Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar Merhaba:)

Atak dönemini başarıyla bitirmiş biri olarak hemmen verileri yazıyorum.

başladığımda ki kilom : 57,5
3 günlük atak döneminden sonra ki kilom : 56 :)

çok çok mutluyum şuan :) ilk günler çok zorlanmıştım baş ağrıları halsizlik filan ama bugün o kadar dinçtim ki , sanırım bünyem alıştı.

yarından itibaren seyir dönemine geçiyorum inşallahh tüm kilolarımızdan kurtuluruz :) Tuttum ben bu dukanı :)

ne güzel yapmışsın spor ama ben yapmıyorum hala.o yüzden de istediğim gibi veremiyorum.

geçen hafta : 71,8
bu hafta : 71,6
giden : 200 gr

winnie eline sağlık şimdiden canım

selam kızlar.. ya 56.5 ile başlamıştım ataktan sonra 54.5 oldum.seyir dönemindeyim ama şimdi tartıldım 55 im. ya 2 hafta olacak şu 53 ü bi göremedim.

bu haftasonu regl günüm acaba ondan mı kilo kaybım olmuyor kızlar? ya da 5+5 e geçip şok mu yapsam? haftaya yurt dışına çıkacağım çoğu ürünlerin bulunmadığı bir yer.burada bir verseydim de şu kiloları rahatlasaydım yaa (((((((

bugün protein ve sebze günüm. 5 gün böyle yapıp 5 günde saf protein yapcam tm karar verdim :))

Selam kizlar! Bu hafta kilo vermekte baya zorlandim.. Degisiklik olsun diye dün obur gibi yedim.. Hemde sebze günümdü.. Ama ama nihayet bugün eksiyle uyandim
Bazen gercekten az yedigimizden dolayi kilo vermiyoruz.. Sebze günlerimde sebzeyi biraz arttiracagim, cünkü gercekten az yiyorum.. Bazen bir kücük salatalik benim günlük sebzem oluyor keyfimden degil, ama elimde sadece o oluyor..

Gelelim bildirime.. Bomba gibi gelmedim, ama idare eder

Baslangic kilo: 82,5
Baslangic tarihi: 05.03.13
Boy: 166 cm
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 67,8
Güncel kilo: 67,4
Haftalik degisim: - 400 g
Toplam kilo kaybi: 15,1

QUOTE=Lisabella;30592132]

Olsun canim ,sonucta gurbettasiznesecim vardi guclendirmeye gecti ,oda dubaideydi.yanliz sanirim biliyorsundur ve oyle tuketmissindir pastirmanin cemensiz olmasi gerekiyor [/QUOTE]

evet, Polonez'in çemensiz pastırmaları var, onları yiyorum, zaten çemeni hiiç sevmem:))

Kızlar kramp sorunum var bu ara eczaneden magnezyum aldım eczacı diyetimde meyve olmadığı için c vitaminide verdi kullanan var mi dukana sakıncası olur mu ?

ah keşke çaresi olsa, gece uykumdan uyanıyorum ve bacağım içeriye çökmüş gibi duruyor, çok fazl kramp giriyor. magnezyum tavsiye ediyorlar, bir de yeşil dolmalık biberin de faydalı olacağını söylüyorlar, ben de sebze günlerinde onları yemeye başladım:)

Selam
bende Dubai'deyim,
Peki sen Dubai'nin neresindensin?

