Tebrikler kızlarrr
Maşallah hepinize ne güzel kilolar veriyoruzz, zayıflayıp güzelleşiyoruzz..
Eki Görüntüle 724523
Eki Görüntüle 724525
Şimdi hızzla kaçıyorum oğluşun sergisi varrr
Çook çok öptümm..
selam kızlar.. ya 56.5 ile başlamıştım ataktan sonra 54.5 oldum.seyir dönemindeyim ama şimdi tartıldım 55 im. ya 2 hafta olacak şu 53 ü bi göremedim.
bu haftasonu regl günüm acaba ondan mı kilo kaybım olmuyor kızlar? ya da 5+5 e geçip şok mu yapsam? haftaya yurt dışına çıkacağım çoğu ürünlerin bulunmadığı bir yer.burada bir verseydim de şu kiloları rahatlasaydım yaa(((((((
bugün protein ve sebze günüm. 5 gün böyle yapıp 5 günde saf protein yapcam tm karar verdim :))
Tebrikler kızlarrr
Eki Görüntüle 724523
Eki Görüntüle 724525
Çook çok öptümm..
Tebrikler kızlarrr
Eki Görüntüle 724523
Eki Görüntüle 724525
Çook çok öptümm..
Çok önceden takip etmiştim sizleri.Ablam burda sizlerle zayıflamıştı.Ben başlamaya niyetlenmiş ama bir türlü başlayamamıştım.Bugün tanıştığım bir bayan müthiş bir kg vermiş.Dukanla başarmış.Gittim alışverişimi yaptım.Şimdi desteğe ihtiyacım var.Kitabı okudum.Testi yaptım.3 gün atak verdi.59 gün seyir.71 kiloyum.Yarın sabah bismillah deyip başlamak istiyorum.Şimdi kalkıp ekmek yapıcam.Umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.Sizlerden çok şey öğreneceğime inanıyorum.İyi akşamlar diliyorum.
nhltlg cim menün fena değil de aklıma şu taze fasülye takıldı. zeytin yağlı mıydı. yanında herhangi bir protein aldın mı. çünkü protein sebze gününde 1/3 oranında sebze kalanı protein olmalı.. yani her öğünde protein sebzeden mutlaka fazla olmalı. sadece sebze tüketilmez...
sabah 58 dim şimdi 60 yani normalimi 2 kg 1 lt minarelli su 3 lt su 2 fıncan yesıl çay içtim ondanmı oyle
ya kızlar bugün nedense enerjim çekilmiş gibi...havalar mı sebep acaba :26:
Paristen İzmir'e uzun yol aldı bu güzel kart..
Tekrar teşekkürler Isabel.
Kendi güzel, gönlü güzel arkadaşım..
Yeşil çayım da olmadan olmazdı
Eki Görüntüle 725149
P+S günümden günaydın herkese ağır bi grip atlatıyorum her yerim dökülüo bu halde kalkıp peynirli poğaca ve menemen pişirdim. reglim bitio toparlamaya başladım yine :)
Baslangic kilo: 82 kg
Baslangic tarihi: 6 mayıs
Boy: 1.70 cm
Hedef kilo: 65
Gecen haftaki kilo: 75.6
Güncel kilo: 74.9 :)
gündüz çok sıcak akşam serin bende griple boğuşuyorum
Paristen İzmir'e uzun yol aldı bu güzel kart..
Tekrar teşekkürler Isabel.
Kendi güzel, gönlü güzel arkadaşım..
Yeşil çayım da olmadan olmazdı
Eki Görüntüle 725149
dünde ben bir menemen yedim çooook çoook uzun zamandır bu kadar güzelini yememiştim. afiyet olsun arkdaşım sanada... bu arada çok geçmiş olsun. bu havalar bizi mahveden bence... bir sıcak bir soğuk olan bize oluyor...:2::2:
ne kartı bu biz anlamadık...aynı zamanda meraklandım
Canim bu KK pro kart.Anneler gununde sevdiginiz arkadaslariniza KK pro kart hediye edebilirsiniz diye bir konu acildi.bende bu firsati kacirmayayim diye burdaki iki dostuma boyle bir jest yaptimKart ile ilgili ne ise yaradigi burda yaziyor :
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?