Evet yarisin ilk hafta sonuclari:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...dukan-diyeti-yarisiyoruz-29.html#post30629517
lisacım ne yaptın sen öyle de 1.5 kilo verdin bakayım... anlat azcık feyz alalım herzamanki gibii
Merhabalar Hanımlar.Bugün bu kadar sevinmek için biraz erken olabilir ama ben yine de çok mutlu ve umutluyum ve bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim.Bu sefer gerçekten yapabilecekmişim gibi gözüküyor.Ben ki geçen sene tüm yılını 3 günlük diyetler yapıp 1 hafta bozmalarla harcamış biri olarak ne kadar zaman kaybettiğimi yeni anlamış bir kimseyim.Keşke dukana daha önce rastlasaymışım.Bu defa neden mi çok eminim; çünkü diyetimin 13. günündeyim.Bu kulağa küçük bir rakam gibi gelebeilir ama benim için çok büyük bir
rakam-şimdilik-.Şimdiye kadar süren en uzun diyetim bu ve motivasyonum tam.Her geçen gün de artıyor üstelik,diğer diyetlerimin aksine.Aslında bunu bir diyet gibi görmüyorum.Kek,pasta çikolatalar şahanesi dukanella-henüz tanışamadım kendisiyle gerçi - yenen bir diyet olur mu hiç?Oluyormuş demeyeceğim çünkü bu bir diyet değil,benim gözümde sonunda prensesi kurtarmak olan bir oyun.İnanıyorum ki ben bu prensesi kurtaracağım :)Hepimiz kurtaracağız.İyi günler arkadaşlar,kendinize,moralinize,keyfinize bir de vitrinlerdeki 36-38 beden mankenlerin üstündeki kıyafetlere iyi bakın :))
merhaba bildirime geç kalmışım gecen hafta da gec kalmıştım bu hafta yeni işe başladım o yüzden düzeni yeni oturttum.. internete gremedim diyeti yapamadım ama şimdi daha fazla abartmadan geri dönüyorum. haftaya bildirim yapacagım
Baslangic kilo: 56.8
Baslangic tarihi: 26 mayıs
Boy: 1.67
Hedef kilo: 53
Gecen haftaki kilo: 54.5
Güncel kilo: 55
hepimize bol zayıflamalar kızlar..
kızlar geç kaldım bildirmeyeBenim daha ilk haftam olduğu için şimdilik bunlar ..
Baslangic kilo: 57,5
Baslangic tarihi: 27.05.2013
Boy: 1.58
Hedef kilo: 51
Gecen haftaki kilo: -
Güncel kilo: 56
P+S günümden günaydın herkese ağır bi grip atlatıyorum her yerim dökülüo bu halde kalkıp peynirli poğaca ve menemen pişirdim. reglim bitio toparlamaya başladım yine :)
Baslangic kilo: 82 kg
Baslangic tarihi: 6 mayıs
Boy: 1.70 cm
Hedef kilo: 65
Gecen haftaki kilo: 75.6
Güncel kilo: 74.9 :)
canım ben formatı bilmiyordum, özür diliyorum. boyum 1.68 bundan sonra ekliyorum...
Canimsin benim
ne demek rica ederim gule gule kullan.ne guzel bir konseptte sunmussun :13:ee terazi burcu zarifligi
Kızlar önümüzdeki perşembe günü bildirimlerinizi yaparsanız sizleri de listeye alabilirimm..
Bazen eskiler sadece kilo söyleyip geçiyorlar ama özellikle yeniler için formatımızı verelim tekrar;
Baslangic kilo:
Baslangic tarihi:
Boy:
Hedef kilo:
Gecen haftaki kilo:
Güncel kilo:
Özür ne demek, olur mu hiç öyle şey?
