Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar Hanımlar.Bugün bu kadar sevinmek için biraz erken olabilir ama ben yine de çok mutlu ve umutluyum ve bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim.Bu sefer gerçekten yapabilecekmişim gibi gözüküyor.Ben ki geçen sene tüm yılını 3 günlük diyetler yapıp 1 hafta bozmalarla harcamış biri olarak ne kadar zaman kaybettiğimi yeni anlamış bir kimseyim.Keşke dukana daha önce rastlasaymışım.Bu defa neden mi çok eminim; çünkü diyetimin 13. günündeyim.Bu kulağa küçük bir rakam gibi gelebeilir ama benim için çok büyük bir
rakam-şimdilik-.Şimdiye kadar süren en uzun diyetim bu ve motivasyonum tam.Her geçen gün de artıyor üstelik,diğer diyetlerimin aksine.Aslında bunu bir diyet gibi görmüyorum.Kek,pasta çikolatalar şahanesi dukanella-henüz tanışamadım kendisiyle gerçi - yenen bir diyet olur mu hiç?Oluyormuş demeyeceğim çünkü bu bir diyet değil,benim gözümde sonunda prensesi kurtarmak olan bir oyun.İnanıyorum ki ben bu prensesi kurtaracağım :)Hepimiz kurtaracağız.İyi günler arkadaşlar,kendinize,moralinize,keyfinize bir de vitrinlerdeki 36-38 beden mankenlerin üstündeki kıyafetlere iyi bakın :))

lisacım ne yaptın sen öyle de 1.5 kilo verdin bakayım... anlat azcık feyz alalım herzamanki gibii

Yazdim diger tarafta

Merhaba,ne guzel seyler yazmissiniz.Kesinlikle bu sekilde dusundugunuz surece basarisiz olmak gibi birsey asla soz konusu degil.Cnuku bende hep soyluyorum ben olaya asla diyet gozuyle bakmiyorum o zaman daha keyifli ve kolay oluyor.Kesinlikle tatlisindan,tuzlusuna,hamburgerinden ,pizzasina uygun sekilde yapilip istedigini yiyebilecegin bir diyet daha yok.Her diyet herkese uyar (yasam sekline,beslenme aliskanligina,zorluguna...)diye bir durum yok ama onemli olan bize uygun diyeti bulabilmekse bende kendi adima soyluyorum benim icin uygun tek diyet bu.Kilo vermek hic bu kadar kolay ve zevkli olmamisti.

Sizde takilin buraya ve motivasyonunuzu kaybetmeden ,kafaniza takilanlara cevap bularak yolumuza birlikte devam edelim :13:

Baslangic kilo: 56.8
Baslangic tarihi: 26 mayıs
Boy: 1.67
Hedef kilo: 53
Gecen haftaki kilo: 54.5
Güncel kilo: 55

hepimize bol zayıflamalar kızlar..

kızlar geç kaldım bildirmeye Benim daha ilk haftam olduğu için şimdilik bunlar ..

Baslangic kilo: 57,5
Baslangic tarihi: 27.05.2013
Boy: 1.58
Hedef kilo: 51
Gecen haftaki kilo: -
Güncel kilo: 56

Kızlar önümüzdeki perşembe günü bildirimlerinizi yaparsanız sizleri de listeye alabilirimm..

Bazen eskiler sadece kilo söyleyip geçiyorlar ama özellikle yeniler için formatımızı verelim tekrar;

Baslangic kilo:
Baslangic tarihi:
Boy:
Hedef kilo:
Gecen haftaki kilo:
Güncel kilo:

canım ben formatı bilmiyordum, özür diliyorum. boyum 1.68 bundan sonra ekliyorum...

Özür ne demek, olur mu hiç öyle şey?
Eksik yazınca senin VKI çıkmıyor diye söyledim yoksa benim için dert değil canım

Canimsin benim
ne demek rica ederim gule gule kullan.ne guzel bir konseptte sunmussun :13:ee terazi burcu zarifligi

Saol canım, o senin zarifliğin

Daha ne konsepler yaparım aslında da işyerinde ve eldeki imkanlar..

KK , Dukan ve Paris-İzmir'i birleştirmeye çalıştım..

