Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar,

bugun onemli islerim vardi Sabah ciktim evden ancak gelebildim.Birtek Winnicigime guncel kilomu bildirebildim.Hepinizi tebrik ediyorum

Cok takma kafana bu durumu ,cunku dukan diyetinde bu kilo inis cikislarina,sabit kiloda bir sure takilmalara alisiyoruz zamanla.ama bir gun uyaniyorsunki 1-2 kilo birden gitmis.yani bu takilmayi kafana takma.seyire baslamakla birlikte sebze isin icine girince kilodada hafif artislar gorulebiliyor.ama endiselenme kilo kaybi devam ediyor.takilip kaldiysan bunun sebepleri regl donemine yakin olman olabilir,sut urunlerini fazla tuketmis olabilirsin,tuzu yeterince kismamis olabilirsin.sana tavsiyem yeterli miktarda yemeye calis,suyu asla atlama,tuzu olabildigince kis,ozellikle SP gunlerinde sinirli izinli kullanma hatta bu donem hic kullanma,yesil cay icmeye calis vede spor yapmiyorsan en azindan 20-30
dakika yurumeye calis ve bu kiloyu kir sonrasi gelecektir.sebze protein gunundede sebzeyi cok abartma.suan sok yapacagin bir durum soz konusu degil s adece sabirli ol.1+1 yada 5+5 ikiside ayni diyetin farkli uygulanis sekilleri.genelde 1+1 yapiyoruz cunku 5+5 de SIKILIP diyetten uzaklasma yada kacamak yapmak daha kolay oluyor cunku 5 gun boyunca protein yemek SIKABILIYOR .Tabiki karar senin ama 1+1 seklinde devam etmeni oneririm..

Winnim,ellerine saglik arkadasimcok guzel olmus listemiz oglusu op yerime

Çok önceden takip etmiştim sizleri.Ablam burda sizlerle zayıflamıştı.Ben başlamaya niyetlenmiş ama bir türlü başlayamamıştım.Bugün tanıştığım bir bayan müthiş bir kg vermiş.Dukanla başarmış.Gittim alışverişimi yaptım.Şimdi desteğe ihtiyacım var.Kitabı okudum.Testi yaptım.3 gün atak verdi.59 gün seyir.71 kiloyum.Yarın sabah bismillah deyip başlamak istiyorum.Şimdi kalkıp ekmek yapıcam.Umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.Sizlerden çok şey öğreneceğime inanıyorum.İyi akşamlar diliyorum.

Merhaba,

Hosgeldiniz..Oldukca bilincli sekilde basladiginiz icinde ayrica tebrikler.Takildiginiz ,kafaniza takilan ne olursa burda bize sorabilirsiniz.Elimizden geldigince,bildigimiz kadari ile yardimci oluruz.Iyi zayiflamalar

Yok cnm hiç yağ kullanmadım katkisiz domates kullandım yanında tavuk yoğurt vardı

kızlar geç kaldım bildirmeye Benim daha ilk haftam olduğu için şimdilik bunlar ..

Baslangic kilo: 57,5
Baslangic tarihi: 27.05.2013
Boy: 1.58
Hedef kilo: 51
Gecen haftaki kilo: -
Güncel kilo: 56

sabah 58 dim şimdi 60 yani normalimi 2 kg 1 lt minarelli su 3 lt su 2 fıncan yesıl çay içtim ondanmı oyle

Birincisi ozellikle sivi alimini cok abarttmissin bu kadar fazla icmeaz su icmek dogru olmadigi gibi bu sekilde abartmakta hic dogru degil.

ikincisi ise Sabah ve aksam degerlerinin farkli cikmasi normal .birde dedigim gibi abartmissin siviyi.genelde tartilmalarini sabahlari uyaninca wc ihtiyacini giderdikten sonra ic camasirlari ile yap.ve hep bu sekilde yaparsan daha dogru sonuc alirsin.aksam tartilmalari can SIKMAKTAN baska bir sey degildir.birde dukan diyeti gibi saatlik degisimler yasanan bir diyette yapabiliyorsan haftada 1 kez mesela persembeleri tartil ,yapamiyorsan 2-3 gunde bir tartil onuda yapamiyorsan dedigim gibi her Sabah tartil ama soyledigim sekilde.kontrol etmen daha kolay olur

P+S günümden günaydın herkese ağır bi grip atlatıyorum her yerim dökülüo bu halde kalkıp peynirli poğaca ve menemen pişirdim. reglim bitio toparlamaya başladım yine :)

Baslangic kilo: 82 kg
Baslangic tarihi: 6 mayıs
Boy: 1.70 cm
Hedef kilo: 65
Gecen haftaki kilo: 75.6
Güncel kilo: 74.9 :)

çok pratik ve kolay poğaçamı paylaşmak istiyorum kurtarıcı bir poğaca ve çook lezzetli hala kek tutturamayan ben bu poğacayı başardım :)

Bol Peynirli Poğaça:

2 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı süt tozu
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tuz
1 kabartma tozu

İçi için :

2 yemek kaşığı rendelenmiş light kaşar peyniri
4 yemek kaşığı ezilmiş Aknaz beyaz peynir veya lor

yumurtaları bir kapta iyice köpürene kadar çırpıyoruz bütün malzemeleri ekleyip güzelce çırpıyoruz. Muffin kalıplarına birer yemek kaşığı harçtan doldurup üstlerine, önceden karıştırdığımız kaşar-beyaz peynir karışımından koyuyoruz. En üste de kalan harcı bölüştürüyoruz. Üzerlerine de isteğe bağlı olarak çörek otu serpiyoruz. Fırını önceden 100 dereceye ısıtıyoruz. Muffin kalıplarını dizdiğimiz tepsiyi en alttan 2.rafa koyup fırını 150 dereceye getiriyoruz. Üstleri iyice kızarana kadar - yaklaşık 30-35 dk - pişiriyoruz
*alıntıdır...

Paristen İzmir'e uzun yol aldı bu güzel kart..

Tekrar teşekkürler Isabel.

Kendi güzel, gönlü güzel arkadaşım..

Yeşil çayım da olmadan olmazdı

Eki Görüntüle 725149

Canimsin benim
ne demek rica ederim gule gule kullan.ne guzel bir konseptte sunmussun :13:ee terazi burcu zarifligi

Son düzenleme:

gündüz çok sıcak akşam serin bende griple boğuşuyorum

dünde ben bir menemen yedim çooook çoook uzun zamandır bu kadar güzelini yememiştim. afiyet olsun arkdaşım sanada... bu arada çok geçmiş olsun. bu havalar bizi mahveden bence... bir sıcak bir soğuk olan bize oluyor...:2::2:

Eki Görüntüle 725149

ne kartı bu biz anlamadık...aynı zamanda meraklandım

Canim bu KK pro kart.Anneler gununde sevdiginiz arkadaslariniza KK pro kart hediye edebilirsiniz diye bir konu acildi.bende bu firsati kacirmayayim diye burdaki iki dostuma boyle bir jest yaptim Kart ile ilgili ne ise yaradigi burda yaziyor :

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…