Eksik yazınca senin VKI çıkmıyor diye söyledim yoksa benim için dert değil canım
eim derYazdim diger tarafta
Merhaba,ne guzel seyler yazmissiniz.Kesinlikle bu sekilde dusundugunuz surece basarisiz olmak gibi birsey asla soz konusu degil.Cnuku bende hep soyluyorum ben olaya asla diyet gozuyle bakmiyorum o zaman daha keyifli ve kolay oluyor.Kesinlikle tatlisindan,tuzlusuna,hamburgerinden ,pizzasina uygun sekilde yapilip istedigini yiyebilecegin bir diyet daha yok.Her diyet herkese uyar (yasam sekline,beslenme aliskanligina,zorluguna...)diye bir durum yok ama onemli olan bize uygun diyeti bulabilmekse bende kendi adima soyluyorum benim icin uygun tek diyet bu.Kilo vermek hic bu kadar kolay ve zevkli olmamisti.
Sizde takilin buraya ve motivasyonunuzu kaybetmeden ,kafaniza takilanlara cevap bularak yolumuza birlikte devam edelim :13:
acının metabolizmayı çalıştırdığını okuyunca burda yoğurduma bol bol pul biber kattım, umarım işe yarar:))
bir de dukanda limonata serbest mi kızlar? sanırım serbest değil, serbest olsa şu sıralar herkes kendini soğuk tatlandırıcılı limonatalara verirdi, ama limon serbest neden serbest olmasın ki? kararsız kaldım, sizlere sormak en iyisi:))
Selam kızlar bişey sormak istiyorum size
Üç ayda 15 kilo verdiğim dukana Yaklaşık iki aydır ara vermiştim
Kilo almamışım ama nasıl ve nerden başlıycağımı bilemiyorum
Yeniden atakla mı başlamam lazım akıl verin bana
Devam etseydim haftaya hedef kilomdaydım
Yani 10 kilo kaybım var ama olsun ramazana kadar ne yapsam kar
Hatırlanıyor olmam ne güzel mutlu oldum şimdiMerhaba,hatirliyorum senibu kez 2. hakkin gibi dusunup yeni bastan basliyor gibi testini yaparak baslayabilirsin diye dusunuyorum.yada soyle hesap edip:
1-5 kilo icin:1 gun
5-10 kilo icin:3 gun
10-20 kilo icin:5 gun
seklinde atak suresi belirleyip basla.ama eger bu kez sonuna kadar gidip seyiri,guclendirmesi ve korumasi seklinde yapacaksin ki en dogrusu bu o zaman yeniden bir test yap derim
arkadaşlar ben dukana başlayalı bugün 3.gün olacak 2.7 kilo gitmiş dukana göre benim bunu 5 günde vermem gerekiyodu bide ben gece çalışıyorum 8 saat ve hiç oturmuyorum e haliyle sabahada spor yapmaya halim kalmıyo sizce bu kilo normalmi acaba bi terslik olabilir mi
,Merhabalar Hanımlar.Bugün bu kadar sevinmek için biraz erken olabilir ama ben yine de çok mutlu ve umutluyum ve bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim.Bu sefer gerçekten yapabilecekmişim gibi gözüküyor.Ben ki geçen sene tüm yılını 3 günlük diyetler yapıp 1 hafta bozmalarla harcamış biri olarak ne kadar zaman kaybettiğimi yeni anlamış bir kimseyim.Keşke dukana daha önce rastlasaymışım.Bu defa neden mi çok eminim; çünkü diyetimin 13. günündeyim.Bu kulağa küçük bir rakam gibi gelebeilir ama benim için çok büyük bir
rakam-şimdilik-.Şimdiye kadar süren en uzun diyetim bu ve motivasyonum tam.Her geçen gün de artıyor üstelik,diğer diyetlerimin aksine.Aslında bunu bir diyet gibi görmüyorum.Kek,pasta çikolatalar şahanesi dukanella-henüz tanışamadım kendisiyle gerçi - yenen bir diyet olur mu hiç?Oluyormuş demeyeceğim çünkü bu bir diyet değil,benim gözümde sonunda prensesi kurtarmak olan bir oyun.İnanıyorum ki ben bu prensesi kurtaracağım :)Hepimiz kurtaracağız.İyi günler arkadaşlar,kendinize,moralinize,keyfinize bir de vitrinlerdeki 36-38 beden mankenlerin üstündeki kıyafetlere iyi bakın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?