4 gündür 74de kaldım ne yapmalıyım sizce kilo vermeyi hızlandırmak için
,
Bende dukan diyeti ile 18 kilo verdim.Ve buradaki arkadaşlarla beraber verdik bu kiloları.Arkadaşlar şu an tüp bebek deneyimlerim var.Hatta ilkinde yumurta gelmedi aynı ilaç ve iğneleri ara vermeden tekrar yaptılar.Şu an beklemedeyiz tutup tutmayacağı konusunda.Yine ilaçlar kullanıyorum.Bu ilaçölar bana kesin kilo aldırmıştır diye tartılmıyordum.Neyse bu sabah ne olursa olsun tartılacağım dedim..Bir cesaretle tartıldım.Veeee aynen arkadaşlar 57 kiloyum.Hiç ama hiç kilo almamışım.İnanın eğer biraz sabredip kiloları verirseniz asla alınmıyor.Neden bende bilmiyorum.Az gayret.Şu an 38 beden giyiyiyorum.Bunun mutluluğunu yaşarken.Bir başka mutluluklarda yaşanıyor.Geçen kayın validemlerde otururken eşimin akrabası geldi.Meyse kayın valideme kadın bu genç kız kim dedi(bu arada yaşım 40) Kayınvalidemde bu bizim büyük gelin dedi.A nedekadar değişmiş öyle.Kayın validem kilo verdi şu sıra deyince.İnanılmaz değişmiş hayret ettim dedi.İnanın eğer gayret ederseniz bu gibi iltifatları duymak müthiş birşey
herkese bol bol eksili günler
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.Bugün benim atağımın son günü.Yarın işyerime salata yapıp götürücem.Et götürmesem,köy loru aldım.Protein olarak salatama lor döksem olur mu?.cevap cevap şimdiden teşekürler
,
Bende dukan diyeti ile 18 kilo verdim.Ve buradaki arkadaşlarla beraber verdik bu kiloları.Arkadaşlar şu an tüp bebek deneyimlerim var.Hatta ilkinde yumurta gelmedi aynı ilaç ve iğneleri ara vermeden tekrar yaptılar.Şu an beklemedeyiz tutup tutmayacağı konusunda.Yine ilaçlar kullanıyorum.Bu ilaçölar bana kesin kilo aldırmıştır diye tartılmıyordum.Neyse bu sabah ne olursa olsun tartılacağım dedim..Bir cesaretle tartıldım.Veeee aynen arkadaşlar 57 kiloyum.Hiç ama hiç kilo almamışım.İnanın eğer biraz sabredip kiloları verirseniz asla alınmıyor.Neden bende bilmiyorum.Az gayret.Şu an 38 beden giyiyiyorum.Bunun mutluluğunu yaşarken.Bir başka mutluluklarda yaşanıyor.Geçen kayın validemlerde otururken eşimin akrabası geldi.Meyse kayın valideme kadın bu genç kız kim dedi(bu arada yaşım 40) Kayınvalidemde bu bizim büyük gelin dedi.A nedekadar değişmiş öyle.Kayın validem kilo verdi şu sıra deyince.İnanılmaz değişmiş hayret ettim dedi.İnanın eğer gayret ederseniz bu gibi iltifatları duymak müthiş birşey
herkese bol bol eksili günler
Selam kızlar ben diyetimin 15.günündeyim ve bugün sp gnündeyim.Bugün ilk defa dukanellayı denedim ve biraz fazla kaçırdım galibabu arada kilom bi kaç gündür sabit hiç oynamıyo.Bu durum sinirlerimi bozdu tabii ve yaptığım hataları gözden geçirmemi sağladı.Şimdi o hataları size de söylemek istiyorum listeleyerek;
*Süt ürünlerini gereğinden fazla tüketmek(özellikle sütü)Sınırsız diye yiyip içip duruyordum bunları.Fakat sonra o kadar da sınırsız olmadığını öğrendim.
*Yumurta sarısını günde iki tane yiyodum.Birle sınırlandırmalıymışıum oysa.
*2-3 gündür sınırlı izinlileri biraz abarttım galiba.
*Hiç yeşil çay veya bitki çayı tüketmedim.
*Suyumu içtim-bikaç gün hariç-fakat genel olarak soğuk içmedim
*Hiç egzersiz yapmadım
*Düzensiz ve az uyku
*Ps günlerinde ıspanak,patlıcan gibi faydalı sebzeleri çok tüketmedim.Yeşil fasulye yedim ama o serbest mi şüpheye düştüm şimdi.İçinde nişasta var mı yoksa?
*Bazı günler (1-2 gün canım) sınırsız yiyebilirim diye ipin ucunu kaçırdığım oldu
*Yağlı dana pirzolası yedim o da izinli nasıl olsa diye biraz da irademe sahip çıkamadığım için içindeki yağı göz ardı ettim
*Tatlandırıcıyı biraz fazla kullandım galiba.Çay ve kahve düşkünlüğümden dolayı
*Tuzu da biraz fazla kaçırıyorum.Az tuzlu yemek yemeye alışamadım gitti( :18:
Kızlar yaptığım hatalar bunlardı.Biliyorum iyi bi fırçayı hakettim.İstediğiniz kadar kızabilirsiniz.Yeterki bana yardım edin.Ne yapmalıyım bu konuda da herşeyi normale döndürmeliyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Kızlar bende çoğunuz gibi tatlıya düşkünüm. Harika bir dukan kek arifim var.benimle birlikte dukan diyeti yapan arkadaşlarımda yapıyor.tavsiye ederim.
3 tane yumurta
8 çorba kaşığı yulaf kepeği
biraz yağsız süt
küçük bir limonun kabuğunu rendeleyelim
3-4 yemek kaşığı tatlandırıcı(ben 3,5 kaşık koyuyorum.daha tatlı sevenler 4 koysa yeterli)
yarım çay kaşığı tarçin
kabartma tozunun yarısını kullanalım
Klasik kek gibi,şekerle yumurtaları iyice çırpıp ,diğer malzemeleride ekleyelim kızlar. sonra 2 dk kadar bekletelim.önceden ısıtılmış fırında 160 derecede 45 dk pişirelim..
Önemli NOT: ''Günde 2 yk yulaf kepeği hakkınız varsa,kek'te 8yk kaşığı kullandığımıza göre;kekinizi 4 dilime bölüm,4 gün boyunca birer dilim yiyerek günlük yulaf kepeği hakkınızıda almış oluyorsunuz
canım ben de kek tarifi arıyordum çok teşekkür ederim :) tatlandırıcı da marka önerin var mı peki?
bence dukanı bu sınırsız yeme işini biraz abartmışsın arkadaşım yanlışlarını da görmüşsün mesela en önce bunları düzelt mesela yağlı dana pirzolasını yediğin zaman sporunu arttırabilirin yada 3-4 günlüğüne sporunu arttır ps günlerini abartma taze fasülyede ps günlerinde serbest valla benim bildiğim bu kadar bende yeni basladım bugün 4.günüm ama 4.8 kilo gitti :)
anneolmakk dukan diyetine bende başlamayı düşünüyorum çok güzel vermişsin benim 6-8 kilo fazlam var zayıflayınca çocuk düşünüyorum kendi 1 günlük menünü yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?