Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın dukaniçeler,

3 haziranla kötü bir başlangıç yaptım, tam bir kilo artıdayım, hatta belki biraz daha fazladır da ben epey geç tartıldım(

73 kg.yim, bütün bir haftanın emekleri boşa gitti. kaçamak mı yaptın? derseniz, yapmamaya dikkat ettim, suyu belki az tükettim pazar günü ve iki omlet yedim ama kaçamağım yoktu. çok sinirlerim bozuk. 69'a bu kadar yaklaşmışken hooop geriye gitmek motivasyonumu kaybettiriyor, neredeyse 9 aydır diyetteyim, 3 aydır da göya dukanı yapıyorum ama bir ileri iki üç dört geri şeklinde gidiyoruz((

ben bir an önce 69 65 olmak istiyorum artık:)) of of...

canım çok iyi yapmışsın bende yaptırsam iyi olur aslında tahlillerimi. ama çok şükür herhangi bir sıkıntım yok. çok iyiyim o yüzden sallıyorum galiba

ayyy arkadaşım çok geçmiş olsun. gerçekten üzüldüm.. haklısın tahlilleri yaptırmak lazım..:44:

ya çok haklısın bende bir bakıyorum 63 lerdeyim bir bakıyorum yine 64... gerçi birkaç güne regly olacağım onun şişkinliği ve su tutması sanırım ama yine de siniri bozuluyor insanın..

anneolmakk dukan diyetine bende başlamayı düşünüyorum çok güzel vermişsin benim 6-8 kilo fazlam var zayıflayınca çocuk düşünüyorum kendi 1 günlük menünü yazarmısın

yazayımda benim öyle sabah su öğlen bu diye bi menüm yok gece calısıyorum gece 12den sabah 8 e gündüzleri cogu vaktim uyuyarak geciyo uyanırsam bi parca peynir yiyp tekrar yatıyorum gece 12ye doğru bir parca tavuk göğsünü önce haslayıp susluyorum kekik pulbiberle yanına yoğurt zero kola işede yulaf kepeğinden krep yada hamburger yapıyorum sabah 6da bir bardak süt içiyorum 8 de yatıyorum bu kadar midemin küçüldüğünden çok eminim çünkü 1.5 kasıkla yaptığım krebi iki kerede yiyorum bitiremiyorum hepsini yani benim böyle 4 günde 4.8 kg verdim ama aslında dukandada cok tecrübesizim insallah verebilirsin ben acıktıgım zaman hep daha acıkmadım dedim yada peynirle bastırdım

kızlar tatlandırıcı almak istiyorum ama çay ve kahvede kullanmıyorum
sadece canım tatlı istediğinde kullanmak için nasıl temin edebilirim

ydisinda yasayan var mi acaba aranizda.Dukani arastiriyorum ve y disinda yasayan varsa hangi yulaf kepegini tercih ediyorsunuz

Geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşursun.

Lamiacım çok tebrik ederim, hem kilo verdiğin hemde verdiğin kiloları koruduğun için :13:

Çıtır fıstık bir anne de olacaksın en kısa zamanda

Ay ne güzelll

Sadece tatlı yapmak için kullanacaksan, pişirilebilen toz tatlandırıcılardan almanı öneririm.
Tadı şekere en yakın olan ve aynı zamanda dukana uygu olan Takita Formtat 60 ve Splenda dır.
Büyük marketlerden ve eczanelerden temin edebilirsin

Kızlar acil yardım akşam yemeğinde zorunlu olarak kanat yedim aç kalmamak için mecbur yedim derisini ayırdım 6 parça kadar kanadın uç değil butlu tarafından :/ ne olacak telafi yapmam gereken bişey var mı

Kızlar acil yardım akşam yemeğinde zorunlu olarak kanat yedim aç kalmamak için mecbur yedim derisini ayırdım 6 parça kadar kanadın uç değil butlu tarafından :/ ne olacak telafi yapmam gereken bişey var mı

Telafi gerektiren bir durum göremiyorum.. Derisini yemedigin müddetce, kanadinida yiye bilirsin..