Aa bana arkadaş çıktı:)) bizim evimiz şimdilik tadilatta diye otelde kalıyoruz (gerçi şu an ist.dayım:)) ), sonra da beach Marina'nın orada ihop, mobilyacı falan var ya onun arkasına taşınacağız. sen neredesin? :))

Aranıza katılma tarihim: 16.05.2013 (Öncesinde 2 aydır dukan yapıyordum ama kaçamaklarla)
Hedef kilom : 60
Başlangıç kilom : 73.9
Geçen haftaki kilom :73.5
Güncel kilom: 72.2
Fark:

Haftalardır kilo veremiyordum, bir gram versem iki gram alıyordum, sonunda dukana yakışır bir sonuç görüyorum tartıda ve ben çoook mutluyum, umarım bu emeğimi haftasonu mahvetmem( Bir an önce 69'u görssem çoook rahatlayacağım, herkese boool eksili günler, haftalar olsun, kilolar hiiiç geri gelmesin:))

günaydın kızlar herkese bol - li bir hafta diliyorum

başlangıç:72
hedef:58
geçen hafta:63.7
güncel:63.1
fark:-600

canım atakta yağ ve su kaybediyoruz. o yüzden seyire geçince bir miktar alıyoruz. o + yı kafana takma. bence 1+1 olarak devam et. reglinde yakınmış o zamanda vücut çok su tutuyor. ben reglyden sonra nerdeyse 1 kilo eksiyle uyanıyorum. bazen daha da fazla. ama regly nin de an az 3. veya 4. günü tartıl..

bende bildirim yapayım
son 2 haftadır 64.5 kiloydum
bugün 63.6 kiloyum
çok şükür 63 leride gördüm :)))
fark :900 gr
dioncum yetiştim arkadaşım sana :)))

mrb arkadaşlar

Baslangic kilo: 83
Baslangic tarihi: 21.01.13
Boy: 170cm
Hedef kilo: 60
Güncel kilo: 65.7

yaklaşık 1 aydır aynı kiloda yani 66 ve 67 arasında gidip geliyorum buda çok canımı sıkıyor bi ara 3 gün sp bile yaptım yinede kırılmadı muhtemelen son 10 yıldır 66 nın hiç altına düşmemiştim bu yüzden.
yanlış olduğunu biliyorum ama bu durum motivasyonumu düşürüyor ve normalde sınırlı izinlileri bile kullanmayan
ben ufak ufak kaçamak yapmaya başladım mesela dün 5-6 çilek yemek gibi yardım ve yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz hepinize bol eksili günler diliyorum

dionecim bildirimini bekliyorum... sakın 62 deme kıskanırım

yok hayatım keşke deseydim 63.1 i gördüm sabah dikkat edince diyeti bırakmayınca takır takır gidiyo kilolar valla 2 gündür dikkat ediyorum sırf perşembe - yazılsın diyesana maşallah diyorum bu tatlı rekabet güzel sonuçlar getirsin bize inşallahhaftaya 62 leri görmek dileğiyle.............

Artık 27 küsür kilo ama 27 diyorum daha canım dediğim gibi çizelgemi yenilemeliyim. Ben Kasım 26 2012'den beridir Dukancıyım. Allahıma binlerce şükür verebildim. İlk aylarda çok katı uyuyordum kesinlikle kaçamak maçamak yapmıyordum. Ama sonra vücudumu ve metabolizmayı öğrenmeye başladıktan sonra kendime en az duraksama yaratabilecekleri ayırıp kaçamaklarımı ona göre yapmaya çalıştım. Kaçamakları ne kadar az yaparsanız o kadar hızlı kilo verirsiniz. Hiç bozmadım diyetimi. Sağlık problemim bir iki defa oldu oda diyete bağlı değil. Hepsini dukanla verdim. Sadece ve sadece şunu diyebilirim dukana uygun yemeyi (yediğin kadar verirsin), az da olsa kendimizi çok zorlamayacak kadar sporu veya yürüyüşü birde akşamları yemekle uyku vakti arasını baya baya açmayı başardıktan sonra farklı bir problemi olmayan her arkadaş verebilir. Kolay gelsin sanada.

