Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar
başlangıç 15*5*2013
başlangıç kilom 80
güncel kilom 75
fena sayılmaz bundan sonra haftalık yazarım kilo kaybım bu ilk bildirimim

ya yulaf kepeği un gibi bişeymi ya bilmiyorum daha önce görmedim bide markası floya daha önce kullandınızmı

Canım evet una benziyor kepekli un gibi ama biraz daha kalın taneli yani biraz koyu renkli google yulaf kepeği yazıp fotolarına bir bak bakalım karşılaştır benziyorsa birde değerlerini falan yaz yanında olan arkadaşlar bir baksınlar aynıysa sorun yok derim ben

ya yulaf kepeği un gibi bişeymi ya bilmiyorum daha önce görmedim bide markası floya daha önce kullandınızmı

un gıbı degıl bulgur alırsun paketın dıbınde kepegı onun gıbı un gıbı degıl ben oyle tarıf edebilirim mıgrosta bsatılıyor ben 2 hafta bulamadım 3 gundur tuketıyorum

çok sağolun değerleri bana yüksek geldi ama
eneerji(kcal) 240
protein 17
karbonhidrat 66
lif15
yağ 7.0
100 gr da

Canım çok teşekkürler cevabın için. evet biraz sabırlı olmam gerekiyor sanırım :) buarada çizelgen harika tebrik ederim :)))

evet un gibi. daha koyu renkte. doğalsan kullanıyorum ben.. büyük marketlerden bulabilirsin...

ya bu arada lisacım nerde:26: hani hani...gitme sakın bırakma biziii

Selam kızlar

Bildirimleri almaya geldimmm

Kızlar kızlar, bugün 16:00 gibi çıkmam gerekiyor bildirimlerinizi erken erken yaparsanız listeyi hazırlayıp öyle çıkmak istiyorum.

Yetiştiremezsem gece geç evde olacağım o yüzden bugün erken kapatalım bildirimleri...

Sevgilerr...

Bildirimlerinizi şu formatta yaparsanız sizleri de listeye alabilirim.

Baslangic kilo:
Baslangic tarihi:
Boy:
Hedef kilo:
Gecen haftaki kilo:
Güncel kilo:

hypatia canım sende bildirimlerinde boyunu yazmamışsın :26: VKI boş çıkıyor o yüzden

Başlangıç tarihi: 02.04.2013
Başlangıç kilo : 86,7 kg
Hedef kilo : 58 kg
Boy : 1.60 cm
Geçen hafta : 79,2 kg
Güncel : 78,8 kg
Güncel Fark : 400 gr

kızlar, şehir dışındayım, kendi tartımla tartılamadım. eczaneye gittim; ama ayakkabılarla fln net bir rakam veremeyeceğim için pzt. sabahki kilomu yazıyorum. daha sağlıklı olur sanırım. öpücükler hepinize, kolaylıklar winnie'ye :)

Naz merhaba,
Şu an kilolarımız ve boyumuz aynı.Ben atak dönemini bu cuma bitiriyorum.
4 günde yaklaşık iki kilo verdim fakat regl oldum.
2 gün sonra tekrar tartılacağım.
sen seyirde misin?

kolaylıklar sevgiler,

merhaba bildirime geç kalmışım gecen hafta da gec kalmıştım bu hafta yeni işe başladım o yüzden düzeni yeni oturttum.. internete gremedim diyeti yapamadım ama şimdi daha fazla abartmadan geri dönüyorum. haftaya bildirim yapacagım

Baslangic kilo: 56.8
Baslangic tarihi: 26 mayıs
Boy: 1.67
Hedef kilo: 53
Gecen haftaki kilo: 54.5
Güncel kilo: 55

hepimize bol zayıflamalar kızlar..

canım ben formatı bilmiyordum, özür diliyorum. boyum 1.68 bundan sonra ekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…