şimdi farkettim kilo takipleri neden görünmüyor?? bilen var mı?
arkadaşlar herkese günaydınlar...
hafta sonu küçük bir kaçamak tatille aranızda olamadım...
bu arada geçmişi okurken bizden önceki tecrübeli dukaniçelerin ne güzel kilolar verdiğini okudum motive edici mesajlar için gerçekten çokkkk teşekkürler
haftasonu kan değerlerimin kontrolünü yaptırdım 2 ay oldu başlayalı ve ilk defa kontrole gittim Allah ıma çok şükür ki değerlerimin hepsi normal çıktı burdan dukan zararlı şu bu vs. konuşanlarada 2 aydır dukan diyeti yapan biri olarak ve doktor kontrolünde hiçbirşeyim olmadığı ispatlanan biri olarak gereken cevabı vermişimdir herhalde....
ben sadece doktora extra vitamin kullanmak istediğimi belirttim o da bana b12 takviyesi önerdi vitaminimi de doktor kontrolünde aldım içim rahatladı vallahatta doktor hanıma direk söyledim ben 2 aydır dukan diyeti yapıyorum değerlerime baktırmak istiyorum diye
sonuçları görünce tebrik etti beni ve 8 kilo verdiğimi öğrenince ne güzel hafiflemişsinizdir dedi yani öyle karşı çıkar bi tarafı yoktu hiç hani doktorlar önermiyor diyorlar yaaaa...yalnız bu kiloyu korumak çok önemli biliyorsunuz dimi dedi sadece...yani içim çok rahatladı anlayacağınız.... devam devam devammmmmmmm diyorummmmmm
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu sizlere yazamadım ben diyet sonrasında yüksek tansiyon şikayetiyle hastahaneye yattım ve kreatin değerim normalin üstünde çıkınca böbreklerime bakıldı her iki böbreğimde de çeşitli büyüklüklerde taşlar varmış ve Dukan diyeti böbrek taşı olanlar için tamamen yasakmış çünkü böbrek taşları iki çeşit ya protein taşı yada kalsiyum taşı oluyorlarmış tabi ben de Dukan yapıyorum diye sadece kalsiyum ve proteinle besleniyordum bu durum taşları büyüttüğü gibi bir taşta kanala geçip idrar kanalımı tıkamış doğam olarak böbrek şişmeye başlamış bu da kreatin değerimi yükseltmiş anlayacağınız ben Dukanı istem dışı bırakmış bulunmaktayım 3 haftadır protein yasağım var protein yememe rağmen yürüyorum ve yeme içmeme dikkat ediyorum 2 kg daha verdim (86ile başlamıştım) şuan 72kg oldum 65e inme hayalim yalan oldu sanırım bir ay sonrada tüp bebek tedavim başlayacak şu an böbrek taşlarından kurtulmaya çalışıyorum sizlere önerim ara sıra genel testler yaptırın benim gibi bir yerlerden patlak vermeyi beklemeyin olur mu? Herkese bol eksili günler diliyorum
günaydın dukaniçeler,
3 haziranla kötü bir başlangıç yaptım, tam bir kilo artıdayım, hatta belki biraz daha fazladır da ben epey geç tartıldım(
73 kg.yim, bütün bir haftanın emekleri boşa gitti. kaçamak mı yaptın? derseniz, yapmamaya dikkat ettim, suyu belki az tükettim pazar günü ve iki omlet yedim ama kaçamağım yoktu. çok sinirlerim bozuk. 69'a bu kadar yaklaşmışken hooop geriye gitmek motivasyonumu kaybettiriyor, neredeyse 9 aydır diyetteyim, 3 aydır da göya dukanı yapıyorum ama bir ileri iki üç dört geri şeklinde gidiyoruz((
ben bir an önce 69 65 olmak istiyorum artık:)) of of...