Ben sosis salamda yedim.Abartmamak koşulu ile.Bence derisi yenmediği sürece çok fazla sorun değil.Bu kadar ince eleyip sık dokumayın arkadaşlar))

kızlar ben dukana başlayalı 8 gün oldu ve dün tartıldığımda 55 kg dım. ama bugün tartıldım 55,3 çıktı bu oynamalar normal mi?? çünkü normal düzene göre yedim farklı birşey yoktu

ydisinda yasayan var mi acaba aranizda.Dukani arastiriyorum ve y disinda yasayan varsa hangi yulaf kepegini tercih ediyorsunuz

canım ben mornflake ve quarter hot'ı kullanıyorum, bunlardan da memnun kaldım.
mornflake kolayca bulunduğu için bunu alıyorum genellikle, quarter hot'ı görürsem de kaçırmıyorum atıyorum sepete:)) bazen de tr'den doğalsan'ı getiriyorum. ama birçok çeşit yulaf kepeği var, bence deneyerek bulabilirsin.

canım çok cevap yazdım sana ama bir türlü kaydedemedim:) tatlılar için tablet değil de toz tatlandırıcı almalısın. takita formtat ve splenda'yı tercih ediyor genelde dukancılar. benim tavsiyemse splenda. takita bende gaz yapıyor.
eczanelerde, Migros, carrefour gibi büyük mağazalarda ya da gurme marketlerde kolayca bulabilirsin. diyabetik veya organik raflarına bak. artık heryerde kolayca satılıyor. internetten de siparişini verebilirsin.

kızlar ben dukana başlayalı 8 gün oldu ve dün tartıldığımda 55 kg dım. ama bugün tartıldım 55,3 çıktı bu oynamalar normal mi?? çünkü normal düzene göre yedim farklı birşey yoktu

gayet normal canım. kitabı okuduysan dukan amcamız da bunun olabileceğinden bahsediyor. özellikle sebze günlerinden sonra artıda çıkman normal. sebze vücudumuzda su tuttuğundan ya da ödemin olduğundan vs., diyetine uyduğun halde kilo alıyormuş gibi gözükebilirsin. ama hiç moralini bozma, onlar da gidecek.

ben de diyetime uymama rağmen +500'üm geçen haftaya göre, ama moral bozmak yok, motivasyonu düşürmek yok. aynen devam... gidecek bu kilolar da:)

çok teşekkür ederim kızlar buralarda büyük market yok eczaneye gidip bakıcam

Ben sosis salamda yedim.Abartmamak koşulu ile.Bence derisi yenmediği sürece çok fazla sorun değil.Bu kadar ince eleyip sık dokumayın arkadaşlar))

siz yazmışken aklıma geldi.ben dukanı yapmadan önce -çevremden de duyduğum kadarıyla-sosis,salam,tavuk burger (bim de satılan) gibi ürünleri rahatlıkla yiyebileceğimizi düşünüyordum.ama patates nişastası içeriyormuş bu ürünlerin bazıları o yüzden yenilmesi sakıncalıymış.sanırım sadece hindi füme serbest bize.lisabella ya soralım bakalım doğrusunu söyleyecektir bize.

ben de bir kaç gündür kötüydüm.yiyecek bir şey bulamıyordum.daha doğrusu et falan alamıyorum fazla.daha çok tavuk, balık ve yumurta yiyordum.ama nasıl bunaldıysam 3 aydır.artık ağlayarak yiyordum resmen.yada habire ayran içtim açım diye.dün çok bunaldım 5 erik yedim.ama akşama topladım hemen kendimi.çok şükür sabahki rakam beni kendime getirdi.o kaçamağa rağmen yine de vermişim.bi daha dukanıma ihanet etmeyeceğim

bugün seyire gectim ama 2 gündür kilom aynı 86.5 te kaldım ( ama dukana ihanet ettim cok küçük bi parca lokum yedim cok pişman oldum ama yutmuştum artık :))

bugün seyire gectim ama 2 gündür kilom aynı 86.5 te kaldım ( ama dukana ihanet ettim cok küçük bi parca lokum yedim cok pişman oldum ama yutmuştum artık :))

daha 3 ay oldu dukana başlayalı daha deneyimli arkadaşlar var ama size tavsiyem asla ve asla kaçamak yapmamanız.her kaçamak sizi geriye götürür unutmayın.seyire geçip sebze yemeye başlayınca zaten biraz kilo almanız normal.çünkü sebzeler vücutta su tutuyor.can sıkıcı bir durum yok.tavsiyem ve olması gereken bol protein az sebze.mesela ben sebze günümde 1 tabak sebze yemeği yiyip yanına 1 bardak ayran içiyordum ama olması gereken proteinin daha fazla olmasıymış.yani sebzeyi abartmıyoruz.ve br öğünde yediğinizi başka öğün yemiyorsunuz.kitapta yazıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…