Serde az biraz da reklamcılık tarafı var

evet ben de formatı bilmiyordum, bildirim yapanlardan birkaç kopya çekerek hazırladım ama boyumu yazmamışım:) şimdi ekledim, artık tastamam diyetime devam edebilirim yuuppiii:) formatı paylaştığın için teşekkürler..

haftasonu geliyooo, benim kabusum:)) umarım bu perşembe de yüz güldüren sonuçlar alırım:))

Yarın 1 haziran, yeni bir ay, yaz mevsimi... bakalım hangi kiloyla başlayacağız bu aya? :)

acının metabolizmayı çalıştırdığını okuyunca burda yoğurduma bol bol pul biber kattım, umarım işe yarar:))

bir de dukanda limonata serbest mi kızlar? sanırım serbest değil, serbest olsa şu sıralar herkes kendini soğuk tatlandırıcılı limonatalara verirdi, ama limon serbest neden serbest olmasın ki? kararsız kaldım, sizlere sormak en iyisi:))

eim der

Çok teşekkür ederim güzel cevabın için Lisabella'cım.Elimden geldiğince bu forumda bulunmaya çalışacağım.Desteğin için tekrar teşekkürler

Aci hem metabolizmayi calistirdigi hemde bagirsaklari calistirdigi icin iyi yapmissin.

limon duka diyetinde sadece tatlandirmak amacli birkac damla kullaniliyor.asla icmek icin degil.fazlasi meyve grubuna girecegi icin limonatada icemiyoruz maalesef

Selam kızlar bişey sormak istiyorum size
Üç ayda 15 kilo verdiğim dukana Yaklaşık iki aydır ara vermiştim
Kilo almamışım ama nasıl ve nerden başlıycağımı bilemiyorum
Yeniden atakla mı başlamam lazım akıl verin bana
Devam etseydim haftaya hedef kilomdaydım
Yani 10 kilo kaybım var ama olsun ramazana kadar ne yapsam kar

Son düzenleme:

Merhaba,hatirliyorum senibu kez 2. hakkin gibi dusunup yeni bastan basliyor gibi testini yaparak baslayabilirsin diye dusunuyorum.yada soyle hesap edip:

1-5 kilo icin:1 gun

5-10 kilo icin:3 gun

10-20 kilo icin:5 gun

seklinde atak suresi belirleyip basla.ama eger bu kez sonuna kadar gidip seyiri,guclendirmesi ve korumasi seklinde yapacaksin ki en dogrusu bu o zaman yeniden bir test yap derim

Hatırlanıyor olmam ne güzel mutlu oldum şimdi
En iyisi dedîğin gibi test yapmak olacak galîba zaten 10 kilom kalmıştı 3 gün atakla başlayabilirim sanırım

arkadaşlar ben dukana başlayalı bugün 3.gün olacak 2.7 kilo gitmiş dukana göre benim bunu 5 günde vermem gerekiyodu bide ben gece çalışıyorum 8 saat ve hiç oturmuyorum e haliyle sabahada spor yapmaya halim kalmıyo sizce bu kilo normalmi acaba bi terslik olabilir mi

bende 2 gun atak yaptım. testte çıkan sonuçtan çok daha fazla kilo verdim. ama merak etme seyir evresinde bir kısmı geri geliyor kiloların. çünkü o verdiğimiz kilonun içinde ödemde var. onu sebzelerle geri alıyoruz...

bu arada ben son 2-3 gündür callan yapmaya başladım...henüz daha çok yeni farkı bilemiyorum ama istikrarlı olarak devam eden arkadaşlarda süper farklar var... umarım bende aynı sonuçları alırım...sonuçları kendimde gördükten sonra tavsiye ederim. şimdi sadece gördüğüm fotolar süper diyebilirim...

,
Bende dukan diyeti ile 18 kilo verdim.Ve buradaki arkadaşlarla beraber verdik bu kiloları.Arkadaşlar şu an tüp bebek deneyimlerim var.Hatta ilkinde yumurta gelmedi aynı ilaç ve iğneleri ara vermeden tekrar yaptılar.Şu an beklemedeyiz tutup tutmayacağı konusunda.Yine ilaçlar kullanıyorum.Bu ilaçölar bana kesin kilo aldırmıştır diye tartılmıyordum.Neyse bu sabah ne olursa olsun tartılacağım dedim..Bir cesaretle tartıldım.Veeee aynen arkadaşlar 57 kiloyum.Hiç ama hiç kilo almamışım.İnanın eğer biraz sabredip kiloları verirseniz asla alınmıyor.Neden bende bilmiyorum.Az gayret.Şu an 38 beden giyiyiyorum.Bunun mutluluğunu yaşarken.Bir başka mutluluklarda yaşanıyor.Geçen kayın validemlerde otururken eşimin akrabası geldi.Meyse kayın valideme kadın bu genç kız kim dedi(bu arada yaşım 40) Kayınvalidemde bu bizim büyük gelin dedi.A nedekadar değişmiş öyle.Kayın validem kilo verdi şu sıra deyince.İnanılmaz değişmiş hayret ettim dedi.İnanın eğer gayret ederseniz bu gibi iltifatları duymak müthiş birşey
herkese bol bol eksili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…