nerdesin arkadaşım özledik yaww
Evet canım kötü oldu giremiyorum foruma bi ara girmeye niyetlendim yüzüm tutmadı yemin ediyorum. Bugün bildirimlerle tekrar başlamak istedim. Geçen hafta önemli bir toplantımız vardı onun hazırlıkları falan derken baya yoğunduk bu hafta da finaller başladı okunacak kağıtlar yığılacak eeee birde üstüne benim tez izlemem eklenince ben hala yerimde pinekler ve ders çalışır moddayım çıkamıyorum daha...
Birde bayanlar stres bağlantılı olarak burhanlı bir haftaydı ihtiyacım olduğunu hissederek psikyatra göründüm arada rahatlama amacıyla böyle cidden sıkıntılıyken kullandığım ilaç vardı. Ama bu sefer dr biraz ağırını verdi. Çok şükür birşeyler anlatınca ve en önemlisi uzman biriyle konuşunca birde onun verdiği doğrultuda ilaçlarımı aksatmayınca rahatladım. Bu adaptasyon dönemi ve mevsim geçişleri dolayısıyla regl düzenim yine bozuldu. Test yaptım negatif bakalım şu aralar şişim biraz inşallah regl olabilirsem geçecek diye ümit ediyorum. Zaten olmadı bir uzmana görünmem şart oldu çünkü herşey yolunda saat gibi regl düzenim oturdu diye yaklaşık 8aydır dr falan yok ki müzmin pkoslu biri için bu anormal bir süre dilimi.

Son düzenleme:

inan sabırlı ve diyete sadık kalmak gerekiyor. sabırlı ol.hem bak 65.7 olmuşsun. bende 64.5 dan düşemiyordum bugün yüzüm güldü. 100 gr bile moral olmalı.. dediğin çok doğru çok uzun kaldığımız kilolar çok zor gidiyor. biraz sabır... baktınki yine değişen birşey yok o zaman lisanın verdiği bir 15 günlük yumruk vardı onu denersin güzelim.

canım benim sana da maşallah maşallah :)) haklısın valla.. bu sabahta 64 lerde bir rakam görseydim çok üzülecektim artık.ama bak yine de yarım kilo fark var aramızda... olmaz olamaaaaazzz :))) en büyük rakibim thy inşallah çok çok yakında 62 leri görürüz arkadaşım...

Bu arada güncel kilom: 71,00

canım maşallah bu kadar şeye rağmen güzel kilolar veriyorsun...kurluyorum

Günaydın güzel dukaniçeler, nasıl keyifler...

Yavaş yavaş duraklamayı kırıyorum galiba regl olduğum halde - gördüm tartıda. Benim keyfim yerine gelmeye başladı yani...

Baslangic kilo: 80
Baslangic tarihi: 11.03.2013
Boy: 164cm
Hedef kilo: 58
Geçen haftaki kilo: 70.5
Güncel kilo: 70.2

Haftalık değişim -300
Bu haftada 6lı sayıları göremedim nasipse haftaya...

Selamlar arkadaşlar.

Başlangıç tarihi 06.03.2013
Başlangıç kilo 69
Hedef 52
Boy 1.58
Geçen hafta 59
Güncel 59

malesef 59 da takıldım 3 haftadır değişmiyor. salı sabahı 58.5 tim şimdi yine 59 nasıl kıracağım bunu bilmiyorum.

Hepimize boool booool - li sağlıklı mutlu huzurlu günler. Sevgiler.

ben yulaf kepeği siparişi vermiştim un gibi bişey geldi doğrumu bu floya diye bi marka ben ruşeymn kini istemiştim bu geldi un gibi bişey doğrumu bu

başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 60.6
bu hafta : 60.1
giden : 0.5

bu yarım kilo çok zor gitti.bu aralar çok stresliyim.düzenim bozuldu resmençok fena yeme isteği var malesef.inşallah kendimi frenleyebilirim.

hemde keyifle
Baslangic kilo: 64
Baslangic tarihi: 03.05.2013
Boy: 166
Hedef kilo: 50
Geçen haftaki kilo: 60.800
Güncel kilo:58700

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…