...
şimdi callan yaptım. yürüyüş dışında başka bir spor yapmıyordum. ama hergün bu akşam yapacağım diyordum olmuyordu.bugün zorladım kendimi ve 1 saatlik callenetics yaptım.istikrarlı olmak lazım sporda ama ben o kadarda iyi değilim.çabuk sıkılıyorum. bakalım ne kadar daha yapacağım
Kızlar kramp sorunum var bu ara eczaneden magnezyum aldım eczacı diyetimde meyve olmadığı için c vitaminide verdi kullanan var mi dukana sakıncası olur mu ?
Selam
bende Dubai'deyim,
Peki sen Dubai'nin neresindensin?
selam kızlar.. ya 56.5 ile başlamıştım ataktan sonra 54.5 oldum.seyir dönemindeyim ama şimdi tartıldım 55 im. ya 2 hafta olacak şu 53 ü bi göremedim.
bu haftasonu regl günüm acaba ondan mı kilo kaybım olmuyor kızlar? ya da 5+5 e geçip şok mu yapsam? haftaya yurt dışına çıkacağım çoğu ürünlerin bulunmadığı bir yer.burada bir verseydim de şu kiloları rahatlasaydım yaa(((((((
bugün protein ve sebze günüm. 5 gün böyle yapıp 5 günde saf protein yapcam tm karar verdim :))
dionecim bildirimini bekliyorum... sakın 62 deme kıskanırım
maşallah maşallah ya 26 kilo vermişsiniz çok tebrik ederim gerçekten..hepsini dukanla mı verdiniz??ben yeni sayılırım o yüzden geçmişinizi pek bilmiyorum.ne kadar sürede verdiniz?arada bozduğunuz dönemler oldu mu hiç??çok soru sordum kusura bakmayın çok heyecanlandırdı beni verdiğiniz kilo:)))
Evet canım kötü oldu giremiyorum foruma bi ara girmeye niyetlendim yüzüm tutmadı yemin ediyorum. Bugün bildirimlerle tekrar başlamak istedim. Geçen hafta önemli bir toplantımız vardı onun hazırlıkları falan derken baya yoğunduk bu hafta da finaller başladı okunacak kağıtlar yığılacak eeee birde üstüne benim tez izlemem eklenince ben hala yerimde pinekler ve ders çalışır moddayım çıkamıyorum daha...nerdesin arkadaşım özledik yaww
mrb arkadaşlar
Baslangic kilo: 83
Baslangic tarihi: 21.01.13
Boy: 170cm
Hedef kilo: 60
Güncel kilo: 65.7
yaklaşık 1 aydır aynı kiloda yani 66 ve 67 arasında gidip geliyorum buda çok canımı sıkıyor bi ara 3 gün sp bile yaptım yinede kırılmadı muhtemelen son 10 yıldır 66 nın hiç altına düşmemiştim bu yüzden.
yanlış olduğunu biliyorum ama bu durum motivasyonumu düşürüyor ve normalde sınırlı izinlileri bile kullanmayan
ben ufak ufak kaçamak yapmaya başladım mesela dün 5-6 çilek yemek gibi yardım ve yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz hepinize bol eksili günler diliyorum
yok hayatım keşke deseydim 63.1 i gördüm sabah dikkat edince diyeti bırakmayınca takır takır gidiyo kilolar valla 2 gündür dikkat ediyorum sırf perşembe - yazılsın diyesana maşallah diyorum bu tatlı rekabet güzel sonuçlar getirsin bize inşallah haftaya 62 leri görmek dileğiyle.............
Bu arada güncel kilom: 71,00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?