ya yulaf kepeği un gibi bişeymi ya bilmiyorum daha önce görmedim bide markası floya daha önce kullandınızmı
canım atakta yağ ve su kaybediyoruz. o yüzden seyire geçince bir miktar alıyoruz. o + yı kafana takma. bence 1+1 olarak devam et. reglinde yakınmış o zamanda vücut çok su tutuyor. ben reglyden sonra nerdeyse 1 kilo eksiyle uyanıyorum. bazen daha da fazla. ama regly nin de an az 3. veya 4. günü tartıl..
bende bildirim yapayım
son 2 haftadır 64.5 kiloydum
bugün 63.6 kiloyum
çok şükür 63 leride gördüm :)))
fark :900 gr
dioncum yetiştim arkadaşım sana :)))
çok sağolun değerleri bana yüksek geldi ama
eneerji(kcal) 240
protein 17
karbonhidrat 66
lif15
yağ 7.0
100 gr da
ya yulaf kepeği un gibi bişeymi ya bilmiyorum daha önce görmedim bide markası floya daha önce kullandınızmı
Kızlar Merhaba:)
Atak dönemini başarıyla bitirmiş biri olarak hemmen verileri yazıyorum.
başladığımda ki kilom : 57,5
3 günlük atak döneminden sonra ki kilom : 56 :)
çok çok mutluyum şuan :) ilk günler çok zorlanmıştım baş ağrıları halsizlik filan ama bugün o kadar dinçtim ki , sanırım bünyem alıştı.
yarından itibaren seyir dönemine geçiyorum inşallahh tüm kilolarımızdan kurtuluruz :) Tuttum ben bu dukanı :)
Başlangıç tarihi: 02.04.2013
Başlangıç kilo : 86,7 kg
Hedef kilo : 58 kg
Boy : 1.60 cm
Geçen hafta : 79,2 kg
Güncel : 78,8 kg
Güncel Fark : 400 gr
kızlar, şehir dışındayım, kendi tartımla tartılamadım. eczaneye gittim; ama ayakkabılarla fln net bir rakam veremeyeceğim için pzt. sabahki kilomu yazıyorum. daha sağlıklı olur sanırım. öpücükler hepinize, kolaylıklar winnie'ye :)
Bildirimlerinizi şu formatta yaparsanız sizleri de listeye alabilirim.
Baslangic kilo:
Baslangic tarihi:
Boy:
Hedef kilo:
Gecen haftaki kilo:
Güncel kilo:
hypatia canım sende bildirimlerinde boyunu yazmamışsın :26: VKI boş çıkıyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?