anneolmakk dukan diyetine bende başlamayı düşünüyorum çok güzel vermişsin benim 6-8 kilo fazlam var zayıflayınca çocuk düşünüyorum kendi 1 günlük menünü yazarmısın
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu sizlere yazamadım ben diyet sonrasında yüksek tansiyon şikayetiyle hastahaneye yattım ve kreatin değerim normalin üstünde çıkınca böbreklerime bakıldı her iki böbreğimde de çeşitli büyüklüklerde taşlar varmış ve Dukan diyeti böbrek taşı olanlar için tamamen yasakmış çünkü böbrek taşları iki çeşit ya protein taşı yada kalsiyum taşı oluyorlarmış tabi ben de Dukan yapıyorum diye sadece kalsiyum ve proteinle besleniyordum bu durum taşları büyüttüğü gibi bir taşta kanala geçip idrar kanalımı tıkamış doğam olarak böbrek şişmeye başlamış bu da kreatin değerimi yükseltmiş anlayacağınız ben Dukanı istem dışı bırakmış bulunmaktayım 3 haftadır protein yasağım var protein yememe rağmen yürüyorum ve yeme içmeme dikkat ediyorum 2 kg daha verdim (86ile başlamıştım) şuan 72kg oldum 65e inme hayalim yalan oldu sanırım bir ay sonrada tüp bebek tedavim başlayacak şu an böbrek taşlarından kurtulmaya çalışıyorum sizlere önerim ara sıra genel testler yaptırın benim gibi bir yerlerden patlak vermeyi beklemeyin olur mu? Herkese bol eksili günler diliyorum
,
Bende dukan diyeti ile 18 kilo verdim.Ve buradaki arkadaşlarla beraber verdik bu kiloları.Arkadaşlar şu an tüp bebek deneyimlerim var.Hatta ilkinde yumurta gelmedi aynı ilaç ve iğneleri ara vermeden tekrar yaptılar.Şu an beklemedeyiz tutup tutmayacağı konusunda.Yine ilaçlar kullanıyorum.Bu ilaçölar bana kesin kilo aldırmıştır diye tartılmıyordum.Neyse bu sabah ne olursa olsun tartılacağım dedim..Bir cesaretle tartıldım.Veeee aynen arkadaşlar 57 kiloyum.Hiç ama hiç kilo almamışım.İnanın eğer biraz sabredip kiloları verirseniz asla alınmıyor.Neden bende bilmiyorum.Az gayret.Şu an 38 beden giyiyiyorum.Bunun mutluluğunu yaşarken.Bir başka mutluluklarda yaşanıyor.Geçen kayın validemlerde otururken eşimin akrabası geldi.Meyse kayın valideme kadın bu genç kız kim dedi(bu arada yaşım 40) Kayınvalidemde bu bizim büyük gelin dedi.A nedekadar değişmiş öyle.Kayın validem kilo verdi şu sıra deyince.İnanılmaz değişmiş hayret ettim dedi.İnanın eğer gayret ederseniz bu gibi iltifatları duymak müthiş birşey
herkese bol bol eksili günler
kızlar tatlandırıcı almak istiyorum ama çay ve kahvede kullanmıyorum
sadece canım tatlı istediğinde kullanmak için nasıl temin edebilirim
Kızlar acil yardım akşam yemeğinde zorunlu olarak kanat yedim aç kalmamak için mecbur yedim derisini ayırdım 6 parça kadar kanadın uç değil butlu tarafından :/ ne olacak telafi yapmam gereken bişey var mı
Telafi gerektiren bir durum göremiyorum.. Derisini yemedigin müddetce, kanadinida yiye bilirsin..
Kızlar acil yardım akşam yemeğinde zorunlu olarak kanat yedim aç kalmamak için mecbur yedim derisini ayırdım 6 parça kadar kanadın uç değil butlu tarafından :/ ne olacak telafi yapmam gereken bişey var mı
ydisinda yasayan var mi acaba aranizda.Dukani arastiriyorum ve y disinda yasayan varsa hangi yulaf kepegini tercih ediyorsunuz
kızlar tatlandırıcı almak istiyorum ama çay ve kahvede kullanmıyorum
sadece canım tatlı istediğinde kullanmak için nasıl temin edebilirim
kızlar ben dukana başlayalı 8 gün oldu ve dün tartıldığımda 55 kg dım. ama bugün tartıldım 55,3 çıktı bu oynamalar normal mi?? çünkü normal düzene göre yedim farklı birşey yoktu
canım ben mornflake ve quarter hot'ı kullanıyorum, bunlardan da memnun kaldım.
mornflake kolayca bulunduğu için bunu alıyorum genellikle, quarter hot'ı görürsem de kaçırmıyorum atıyorum sepete:)) bazen de tr'den doğalsan'ı getiriyorum. ama birçok çeşit yulaf kepeği var, bence deneyerek bulabilirsin.
canım çok cevap yazdım sana ama bir türlü kaydedemedim:) tatlılar için tablet değil de toz tatlandırıcı almalısın. takita formtat ve splenda'yı tercih ediyor genelde dukancılar. benim tavsiyemse splenda. takita bende gaz yapıyor.
eczanelerde, Migros, carrefour gibi büyük mağazalarda ya da gurme marketlerde kolayca bulabilirsin. diyabetik veya organik raflarına bak. artık heryerde kolayca satılıyor. internetten de siparişini verebilirsin.
gayet normal canım. kitabı okuduysan dukan amcamız da bunun olabileceğinden bahsediyor. özellikle sebze günlerinden sonra artıda çıkman normal. sebze vücudumuzda su tuttuğundan ya da ödemin olduğundan vs., diyetine uyduğun halde kilo alıyormuş gibi gözükebilirsin. ama hiç moralini bozma, onlar da gidecek.
ben de diyetime uymama rağmen +500'üm geçen haftaya göre, ama moral bozmak yok, motivasyonu düşürmek yok. aynen devam... gidecek bu kilolar da:)
Geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşursun.
Lamiacım çok tebrik ederim, hem kilo verdiğin hemde verdiğin kiloları koruduğun için :13:
Çıtır fıstık bir anne de olacaksın en kısa zamanda
Ay ne güzelll
Sadece tatlı yapmak için kullanacaksan, pişirilebilen toz tatlandırıcılardan almanı öneririm.
Tadı şekere en yakın olan ve aynı zamanda dukana uygu olan Takita Formtat 60 ve Splenda dır.
Büyük marketlerden ve eczanelerden temin edebilirsin
Ben sosis salamda yedim.Abartmamak koşulu ile.Bence derisi yenmediği sürece çok fazla sorun değil.Bu kadar ince eleyip sık dokumayın arkadaşlar))
bugün seyire gectim ama 2 gündür kilom aynı 86.5 te kaldım( ama dukana ihanet ettim cok küçük bi parca lokum yedim cok pişman oldum ama yutmuştum artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?